Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasucci @ 2009 10 21, 14:34)
Katuti, visgi turiu pasakyt, kad pas mus kainos dideles gaunasi del valdzios uzkrautu mokesciu. Pati kai susiduriau su situ reikalu, tai pamaciau kokios islaidos yra ir norint siulyt gera kaina, uzdirbti pragyvenimui nera taip paprasta, ypac parduotuvems kurios nuomojasi patalpas prekybcentriuose, moka algas darbuotojams, ir turiu pastoviai islaikyt viska. Visa tai sueina i kainas, jei tik mokesciai butu mazesni, butu galima tada kaltinti verslininkus. Uzsienyje tuom ir gerai, kad ten mokesciai padoresni, ir del to jie taip konkuruoja su musu parduotuvemis.

pritariu. man pvz. visada uzkliuva kai kazkas pradeda lyginti internetines parduotuves uzsienyje, ir tikros, "gyvos" parduotuves Lietuvoje kainas. juk viskas kainuoja, iskaitant baldus ir net svaros kilimeli po kojomis, kuri valymo imones berniukai sugeba zaibiskai istraukti is po koju, kai isijautus koki alieju testuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 10 21, 19:49)
Įdomumo dėlei pasidalinsiu populiariausiais produktais tarp natūralisčių vilniečių (duomenis imu pačios žinot iš kur smile.gif )

Vat šiam kartui pasakyti kas nr 1 tikrai negaliu unsure.gif jau tooooks nevienodas biggrin.gif buvo net ir nematytų reikalų visai smile.gif

Dantų pastos tokios buvo 2 ir tropic 2 ir sante kremai 2 biggrin.gif
Daugiausia weleda levandų duškių 4u.gif
Atsakyti
Violence, dar kartą labai ačiū už viską 4u.gif

Palomina, 4u.gif už naują temą mirksiukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 10 21, 11:50)
siandien apsilankiau Mados eko kosmetikos parduotuvelese (Nimafali ir toje naujoje)..

Pasižvalgyti vis vien įdomu ax.gif Man apskritai įdomu kaip susiranda ar nusprendžia kokius prekinius ženklus vežtis į Lietuvą, kad ir tą pačią Lavera, negi taip SM įtaka veikia biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 21, 13:59)
Dar toks pastebėjimas, atradau Naturala internetinę parduptuvę, kurioje yra nepilnas Lavera ir Akamuti produkcijos pasirinkimas g.gif Lyg nebuvo minėta dar...

Na va, kainos vėl didelės, o kur dar pristatymas į namus ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 10 21, 14:30)
isbandziau Omnia Botanica ranku krema (siandien meginuka gavau).. susigeria gerai, bet galetu gal siek tiek riebesnis buti  g.gif  kvapas patiko (atrodo lyg vysniom kvepetu  biggrin.gif  )

O ne, tik ne vyšniom - man jau dabar reikia to rankų kremo doh.gif biggrin.gif Kaip tik į pabaigą "rankinukinis" rankų kremas ax.gif Gal gali įdeti nuotrauką kaip būtent atrodo? Lyg kelių rūšių esu mačiusi ax.gif 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 16:16)
ir aš įdedu vaizdelį  bigsmile.gif Kaip jums? wink.gif

Kokia šypsena wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 21 spalio 2009 - 20:59
Ar esate bandziusios plauku kondicionieriu su ramunelemis URTEKRAM? Galvoju gal, kai pasibaigs mano Sante kauke/kondicionierius, vertetu isbandyti 4u.gif bet kazkaip jausciausi saugiau, jeigu atsirastu ji isbandziusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš po lepinimosi vonios ateinu jumi prisiduoti biggrin.gif
Viskas prasidėjo netikėtu atsigavimu nuo nestuke.gif malonumų ax.gif Nuo ryto gurkšnojau
user posted image
ir manau visgi ji veikia bigsmile.gif vartoju antra diena ax.gif

Nusipilingavau veiduką
user posted image

Tada Ciel d'azur grožio kaukė su gintarais biggrin.gif kurių šį kart viliuos nepadauginau biggrin.gif
Uoj, katuti, turbūt aš tą pusę arbatinio šaukštelio per 3 rytus susiberdavau biggrin.gif doh.gif

Po grožio kaukės sacharai drėkinti Logona kaukė
user posted image

Veidukas atsigavo, sveikai paraudo thumbup.gif aš visa tokia gyva jaučiuosi biggrin.gif

Palepinau veidą ramunėlių hidrolatu. Kadangi gavau akių fluido mėginuką
user posted image
tai paakius lepinau juo

ir veidukui drėgmės bandau gauti iš šito reikalo
user posted image

Kūną tepiau tamanų aliejumi, nes baisiai reikėjo indelio, kuriame jis buvo biggrin.gif Šiaip visai gerai g.gif
Pėdas palepinau alva kremuku... irgi induką išbaigt norėjau biggrin.gif o rankoms išbandžiau i+m rankų kremą, kažkaip jis man rūkytos dešros nepriminė biggrin.gif rankoms gerai, kvapas neerzina 4u.gif

