Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Brilliant @ 2009 10 25, 16:36)
Sveikos, skaičiau vakar sukosi pas jus tema apie Urtekram šampūnus ax.gif  Ir aš noriu pasiteirauti dėl jų. Ar jie išplauna aliejus? Visada turiu 2 šampūnus, kadangi vieno paskirtis būna aliejams plauti rolleyes.gif  Prieš tai naudojau Faith in Nature su rozmarinais aliejams plauti, turiu pasakyti, kad išplaudavo, db noriu pakeisti, nes vistiek tūris nemažas šampūno buvo karsta.gif Dabar susidomėjau Urtekram šampūnais, kuris iš jų geriausiai aliejus išplautų?  mirksiukas.gif

turejau su rasulo moliu ir bandziau su rozmarinais - abu alieju vienodai gerai isplauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 16:20)
Na negi niekas neturi info apie kameliju alieju?  unsure.gif

as be plauku tepu veida juo paskutini koki menesi, jis gerai drekina ir nekemsa poru (mano oda misri)
Atsakyti
[quote=katutis,2009 10 25, 19:26]
jėga thumbup.gif
kas čia per kosmetika?
[QUOTE]

Nelabai randu info apie ją internete.Kiek žinau,tai japonų kosmetika, bet gaminama Vokietijoj. g.gif Sertifikuota BDIH.LT kaip ir naujovė.Svetainėje dar ne visa info:
http://www.verima.lt...prinimas-15/lt/

Galvoju gal kas turi atsiliepimų?

bijau ainc, cvai policai, bet pasisakysiu, bet kadangi kooperavimasis buvo apmokėtas SM administracijai lotuliukas.gif tongue.gif , tai pasakysiu, kad rudaplaukė gavo vieną tik siuntinį iš trijų verysad.gif Paprašiau, kad atsakytų, ar mums Druide apskritai atsiųs tuos siuntinius pasimetusius, ar sukti ienas į Nimfali biggrin.gif
[/QUOTE]

4u.gif Aš irgi jau pradėjau galvoti,kad teks ieškoti pas mus,nors Kaune dar neturi šampūno su ožkų pienu. unsure.gif

Prisiskaičius Katučio pagyrų apie gintarą,bėgau ir aš ieškoti lietuviško aukso. lotuliukas.gif Radau tik grūdelius,kuriuos susmulkinau kavamale.Nežinau ar nieko blogo,gal ne? g.gif Žinoma, jau išbandžiau,truputuką įmaišiau į kaukę.Bet man tai jaučiasi toks smėliukas.Katuti, ar taip ir pas tave,ar tavo toks smulkus kad nieko nesijaučia?Ir kokias galutines išvadas padarei dėl gintaro elektrostatinio poveikio? Čia gerai ar blogai? ax.gif :

gintaras, liesdamasis su oda, kaupia elektrostatinį krūvį, oksiduojasi ir gamina gintaro rūgštį, kuri teigiamai veikia kvėpavimo organus, stimuliuoja nervų sistemą, gerai veikia širdį ir inkstus

Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 25, 18:41)
1. Camelia oil (or tea seed oil) is an edible substance with a sweet smell. (Do not confuse this with tea tree oil, an essential oil.) It has no harsh chemicals and is gentle on the hair. This oil comes from China where it is the main cooking oil. The oil is also popular in Japanese cooking. But camelia oil has other uses as well. Camelia oil is added to hair care products, moisturizers, soap and even paint. Camelia oil contains Vitamin E and antioxidants and because of these properties the oil is used to help hair grow faster.
      How It Works
  2. Camelia oil helps to protect the hair. It contains nutrients like Vitamin E. The oil also has antioxidants which eliminate free radicals that can damage the body. Camelia oil also has the ability to block ultraviolet light so the oil can be used as a sunscreen. The oil blocks UVB light, but not UVA light.

The hair normally grows 1/2-inch each month, but with a good diet and a good hair care regimen, the growth rate can increase. Hair is made of protein called keratin. The follicle or root of the hair is alive, but the hair strand itself is dead. With proper hair care you can improve the appearance of the hair. Camellia oil when applied to the hair can help to give it a sweet smell. The oil also moisturizers the hair and keeps it soft and shiny. One of the causes of problem hair is breakage. Camelia oil eliminates dry and brittle hair and makes the strands stronger. With less hair breaking off, the hair can continue to grow. Camelia oil helps you keep more of your hair by reducing split ends that lead to breakage.
      What to Do
  3. Camelia oil is best for people with dry or normal/dry oil. When hair is damp, such as after a shower, put a small amount of the oil in your palm, rub your hands together and then run your hands through your hair to distribute the oil. Massage the oil into your hair. You can do this once or twice a week, but too much oil will weigh down your hair and leave it greasy. Camelia can also be used as scalp massage oil. Massaging the scalp stimulates the scalp, bringing more blood and nutrients to the hair follicles. This increased circulation promotes hair growth. Gently massage the scalp in a circular motion using the balls of your fingers. The massaging action also stimulates the production of natural scalp oils. These scalp oils also lubricate the hair shaft as the oil runs down the hair. Use camelia oil on the ends of your hair as well. This area is where most breakage starts. With continued use of camelia oil, your hair grows faster because the oil helps you to take care of it.

