Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Amberiuxxx @ 2009 10 26, 21:22)
Iš KN turiu monoi aliejų ir kitų gaminukų, bet kokybė mano galva tikrai nesiskiria.

Konkurencija sveika,

čia ką su kuo lyginant? Sviestmedį su monoi? blink.gif

sąžininga konkurencija yra sveika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 22:20)
ką griebei?  biggrin.gif

nu ka ka biggrin.gif sampunus purity ir su ozkos pienu (surizikavau su normalia pakuote blush2.gif), pora pastu: viena ciel d'azur su alijosiumi, kita molio pagrindu su ciobreliais rodos ir dar pirminio muilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 10 26, 21:28)
patinka kaip gydo - nekemsa is karto antibiotiku, o tepaliukais.

Bet is kitos puses, gal nebutu ligos, jei butu tik pavieniai atevjai, matyt, daznai pasitaiko uzsikimsusios pors, o tada lekiam pas gydytojus smile.gif))

pamenu, dermatologė man ir nedavė antibiotikų, tik hormoninį tepalą wink.gif Taip kad tepaliuko forma dar nereiškia "lygu gėris"...

tame ir reikalas, kad pagal KN straipsnį, natūralios kosmetikos gamintojai tesudaro 3 proc. visų kosmetikos gamintojų. Tai galima tik paspėlioti, kiek statistiškai tarp tiriamųjų galėjo patekti žmonių, kurių odai nepataisomos žalos padarė natūralūs aliejai. Esu tikra, kad tiriamieji buvo tinklų a la Sarma "pacientai" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 21:34)

gerai apsipirkai thumbup.gif Ir aš važiuosiu drinks_cheers.gif

gal Vergine dar pakalbėtų apie Emeraude gelį paakiams, patvirtintų mano nuomonę, kad man jo reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 22:38)
gerai apsipirkai  thumbup.gif  Ir aš važiuosiu  drinks_cheers.gif

reikia gi nuolaidom pasinaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 26, 18:58)
Noriu pagirti suki molio kauke biggrin.gif 

Man kaip tik ji atkeliavo savaitgalį, eisiu jos pasiimti šiom dienom. Širdį spaudė mokant 50 USD (su siuntimu) už ją, o dar gavau sumokėti 40 Lt muito mokesčių, tai net susigraudinau... smile.gif Jei galėčiau pasukti laiką atgal, ko gero nepirkčiau jos. na bet pati norėjau, tai jau teks. Iš mėginuko tai nieko negalėjau nuspręsti, nes naudojau ant drėgnos odos itin ploną sluoksnį kaip kaukę. Dabar po pilnos pakuotės tikrai bus aišku, kas ir kaip smile.gif Būtinai atsiliepsiu 4u.gif

QUOTE(Tess @ 2009 10 26, 21:24)
visokia kosmetika aliejiniu pagrindu skatina liga - acne cosmetica, berods vadinasi - na, kad uzkemsa poras, parode net nuotrauku ir pan.

Iš karto puoliau ieškoti, kaip atrodo ta liga, na tai įmetu švelniausią variantą (buvo ir laabai neestetiškų nuotraukų): štai čia.. Iš tikrųjų tai labai pažįstama tokia odos būklė, mano kakta labai panaši į šią nuotrauką, na gal šiaip skaistesnė, lygesnė, bene ir sau tokią ligą pripaišyti galėčiau g.gif Reikėtų pasidomėti. Nors to su aliejų naudojimu oi kaip nesiečiau.
--------------

Dar ir pasidžiaugsiu smile.gif Užmaišiau mudviem su mama veido kaukę, laikėm po nepilnas 20 minučių, nulis sausumo, odos tempimo, traukimo ir t.t. Nerealiai geras jausmas thumbup.gif Sudėtis buvo tokia (dėjau beveik viską, ką tik turėjau:)): rasulo molis, žaliasis molis, pelargonijų hidrolatas, nerafinuotas cukranendrių cukrus, ricinų aliejus, tamanai (po šlaką abiejų), rozmarinų EA, gintaro milteliai. Oda nuostabiai jaučiasi dabar, mama irgi labai patenkinta, prašė, kad dažniau padaryčiau (ji labai maloniai nustebo, kad molio kaukė gali ir netraukti odos, bet tuo pačiu valyti ją) smile.gif Nors ji šiaip nelabai mano patarimų klauso dėl natūr. priemonių naudojimo, nors ir naudoja priemones, kurias jai parenku ax.gif