Papildyta:
Vyrui atėjo šie antipersperantai:
user posted imageuser posted image

Dar nenaudojo, bet jau ryt kažką bandys bigsmile.gif
Alva nuostabiai vyriškai kvepia thumbup.gif o farfalla firmos turi santalo kvapą su citrusiniu ataskoniu unsure.gif
kol kas abu paliko kvapais gerą įspūdį, laaaabai viliuosi, kad mano tamstai įtiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 21, 21:07)
Aš po lepinimosi vonios ateinu jumi prisiduoti biggrin.gif

Palepinau veidą ramunėlių hidrolatu.

Kūną tepiau tamanų aliejumi, nes baisiai reikėjo indelio, kuriame jis buvo biggrin.gif

kokios fainos procedūros thumbup.gif Eisiu ir aš lepintis biggrin.gif

iš kur pas tave ramunėlių hidrolatas? 4u.gif

kaip aš mėgstu tokius tavo postus thumbup.gif lotuliukas.gif

iš naturala.lt, apsišvieskim visos kartu cool.gif Seniai taip skaniai nesijuokiau lotuliukas.gif

Kūno sviestas drėkina odą ir tinka naudoti visam kūnui. Skirtingai nuo daugelio drėkinimo priemonių kūno sviestas tinkamas naudoti visoms kūno vietoms, ypatingai kur oda sausa ir grubi. Jis netinkamas naudoti ant veido, nes vaido oda taps riebi, bet jis gerai sudrėkins ir suminkštins Jūsų kūną!

apie odą:

Jau seniai moterys ir netgi vyrai rūpinasi savo oda.

ir

Odos priežiūra yra ne tik rūpinimasis savo veido odą. Jūs galite pasirinkti iš įvairių produktų, skirtų tam tikrai kūno vietai. Galite, pavyzdžiui, naudoti specialius pėdų priežiūros produktus, kurie suminkštins ir pagerins Jūsų pėdas.

čia tai išvis nesupratau - žodžiai sau, linksniai sau biggrin.gif
Viso kūno priežiūrai naudojami produktai, kurie suminkština ir sudrėkina kūną, tokia kaip, pavyzdžiui, kūno sviestas, losjonai ar kūno aliejai.

apie priežiūrą:

Kasdieninei odos priežiūrai žmonės naudoja ir daugiau įvairių priemonių, dažniausiai jas naudoja ne kiekvieną dieną, tačiau reguliariai ir tada kai mano, kad jų odai reikalinga papildoma priežiūra. Pavyzdžiui, jie kartą per savaitę ar kas dvi savaites naudoja odos šveitiklius, kad atsikratytų negyvų odos ląstelių.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 17:16)
ir aš įdedu vaizdelį  bigsmile.gif Kaip jums? wink.gif

Beveik patikėčiau jos kremu stebuklingumu biggrin.gif , jei ne matomas 'botoxas'. Nesunku pastebėti, kad kakta paveikta botulino toksinu g.gif O gal ir daugiau cool.gif ax.gif
Bet šiaip moteris atrodo tikrai thumbup.gif
O dėl aliejų..kad ir rafinuoti, bet matyt vis tiek geriau už įprastą kosmetiką smile.gif Gal labai ir nepadeda, bet ir nekenkia
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 20:48)
nurašyk ir čia įdėk wink.gif Tikrai ne visi blogi yra ajurvediniai produktai

Va tie produktai: http://www.jiva.lt/lt/produktai/
Aš į juos irgi dairiausi, nes dabar vaistinėje nuolaidos ax.gif Bet nepasiryžau pirkti kol kas..
QUOTE(dilditele @ 2009 10 21, 20:53)
As galiu tik uz save atsakyt, nr 3 Logonos sviesta irgi emiau, nes labai tinka ir patinka
Man but idomu atsiliepimai apie nr.1 ir nr.2

Aš parsinešiau lauknešėlį..rausiu rausiu.."Logonos" sviesto nėr.."Farfalla" sviesto 'Ambra' nėr doh.gif Galvoju neįdėjo man, pamiršo...einu rašyt laiško ir pažiūriu dar sykį užsakymą..Išvada - aš kaip jūrinis vėplys biggrin.gif Neįrašiau į užsakymą...lauksiu išsižiojus kito karto biggrin.gif
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 21, 21:30)
man pvz. visada uzkliuva kai kazkas pradeda lyginti internetines parduotuves uzsienyje, ir tikros,  "gyvos" parduotuves Lietuvoje kainas. juk viskas kainuoja

