Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 10 27, 13:52)
Summer, deja mokesčius skaičiuoja nuo prekės kainos+siuntimao išlaidos...

Lietuvos muitinė - *******. Neturiu ką pasakyti. Nulis logikos. Ne kartą jau teko su įvairaus plauko absurdais susidurti doh.gif

QUOTE(Rasucci @ 2009 10 27, 13:53)
Summer,  tu pasigilink ar ta suma ne PVM`as, as turejus ne viena reikala su muitine, ir kiek pamenu, tai iki 75LT vertes uz preke, niekada neapmokestindavo.

Maniškė kainavo daugiau.

QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 13:56)
tikriausiai nereikia net sakyti, kad išėjau palengvėjusia širdim, o kojos pačios kilnojosi per balas biggrin.gif

wub.gif kaip smagu už tave. Tikrai, pamenu apsilankymus pas ją kaip didžiulę dovaną tiek kūnui, tiek dvasiai smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 14:07)
Beje, šalia jų persikėlė ir sintetikai Fresh Line  lotuliukas.gif

Aha, aš ir žiūriu, kodėl Jogailos g. vietoje jų kabo užrašas "išnuomojama" biggrin.gif Feikeriai tongue.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 10 27, 14:09)
Labai labai tamsus, šiek tiek drėgnas  cukrus - "Muscovado"..jis turi ypatingai daug teigiamų medžiagų, labai daug melasos:

Kaip skaniai atrodo biggrin.gif Reikėtų paieškoti kitam kartui Muscovado smile.gif Ačiū už info, Rasma 4u.gif

Jau radau "Eko eko", Billingotn's firmos, kaip Daddygirl ir minėjo. Nooooriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 27 spalio 2009 - 13:30
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 27, 13:27)
pamenu apsilankymus pas ją kaip didžiulę dovaną tiek kūnui, tiek dvasiai smile.gif

Aha, aš ir žiūriu, kodėl Jogailos g. vietoje jų kabo užrašas "išnuomojama" biggrin.gif Feikeriai tongue.gif

labai man po jos palengvėjo ir fiziškai, ir morališkai drinks_cheers.gif

bus sumuštinių baras. O prekyba tai vyksta - vaikinukas net suplukęs sveria "organinius" muilus lotuliukas.gif

ekoeko, tai čia CUP'e???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 27 spalio 2009 - 13:32
QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 14:31)
ekoeko, tai čia CUP'e???

Taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
ekoeko, tai čia CUP'e???

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 27, 14:33)
Taip drinks_cheers.gif

ekoeko yra mindaugo maximoj, o cupe yra bioboutique. as anksciau neskyriau ir galvojau, kad cia vienas ir tas pats ax.gif
Papildyta:
labai man po jos palengvėjo ir fiziškai, ir morališkai  drinks_cheers.gif

reiks ir man kada vel nueit pasilepinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 27, 13:27)
Jau radau "Eko eko", Billingotn's firmos, kaip Daddygirl ir minėjo. Nooooriu lotuliukas.gif

ot, tai kur, ir as tokio jau noriu biggrin.gif negi tik vln yra jo? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 27, 14:40)
Kiek pamenu, Bioboutique maisto produktų skyrius priklauso būtent Eko eko g.gif

nu nebent g.gif tada as nebesuprantu, kaip ten kas biggrin.gif bet kai pastaraji karta lankiausi cupe, tai pasirode labai apmazejes maisto produktu pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 27 spalio 2009 - 13:47
merginos gal kuri esate turejusi ylang ylang Ea, kaip jis jums, kur panaudodavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 27 spalio 2009 - 13:53
QUOTE(agnuta @ 2009 10 27, 14:43)
nu nebent g.gif tada as nebesuprantu, kaip ten kas biggrin.gif bet kai pastaraji karta lankiausi cupe, tai pasirode labai apmazejes maisto produktu pasirinkimas.

Gal ir klystu smile.gif 4u.gif Tiesiog pamenu tokią informaciją, čia rašė kažkas.
Atsakyti
kai pabaigsiu likusį cukranendrių cukrų, tai ir man šito, paties geriausiojo reikės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 10 27, 13:38)
ekoeko yra mindaugo maximoj, o cupe yra bioboutique.

QUOTE(agnuta @ 2009 10 27, 13:43)
nu nebent g.gif tada as nebesuprantu, kaip ten kas biggrin.gif

aš irgi nesuprantu, kaip ten kas - visai supainiojo jie vartotojus su savo pertvarkom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 27, 14:57)
Gal ir klystu smile.gif 4u.gif Tiesiog pamenu tokią informaciją, čia rašė kažkas.

tai gali but tavo tiesa, nes as anksciau kai pirkau nakvisu alieju, tai pasiziurejus ekoeko.lt puslapy, ejau i cup ir ten nusipirkau. tik man buvo mistika, kodel ten vis dar kabojo bioboutique iskaba. zodziu, man su situo klausimu neaisku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 15:00)
kai pabaigsiu likusį cukranendrių cukrų, tai ir man šito, paties geriausiojo reikės biggrin.gif

as tai jau irgi i savo planus itraukiau Summer nurodyto cukraus pirkima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 27 spalio 2009 - 14:04
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 27, 14:27)
Kaip skaniai atrodo biggrin.gif Reikėtų paieškoti kitam kartui Muscovado smile.gif Ačiū už info, Rasma 4u.gif

Nėr už ką 4u.gif
Aš naudoju visas tris cukraus rūšis maistui.."Syramena" gardinu kavą ir arbatą, "Demerara" dedu į kepinius, saldžius kremus ir pan. (kai pritrūkstu "syramenos", tai tada jau irgi į gėrimus eina biggrin.gif ), o "Muscovado" padažams ir mėsos marinavimui thumbup.gif Jo labai stiprus specifinis kvapas, pakuotėje nuo savo 'turtingumo' net sušoka į gabalą, reik tarp pirštų patrinti, kad vėl būtų birus, jis toks savotiškai 'minkštas', ne sausas ir aštrus kaip kiti cukrūs cool.gif Praktiškai jis yra visai nevalytas cukranendrių cukrus..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 27, 00:14)
Bet man tai kokosų aliejus toks menkavertis atrodo ax.gif  blush2.gif Ypač veidui...kūnui dar dar rolleyes.gif

Bet užtat kvapas kokosų wub.gif
QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 14:56)

o Elytės procedūra, kas nežino, atrodo taip

Oi, kaip gražiai aprašei biggrin.gif
Sugalvojau norą, kad kai piniginė atsigaus - eisiu ir aš pas Elytę pasilepinti smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 10 27, 15:09)

Rasma, na, kam tu taip... Užteko man Demeraros, o dabar ir šito cukriuko nooooriu. doh.gif
Atsakyti