Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 21:39)
man, pvz., kokosai kemsa, bet kiekvienai odai labai individualiai, tik reikia bandyti  mirksiukas.gif

Bet man tai kokosų aliejus toks menkavertis atrodo ax.gif blush2.gif Ypač veidui...kūnui dar dar rolleyes.gif
QUOTE(Tess @ 2009 10 26, 22:28)
o ir mano peroralini dermatita man patinka kaip gydo - nekemsa is karto antibiotiku, o tepaliukais.

Tikiuosi ne hormoniniu tepalu "Advantan" unsure.gif O tai man dermatologė juo gydė, tai tikrai padėjo thumbup.gif . Bet kai baigiau gydymo kursą, tai labai greit 'atkritau' ir triguba jėga blink.gif Žmonės gatvėje atsisukdavo, vietoj smakro, aplink lūpas uvo 'gyva žaizda', mėsos šveitėsi blink.gif Verkiau baisiai, negalėjau net žiūrėti į save, o ir kiti šalindavosi net šalia nestovėt..po to kreipiausi į kitą dermatologę (tuo metu dirbo Sugiharos g. grožio centre), tai išrašė spec. gaminamą vaistinėje 'emulsiją', vėsinančią, gydančią ir reikėjo ilgo laiko, kol oda 'užaugo' nauja ir graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 21:34)
nu ka ka biggrin.gif sampunus purity ir su ozkos pienu (surizikavau su normalia pakuote blush2.gif), pora pastu: viena ciel d'azur su alijosiumi, kita molio pagrindu su ciobreliais rodos ir dar pirminio muilo ax.gif

as ir apsiprekinau ax.gif isigyjau favoritini su ozkos pienu biggrin.gif ir ciel d'azur normaliems plaukams, aisku, dabar ir purity domint pradejo biggrin.gif
is tikruju, tai dar labai noreciau pabandyti ciel d'azur riebiems plaukams, iki pat paskutines akimirkos dvejojau kuri pirkt, gal paveike mane tas, kad skaiciau atsiliepimea, jog tiek gerai papurina, kad dar kita diena tas purumas islieka bigsmile.gif idomu butu palyginti, nes dabar vis mastau, o gal riebiems labiau papurina rolleyes.gif gal kas is arciau (kaunieciu) turit ir noretumet pamainyt rolleyes.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 21:40)
Man kaip tik ji atkeliavo savaitgalį, eisiu jos pasiimti šiom dienom. Širdį spaudė mokant 50 USD (su siuntimu) už ją, o dar gavau sumokėti 40 Lt muito mokesčių, tai net susigraudinau... smile.gif

o tai del ko tuos muitus tokius uzdejo? unsure.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 21:51)
Nerafinuotas cukranendių cukrus yra natūralus AHA šaltinis smile.gif O kaip žinia vaisių rūgštys (AHA - viena iš jų) - labai gera priemonė nuo spuogų mirksiukas.gif Pasimokiau iš Suki prausiklio, to paties cukraus pagrindu.

uzsinorejau ir as jo bigsmile.gif pasitikslinsiu dar, tai Syramena" nerafinuotas cukranendrių cukrus, taip ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 22:05)
Nimfalio kainininke parašyta jog nei vieno iš šių šampūnų kur po 250ml pirkti nėra 4u.gif

Na nors kremai ir aliejiniu pagrindu, bet jie man geriau tinka, dar nei vieno neatitaikiau aliejaus ir bijau daugiau bandyti  doh.gif

yra yra, jie pasipildė asortimentą, kiek supratau smile.gif

aš ir dar neradau to idealaus, bet ieškosiu ax.gif Gi buvau šiandien pas Elytę wub.gif Be galo be krašto man patiko, ryt parašysiu plačiau biggrin.gif Ji masažavo veidą su aliejumi ir taip suminkštėjo veidas, užsitraukė viena žaizdelė akyse. Pasirodo, reikia pašildyti veidą - man buvo dedami EA pakvėpinti rankšluostukai - ir masažuoti jį keliais aliejaus lašais. Taip išsivalo veidas per kažkiek laiko, nes riebalai tirpsta riebaluose. Pojūtis tai labai geras wub.gif

bandysiu ir namuose tai pritaikyti, jei gausis pasidaryti tokią ramią atmosferą smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 10 26, 22:14)
Bet kai baigiau gydymo kursą, tai labai greit 'atkritau' ir triguba jėga blink.gif

siaubas blink.gif Pažįstamas ir man hormoninis atkritimas, tik rankų ir ne tokio laipsnio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 26, 23:25)
o tai del ko tuos muitus tokius uzdejo? unsure.gif

uzsinorejau ir as jo bigsmile.gif  pasitikslinsiu dar, tai Syramena" nerafinuotas cukranendrių cukrus, taip ? 4u.gif

