Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 13:57)
merginos, gal kas ką bandėte iš Emeraud (Nimfali)?

kelis kartus buvo Vergine idejusi kremu megineliu.. lyg ir tiko man tas drekinantis kremas g.gif na bet su kremais tai jau kiekvienam skirtingai smile.gif
Atsakyti
kokį konkrečiai kremą bandei? Aš tai žiūriu į paakių gelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 13:14)
man tai jis labai patiko - kažkaip gerai oda į jį reagavo, buvo malonus ir veidui, ir kūnui. Pati įsitikinau, kad labai jau jis skalsus, o atrodo, tiek nedaug buteliuke jo yra biggrin.gif Dabar tai nenaudoju, bet šiaip nemanau, kad šiuo metu būtų per lengvas  4u.gif

O kaip dėl tepimo, nes jei kasdieną dėviu baltus maškinukus, tai nepatogu būtų ax.gif Aplamai gal galite parašyti kokie aliejai į jį įeina ir ar galima jo užsisakyti, kad KN darbuotojos per gamybinį vakarėlį padarytų(na kaip ir su tamanų emulsija)? blush2.gif
Atsakyti
Tada prasau man atleisti, lauksiu as tada toliau 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o cia kur tos nuolaidos blush2.gif vaziuoju i Kauna penktadieni

Agnuta aciukas uz recepteli 4u.gif

O sakykit daznai lankotes KN vakareliuose, ten tik vakarais vyksta, taip noreciau sudalyvaut, gal prisijungtu kokia siauliete prie manes ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 26, 13:27)
O kaip dėl tepimo, nes jei kasdieną dėviu baltus maškinukus, tai nepatogu būtų ax.gif

nepastebėjau, kad teptų, bet ir baltų drabužių kasdien nenešioju ax.gif
Atsakyti
Tiek čia buvo kalbėta apie gintarą, kad slapčia vis norėjau, bet neprisiruošdavau ieškoti, kur ten tas "Astrominerologijos centras" blush2.gif O šiandien taip sakant kalnas atėjo pas Mahometą - per troleibuso langą pamačiau tą centrą ir baigusi tvarkyti reikalus nuėjau ir nusipirkau porą maišelių bigsmile.gif Oi kaip laukiu išbandyti, matyt vakare garbė teks, pasidarysiu turtingą kaukę. Dar iš inercijos norėjau į KN užšokti pelargonijų EA, bet prisiminiau, kad nedirba, tai gal ryt biggrin.gif

Apskritai, po truputį vis labiau pamėgau turėt kosmetikos žaliavos, o ne gatavų produktų. Ne kažką esu sau gaminusi (veido, plaukų kaukės, kūno šveitikliai), bet tikiuosi su laiku smile.gif Labai noriu kūno sviestą pasigaminti, bet tam turiu dar prisipirkti aliejų aliejukų, tai tikiuos gūdžiais žiemos vakarais ką nors pasimakaluoti, kol suoptimizuosiu Logonos sviestą ir tikiuosi, papildysiu aliejų atsargas.

Dar pastebėjau, kad kartais paakių oda pasausėja, nors šiaip ta zona nesiskundžiu. Tai dabar porą kartų per savaitę pasitepu Alterros migdolų aliejuku - nu laaabai patinka man, oda tokia švelni ir lygi jaučias thumbup.gif Baigusi matyt jau pirksiu kokį gryną aliejų. Reik pradėt rūpintis paakiais jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 26 spalio 2009 - 13:46
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 10 26, 01:27)
Kai pirkau iš Akomos, tai 1litre buvo 700 ar 800 gramų. Nebepamenu tiksliai.

Na bet kokiu atveju tada pigiau iseitu Biokosmetikoje sviestmedis smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 10:18)
beje, gal kas turi KN kuno sokolado recepta? ax.gif kai gaminausi, neuzsirasiau, bet laaabai patiko kvapas, tai dabar kazka pan. noreciau namie susimakaluoti ax.gif

Ar cia ne sitas RECEPTAS ? mirksiukas.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 14:43)
Apskritai, po truputį vis labiau pamėgau turėt kosmetikos žaliavos, o ne gatavų produktų. Ne kažką esu sau gaminusi (veido, plaukų kaukės, kūno šveitikliai), bet tikiuosi su laiku smile.gif Labai noriu kūno sviestą pasigaminti, bet tam turiu dar prisipirkti aliejų aliejukų, tai tikiuos gūdžiais žiemos vakarais ką nors pasimakaluoti, kol suoptimizuosiu Logonos sviestą ir tikiuosi, papildysiu aliejų atsargas.