Tai nežinau, kiek čia gintarui dėkoti, bet kad nepagadino reikalo, tai tikrai smile.gif Kitą sykį bandysiu truputį daugiau jo įdėti (labai skūpai bėriau, kad tik nepadauginčiau, prisiskaičius apie sudirgimus).
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 21:40)
Jei galėčiau pasukti laiką atgal, ko gero nepirkčiau jos.
--------------

nerafinuotas cukranendrių cukrus,

nebesigailėk, jau kad nusipirkai biggrin.gif Įvertink ir laukiam atsiliepimų wink.gif

man iškart klausimas - tu jį tirpinai hidrolate ar bėrei į bendrą masę? wink.gif

o nuo gintaro oda nesudirgsta, nebent jei perdaug jo pripylus bandai ryte "įmasažuoti" to smėliuko į odą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 26 spalio 2009 - 21:45
dar klausimukas gal nelabai i tema, bet niekur nerandu atsiliepimu - gal kuri naudojote maisto papilda Triphala?
Cia zarnyno valymui, pirkau SP. Pardaveja sake, kad labai ji perka, bet tai cia pardaveja smile.gif Idomu atsiliepimai, nes as kazkaip jokio poveikio po dvieju savaiciu vartojimo, nepamaciau, matyt per greit noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 22:40)
Sudėtis buvo tokia (dėjau beveik viską, ką tik turėjau:)): rasulo molis, žaliasis molis, pelargonijų hidrolatas, nerafinuotas cukranendrių cukrus, ricinų aliejus, tamanai (po šlaką abiejų), rozmarinų EA, gintaro milteliai.

o tu cukru del ko dejai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 22:38)
pamenu, dermatologė man ir nedavė antibiotikų, tik hormoninį tepalą wink.gif Taip kad tepaliuko forma dar nereiškia "lygu gėris"...

tai todel man ir patiko, kad prirase eritromicina (antibiotikas, bet vis ne i skrandi) ir vitella kremuka
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 22:44)
nebesigailėk, jau kad nusipirkai biggrin.gif Įvertink ir laukiam atsiliepimų wink.gif

man iškart klausimas - tu jį tirpinai hidrolate ar bėrei į bendrą masę? wink.gif

Stengiuosi, nors kolkas dar sunku smile.gif Tai jau tepsiuos kas vakarą negailėdama tongue.gif Sukipure.com rašo, kad naudoti pagal poreikį, kad ir kasdien. Na tai jau stengsiuos, mažu stebuklas atsitiks lotuliukas.gif

Vat žinok bėriau į bendrą g.gif Galvoju pabandyti ir ištirpinti. Bet arba man atrodo, arba iš tiesų, maišant bendroje masėje, jis šiek tiek aptirpsta g.gif Nežinau, gal tai placebas, bet man labai pradėjo patikti tą cukrų visur tepti smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 22:46)
o tu cukru del ko dejai? ax.gif

Nerafinuotas cukranendių cukrus yra natūralus AHA šaltinis smile.gif O kaip žinia vaisių rūgštys (AHA - viena iš jų) - labai gera priemonė nuo spuogų mirksiukas.gif Pasimokiau iš Suki prausiklio, to paties cukraus pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 26, 20:33)
na, o as tai susizavejusi druide purity sampunu, bei ivertinant dabartines nimfali nuolaidas, ryt turbut keliausiu sampuno su ozkos pienu (aciu katuti wub.gif ) ir naudosiu juos pakaitom biggrin.gif  beje, pastebejau, kad, naudojant druide purity, sante mango kondicionierius turbut ir nereikalingas - tik apsunkina bereikalingai plauka ax.gif

Nimfalio kainininke parašyta jog nei vieno iš šių šampūnų kur po 250ml pirkti nėra 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 21:18)
įdomiausia, kad visa kosmetika - ir natūrali, ir nenatūrali yra aliejiniu pagrindu, tikriausiai išskyrus tonikus, serumus, t.y. vandenėlius.
kita vertus, ir tuos pačius aliejus reikia žinoti kiek ir po kiek naudoti smile.gif Prisipažįstu, kad čia ir man žinių stoka pasijautė smile.gif

Na nors kremai ir aliejiniu pagrindu, bet jie man geriau tinka, dar nei vieno neatitaikiau aliejaus ir bijau daugiau bandyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 21:51)
Nežinau, gal tai placebas, bet man labai pradėjo patikti tą cukrų visur tepti smile.gif

O kur dar be molio kaukės tą cukrų naudoji veidui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 23:05)
O kur dar be molio kaukės tą cukrų naudoji veidui? 4u.gif

Prausiklis Suki mirksiukas.gif O daugiau tai nėra poreikio veidui kažką daryti, nes prausiklis tas kartu ir šveičia švelniai, na tai kaukes dar užsimaišau ir tiek smile.gif
Atsakyti