Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Gilberta @ 2009 10 21, 16:49)
Merginos kaip jums Madara kremukas su spalva? Kokia jo kaina?

Aš naudoju Mėnulio gėlės. Jeigu tepu jį vieną, tai greitai pasijaučia drėgmės trūkumas (nors mano oda mišri). Todėl tepu vietoj krempudros, maždaug praėjus pusvalandžiui po tepimosi aliejukais. Nemaskuoja, bet veido spalvą pagyvina, suteikia švelnaus švytėjimo smile.gif Pasakiau kaip per reklamą biggrin.gif
Pirkau Barocoje su gražia nuolaida, mokėjau gal 55 Lt.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 16:20)
kai pradėjau lašinti pati citrinų ir arbatmedžio EA pramainiui ant pastos, užmiršau, kas yra dantų jautrumas wink.gif O jis pas mane fiziologiškai užprogramuotas... Tiesa, pirmi kartai nebuvo malonūs, bet perėjus adaptaciją jaučiuosi puikiai biggrin.gif

kas kiek laiko lasini EA? kiekvienakart valydama dantis ar reciau? 4u.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau Argital šampūną su moliu skirtą reibiem plaukam. Kiek man patiko pats plovimo procesas, tiek nuvylė galutinis rezultatas. Plaukus plaunant šampūnas neblgai putojo, bet ta puta tokia slidi, labai maloni. O vat plaukai tai tragiškai atrodo, reiks vėl šiandien plauti. Iš ryte niežtėjo. Nežinau ar blogai išskalavau, ar čia netiko šampūnas. Kadangi dar turiu biškį, tai reik gal dar išmėginti.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 10 21, 17:01)
O aš galvoju ar nesu sutikusi šios moters, labai jau panaši g.gif

Žinau iš kur jos aliejai,, aš iš jų maistui pirkau, jie pilstomi, nebrangūs smile.gif

o man asociacijos, kad buvo čia toks nikas Ekologiški kremai, kur prasinešė per visus LT forumus su vienodu skelbimu - gaminu natūralius kremus individualiai, prisistatė kaip labai pažengusi ir dingo doh.gif

plokšti buteliukai grynai iš tų pilstomų aliejų parduotuvės smile.gif

QUOTE(Saulužė @ 2009 10 21, 17:05)
Aš pirkau per tarpininkus, iš e-pardės,  o šiaip www.aliejus.com smile.gif

o neteko matyti to juodųjų serbentų kauliukų aliejaus? Jis kažin vertas dėmesio, ar ne? wink.gif

QUOTE(ragana @ 2009 10 21, 17:17)
o as dar karta isitikinau, kad reikia pasitiketi ir zmogumi, kuris patarimus dalina wink.gif Nes kai zmogus ne visai isigilines pradeda kitus mokyti, tai... Is rafinuotu alieju moteriske draugems ir dukroms kremus gamina ir giriasi, kad gyvena ekologiskai  doh.gif   biggrin.gif

taip taip, tas reportažas pas mus įdėtas kaip nesektinas drinks_cheers.gif

QUOTE(pearl @ 2009 10 21, 18:58)
akis uzkliuvo vaistineje uz ajurvedos jiva produktu (joms dabar nuolaida), ir ju sudeties. Zinau, kad ajurveda dar nereiskia naturalios kosmetikos, bet visgi pats pavadinimas vilioja doh.gif

sudėtis reikia žiūrėti wink.gif Šiandien Norfoje mačiau kažkokią Organic dantų pastą, tai užteko pažiūrėti į sudėtį....

