Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 10 26, 20:20)
tai sampunas mano subjektyvia nuomone vistiek nieko neduoda tik isplauna, pazeistiems plaukams aliejiniu kaukiu niekas nepakeis, mano siaip nedazyti, saknys riebios, galai link sausesniu

Mano panašūs plaukai, tai kaip suprantu turėtų tikti, kaip sakoma kas nerizikuoja, tas negeria šampano biggrin.gif Eisiu ryt pirkti, o tai šiandien sąvąjį galutinai pribaigiau ir nieko neturiu - dar to pas mane nebuvę biggrin.gif Ačiū už atsiliepimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tess @ 2009 10 26, 20:24)
Ar cia senas auklejimas, nespecializacija aliejuose lemia tokia nuomone, ar gal ji ir teisi, tik ta acne cosmetica pasireiskia labai retai? Nes kaip suprantu, aliejukus veidui jus cia seniai naudojat ir nesiskundziat?

Nežinau kaip ten visiškai mediciniškai, bet man asmeniškai aliejai tikrai daugiau problemų spuogų atžvilgiu pridarė verysad.gif
Atsakyti
na, o as tai susizavejusi druide purity sampunu, bei ivertinant dabartines nimfali nuolaidas, ryt turbut keliausiu sampuno su ozkos pienu (aciu katuti wub.gif ) ir naudosiu juos pakaitom biggrin.gif beje, pastebejau, kad, naudojant druide purity, sante mango kondicionierius turbut ir nereikalingas - tik apsunkina bereikalingai plauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 10 26, 21:24)
sveikos, merginos,
noriu jusu nuomones tokiu klausimu - buvau cia pas viena dermatologe

as kazkaip i tokias kosmetologes ir panasiai kalbancius nebekreipiu demesio irnesakyk.gif Ka ismoksta studijuodamos, ta ir kalba... Mano pussesere studijuoja kosmetologija, tai, kai pasakiau, jog domiuosi ir naudoju naturalia kosmetika tik nusijuoke... Atseit, kam vargti, jeigu yra "normaliu" kremu parduotuvese... O paskaiciusi jos kursini (tema buvo apie sausa oda, o tai man aktualu), tai is vis kazkokia nesamone: deda kaip pavyzdzius sausaodems kremus su visais SLS, PEG, mineral oil ir pan. Mano manymu, aliejukai simtakart geriau ! O jei bijai naudoti grynus aliejukus, tai rinkis kremus, gal maziau kims, nes aliejukai tikrai gali kimsti, man, pvz., kokosai kemsa, bet kiekvienai odai labai individualiai, tik reikia bandyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 21:32)
Nežinau kaip ten visiškai mediciniškai, bet man asmeniškai aliejai tikrai daugiau problemų spuogų atžvilgiu pridarė verysad.gif

As naturalia kosmetika susidomejau ne tik del grozio... Man svarbu, kad buciau sveika ir is vidaus, o visi tie "blogieciai" kosmetikoje veikia ir hormonus, didina susirgimo veziu rizika, vaiku issigimimus ir pan. O, jei kemsa poras, atsiranda spuogeliu, tai ,manau, kad neatrasta dar tinkama priemone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 26 spalio 2009 - 20:36
Merginos, gal kuri susiduret ir galetumet nurodyti puslapiu, kurie siuncia UK, is kur galima butu pigiau uzsisakyt naturalios kosmetikos (domina Weleda ir kt., ta prasme, ne aliejai ir moliai smile.gif) ir taip pat meginuku, kaip kad tame vokiskame puslapy. Vienas is jus nesiuncia i UK, o kito siuntimo kaina nemaza gaunasi, man vienai siunciant. Gal yra tokiu ar panasiu UK?
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 26, 21:33)
na, o as tai susizavejusi druide purity sampunu, bei ivertinant dabartines nimfali nuolaidas, ryt turbut keliausiu sampuno su ozkos pienu (aciu katuti wub.gif ) ir naudosiu juos pakaitom biggrin.gif  beje, pastebejau, kad, naudojant druide purity, sante mango kondicionierius turbut ir nereikalingas - tik apsunkina bereikalingai plauka ax.gif

gal galetum palygint purity su ozkos pienu? ax.gif as tai siandien apsiprekinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 26 spalio 2009 - 21:11
QUOTE(Tess @ 2009 10 26, 20:24)
noriu jusu nuomones tokiu klausimu - buvau cia pas viena dermatologe (beje, labai giriama SM, su patirtim, jei idomu pavarde, galesiu pasakyt)

visokia kosmetika aliejiniu pagrindu skatina liga - acne cosmetica,

labai įdomi pavardė bigsmile.gif

įdomiausia, kad visa kosmetika - ir natūrali, ir nenatūrali yra aliejiniu pagrindu, tikriausiai išskyrus tonikus, serumus, t.y. vandenėlius. Pagal tokią logiką, tai tau išvis jokio kremo negalima naudoti, nes oda iškart užsikimš doh.gif Kam čia taip vienpusiškai taikyti natūraliems aliejams? wink.gif Kaip tik manoma, kad mineralinis aliejus užkemša poras.

