Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 10 26, 17:37)
Dabar visus šampūnus ir mėginukus išbaigiau ir jau kuris laikas tik šį šampūną naudoju ir turiu jo atsiprašyti, kad taip negražiai apie jį galvojau  biggrin.gif

O kokio tipo tavo plaukai?
Atsakyti
Noriu pagirti suki molio kauke biggrin.gif super dalykas biggrin.gif turiu jo meginuka ir naudoju konkrecioms vietoms, kai reikia padziovinti, dezinfekuoti, nuimti paraudima ax.gif tai si kauke puikiai su viskuo susitvarko thumbup.gif rezultatas buna akivaizdus per kelias minutes cool.gif geras dalykas, nors ir brangokas verysad.gif
Summer, kiek zinau tu irgi jo turi? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 17:26)
As nei ryte, nei vakare nenaudoju prausikliu, o tik vandeni  ax.gif

tai matyt tavo oda ne prie riebiuju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 19:05)
tai matyt tavo oda ne prie riebiuju ax.gif

Ne ne, sausa kaip sachara doh.gif
Atsakyti
netycia uztikau sita puslapeli, gal kas esate girdeje ar naudoje?ziureti cia
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 19:40)
O kokio tipo tavo plaukai?

Mano plaukai sausi, ploni, šiek tiek patys savaime sukasi. Galvą plaunu pagal poreikį ax.gif Oda gal tik vieną kartą gyvenime yra pleiskanojusi.
Pirkau Urtekram su rasulu, nes norėjau, jog man papurintų plaukus, tai jis purina, bet kartu ir velia, ir man kažkodėl atrodė,jog sausina plauką. Smagu, jog taip tik atrodė ir jokių bėdų su mano plaukais nėra. Pradėsiu lašinti rozmarino EA į šampūną nuo slinkimo ir daugiau nieko ypatingo nekeisiu plaukų priežiūroje, kol šampūnas su rasulu ir Faiht in nature kondicionierius su levandomis ir snapučiais nesibaigs. biggrin.gif
O tavo kokie plaukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 26 spalio 2009 - 18:14
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 10 26, 18:13)
Pirkau Urtekram su rasulu, nes norėjau, jog man papurintų plaukus, tai jis purina, bet kartu ir velia, ir man kažkodėl atrodė,jog sausina plauką.

Dėkui SOFIJA5 4u.gif dėl purinimo ir vėlimo jis man netiks, nes manieji ir taip pakankamai purūs, o vėlimosi taip pat vengiu biggrin.gif Taip pat linkę sausėti, tad teks ieškotis kažko kito.
Vis gundausi NS šampūnu, nes nuolaidos geros, bet kad nelabai jis šioje temoje merginų naudojamas, tai vis dvejoju ax.gif
Atsakyti
gal galit pakomentuoti sudeti: Deionized Water (Aqua), Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Disodium Cocoyl Glutamate, Cocoamidopropyl Betaine, Glycerin, Sucrose Cocoate*, Benzyl Alcohol (and) Dehydroacetic Acid, Dehydroxanthan Gum, Citric Acid, Xanthan Gum, Citrus aurantium Dulcis (Orange) Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Extract (and) Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Theobroma Grandiflorum Seed Butter*, Dextrin and Malpighia Glaba Fruit Extract* and Saccharomyces Lysate Extract.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 20:22)
Dėkui SOFIJA5 4u.gif  dėl purinimo ir vėlimo jis man netiks, nes manieji ir taip pakankamai purūs, o vėlimosi taip pat vengiu biggrin.gif  Taip pat linkę sausėti, tad teks ieškotis kažko kito. 
Vis gundausi NS šampūnu, nes nuolaidos geros, bet kad nelabai jis šioje temoje merginų naudojamas, tai vis dvejoju ax.gif

Taigi nėra už ką. Iš NS šampūnų aš esu naudojusi bekvapį neutralų (jame jokio parfum, kurio kilmė neaiški, nėra parašyta). Man plaukų nevėlė, gerai išplaudavo aliejus, kai juos dėdavau, taupus, paluginus su kitais natūraliais putojo labiau, tik kvapas toks... nejoks... daviau vyrui pabaigti biggrin.gif Bet dabar, kai mano piniginėje krizė, jaučiu, kad po Urtekram šampūno imsiu ką nors iš NS arba iš to paties Urtekram, o gal sugrįšiu prie Weledos kaštonų šampūno, kol kas jis man pats geriausias atrodė, ta prasme, kad plaukus mažai vėlė, nesausino, kaina pakenčiama ir gana skalsus 4u.gif
Atsakyti
NS cia natura siberica? Jei taip tai neutralu as kelis kartus is eiles pirkau, bet kaip ir reikejo tiketis ilga laika naudojant jis ijautrino man galvos oda, o siaip tai toks tiesiog sampunas atlieka visas funkcijas, bet neturi jokiu isskirtiniu savybiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 26, 20:41)
NS cia natura siberica? Jei taip tai neutralu as kelis kartus is eiles pirkau, bet kaip ir reikejo tiketis ilga laika naudojant jis ijautrino man galvos oda, o siaip tai toks tiesiog sampunas atlieka visas funkcijas, bet neturi jokiu isskirtiniu savybiu smile.gif

Aha, NS tai Natura siberica biggrin.gif Tai, kad aš galvytę, bent anksčiau lepindavau kaukėmis arba bent Weledos rozmarinų vandenėliu wub.gif , o iš šampūno norėjau tik, kad man kaukę išplautų, Natura siberica tam puikiai tiko biggrin.gif Manau, kad kaip ekonominis variantas geriau už kokią nors chemiją
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 26, 18:41)

Taip. O kaip pasireiškė tas įjautrinimas, nes nesiruošiu pastoviai jo naudoti, bet išbandyti viliojuosi ax.gif Neutralus gerai, kad nėra neaiškaus parfumo jame, bet girdėjau atsiliepimus, jog nuo jo pleiskanų atsiranda mastau.gif
Atsakyti