Ir dar turiu klausimuka...
Veido odai naudoju abrikosu kauliuku alieju, jis man labai tinka, gerai isigeria, bet va ziemai artejant, galvoju si alieju pamaisyti su trupuciu sviestmedzio... Kaip manote, ar sviestmedis neriebins odos ir vis tiek gerai isigers? Kokiom proporcijom maisyti geriausia?
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 15:00)
Na, ir dar vieną nuostabų gaminį pamačiau Newdirectionsuk.com
pasmalsausiu, koki?
kazka matyt busiu nespejus paskaityt su newdirctions
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 15:01)
ne, ten be hidrolato buvo
Na tada ir man idomu, koks ten be hidrolato
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 13:58)
Oi, ar tik nebūsi apsižioplinusi, susiradau KN puslapyje bronzinės odos aliejuko receptą, bet gale parašyta "Aliejus po kaitinimosi saulėje, ypač jei oda stipriai paraudo", o aš galvojau jį naudoti, kad odos spalvą šaltuoju metu laiku pagyvinčiau
man jis šiaip gerai odai patiko, tai ko netepti? Žinau, kad po kaitinimosi saulėje skirtas ir patvirtinu, kad sąmoningai jį panaudodavau ne pagal paskirtį
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 14:06)
pasmalsausiu, koki?
šilko miltelių Jau prifantazavau, kiek aš jų visur pridėsiu
QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 14:02)
Veido odai naudoju abrikosu kauliuku alieju, jis man labai tinka, gerai isigeria, bet va ziemai artejant, galvoju si alieju pamaisyti su trupuciu sviestmedzio... Kaip manote, ar sviestmedis neriebins odos ir vis tiek gerai isigers? Kokiom proporcijom maisyti geriausia?
Aš veidui sviestmedžio neesu bandžiusi, bet tarkim pasitepusi rankas ar padus, jis pradžioje atrodo žiauriai riebus, kokias 5-10min, bet po to taip gražiai susigeria, kad net blizgesio nelieka
Manau turėtum išbandyti savo kailiu, pasidariusi labai mažą kiekį
QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 16:02)
na, gal patars labiau patyrusios...bet, kol kas tik isitikinau, kad kiekvienam viskas skirtingai..jei turi sviestmedzio, tai pabandyk gal kada jo truputi imaisyt i savo aliejuka, ir pamatysi, ar maza proporcija neriebina o tada jau spresi, ar uztenka tokio kieko, o gal reikia daugiau
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 14:11)
man jis šiaip gerai odai patiko, tai ko netepti? Žinau, kad po kaitinimosi saulėje skirtas ir patvirtinu, kad sąmoningai jį panaudodavau ne pagal paskirtį
Oi ne katuti, turbūt būsi pagal paskirtį naudojusi, nes dabar įsižiūrėjusi pamačiau, kad tai puslapio maketavimo(ar kaip ten ) klaida, ten jau kito produkto pavadinimas apačioje parašytas va
O kaip pasidarot lupu balzama?
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 14:01)
ne, ten be hidrolato buvo
but geriau be hidrolatu, seniai tokiu nebeturiu...
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 14:17)
Oi ne katuti, turbūt būsi pagal paskirtį naudojusi,
na ne visai, tas aliejus deginimuisi, o aš eidama į darbą, kur saulės šviesos beveik nematydavau, pasitepdavau
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 15:27)
na ne visai, tas aliejus deginimuisi, o aš eidama į darbą, kur saulės šviesos beveik nematydavau, pasitepdavau
as irgi pasitepdavau bronzines odos aliejum daznai ne pagal paskirti
as toki platu klausima noriu uzduoti toms kurios kazkada turejo misria arba riebiai oda ir dabar jau gali pasakyti, kad ji normali. Kas butent jums padejo, nuo ko oda normalizavosi, ka dabar naudojate ir odele normali? Daugumai zinau, kad tiesiog naudojant nat kosmetika susitvarke, bet beda ta - as naudoju jau senokai tik naturalia, bet ryte pasidazius veidas pradeda "plaukti" po pusvalandzio: kakta, nosis, aplink nosi ir smakras, zodziu i odos normalizavimasi nepanasu, nors su visokiais kitais jos issisokimais susitvarkau gan sekmingai
pasidalinkit bent keliom mintim, gal atrasiu ka as darau ne taip
pasidalinkit bent keliom mintim, gal atrasiu ka as darau ne taip