Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ir dar turiu klausimuka... 4u.gif
Veido odai naudoju abrikosu kauliuku alieju, jis man labai tinka, gerai isigeria, bet va ziemai artejant, galvoju si alieju pamaisyti su trupuciu sviestmedzio... Kaip manote, ar sviestmedis neriebins odos ir vis tiek gerai isigers? Kokiom proporcijom maisyti geriausia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 15:00)
Na, ir dar vieną nuostabų gaminį pamačiau Newdirectionsuk.com

pasmalsausiu, koki? 4u.gif
kazka matyt busiu nespejus paskaityt su newdirctions g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 15:01)
4u.gif ne, ten be hidrolato buvo ax.gif

Na tada ir man idomu, koks ten be hidrolato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 13:58)
Oi, ar tik nebūsi apsižioplinusi, susiradau KN puslapyje bronzinės odos aliejuko receptą, bet gale parašyta "Aliejus po kaitinimosi saulėje, ypač jei oda stipriai paraudo", o aš galvojau jį naudoti, kad odos spalvą šaltuoju metu laiku pagyvinčiau blush2.gif

man jis šiaip gerai odai patiko, tai ko netepti? biggrin.gif Žinau, kad po kaitinimosi saulėje skirtas ir patvirtinu, kad sąmoningai jį panaudodavau ne pagal paskirtį lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 14:06)
pasmalsausiu, koki? 4u.gif

šilko miltelių rolleyes.gif Jau prifantazavau, kiek aš jų visur pridėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 14:02)
Ir dar turiu klausimuka...  4u.gif
Veido odai naudoju abrikosu kauliuku alieju, jis man labai tinka, gerai isigeria, bet va ziemai artejant, galvoju si alieju pamaisyti su trupuciu sviestmedzio... Kaip manote, ar sviestmedis neriebins odos ir vis tiek gerai isigers? Kokiom proporcijom maisyti geriausia?  g.gif

Aš veidui sviestmedžio neesu bandžiusi, bet tarkim pasitepusi rankas ar padus, jis pradžioje atrodo žiauriai riebus, kokias 5-10min, bet po to taip gražiai susigeria, kad net blizgesio nelieka wub.gif
Manau turėtum išbandyti savo kailiu, pasidariusi labai mažą kiekį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 16:02)
Ir dar turiu klausimuka...  4u.gif
Veido odai naudoju abrikosu kauliuku alieju, jis man labai tinka, gerai isigeria, bet va ziemai artejant, galvoju si alieju pamaisyti su trupuciu sviestmedzio... Kaip manote, ar sviestmedis neriebins odos ir vis tiek gerai isigers? Kokiom proporcijom maisyti geriausia?  g.gif

na, gal patars labiau patyrusios...bet, kol kas tik isitikinau, kad kiekvienam viskas skirtingai..jei turi sviestmedzio, tai pabandyk gal kada jo truputi imaisyt i savo aliejuka, ir pamatysi, ar maza proporcija neriebina ax.gif o tada jau spresi, ar uztenka tokio kieko, o gal reikia daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 26 spalio 2009 - 14:16
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 14:11)
man jis šiaip gerai odai patiko, tai ko netepti? biggrin.gif Žinau, kad po kaitinimosi saulėje skirtas ir patvirtinu, kad sąmoningai jį panaudodavau ne pagal paskirtį  lotuliukas.gif

Oi ne katuti, turbūt būsi pagal paskirtį naudojusi, nes dabar įsižiūrėjusi pamačiau, kad tai puslapio maketavimo(ar kaip ten blush2.gif ) klaida, ten jau kito produkto pavadinimas apačioje parašytas va tongue.gif
Atsakyti
O kaip pasidarot lupu balzama?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 14:01)
4u.gif ne, ten be hidrolato buvo ax.gif

but geriau be hidrolatu, seniai tokiu nebeturiu...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 14:17)
Oi ne katuti, turbūt būsi pagal paskirtį naudojusi,

na ne visai, tas aliejus deginimuisi, o aš eidama į darbą, kur saulės šviesos beveik nematydavau, pasitepdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 15:27)
na ne visai, tas aliejus deginimuisi, o aš eidama į darbą, kur saulės šviesos beveik nematydavau, pasitepdavau biggrin.gif

as irgi pasitepdavau bronzines odos aliejum daznai ne pagal paskirti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 26 spalio 2009 - 14:32
as toki platu klausima noriu uzduoti toms kurios kazkada turejo misria arba riebiai oda ir dabar jau gali pasakyti, kad ji normali. Kas butent jums padejo, nuo ko oda normalizavosi, ka dabar naudojate ir odele normali? Daugumai zinau, kad tiesiog naudojant nat kosmetika susitvarke, bet beda ta - as naudoju jau senokai tik naturalia, bet ryte pasidazius veidas pradeda "plaukti" po pusvalandzio: kakta, nosis, aplink nosi ir smakras, zodziu i odos normalizavimasi nepanasu, nors su visokiais kitais jos issisokimais susitvarkau gan sekmingai
pasidalinkit bent keliom mintim, gal atrasiu ka as darau ne taip g.gif
Atsakyti