Dar pastebėjau, kad kartais paakių oda pasausėja, nors šiaip ta zona nesiskundžiu. Tai dabar porą kartų per savaitę pasitepu Alterros migdolų aliejuku - nu laaabai patinka man, oda tokia švelni ir lygi jaučias thumbup.gif Baigusi matyt jau pirksiu kokį gryną aliejų. Reik pradėt rūpintis paakiais jau smile.gif

Man taip pat drinks_cheers.gif tik va sunkoka su tu zaliavu apsipirkimu... Bet daug idomiau kazka sau pasigaminti, pagal savo poreikius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 13:33)
nepastebėjau, kad teptų, bet ir baltų drabužių kasdien nenešioju  ax.gif

Oi, ar tik nebūsi apsižioplinusi, susiradau KN puslapyje bronzinės odos aliejuko receptą, bet gale parašyta "Aliejus po kaitinimosi saulėje, ypač jei oda stipriai paraudo", o aš galvojau jį naudoti, kad odos spalvą šaltuoju metu laiku pagyvinčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 13:23)
prognozuoju, kad vis daugiau visos gaminsimės reikalingų priemonių pačios smile.gif Ir pati pripažįstu, kad 30 dolerių už prausiklį yra daug  doh.gif Štai tušo pati nepasidaryčiau, o ko prie prausiklio nepasėdėti?

drinks_cheers.gif
Dekoratyvinės kosmetikos man nereikia, nes nesidažau, o kokį prausiklį galima ir susimakaluoti, nors man labiausiai patinka grynos priemonės, na, jei tepu aš sviestmedį, tai tik gryną, arba kokosą, bet ir tas baigiasi. Manau, jog kol kas turėsiu tik pačius reikalingiausius produktus, be kurių gyventi negaliu ir... jokių eksperimentų verysad.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 10 23, 13:31)
g.gif  nes vien muilas kartais nusibosta  blush2.gif

Aha, ir man jau vien tik muilas pradėjo pabosti, o dar vyras su dukryte tvirtina, kad verčiu juos praustis ūkišku muilu, nes jis neputoja ir nekvepia - turiu originalų ir pirminį muilus.
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 15:14)
pirkčiau tikriausiai - dar panaudosiu ir patestuosiu, nes toksai jausmas, kad nuo Weledos rozmarininio šampūno plaukai išsikraustė iš proto ir dabar styro į visas pasaulio šalis atvėpę smile.gif

Geras vaizdas lotuliukas.gif Man tai Weledos rozmarininis šampūnas plaukus vėlė biggrin.gif Kita vertus, visada po jo dar rozmarinų losjonu tepdavau, tai tada galėdavau gyventi.

QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 22:12)
mano kieme šiandien šventė  laugh.gif Su informacijos paieška apie gintarą vis dar žaidžiau, neapsiraminau  blush2.gif

Oi, kaip man to gintaro reikia. Tik Astrominerologijos centras toooooli, bet vis viek kada nors prisiruošiu biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 24, 16:15)
dar vienas klausimukas, ar yra naudojanciu Weledos rozmarinu sampuna?
http://www.imuniteta...amp;prekid=1284
patiko aprasymas, kad sureguliuoja riebalinių liauku veiklos pusiausvyra.. nes labai jau mano plaukai riebaluojasi  doh.gif  g.gif

Ju rašiau, kad man jis vėlė plaukus, bet man plaukai sausi. Weledos kaštoninis man labiau patiko 4u.gif

QUOTE(Floe @ 2009 10 25, 00:36)
Esu sioje temoje naujokas  ax.gif
Idomu butu suzinoti, ar naudojote Biokosmetikos akademijos siulomas priemones? Ypac ju gaminamus sampunus ir kondicionierius:
http://www.bio-kosme...riemones-18/lt/

Koks keistas puslapis g.gif Kodėl man kyla įtarimai? visokie... negeri...
QUOTE(ernesin @ 2009 10 25, 18:02)
Merginos, kurios turite naujus tamanus, ar jie pas jus nepakeitė konstintencijos? Aš pirkusi vasaros viduryje, tai pradžioj jie buvo skysti kaip aliejukas, o šiandien nusideginusi pirštą atsisukau pasitepti ir pamačiau, kad jie kokosų aliejaus tirštumo(kai kokosai būna šilumoje tokie apšilę, bet ne aliejaus pavidalo) unsure.gif

Pas mane nauji tamanai ir tikrai jie truputį sukietėjo, bet manau, kad tai dėl vėsaus oro 4u.gif
Atsakyti
aš tokioje stadijoje, kad dabar daugiau turiu ir noriu turėti priemonių patobulinimams smile.gif Pvz., eterinių į šampūną, nors ir skauda širdį taip "paniekinant" nuostabų kvapą, į kremą veidui - čia gintaras, eteriniai taipogi. Na, ir dar vieną nuostabų gaminį pamačiau Newdirectionsuk.com, jei išdegs tai, kas čia buvo ištrinta kaip neatitinkant taisyklių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 26, 14:56)
Ar cia ne sitas RECEPTASmirksiukas.gif

4u.gif ne, ten be hidrolato buvo ax.gif
Atsakyti