Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

aš pastebėjau, kad mano odai patinka nereguliarumas gerąja prasme. Tarkim, nebūtinai kiekvieną rytą ją kažkuo turiu patepti. Kai pajaučiu, kad nieko nereikia ir netepu, labai išeina į naudą biggrin.gif Dar riebindavo kažkodėl pudra (Hauschkos vargšiukė vos vos panaudota pas mane liko). Gal tau ir EM tas pats efektas? Gal užtepi, odos riebalus sugeria, o oda pradeda pašėlusiai darbuotis, kad vėl riebalu suteptų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 14:31)
as irgi pasitepdavau bronzines odos aliejum daznai ne pagal paskirti smile.gif

Na gal reiks tuomet išbandyti rolleyes.gif

Palomina, tavo augintinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 26, 15:40)
as toki platu klausima noriu uzduoti toms kurios kazkada turejo misria arba riebiai oda ir dabar jau gali pasakyti, kad ji normali. ...

man pvz labai apmazejo riebalavimasis kai pradejau naudoti odai svelnesnes priemones, jokiu sausinanciu ir t.t.
konkreciu priemoniu tai net ir nerasysiu, nes daug pakeiciau ju per tiek laiko kol naudoju natur. kosmetika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 26 spalio 2009 - 14:55
as toki platu klausima noriu uzduoti toms kurios kazkada turejo misria arba riebiai oda ir dabar jau gali pasakyti, kad ji normali. Kas butent jums padejo, nuo ko oda normalizavosi, ka dabar naudojate ir odele normali? Daugumai zinau, kad tiesiog naudojant nat kosmetika susitvarke, bet beda ta - as naudoju jau senokai tik naturalia, bet ryte pasidazius veidas pradeda "plaukti" po pusvalandzio: kakta, nosis, aplink nosi ir smakras, zodziu i odos normalizavimasi nepanasu, nors su visokiais kitais jos issisokimais susitvarkau gan sekmingai
pasidalinkit bent keliom mintim, gal atrasiu ka as darau ne taip g.gif

Mano oda riebi, ir dar tie spuogeliai iskylantys doh.gif Na bet tiesa sakant, dabartines priemones visai tinka man, tik dar neatradau nuo ko man paskutiniu metu padaugejo spuogeliu, kaip tik jau koki gera menesi pagrinde naudoju tik naturalias priemones - tai butu hamameliu hidrolatas is KN, Dr. Hauchka aliejus riebiai odai, ir darausi kaukes is rusisko molio. Pastebejau kad naudojant naturalia kosmetika kaukes reikia darytis dazniau mano odai, nes molis siek tiek apramina ta riebalavimasi, ir tuom kart nuvalo pavirsinius nesvarumus, kurie fomruoja inkstirus. Taip pat laaaaabai patiko kauke su jojobos aliejums ir ricinos aliejum, kur su ranksluostuku siltu reikia darytis, labai pasviesino odele, pamazino poras. Tik kad dazniau terliotis lb jau tyngiu, greiciau is molio pasidarau blush2.gif Realiai, tai ir as noreciau kazkokio stipresnio poveikio nuo to riebalavimosi, nors dr. H aliejus visai patinka. Isbandziau is Logonos meginuka riebiai odai, tai visai nieko, idomu ar verta visa pasiimti, ar jis veiksmingas g.gif gal kas patars, kas bande.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 15:54)
Palomina, tavo augintinis thumbup.gif

aciu smile.gif

dar labai noriu pagirt pelargonijas thumbup.gif esu pasidarius misinuka avokadu aliejus+pelargonijos+levandos, tai panaudoju veidui, masaziuka pasidarau.. tai kiek pastebejau odos spalva palygejo siek tiek, spuogu si menesi visai neiskilo rolleyes.gif odos riebalavimasi irgi kazkiek pareguliavo.. tik kita karta kai darysiu, kitoki alieju (ne avokadu) pasirinksiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 26 spalio 2009 - 15:04
pasidalinkit bent keliom mintim, gal atrasiu ka as darau ne taip g.gif

na, gal nepasakyciau, kad mano oda patapo visai normali, bet tikrai i ta puse dabar. ar bent jau nebe tokia riebi kaip anksciau buvo.
is patirties pasakysiu tokius dalykus, kuriuos pastebejau:
1. kuo maziau rankomis liesti veida, o geriausiai visai be reikalo neliesti
2. atsitaikyti svelnu, nesausinanti odos prausikli
3. vakarais nenaudoti kremo ar aliejaus, kad priversti oda dirbti pacia.