Nes keliavo iš JAV ir buvo vertė nurodyta prekės, tad užklijavo muitus proporcingai kažkaip ten ax.gif Berods nuo 70 Lt vertės jau reikia mokėti.. net nežinau, retai kada iš JAV siunčiuosi, o ir šiaip visada paprašau, kad nurodytų mažesnę vertę nei yra iš tikrųjų, kad muitų išvengčiau blush2.gif Na bet ne visi sukalbami tie amerikiečiai, vienas net įsiuto, sako mane į kalėjimą pasodins, jei taip padarysiu kaip prašai doh.gif doh.gif

biggrin.gif taip, pirkau Syramena (gamintojas "Naturata") rūšies, dar mačiau ir kažkokią kitą, bet ten aju 1 kg buvo, tai pamaniau, kad pradžiai ir 0,5 kg sueis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 26, 23:25)
as ir apsiprekinau ax.gif  isigyjau favoritini su ozkos pienu biggrin.gif  ir ciel d'azur normaliems plaukams

as irgi su ozkos pienu isigyjau, bet dar nebandziau, kvapas tai labai malonus.
Del ciel d'azur manau nesigailesi, va jei kaip man dabar jo dideles pakuotes prireike lotuliukas.gif

beje, naudoju dabar ciel d'azur pasta (cu citrina)su arbatmedzio EA, reikalai su jautrumu atrodo truputeli apsitvarke ir gaivumo daugiau issivalius lieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2009 10 25, 16:29)
Nesakau, kad jis gydo, bet gal geriau nuplauna nešvarumus.
Vakar išbandžiau su žaliu. Tai šis graužia akis, bet nuplovus vandeniu muilą pasirodė ryškūs žali gražūs raštai  taip kad su laiku niekur jie nedingsta.
Bendrai paėmus su raudonu man labiau patinka nei šis.

maloniai nsutebinai, kad zalia spalva isliko bigsmile.gif
gal raudonas labiau patiko del jame esancio ozkos pieno.. sunku, zinoma, pasakyti. (as cia pagal save sprendziu smile.gif)

QUOTE(pearl @ 2009 10 25, 20:06)
o kodel unsure.gif  del kvapo

as juokauju. bandyk, zinoma.
bet as daugiau jo nepirksiu tikrai biggrin.gif (del kvapo).

QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 20:11)
ir dar... KN sviestmedis gramais, o Biokosm. ml, tai kaip cia iseina? kokios proporcijos?  g.gif

ml daznai paduoda suplakta sviesta. todel su ml atsargiai smile.gif 50g galima isplakt iki 100 ar net 200ml

QUOTE(Vergine @ 2009 10 25, 20:42)
O kas liečia tai, kad Ecocert sertifikuoja tik kai kuriuos ingredientus gaminyje, bet ne visą gaminį, tai tokiu atveju ant pakuotės Ecocert draudžia dėti savo ženkliuką, nebent gali būti tik užrašas "Ecocert", prie tų sertifikuotų ingredientų.

as sitoj vietoj kitaip supratau g.gif
kad sertifikuoja visa produkta kaip organic, jei jame yra min 10% organic ingridientu.
95% of product, including water, must be natural. Natural derivatives, like alkyl sulfates, count as natural.
At least 10% certified organic ingredients.

QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 25, 21:49)
Vel norejau klustert, noriu kazka "ispaust" is kakavos sviesto, papasakokit, ka skaunaus dar esate pasigaminusios, apart lupu balzamu ax.gif visai neatsisakyciau sokoladu kvepet biggrin.gif

kaip idomu, kad daug kas pasisake, kad nori sokoladu kvepet bigsmile.gif
as kazkada dalyvavau idomioj diskusijoj kitam forume. tai beveik visi kosmetikos gamintojai nusprende, kad zmones megsta valgyt sokolada, uostyt, bet ne uz ka nenoretu patys kvepet kaip sokoladai. ir todel jie vengia gamint produktus su tokiu kvapu (pvz muilus). As tada pagavojau, kad as visai gal nieko pries su tokiu praustis..

QUOTE(Manija69 @ 2009 10 25, 21:56)
va va,aš šiandien irgi galvojau ką čia susimaišius.Bet kol kas tik išsitipinau delnuose,užsilašinau vanilės lašiuką ir skaniai išsitepliojau...yummy.. wub.gif

vaniles absoliuta?