QUOTE(agnuta @ 2009 10 21, 19:19)
kas kiek laiko lasini EA? kiekvienakart valydama dantis ar reciau? 4u.gif

kiekvienąkart, nebent pamirštu smile.gif Geriau, švariau dantys nusivalo - man jau kaip būtinybė EA ant dantų šepetėlio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 21 spalio 2009 - 19:33
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 21:33)
sudėtis reikia žiūrėti wink.gif Šiandien Norfoje mačiau kažkokią Organic dantų pastą, tai užteko pažiūrėti į sudėtį....

drinks_cheers.gif bet ten man tik kazkas pacioj pabaigoj laaaabai uzkliuvo, nes atrode lyg ir blogas dalykas, o kitu - tai net nzn ka reiskia, nes visi ajurvediniai pavadinimai (ar beveik) blush2.gif ...reikes paimti ryt popieriaus ir nueiti nusirasyti sudeti lotuliukas.gif

o su dantu pastom tai as nelinkusi i naturaluma blush2.gif vis bijau, kad dantukai negaus fluoro (maniskaims labai reikia doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 21 spalio 2009 - 19:46
QUOTE(pearl @ 2009 10 21, 19:42)
drinks_cheers.gif  bet ten man tik kazkas pacioj pabaigoj laaaabai uzkliuvo, nes atrode lyg ir blogas dalykas, o kitu - tai net nzn ka reiskia, nes visi ajurvediniai pavadinimai (ar beveik) blush2.gif ...reikes paimti ryt popieriaus ir nueiti nusirasyti sudeti lotuliukas.gif

nurašyk ir čia įdėk wink.gif Tikrai ne visi blogi yra ajurvediniai produktai - Violey net tą valgomą dalyką (Čavapranašą ar kažkaip panašiai) organišką mačiau smile.gif
Atsakyti
Įdomumo dėlei pasidalinsiu populiariausiais produktais tarp natūralisčių vilniečių (duomenis imu pačios žinot iš kur smile.gif )
Tai gi produktas nr. 1 - ši Logona dantų pasta, net 10 vnt. biggrin.gif
user posted image

produktas n. 2 - šis Sante rankų kremas, 7 vnt.
user posted image

ir produktas nr. 3 - Logona tropic kūno sviestas, 6 vnt. (o oriental tik 2)
user posted image

Įdomu ar pas Kauną irgi panašiai? g.gif
Atsakyti
As galiu tik uz save atsakyt, nr 3 Logonos sviesta irgi emiau, nes labai tinka ir patinka
Man but idomu atsiliepimai apie nr.1 ir nr.2
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 10 21, 20:53)
As galiu tik uz save atsakyt, nr 3 Logonos sviesta irgi emiau, nes labai tinka ir patinka
Man but idomu atsiliepimai apie nr.1 ir nr.2

Dantų pastą ir aš ėmiau. Jau bus antra tūbelė. Labai patiko ir putoja, ir normalus mėtinis skonis. Man tai kaip įprasta cheminė pasta.
Atsakyti
katik isbandziau Ciel d'Azur citrinine dantu pasta ir Lavera roziu kauke..
dantu pasta nesuzavejo - truksta gaivumo ir tikejausi, kad citrinos jausis labiau g.gif kad neputoja, tai man nemaiso - viskas ok.. valo vidutiniskai.. valymo poziuriu geriausia yra Weledos druskine pasta, na tik skonis tai nelabai koks..
veido kauke normali, gal ir patiko g.gif na po daugiau panaudojimu susidarysiu tikslesne nuomone..
dar Laveros kuno losjona su vanile ir kokosais isbandziau (rankas pasitepiau).. patiko thumbup.gif o jau kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 10 21, 19:49)
Tai gi produktas nr. 1 - ši Logona dantų pasta, net 10 vnt.  biggrin.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 10 21, 19:57)
Dantų pastą ir aš ėmiau. Jau bus antra tūbelė. Labai patiko ir putoja, ir normalus mėtinis skonis. Man tai kaip įprasta cheminė pasta.

o jos nemėtinės yra? biggrin.gif Aš buvau priversta Laveros imti, kur mažiau mėtinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 21:01)
o jos nemėtinės yra? biggrin.gif Aš buvau priversta Laveros imti, kur mažiau mėtinė biggrin.gif

Ai, net nežinau biggrin.gif Kadangi aš prieš tai naudojau Laverą kažkokią visškai be skonio, neputojančią, ir niekaip nesibaigiančią (dar ir dabar stovi) tai man ši buvo labai malonus atradimas wub.gif naudosiu kol atsibos. (o jaučiu atsibos po tos tūtelės biggrin.gif )
Atsakyti