Bet jau kad lietuviai verslininkai apsirgę goduliu, tai irgi ne paslaptis doh.gif Negaliu pasakyti kokios, bet vienos žinomos, naujai atsidariusios parduotuvės įkurtuvių sąmata - beveik 1/2 mln. Lt, prekėms ten antkainiai - 220 proc. blink.gif Tai gerai, jei tai žinai..o jei nežinai - ten perki rolleyes.gif
Papildyta:
Aš šiandien jau išbandžiau šį veido šveiktiklį (žinau, kad dauguma jūsų nenaudoja, bet man jis būtinas kartą per savaitę ax.gif ):
nuoroda: http://www.violey.co...-Soft_2935.html
user posted image
Kaip veidui, tai jis man grubokas, t.y. grūdeliai tikrai gerokai stambesni už "Logona" šveitiklio g.gif Malonaus kvapo, gan 'riebus', t.y. jaučiasi aliejinė sudėtis. Bet šveitimas galėtų būti malonesnis ir ne toks drastiškas..sunaudosiu, bet kol kas nenusprendusi ar vertės pirkti dar kartą..nebent pasirodytų to vertas ilgiau naudojant.
Ir išbandžiau šias prausimosi putas veidui:
nuoroda: http://www.violey.co...ousse_7580.html
user posted image
thumbup.gif Labai malonus, neintensyvus ir švelnus kvapas, puta - smulki, maloni, labai švelniai plaunanti veidą. Veido neišsausino, bet nuprausė labai gerai smile.gif Patiko labiau nei "Logona" ilgai mano mylėtos ir naudotos mėtinės prausimosi putos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 10 21, 20:49)
Tai gi produktas nr. 1 - ši Logona dantų pasta, net 10 vnt.  biggrin.gif
produktas n. 2 - šis Sante rankų kremas, 7 vnt.
ir produktas nr. 3 - Logona tropic kūno sviestas, 6 vnt. (o oriental tik 2)

pirmus 2 produktus ruošiuosi išbandyti (:

o pastos populiarumas dėl to, kad ji pigiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 21, 20:42)
drinks_cheers.gif  bet ten man tik kazkas pacioj pabaigoj laaaabai uzkliuvo, nes atrode lyg ir blogas dalykas, o kitu - tai net nzn ka reiskia, nes visi ajurvediniai pavadinimai (ar beveik) blush2.gif ...reikes paimti ryt popieriaus ir nueiti nusirasyti sudeti lotuliukas.gif

Studijavau Jiva produkciją vaistinėje, tai galiu pasakyti, jog sudėtyje didelių blogybių nėra, bet didžiausios abejonės kilo dėl aliejų, kadangi sudėtyse jų daug, bet klausimas rafinuoti jie ar ne g.gif

QUOTE(pearl @ 2009 10 21, 22:01)
Ar esate bandziusios plauku kondicionieriu su ramunelemis URTEKRAM? Galvoju gal, kai pasibaigs mano Sante kauke/kondicionierius, vertetu isbandyti 4u.gif  bet kazkaip jausciausi saugiau, jeigu atsirastu ji isbandziusiu mirksiukas.gif

Draugė turėjo, labai nusivylė, sakė visiškai nedrėkina, net už Urtekram alavijų kondicionierių prastesnis, kuris man taip pat visiškai schmoll.gif
QUOTE(Rasma @ 2009 10 21, 22:35)

Šiame puslapyje tik kai kurių ingridientų poveikis aprašytas, o pilna sudėtis daug platesnė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 21 spalio 2009 - 21:51
QUOTE(violence @ 2009 10 21, 22:07)
rankoms išbandžiau i+m rankų kremą, kažkaip jis man rūkytos dešros nepriminė biggrin.gif rankoms gerai, kvapas neerzina  4u.gif

Na smagu tuomet drinks_cheers.gif Nes nei man, nei mamai, nei draugei kvapas nepasirodė mielas sad.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 22:23)
iš naturala.lt, apsišvieskim visos kartu  cool.gif Seniai taip skaniai nesijuokiau  lotuliukas.gif

doh.gif jau kaip neprofesionalu, tai net purto.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 21, 10:48)
o koks odos tipas? Butu idomu veida pasimasazuot tik idomu ar riebioj T zonoj dar labiau riebalavimosi nesuaktyvintu g.gif

toks nei sioks nei toks: nebe jaunikle bet spuogai pries mm islenda, bet cia del hormonu, skydliaukes labiau.
sakyciau brandi, i riebuma oda, bet maitinu as ja, maitinu aliejais. nepastebejau kad riebetu labiau negu kai kremais tepdavau. kol prausiau migdolinem ozkom- kimso poras kiek labiau, dabar prausiu Haushka ir tvarkosi oda, matosi gerejimas del inkstireliu.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 22:23)
iš naturala.lt, apsišvieskim visos kartu  cool.gif Seniai taip skaniai nesijuokiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei kas dar nematete, tai KN yra nauju alieju: moringu ir kameliju smile.gif Bet didoka kaina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 21 spalio 2009 - 22:11