QUOTE(rutuk @ 2009 10 26, 09:49)
Nezinau kaip LT, bet UK buna pirkti Shower Gel Base. Pirkau internetu, biskeli apsipirkau, nes sudetis ne super-duper. Turiu jau kuri laika, bet vis prie tinginio  blush2.gif  tai nieko anksciau nedejau, o vakar sugalvojau pasigerint.

as kaip tik norejau klaust apie tos bazes sudeti smile.gif mirksiukas.gif

aha, baltas kaip kremas pasidaro drinks_cheers.gif

o aliejus neatsiskyre po kurio laiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 10 26, 22:32)
beje, naudoju dabar ciel d'azur  pasta (cu citrina)su arbatmedzio EA, reikalai su jautrumu atrodo truputeli apsitvarke  ir gaivumo daugiau issivalius lieka ax.gif

kaip smagu girdėti biggrin.gif Aš ką tik citrinos EA tam reikalui panaudojau wink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 26, 22:35)
kaip idomu, kad daug kas pasisake, kad nori sokoladu kvepet  bigsmile.gif

ir uostyt, ir kvepėt juo malonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 13:11)
šilko miltelių  rolleyes.gif Jau prifantazavau, kiek aš jų visur pridėsiu  lotuliukas.gif

kai parasei az, pagalvojau, kad va, pati radai biggrin.gif
as taigi kai klausei ruosiaus atsakyt, kad silko yra newdirections ir aromantic (ivairiomis formomis smile.gif) bet pamirsau doh.gif

QUOTE(Odora @ 2009 10 26, 13:40)
as toki platu klausima noriu uzduoti toms kurios kazkada turejo misria arba riebiai oda ir dabar jau gali pasakyti, kad ji normali.

veido nesausinantis prausiklis.
bet praustis su prausikliu tai man patinka, nenoreciau vien su vandeniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 22:31)
Nes keliavo iš JAV ir buvo vertė nurodyta prekės, tad užklijavo muitus proporcingai kažkaip ten ax.gif Berods nuo 70 Lt vertės jau reikia mokėti.. net nežinau, retai kada iš JAV siunčiuosi, o ir šiaip visada paprašau, kad nurodytų mažesnę vertę nei yra iš tikrųjų, kad muitų išvengčiau blush2.gif Na bet ne visi sukalbami tie amerikiečiai, vienas net įsiuto, sako mane į kalėjimą pasodins, jei taip padarysiu kaip prašai doh.gif  doh.gif

biggrin.gif taip, pirkau Syramena (gamintojas "Naturata") rūšies, dar mačiau ir kažkokią kitą, bet ten aju 1 kg buvo, tai pamaniau, kad pradžiai ir 0,5 kg sueis smile.gif

ech, kad nesekmingai doh.gif console.gif
4u.gif reiks ir man bandyt jo Kaune paieskot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 26, 22:50)
as taigi kai klausei ruosiaus atsakyt, kad silko yra newdirections ir aromantic (ivairiomis formomis smile.gif) bet pamirsau  doh.gif

gerai "bangas" tavo gaudau lotuliukas.gif Ir aš kai pamačiau, tai nustebau net biggrin.gif Kaip manai, milteliai geras pasirinkimas ar tu kažką kitą pasiūlytum? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 12:17)
Vergine, neprisimeni koki as ten alieju is Feniqia uosciau ir man patiko kvapas? gali kaina priminti? ir ar yra tiems aliejams ta 50 proc nuolaida siuo metu?  4u.gif

Man atrodo Muskusas ir rožė. Jų pilna kaina 80 lt., tai dabar 40 lt.

QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 14:22)
Aš tai žiūriu į paakių gelį smile.gif

Blogų atsiliepimų apie šį gelį išvis negirdėjau. Tikrai niekas nesiskundė, daug kas kartoja. Be to, taupus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 10 26, 21:46)
tai todel man ir patiko, kad prirase eritromicina (antibiotikas, bet vis ne i skrandi) ir vitella kremuka

O Jums eritromicinas prirasytas nuo dermatito? blink.gif
Kadangi pati turiu tokia pat 'dekinga' liga, tai truputi pakomentuosiu. Jau keleta metu yra vedama tokia dermatito gydymo praktika (internete galima susirasti begale straipsniu) - visu pirma, odos erozijas, opas, slapiuojancias zaizdas sukelia ne kas kitas kaip Staphylococcus aureus (praktiskai 90 proc. dermatitu atveju rasta tik sios bakterijos stamu). Ir si bakterija yra labai atspari (deka masiskai vartojamu antibiotiku). Todel skirti antibiotiku siuo atveju visiskai netiklsinga, nes jie praktiskai nieko neveikia, o tik meskos paslauga padaro - issivysto dar stabilesnes bakterijos. Todel naudojami vaistai, padedantys pirmoj eilej atsikratyti stafilokoko. Antrojoje stadijoje jau vartojami hormoniniai tepalai Taciau yra aprasyta daug atveju, kai sios stadijos net neprireikia.
Cia aprasiau tradicine medicina blush2.gif
Atsakyti