Mergaites, o Kaune yra Druide sampunams nuolaidos?
Papildyta:
gal galit pakomentuot sudeti: Deionized Water (Aqua), Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Disodium Cocoyl Glutamate, Cocoamidopropyl Betaine, Glycerin, Sucrose Cocoate*, Benzyl Alcohol (and) Dehydroacetic Acid, Dehydroxanthan Gum, Citric Acid, Xanthan Gum, Citrus aurantium Dulcis (Orange) Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Extract (and) Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Theobroma Grandiflorum Seed Butter*, Dextrin and Malpighia Glaba Fruit Extract* and Saccharomyces Lysate Extract.
Radau vyriskiui putas Norgej ir kaina puse bedos
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 26, 23:25)
as ir apsiprekinau isigyjau favoritini su ozkos pienu ir ciel d'azur normaliems plaukams, aisku, dabar ir purity domint pradejo
is tikruju, tai dar labai noreciau pabandyti ciel d'azur riebiems plaukams, iki pat paskutines akimirkos dvejojau kuri pirkt, gal paveike mane tas, kad skaiciau atsiliepimea, jog tiek gerai papurina, kad dar kita diena tas purumas islieka idomu butu palyginti, nes dabar vis mastau, o gal riebiems labiau papurina gal kas is arciau (kaunieciu) turit ir noretumet pamainyt
is tikruju, tai dar labai noreciau pabandyti ciel d'azur riebiems plaukams, iki pat paskutines akimirkos dvejojau kuri pirkt, gal paveike mane tas, kad skaiciau atsiliepimea, jog tiek gerai papurina, kad dar kita diena tas purumas islieka idomu butu palyginti, nes dabar vis mastau, o gal riebiems labiau papurina gal kas is arciau (kaunieciu) turit ir noretumet pamainyt
man su purity tas purumas ir antra diena pakankamai islieka ateity matyt isbandysiu ir ciel d'azur o tu esi ji bandzius ar pirkai tik is atsiliepimu?
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 26, 22:18)
na as noriu konors pakaitom su hauschkos svarainiu, ir kad draugautu su pudrike, nzn jau pasimeciau tuose aliejuose, mastau gal imti kokius lazdynu riesutu bei dygminu ar abrikosu kauliuku ersketroziu bei simondsiju tiktu misriaodems?
o avokadu aliejus tinkamas plauku kaukems?
o avokadu aliejus tinkamas plauku kaukems?
na kiek as alieju bandzius tai visi su pudrom draugavo.. tik alieju reikia prisitaikyt, kad nepradetu labai greitai oda blizgeti.. o alieju, tai gali gal KN paprasyt, kad patartu koki misriai odai tinka tas kur pavadintas brandziai odai alieju misinukas..
avokadu aliejus tinka plaukams, bet as dar nebandziau.. reiks kuria diena pabandyti..
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 22:34)
nu ka ka sampunus purity ir su ozkos pienu (surizikavau su normalia pakuote ), pora pastu: viena ciel d'azur su alijosiumi, kita molio pagrindu su ciobreliais rodos ir dar pirminio muilo
sauniai apsipirkai kaip tau abi dantu pastos?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 22:51)
Vat žinok bėriau į bendrą Galvoju pabandyti ir ištirpinti. Bet arba man atrodo, arba iš tiesų, maišant bendroje masėje, jis šiek tiek aptirpsta Nežinau, gal tai placebas, bet man labai pradėjo patikti tą cukrų visur tepti
Nerafinuotas cukranendių cukrus yra natūralus AHA šaltinis O kaip žinia vaisių rūgštys (AHA - viena iš jų) - labai gera priemonė nuo spuogų Pasimokiau iš Suki prausiklio, to paties cukraus pagrindu.
Nerafinuotas cukranendių cukrus yra natūralus AHA šaltinis O kaip žinia vaisių rūgštys (AHA - viena iš jų) - labai gera priemonė nuo spuogų Pasimokiau iš Suki prausiklio, to paties cukraus pagrindu.
nu va ir man jau cukraus prireike
QUOTE(Vergine @ 2009 10 27, 00:13)
Man atrodo Muskusas ir rožė. Jų pilna kaina 80 lt., tai dabar 40 lt.
na eisiu siadien pirkti jau savaite negaliu pamirsti as jo vadinasi reikia..
QUOTE(Palomina @ 2009 10 27, 10:42)
sauniai apsipirkai kaip tau abi dantu pastos?
dar nebandziau
QUOTE(violence @ 2009 10 27, 09:01)
deja iš JAV apmokestina nuo 70 ar 75 Lt, nekartą teko susimokėti ir toliau teks. Bet vistiek kai ką verta siųstis, nes kaina gaunasi geresnė nei pirkti pvz iš UK.
