Summer, o kuo tau nepatiko Sante dantu pasta su mira?
Katuti, kiek laiko trunka Elytes atliekama grozio procedura? Ir ka ji turejo omenyje sakydama, kad veida reikia ir ryte nuprausti - vandeni, leduka ar kokia prausimo priemone?
QUOTE(Rasma @ 2009 10 27, 14:13)
jis toks savotiškai 'minkštas', ne sausas ir aštrus kaip kiti cukrūs
man reikia skaityti kas antrą komentarą, nes paskui labai piniginė nukentėti gali
QUOTE(Rasulyte @ 2009 10 27, 14:30)
Katuti, kiek laiko trunka Elytes atliekama grozio procedura? Ir ka ji turejo omenyje sakydama, kad veida reikia ir ryte nuprausti
1,5 valandos apytiksliai Jos nuomone, reikia ne tik vandens, ką aš ir šįryt padariau, bet ir kokios prausimosi priemonės. Galvoju, gal su moliu, atlikusiu nuo molio vandens, praustis?
QUOTE(Rasma @ 2009 10 27, 14:13)
Nėr už ką
Aš naudoju visas tris cukraus rūšis maistui.."Syramena" gardinu kavą ir arbatą, "Demerara" dedu į kepinius, saldžius kremus ir pan. (kai pritrūkstu "syramenos", tai tada jau irgi į gėrimus eina ), o "Muscovado" padažams ir mėsos marinavimui Jo labai stiprus specifinis kvapas, pakuotėje nuo savo 'turtingumo' net sušoka į gabalą, reik tarp pirštų patrinti, kad vėl būtų birus, jis toks savotiškai 'minkštas', ne sausas ir aštrus kaip kiti cukrūs Praktiškai jis yra visai nevalytas cukranendrių cukrus..
Aš naudoju visas tris cukraus rūšis maistui.."Syramena" gardinu kavą ir arbatą, "Demerara" dedu į kepinius, saldžius kremus ir pan. (kai pritrūkstu "syramenos", tai tada jau irgi į gėrimus eina ), o "Muscovado" padažams ir mėsos marinavimui Jo labai stiprus specifinis kvapas, pakuotėje nuo savo 'turtingumo' net sušoka į gabalą, reik tarp pirštų patrinti, kad vėl būtų birus, jis toks savotiškai 'minkštas', ne sausas ir aštrus kaip kiti cukrūs Praktiškai jis yra visai nevalytas cukranendrių cukrus..
Ir aš pirksiu tą cukrų. Čia pas mus masiniai susižavėjimai ir pirkimai paplitę O pvz į arbatą muskovado netinka? ar jis mažai saldumo turi?
QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 15:39)
man reikia skaityti kas antrą komentarą, nes paskui labai piniginė nukentėti gali
sakykit, kaip jus plaunat buteliukus (ne stiklainiukus) nuo aliejuku? ar ismetat panaudojusios?
QUOTE(Monica @ 2009 10 27, 12:52)
pateikto šampūno sudėtis gera, manau, kad sertifikuotas, ir net jokių įtartinų ingr. neradau.
Aciukas tau reikes pabandyti nupirkti vyrui
As arbatai nusipirkau is sveiku produktu palmiu cukraus, tiko ir patiko seimai, saldus ir labai mazai tereikia
ziureti cia
QUOTE(agnuta @ 2009 10 27, 14:42)
sakykit, kaip jus plaunat buteliukus (ne stiklainiukus) nuo aliejuku? ar ismetat panaudojusios?
aš indaplovėj, iškaitinami aukštoj tempoj ir išdžiovinami
QUOTE(agnuta @ 2009 10 27, 14:42)
būtent buteliuko dar neteko plauti, tik stiklainius. Bet kai pabaigsiu, tai plausiu, neišmesiu, prisireikia tokių dalykų
QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 14:24)
galiu pamokyt, kaip tokį rankšluostuką šiltą užsidėti Sudrėkinto šilto rankšluostuko vidurį taikyti tiesiai ant barzdos, o jo abiem dalimis užkloti veidą, kažkiek užkryžiuojant kraštus ant kaktos. Išsidresiravus tai būtų smagu - ir veidui šilta, ir nosis lieka neužklota, kvėpuojanti
šaunuolė
šaunuolė
o as nelabai supratau kaip cia deti ta ranksluostuka?
QUOTE(Monica @ 2009 10 27, 16:18)
o jeigu indai plaunami rankomis, tai ka tada butu galima sugalvot?
QUOTE(agnuta @ 2009 10 27, 16:21)
o jeigu indai plaunami rankomis, tai ka tada butu galima sugalvot?
o jeigu švariai iššluosčius, su karštu vandeniu ir ekologišku muilu išplovus?
QUOTE(Manija69 @ 2009 10 27, 15:21)
o as nelabai supratau kaip cia deti ta ranksluostuka?
paimi sudrėkintą rankšluostį, jį sulankstai ar sustumi per visą ilgį išilgai taip ------ Tada patį gautos medžiaginės juostos ----------- vidurį (pažymėjau raudonai) dedi ant smakro, o tais juodais kraščiukais uždengi skruostus, akis ir kakta, kad gautusi kaip (_) raidė. Kraščiukus ant kaktos gali perdengti vieną per kitą, kad gerai kakta užsiklotų
QUOTE(Monica @ 2009 10 27, 16:18)
kaip as nedasiprotejau o kankinuosi niekaip normaliai as ju neisplaunu, bet viskas sekanciu plovimu keliaus visi i indaplove