kita vertus, ir tuos pačius aliejus reikia žinoti kiek ir po kiek naudoti smile.gif Prisipažįstu, kad čia ir man žinių stoka pasijautė smile.gif

QUOTE(pearl @ 2009 10 26, 20:33)
ryt turbut keliausiu sampuno su ozkos pienu (aciu katuti wub.gif )

ar tau jis patiko, ar iškart rizikuosi didelį butelį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 21:16)
nezinau, priklausytu nuo to kam as dar noreciau naudot ta bazini alieju.. gal ersketroziu ar simondsiju (arba ju abieju misinuka)  g.gif

na as noriu konors pakaitom su hauschkos svarainiu, ir kad draugautu su pudrike, nzn jau pasimeciau tuose aliejuose, mastau gal imti kokius lazdynu riesutu bei dygminu ar abrikosu kauliuku g.gif ersketroziu bei simondsiju tiktu misriaodems? blush2.gif
o avokadu aliejus tinkamas plauku kaukems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 26 spalio 2009 - 21:29
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 21:07)
as tai siandien apsiprekinau blush2.gif

ką griebei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 10 26, 21:53)
Merginos, gal kuri susiduret ir galetumet nurodyti puslapiu, kurie siuncia UK, is kur galima butu pigiau uzsisakyt naturalios kosmetikos (domina Weleda ir kt., ta prasme, ne aliejai ir moliai smile.gif) ir taip pat meginuku, kaip kad tame vokiskame puslapy.  Vienas is jus nesiuncia i UK, o kito siuntimo kaina nemaza gaunasi, man vienai siunciant. Gal yra tokiu ar panasiu UK?

pabandyk www.feelunique.com

Yra Weledos, Laveros, siuntimas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 00:20)
Saunu  smile.gif atsiprasau, jei izeidziau ar ne taip supratau...
Tai gal daugiau ka zinote apie Biokosmetika? gal zinote, is kur jie atsiveza aliejus? nes labai svarbu kokybe...  4u.gif

Tikrai neįžeidėte smile.gif Esu iš Biokosmetikos pirkusi mamai sviestmedžio aliejų. Mamai jis buvo geras. Minkštokas, labai gerai tepasi. O dėl aliejų nesu tikra, bet kiek domėjausi jie visi atvešti iš Anglijos. Iš KN turiu monoi aliejų ir kitų gaminukų, bet kokybė mano galva tikrai nesiskiria. Pabandžiau įsigyti pigiau iš biokosmetikos ir nesigailiu. Konkurencija sveika, o ir mums yra didesnis pasirinkimas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberiuxxx: 26 spalio 2009 - 21:23
QUOTE(Amberiuxxx @ 2009 10 26, 22:22)
Tikrai neįžeidėte smile.gif Esu iš Biokosmetikos pirkusi mamai sviestmedžio aliejų. Mamai jis buvo geras. Minkštokas, labai gerai tepasi. O dėl aliejų nesu tikra, bet kiek domėjausi jie visi atvešti iš Anglijos.  Iš KN turiu monoi aliejų ir kitų gaminukų, bet kokybė mano galva tikrai nesiskiria. Pabandžiau įsigyti pigiau iš biokosmetikos ir nesigailiu. Konkurencija sveika, o ir mums yra didesnis pasirinkimas.  thumbup.gif

O sviestmedis gal su kokiu kitu baziniu truputi maisytas, kad minkstokas? g.gif nezinote?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 22:18)
labai įdomi pavardė  bigsmile.gif

biggrin.gif

manau, nera negrazu pasakyti gydytojos pavarde, nes gi neapkalbu, o tik perduodu info, kuri gali kazkam gal ir padeti, taigi, tai gyd. prof Baleviciene, apie ja tikrai labai daug geru atsiliepimu, o ir mano peroralini dermatita man patinka kaip gydo - nekemsa is karto antibiotiku, o tepaliukais. O ir vaikus mano konsultavo, visada visi jos patrimai pasiteisindavo,t odel neturiu priezasciu abejoti ja.

Be to, ji ne apie mano konkreciai oda kalbejo - kad man butent negalima alieju, o alieju apskritai kaip ksometikos. Aisku, gal tikrai labai individualu. Bet is kitos puses, gal nebutu ligos, jei butu tik pavieniai atevjai, matyt, daznai pasitaiko uzsikimsusios pors, o tada lekiam pas gydytojus smile.gif))
Atsakyti