Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 22:35)
kremu turbut is ten nepasiryzciau pirkti, nes nepasitikiu aklai, gi nematau, ka is tiesu i juos ideda,

Gal jos nepardavineja gatavu kremu del mokesciu ir visokiu leidimu...

taip, tam, kad pirkti, reikia labai pasitikėti - man lygiai tokios mintys kyla drinks_cheers.gif

manau, kad reikia, kaip rašė Rasma, faktiškai geros gamybos praktikos reikalavimus atitikti, o ne tiesiog turėti tam vieną kabinetą ir daug gerų norų smile.gif Todėl ir pasirodė keista, kad KN jos pasigedi gatavų kremų, kai ir pačios jais prekiauti plačiai negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 25, 23:41)
taip, tam,  kad pirkti, reikia labai pasitikėti - man lygiai tokios mintys kyla  drinks_cheers.gif

manau, kad reikia, kaip rašė Rasma, faktiškai geros gamybos praktikos reikalavimus atitikti, o ne tiesiog turėti tam vieną kabinetą ir daug gerų norų smile.gif Todėl ir pasirodė keista, kad KN jos pasigedi gatavų kremų, kai ir pačios jais prekiauti plačiai negali smile.gif

Taip taip drinks_cheers.gif
Na bet butu smagu, jei ne kremu, tai bent kai kuriuos aliejukus pigiau isigyti smile.gif o su laiku gal ir pasitikejimas atsirastu...
Atsakyti
Vel norejau klustert, noriu kazka "ispaust" is kakavos sviesto, papasakokit, ka skaunaus dar esate pasigaminusios, apart lupu balzamu ax.gif visai neatsisakyciau sokoladu kvepet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 25, 23:49)
Vel norejau klustert, noriu kazka "ispaust" is kakavos sviesto, papasakokit, ka skaunaus dar esate pasigaminusios, apart lupu balzamu ax.gif visai neatsisakyciau sokoladu kvepet biggrin.gif

va va,aš šiandien irgi galvojau ką čia susimaišius.Bet kol kas tik išsitipinau delnuose,užsilašinau vanilės lašiuką ir skaniai išsitepliojau...yummy.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 10 25, 23:56)
va va,aš šiandien irgi galvojau ką čia susimaišius.Bet kol kas tik išsitipinau delnuose,užsilašinau vanilės lašiuką ir skaniai išsitepliojau...yummy.. wub.gif

mmm wub.gif as taip pat (tokiu pat budu) bandziau issitirpinti ir pasibandyti wub.gif , beje, vanile is KN?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 26, 00:00)
mmm wub.gif as taip pat (tokiu pat budu) bandziau issitirpinti ir pasibandyti wub.gif , beje, vanile is KN?

nea,iš Violey,Primavera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 25, 23:25)
ačiū  4u.gif Teks vėl atsilankyti biggrin.gif
o gal gali pasakyti, kokios ten EA naudoja? Kieno gamybos?  mirksiukas.gif

Uoj, dar Feniqia -50% ir Ciel dantų pastom -45%
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 25, 22:49)
Vel norejau klustert, noriu kazka "ispaust" is kakavos sviesto,

kūno sviestą ar kūno kremą gali pasigaminti 4u.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 10 25, 23:21)
Uoj, dar Feniqia -50% ir Ciel dantų pastom -45%

bėda gresia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 22:11)
ir dar... KN sviestmedis gramais, o Biokosm. ml, tai kaip cia iseina? kokios proporcijos?  g.gif

Kai pirkau iš Akomos, tai 1litre buvo 700 ar 800 gramų. Nebepamenu tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 21:24)
aciu labai  bigsmile.gif SP turiu abrikosu alieju, tai esu labai patenkinta, o drauge kameliju taip pat is SP pirko, nera nusiskundimu  4u.gif

Atsiprasau uz nenuovokuma, bet kas yra SP? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 10 26, 02:21)
Atsiprasau uz nenuovokuma, bet kas yra SP?  blush2.gif

Sveiki produktai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 25, 19:26)
Paprašiau, kad atsakytų, ar mums Druide apskritai atsiųs tuos siuntinius pasimetusius, ar sukti ienas į Nimfali  biggrin.gif

O aš jau norėčiau atšaukti tą užsakymą sad.gif Mieliau į Nimfali užeičiau, visiems mano užsisakytiems produktams didelės nuolaidos... Seniausiai baigėsi nenuplaunamas kondiconierius ir natūralios dantų pastos. Žiauriai negerai sad.gif

Dar paskaičiavau, kad šiuo metu Nimfalyje pirkdama sutaupyčiau 10-20Lt nei su tuo užsakymu iš druide.ca doh.gif

Ir kas galėjo žinoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 26 spalio 2009 - 08:14