Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 21:11)
Na va, gavau atsakyma is Biokosmetikos... Nieko naujo neparase, bet va zadu sia savaite nueiti ir pasizvalgyti  smile.gif noriu sviestmedzio aliejaus, bet nesu turejusi, tai gal galite aprasyti, kaip[ atrodo, koks kvapas? kaip atpazinti, kad geros kokybes, nerafinuotas? ir dar... KN sviestmedis gramais, o Biokosm. ml, tai kaip cia iseina? kokios proporcijos?  g.gif

Koks kvapas tai net sunku apibūdinti, toks švelnus, bet kartu savotiškas, pats toks kaip nekietas vaškas, geltonos į baltumą spalvos, mano manymu ml jo bus mažiau nei g, nes kai užsakinėjau 100g, tai toks nemažas gabalas gavosi, turbūt į 100ml talpos stiklainiuką betilptų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 spalio 2009 - 21:17
QUOTE(ernesin @ 2009 10 25, 21:10)
Ką maišei? mirksiukas.gif

Maisiau lygiom dalim tamanu, kokosu ir jojobos aliejus ir ilasinau truputi levandu, paciules bei niaoulio EA ir vitamino E. Beje, pries tai pasipurskia levandu hidrolatu 4u.gif
Atsakyti
kas nueisit į Biokosmetiką, parašykit įspūdžius. Negaliu nusikratyt asociacijų, kad čia KN klonas, net indai ir šaukšteliai vakarėliams tokie pat tongue.gif Bet aliejai į kažkokius buteliukus supilstyti, vos ne ranka etiketės surašytos g.gif Kaip žinot, kokie ten aliejai?
Papildyta:
dar Biokosmetikoje rašo apie EkoAgros sertifikatą... Tai ar nebus kokios melisos ar ylang iš Mėtos ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Skaičiau Jūsų pastabas dėl Leave in kondicionieriaus ir dėl to kreipėmės į Druidus. Būtent dėl to ingrediento jis ir nėra sertifikuotas, todėl jį išparduosim ir nebevešim, kol jie neužkeis šio ingrediento - natūraliu.

O kas liečia tai, kad Ecocert sertifikuoja tik kai kuriuos ingredientus gaminyje, bet ne visą gaminį, tai tokiu atveju ant pakuotės Ecocert draudžia dėti savo ženkliuką, nebent gali būti tik užrašas "Ecocert", prie tų sertifikuotų ingredientų.

Dėkojam už tokius pastebėjimus ir pažadam taisytis 4u.gif
Atsakyti
Vergine, kokios ir iki kada pas jus nuolaidos? Primink, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 25, 22:34)
kas nueisit į Biokosmetiką, parašykit įspūdžius. Negaliu nusikratyt asociacijų, kad čia KN klonas, net indai ir šaukšteliai vakarėliams tokie pat tongue.gif Bet aliejai į kažkokius buteliukus supilstyti, vos ne ranka etiketės surašytos  g.gif Kaip žinot, kokie ten aliejai?
Papildyta:
dar Biokosmetikoje rašo apie EkoAgros sertifikatą... Tai ar nebus kokios melisos ar ylang iš Mėtos  ax.gif

Na man taip pat keistai atrodo... g.gif Zinokit net kazkaip keistai nuskambejo ir tu forumieciu zinutes, kurios nurode Biokosmetika biggrin.gif atrodo, kaip pacios moterys is ten to kolektyvo butu apsireiskusios ir pasireklamavusios biggrin.gif abi naujokes, vienos net pirma zinute parasyta... Na keistai cia viskas. O ka tu, Katuti, manai, jei cia butu KN klonas?

Papildyta:
Gavau dar viena laiskiuka bigsmile.gif na gal neetiska butu ji kopinti i foruma, bet galiu pasakyti tai, kad Biokosmetikos ikurejos naturalia kosmetika domisi trecius metus, anksciau buvo KN klientes, bet pasigedo ten jau gatavu kremu ir t.t. Sake, kad pas jas butent jau pagamintu produktu ir bus daugiau, EA is vis turbut neprekiaus, o baziniu alieju sarasas taip pat neilges... Ju aliejai nerafinuoti, dauguma turi Soil Association sertifikatus. Ka manote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 21:53)
Na man taip pat keistai atrodo...  g.gif Zinokit net kazkaip keistai nuskambejo ir tu forumieciu zinutes, kurios nurode Biokosmetika  biggrin.gif atrodo, kaip pacios moterys is ten to kolektyvo butu apsireiskusios ir pasireklamavusios  biggrin.gif abi naujokes, vienos net pirma zinute parasyta... Na keistai cia viskas.

As irgi lygiai ta pati pagalvojau, kai tik perskaiciau tas zinutes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 25, 22:45)
Vergine, kokios ir iki kada pas jus nuolaidos? Primink, prašau  4u.gif

Druide vaikų linijai -60%
Senteurs du Sud vyriškai linijai -60%
Emeraude kosmetikai -63%
Ši akcija vyks iki lapkričio 16 dienos.

