Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 10 25, 22:34)
Negaliu nusikratyt asociacijų, kad čia KN klonas, net indai ir šaukšteliai vakarėliams tokie pat tongue.gif

drinks_cheers.gif man tai noretusi kazkokio originalumo ir isskirtinumo. net pvz is pagamintu misiniu tarkim yra kuno sokoladas, kaip ir KN. nezinau kokia ten sudetis, bet nukopijuotas pavadinimas kazkaip nepatraukliai atrodo ir pasitikejimo nekelia unsure.gif unsure.gif

beje, gal kas turi KN kuno sokolado recepta? ax.gif kai gaminausi, neuzsirasiau, bet laaabai patiko kvapas, tai dabar kazka pan. noreciau namie susimakaluoti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2009 10 26, 07:40)
Sveiki produktai?  4u.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 22:53)
Na man taip pat keistai atrodo...  g.gif Zinokit net kazkaip keistai nuskambejo ir tu forumieciu zinutes, kurios nurode Biokosmetika  biggrin.gif atrodo, kaip pacios moterys is ten to kolektyvo butu apsireiskusios ir pasireklamavusios  biggrin.gif abi naujokes, vienos net pirma zinute parasyta... Na keistai cia viskas. O ka tu, Katuti, manai, jei cia butu KN klonas?

Turbut mano zinute turejote omeny smile.gif Tikrai visai neseniai uzsiregistravau Supermamoje. Ir labai patenkinta, nes cia galima daug naudingos informacijos suzinoti thumbup.gif
O kas liecia Biokosmetikos akademija, tai apie ja suzinojau is interneto. Pradejau dometis ekologiskomis veido, plauku ir kuno prieziuros priemonemis. Ieskojau, kur galima butu internetu isigyti nerafinuotu aliejuku, hidrolatu, kitu priemoniu. Kaip minejau ankstesneje zinuteje, gyvenu ne Vilniuje, ir KN pirkti negaliu verysad.gif
Bet, deja, is forumieciu pasisakymu supratatau, kad ta Biokosmetika nelabai kam ir zinoma. Ir pasitikejimo kol kas nekelia. O rizikuoti tikrai nenoriu, nes pinigeliai tai nemazi g.gif
Atsakyti
As vakar "pasigerinau" duso zele (esu pirkus baze), idejau sviestmedzio aliejaus, mango sviesto, kokosu aliejaus, kad geriau maisytusi ipyliau migdolu aliejaus ir nemazai EA. Keista nes isplakus buteli duske kazkodel pasidare balta blink.gif ir jausmas labai idomus is pradziu tik slysta lotuliukas.gif po to pradeda biski putot, bet labai patiko nes nereikejo po duso nieko papildomai teptis, odos netempe, nenusausejus thumbup.gif . Kai tik gausiu maza indeli (esu uzsisakius) butinai susimakaluosiu ir balzama lupoms rolleyes.gif
Gal esat kuri bandzius siuos http://www.naturesor...u/oc-colour.htm As nusipirkau, pirma karta issiplovus galva sampunas labai patiko. Tada supratau kad galima kondicionieriaus ant plauku ir nedeti (bet as vis tiek dejau biggrin.gif ) Veliau parasysiu vel atsiliepimus, tik va atrodo natur, organic, o sudetyje PEG verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 26 spalio 2009 - 10:40
Kokie atsiliepimai butu apie Sveiku produktu siulomus aliejukus ir kitus ju produktus? Ar naudojote? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2009 10 26, 11:30)
As vakar "pasigerinau" duso zele (esu pirkus baze), idejau sviestmedzio aliejaus, mango sviesto, kokosu aliejaus, kad geriau maisytusi ipyliau migdolu aliejaus ir nemazai EA. Keista nes isplakus buteli duske kazkodel pasidare balta  blink.gif  ir jausmas labai idomus is pradziu tik slysta  lotuliukas.gif  po to pradeda biski putot, bet labai patiko nes nereikejo po duso nieko papildomai teptis, odos netempe, nenusausejus  thumbup.gif  . Kai tik gausiu maza indeli (esu uzsisakius) butinai susimakaluosiu ir balzama lupoms  rolleyes.gif
Gal esat kuri bandzius siuos  http://www.naturesor...u/oc-colour.htm As nusipirkau, pirma karta issiplovus galva sampunas labai patiko. Tada supratau kad galima kondicionieriaus ant plauku ir nedeti (bet as vis tiek dejau  biggrin.gif )  Veliau parasysiu vel atsiliepimus, tik va atrodo natur, organic, o sudetyje PEG  verysad.gif