QUOTE(Rasma @ 2009 10 26, 23:14)
Bet man tai kokosų aliejus toks menkavertis atrodo Ypač veidui...kūnui dar dar
pazistama ji naudoja kaip pagr. priemone, tai yra labai patenkinta o as jo net kunui netepu, va ir plauku galiukams sunaudosiu ir gal net nebepirksiu, nes yra ir geresniu priemoniu... Tai va ir sakau, kad kaip kam
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 26, 23:35)
ml daznai paduoda suplakta sviesta. todel su ml atsargiai 50g galima isplakt iki 100 ar net 200ml
O kaip ji taip issuka? Gal ko dar prideda, kad minkstesnis butu ar kaip?
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 27, 00:30)
bryyla, sviestmedis akomoj pigiau nei Biokosmetikos akademijoj
Aciu uz info., bet as ji pirma karta tepirksiu (ir tai dar nezinau tiksaliai), tai 50 ml - 15 lt nebus didelis praradimas, pradziai nenoriu daug pirkti... Beje, dabar jo uzsimaniau, o kol kas uzsakynetu is Akomos....
QUOTE(ernesin @ 2009 10 27, 08:01)
O cukrus būna rafinuotas ir nerafinuotas? Pirkau PC Dan Sukker "Demarara", rašo: ypatingos rūšies rudasis cukrus, gaminamas iš cukranendrių. Apie rafinavimą, nerafinavimą nei žodžio
na, as ir turiu demeraros, tai man irgi idomu pasidare. Viena str skaiciau, kad atseit baltasis laikomas rafinuotu, beverciu, o rudasis ne. Bet ir summer minetas, bent jau is nuotraukos, matau, kad baltas, tad matyt yra cia dar kazkokiu subtilybiu, butent koki cukru jie laiko tokiu
QUOTE(agnuta @ 2009 10 27, 09:33)
man su purity tas purumas ir antra diena pakankamai islieka ateity matyt isbandysiu ir ciel d'azur o tu esi ji bandzius ar pirkai tik is atsiliepimu?
pirkau nebandzius, pasitaike proga nusipirkt + na, ir ar galima gi po tokiu atsiliepimu atsilaikyt? viena karteli jau bandziau, purumo tikrai duoda, tik man idomu, ar jau cia maximumas zodziu, konkretesniu atsiliepimu dar negaliu pateikt. Purity as kazkaip buvau uzfiksavus kaip sausinanti plauka butu irgi idomu isbandyti...
Ar reikia dėti į lūpų balzamus vitamino E ir greipfrutų sėklų ekstrakto? Nes kai pirmą kartą gaminau- nedėjau... Galvoju, gal reikia?
ir dar- ar kuo nors skiriasi skystas vitaminas E iš vaistinės ir KN? nes kai norėjau Klaipėdos BioEco nusipirkti jo, tai savininkė sakė, kad nenori jo parduoti, skatina gamybą savo salone.....
ir dar- ar kuo nors skiriasi skystas vitaminas E iš vaistinės ir KN? nes kai norėjau Klaipėdos BioEco nusipirkti jo, tai savininkė sakė, kad nenori jo parduoti, skatina gamybą savo salone.....
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 26, 23:35)
Nezinau ar tas pats,pas mane vaniles ekstraktas.
oi kaip laukiu Druide. jau kazkur netoli.
Paskaicius, atrodo kad visos jau naudojate Druide sampunus,tik as viena ne. Bet ateis svente ir i mano namus. Nekantrauju isbandyti.Vilnietems dabar gerai,tos Nimfali nuolaidos...
QUOTE(ernesin @ 2009 10 27, 09:01)
O cukrus būna rafinuotas ir nerafinuotas?
Taip. Įprastas parduotuvinis - rafinuotas, saldesnis, todėl ir toks populiarus. Nerafinuotas ne toks saldus.
QUOTE(violence @ 2009 10 27, 10:01)
juridiniam asmeniui nuo 50lt, o fiziniam nuo 160lt
Ne, yra daug visokių išlygų dėl tų apmokestinamų sumų. Maniškio vertė 160 tikrai nesiekė, o muitą paskaičiavo oho kokį
Prikibau prie momento, kad skaičiuodama muito mokestį muitinė ėmė galutinę sumą - kaina plius siuntimo išlaidos. Mano nuomone, turėtų tik nuo prekės kainos skaičiuoti? Dėl visa ko išsisaugojau čekius, eičiau tada susigrąžinti dalies
QUOTE(Palomina @ 2009 10 27, 10:42)
nu va ir man jau cukraus prireike
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 27, 12:07)
Bet ir summer minetas, bent jau is nuotraukos, matau, kad baltas
Maniškis toks:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 27, 12:15)
Maniškis toks:
a, tai va va, jis nera isbalintas, tada ir demerara toks.
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 27, 13:27)
a, tai va va, jis nera isbalintas, tada ir demerara toks.
Pas mane irgi demerara.Sakote geras?Jei rudas tai jau negali buti rafinuotas? Nes jau galvojau begti pirkti kito.