Visų firmų plaukų priežiūros priemonėm -40% (250 ml. ir 1 ltr., talpos)
Visų firmų dušo želėms -50%
Druide lūpų balzamams, sviestmedžiui, dezodorantams, vonios putoms -50% (dušo želių, vonios putų yra ir litrinių).
Ši akcija vyks iki šio mėnesio galo.
Atsakyti
[quote=bryyla,2009 10 25, 23:53]
Na man taip pat keistai atrodo... g.gif Zinokit net kazkaip keistai nuskambejo ir tu forumieciu zinutes, kurios nurode Biokosmetika biggrin.gif atrodo, kaip pacios moterys is ten to kolektyvo butu apsireiskusios ir pasireklamavusios biggrin.gif abi naujokes, vienos net pirma zinute parasyta... Na keistai cia viskas. O ka tu, Katuti, manai, jei cia butu KN klonas?

Tikriausiai tai buvo apie mane, kad pirmoji žinutė. Forumuose lankausi ieškodama ko nors konkretaus ir niekada nekomentuodavau. Tačiau šį kart pasisakiau, nes visos norėjo išgirsti atsiliepimų, o aš jau išbandžiau kelis gaminius. Esu tik biokosmetikos akademijos klientė, kuriai patiko jų gaminiai. Nusprendžiau išbandyti jų gaminius, nes tai šiek tik pigiau nei KN ir nenusivyliau. Tai tiek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberiuxxx @ 2009 10 25, 23:16)
Tikriausiai tai buvo apie mane, kad pirmoji žinutė. Forumuose lankausi ieškodama ko nors konkretaus ir niekada nekomentuodavau. Tačiau šį kart pasisakiau, nes visos norėjo išgirsti atsiliepimų, o aš jau išbandžiau kelis gaminius. Esu tik biokosmetikos akademijos klientė, kuriai patiko jų gaminiai. Nusprendžiau išbandyti jų gaminius, nes tai šiek tik pigiau nei KN ir nenusivyliau. Tai tiek  tongue.gif

Saunu smile.gif atsiprasau, jei izeidziau ar ne taip supratau...
Tai gal daugiau ka zinote apie Biokosmetika? gal zinote, is kur jie atsiveza aliejus? nes labai svarbu kokybe... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 25 spalio 2009 - 22:22
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 21:53)
O ka tu, Katuti, manai, jei cia butu KN klonas?

anksciau buvo KN klientes, bet pasigedo ten jau gatavu kremu

aš vertinu individualumą rolleyes.gif Ir aiškumą biggrin.gif O jei čia rašo, kad kai kam yra EkoAgros sertifikatas, tai man iškart kelia tam tikrų minčių smile.gif

o kažin, ar galima oficialiai prekiauti tokiais jų gamybos kremais smile.gif Todėl man keistas ir šis argumentas, nes puslapyje rašo, kad jų internetu negalima nusipirkti, bet jos gali padėti pasigaminti tongue.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 10 25, 22:04)

ačiū 4u.gif Teks vėl atsilankyti biggrin.gif

QUOTE(Amberiuxxx @ 2009 10 25, 22:16)
Nusprendžiau išbandyti jų gaminius, nes tai šiek tik pigiau nei KN ir nenusivyliau. Tai tiek  tongue.gif

o gal gali pasakyti, kokios ten EA naudoja? Kieno gamybos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 25, 23:25)
aš vertinu individualumą  rolleyes.gif Ir aiškumą biggrin.gif O jei čia rašo, kad kai kam yra EkoAgros sertifikatas, tai man iškart kelia tam tikrų minčių smile.gif

o kažin, ar galima oficialiai prekiauti tokiais jų gamybos kremais smile.gif Todėl man keistas ir šis argumentas, nes puslapyje rašo, kad jų internetu negalima nusipirkti, bet jos gali padėti pasigaminti tongue.gif

As kuo toliau, vis labiau susidomiu aliejais, nes idomu paciai kazka pasigaminti, todel labai svarbu gera kokybe... Mokant nemazus pinigus, norisi ir garantiju daugiau, kad preke aukstos kokybes ax.gif kremu turbut is ten nepasiryzciau pirkti, nes nepasitikiu aklai, gi nematau, ka is tiesu i juos ideda, o kai pats gaminiesi, tai gali kiekviena ingredienta atskirai vertinti ir suprasti, pvz., rafinuotas aliejus ar ne ir pan. Gal jos nepardavineja gatavu kremu del mokesciu ir visokiu leidimu... Na gali buti ir taip gi g.gif butinai reikia uzsukt ir viska issiaiskint mirksiukas.gif tikiuos man pavyks dar sia savaite...
Atsakyti