QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 13:23)
prognozuoju, kad vis daugiau visos gaminsimės reikalingų priemonių pačios
Ir pati pripažįstu, kad 30 dolerių už prausiklį yra daug
Štai tušo pati nepasidaryčiau, o ko prie prausiklio nepasėdėti?
Dekoratyvinės kosmetikos man nereikia, nes nesidažau, o kokį prausiklį galima ir susimakaluoti, nors man labiausiai patinka grynos priemonės, na, jei tepu aš sviestmedį, tai tik gryną, arba kokosą, bet ir tas baigiasi. Manau, jog kol kas turėsiu tik pačius reikalingiausius produktus, be kurių gyventi negaliu ir... jokių eksperimentų
QUOTE(Palomina @ 2009 10 23, 13:31)
nes vien muilas kartais nusibosta
Aha, ir man jau vien tik muilas pradėjo pabosti, o dar vyras su dukryte tvirtina, kad verčiu juos praustis ūkišku muilu, nes jis neputoja ir nekvepia - turiu originalų ir pirminį muilus.
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 15:14)
pirkčiau tikriausiai - dar panaudosiu ir patestuosiu, nes toksai jausmas, kad nuo Weledos rozmarininio šampūno plaukai išsikraustė iš proto ir dabar styro į visas pasaulio šalis atvėpę
Geras vaizdas
Man tai Weledos rozmarininis šampūnas plaukus vėlė
Kita vertus, visada po jo dar rozmarinų losjonu tepdavau, tai tada galėdavau gyventi.
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 22:12)
mano kieme šiandien šventė
Su informacijos paieška apie gintarą vis dar žaidžiau, neapsiraminau
Oi, kaip man to gintaro reikia. Tik Astrominerologijos centras toooooli, bet vis viek kada nors prisiruošiu
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 24, 16:15)
dar vienas klausimukas, ar yra naudojanciu Weledos rozmarinu sampuna?
http://www.imuniteta...amp;prekid=1284
patiko aprasymas, kad sureguliuoja riebalinių liauku veiklos pusiausvyra.. nes labai jau mano plaukai riebaluojasi
Ju rašiau, kad man jis vėlė plaukus, bet man plaukai sausi. Weledos kaštoninis man labiau patiko
QUOTE(Floe @ 2009 10 25, 00:36)
Esu sioje temoje naujokas
Idomu butu suzinoti, ar naudojote
Biokosmetikos akademijos siulomas priemones? Ypac ju gaminamus sampunus ir kondicionierius:
http://www.bio-kosme...riemones-18/lt/
Koks keistas puslapis
Kodėl man kyla įtarimai? visokie... negeri...
QUOTE(ernesin @ 2009 10 25, 18:02)
Merginos, kurios turite naujus tamanus, ar jie pas jus nepakeitė konstintencijos? Aš pirkusi vasaros viduryje, tai pradžioj jie buvo skysti kaip aliejukas, o šiandien nusideginusi pirštą atsisukau pasitepti ir pamačiau, kad jie kokosų aliejaus tirštumo(kai kokosai būna šilumoje tokie apšilę, bet ne aliejaus pavidalo)
Pas mane nauji tamanai ir tikrai jie truputį sukietėjo, bet manau, kad tai dėl vėsaus oro