dar vienas dalykas, nezinau ar darau gerai, bet as ryte paprastai nenaudoju jokio prausiklio, bet oda jauciasi gerai smile.gif tiesiog po nusiprausimo vandeniu dar su vatuku ji sudrekinus ar tai toniku ar kokiu hidrolatu pavalau odele. kol kas vis dar reguliariai nenaudoju jokio kremo, nei aliejaus netgi ryte. vakarais juo labiau.

beje, man atsylus orams, pariebeja ir oda.
Atsakyti
Daddygirl ar priimsit i traukinuka akomos ir kt 4u.gif merginos sakykite ar geri akomos aliejukai, nerafinuoiti, gerieciai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
kaip ir agnuta, ir aš ryte nenaudoju jokio prausiklio, tik vandenį iš krano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 15:11)
Aš veidui sviestmedžio neesu bandžiusi, bet tarkim pasitepusi rankas ar padus, jis pradžioje atrodo žiauriai riebus, kokias 5-10min, bet po to taip gražiai susigeria, kad net blizgesio nelieka wub.gif
Manau turėtum išbandyti savo kailiu, pasidariusi labai mažą kiekį 4u.gif

QUOTE(pearl @ 2009 10 26, 15:14)
na, gal patars labiau patyrusios...bet, kol kas tik isitikinau, kad kiekvienam viskas skirtingai..jei turi sviestmedzio, tai pabandyk gal kada jo truputi imaisyt i savo aliejuka, ir pamatysi, ar maza proporcija neriebina ax.gif  o tada jau spresi, ar uztenka tokio kieko, o gal reikia daugiau mirksiukas.gif

Na taip, turbut reikes mazais kiekiais bandyt smile.gif parasysiu, kas gausis, gal visai nieko bus atvesus orams, o ypac esant minusinei temperaturai ir zvarbesniam ziemos vejui...

QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 16:02)
aciu  smile.gif
dar labai noriu pagirt pelargonijas  thumbup.gif 

O kiek tu palergoniju EA lasinai ir i koki kieki bazinio? smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 16:17)
kaip ir agnuta, ir aš ryte nenaudoju jokio prausiklio, tik vandenį iš krano biggrin.gif

As nei ryte, nei vakare nenaudoju prausikliu, o tik vandeni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 17:26)
O  kiek tu palergoniju EA lasinai ir i koki kieki bazinio?  smile.gif

dariausi 10 ml aliejaus, tai dejau 2 lasus pelargoniju EA ir 2 lasus levandu EA
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 16:02)
aciu  smile.gif

Palomina Koks grozis! Kas cia per sunis ar sunyte? wub.gif
Atsakyti
Palomina, tikras gražuolis pas tave 4u.gif
O aš truputį ne į temą noriu pasidžiaugti, kad tyriausi plaukus Oze vaistinėj ir sakė, jog mano plaukams be šiek tiek padidėjusio slinkimo, kas būdinga rudeniui, daugiau nieko blogo nėra. galvos oda švari, gera. Plaukai silpnoki (bet jie tokie visą gyvenimą), bet normalūs. O aš vienu tarpu bijojau, kad Urtekram šampūnas su rasulu man sausina plaukus ax.gif Dabar visus šampūnus ir mėginukus išbaigiau ir jau kuris laikas tik šį šampūną naudoju ir turiu jo atsiprašyti, kad taip negražiai apie jį galvojau biggrin.gif
Atsakyti