QUOTE(pearl @ 2009 10 26, 18:58)
Noriu pagirti suki molio kauke
Man kaip tik ji atkeliavo savaitgalį, eisiu jos pasiimti šiom dienom. Širdį spaudė mokant 50 USD (su siuntimu) už ją, o dar gavau sumokėti 40 Lt muito mokesčių, tai net susigraudinau...
Jei galėčiau pasukti laiką atgal, ko gero nepirkčiau jos. na bet pati norėjau, tai jau teks. Iš mėginuko tai nieko negalėjau nuspręsti, nes naudojau ant drėgnos odos itin ploną sluoksnį kaip kaukę. Dabar po pilnos pakuotės tikrai bus aišku, kas ir kaip
Būtinai atsiliepsiu
QUOTE(Tess @ 2009 10 26, 21:24)
visokia kosmetika aliejiniu pagrindu skatina liga - acne cosmetica, berods vadinasi - na, kad uzkemsa poras, parode net nuotrauku ir pan.
Iš karto puoliau ieškoti, kaip atrodo ta liga, na tai įmetu švelniausią variantą (buvo ir laabai neestetiškų nuotraukų):
štai čia.. Iš tikrųjų tai labai pažįstama tokia odos būklė, mano kakta labai panaši į šią nuotrauką, na gal šiaip skaistesnė, lygesnė, bene ir sau tokią ligą pripaišyti galėčiau
Reikėtų pasidomėti. Nors to su aliejų naudojimu oi kaip nesiečiau.
--------------
Dar ir pasidžiaugsiu
Užmaišiau mudviem su mama veido kaukę, laikėm po nepilnas 20 minučių, nulis sausumo, odos tempimo, traukimo ir t.t. Nerealiai geras jausmas
Sudėtis buvo tokia (dėjau beveik viską, ką tik turėjau:)): rasulo molis, žaliasis molis, pelargonijų hidrolatas, nerafinuotas cukranendrių cukrus, ricinų aliejus, tamanai (po šlaką abiejų), rozmarinų EA, gintaro milteliai. Oda nuostabiai jaučiasi dabar, mama irgi labai patenkinta, prašė, kad dažniau padaryčiau (ji labai maloniai nustebo, kad molio kaukė gali ir netraukti odos, bet tuo pačiu valyti ją)
Nors ji šiaip nelabai mano patarimų klauso dėl natūr. priemonių naudojimo, nors ir naudoja priemones, kurias jai parenku
Tai nežinau, kiek čia gintarui dėkoti, bet kad nepagadino reikalo, tai tikrai
Kitą sykį bandysiu truputį daugiau jo įdėti (labai skūpai bėriau, kad tik nepadauginčiau, prisiskaičius apie sudirgimus).