Sudomino Jusu pagaminta duzo zele thumbup.gif O kas yra ta baze? Kur ja galima isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 10 26, 11:42)
Kokie atsiliepimai butu apie Sveiku produktu siulomus aliejukus ir kitus ju produktus? Ar naudojote? 4u.gif

geri ju aliejai
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 09:18)
beje, gal kas turi KN kuno sokolado recepta? ax.gif kai gaminausi, neuzsirasiau, bet laaabai patiko kvapas, tai dabar kazka pan. noreciau namie susimakaluoti ax.gif

aha, kaip butu idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 10 26, 10:42)
Sudomino Jusu pagaminta duzo zele  thumbup.gif  O kas yra ta baze? Kur ja galima isigyti?  smile.gif

Nezinau kaip LT, bet UK buna pirkti Shower Gel Base. Pirkau internetu, biskeli apsipirkau, nes sudetis ne super-duper. Turiu jau kuri laika, bet vis prie tinginio blush2.gif tai nieko anksciau nedejau, o vakar sugalvojau pasigerint.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 26, 08:06)
O aš jau norėčiau atšaukti tą užsakymą sad.gif

būtent, niekas negalėjo žinoti verysad.gif Iš rudaplaukės nusivylimo (nes vistik ji savo pinigais apmokėjusi dabar tuos užsakymus ir jų negauna), suprantu, kad ji nusivylusi ir vargu, ar kada bus įmanoma priprašyti, kad ji mums ten patarpininkautų.... sad.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 10 26, 09:18)
drinks_cheers.gif man tai noretusi kazkokio originalumo ir isskirtinumo. net pvz is pagamintu misiniu tarkim yra kuno sokoladas, kaip ir KN. 

ten ir bronzinės odos aliejų mačiau.... Vat vistiek iš viso natūralisčių būrio būtinai atsirado du bjaurieji ančiukai, kurie nusprendė pasinaudoti svetimu know how, nes matyt savojo supratimo neturi... Aš prieš plagijavimą, o čia, akivaizdu, taip ir daroma. Nors man šitas taškas yra arti ir patogus, bet nuojauta blokuoja interesą ir viskas.

dar kas man ten nepatinka, kad nerašoma pilnų sudėčių, kad yra mišiniuose, balzamuose - beveik vien tik reklaminės frazės, kad tas aliejus odai padarys tą, o štai tas - aną smile.gif
Atsakyti
Vergine, neprisimeni koki as ten alieju is Feniqia uosciau ir man patiko kvapas? gali kaina priminti? ir ar yra tiems aliejams ta 50 proc nuolaida siuo metu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 12:09)
ten ir bronzinės odos aliejų mačiau.... Vat vistiek iš viso natūralisčių būrio būtinai atsirado du bjaurieji ančiukai, kurie nusprendė pasinaudoti svetimu know how, nes matyt savojo supratimo neturi... Aš prieš plagijavimą, o čia, akivaizdu, taip ir daroma. Nors man šitas taškas yra arti ir patogus, bet nuojauta blokuoja interesą ir viskas.

dar kas man ten nepatinka, kad nerašoma pilnų sudėčių, kad yra mišiniuose, balzamuose - beveik vien tik reklaminės frazės, kad tas aliejus odai padarys tą, o štai tas - aną smile.gif

drinks_cheers.gif
idomu ar KN zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 11:17)
idomu ar KN zino  g.gif

šito tai nežinau. Tikiuos, kad gal skaito supermamas ir pamatys. Nors jų receptus ar jų interpretacijas naudoju tik sau, kai reikia, bet dabar man bus rimtai nesmagu bent žodelį iš jų pasižymėt, ačiū tom dviems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 26 spalio 2009 - 11:21
[quote=katutis,2009 10 26, 12:09]
būtent, niekas negalėjo žinoti verysad.gif Iš rudaplaukės nusivylimo (nes vistik ji savo pinigais apmokėjusi dabar tuos užsakymus ir jų negauna), suprantu, kad ji nusivylusi ir vargu, ar kada bus įmanoma priprašyti, kad ji mums ten patarpininkautų.... sad.gif
[QUOTE]

Bet dar neaisku ar jau galima pamirsti ar dar laukiam? g.gif

As taip pat noreciau kuno sokolado recepto. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Manija69, kai tik bus aišku, tą pačią minutę čia parašysiu 4u.gif
Atsakyti