cia info tiems kas skaito anglų kalba smile.gif. tikiuosi pravers 4u.gif .

Nors mano pačios anglų kalbos žinios nėra labai geros, bet išverčiau šiek tiek informacijos:
kamelijų aliejus tinka:
* Odos drėkinimui,
* gaminant muilus,
* apsaugo nuo saulės,
* plaukų ir skalpo priežiūrai(skatina plaukų augimą, mažina plaukų slinkimą),
* lūpų priežiūrai,
* nagų priežiūrai,
* masažams.

Tinka naudoti sergant egzema, psoriaze, tinka alergiška, jautriai odai. Šis aliejus mažina raukšles, tinka sausai, suskeldėjusiai odai. Atstato natūralų odos PH, nėra kamedogeniškas, galima naudoti po skutimo,gydo ir mažina randelius.
Kamelijų aliejus mažina strijas.

Jau ir pati jo užsimaniau, kilo klausimas iš kur pirkti- iš SP ar KN?, nes kainų skirtumas nemažas.....
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 25, 21:15)
Nors mano pačios anglų kalbos žinios nėra labai geros, bet išverčiau šiek tiek informacijos: 

Jau ir pati jo užsimaniau, kilo klausimas iš kur pirkti- iš SP ar KN?, nes kainų skirtumas nemažas.....

aciu labai bigsmile.gif SP turiu abrikosu alieju, tai esu labai patenkinta, o drauge kameliju taip pat is SP pirko, nera nusiskundimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 21:24)
aciu labai  bigsmile.gif SP turiu abrikosu alieju, tai esu labai patenkinta, o drauge kameliju taip pat is SP pirko, nera nusiskundimu  4u.gif

Tuomet įsigysiu iš SP, ir man pačiai jie patikimai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 10 25, 20:08)
Radau tik grūdelius,kuriuos susmulkinau kavamale.Nežinau ar nieko blogo,gal ne? g.gif Žinoma, jau išbandžiau,truputuką įmaišiau į kaukę.Bet man tai jaučiasi toks smėliukas.Katuti, ar taip ir pas tave,ar tavo toks smulkus kad nieko nesijaučia?Ir kokias galutines išvadas padarei dėl gintaro elektrostatinio poveikio?

manau, kad viskas ok 4u.gif Jei jaučiasi smėliukas, tai tikriausiai kliūstelėjai negailėdama biggrin.gif Mažiau pilk, kol atsirinksi proporcijas wink.gif

toje naujoje parsisiųstoje knygoje kiek perskaičiau, tai atvirkščiai - neutralizuoja laisvuosius radikalus ir teigiamai veikia odą. Kadangi įdėta begalė tyrimų rezultatų, o knygą parašė profesorius, apsiraminau galutinai ir jums sakau - nėra ten jokio blogo elektrostatinio poveikio biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ką jūsų brangiausieji naudoja po skutimosi (be hidrolatų) ax.gif 4u.gif ar yra bandžiusių Sante liniją vyrams, pvz., šį produktą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 25, 18:22)
va, kam as juos naudojau - kaukems  doh.gif priminei smile.gif
oi, aliejuko tai nepirk..  lotuliukas.gif

o kodel unsure.gif del kvapo unsure.gif man tai kvapas nera kliutis irnesakyk.gif kaip nors jau prisipratinsiu cool.gif tiesiog pagalvojau, kad geriau pirkti viska vienoje vietoje, taip pat, kad aliejuku galima ir siaip kada pasiteplioti, o jau su milteliais reikia zaisti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 25 spalio 2009 - 21:09
QUOTE(pepkė @ 2009 10 25, 20:57)
Merginos, ką jūsų brangiausieji naudoja po skutimosi (be hidrolatų)  ax.gif  4u.gif ar yra bandžiusių Sante liniją vyrams, pvz., šį produktą:
user posted image

MB anksciau naudojo Weledos balzama po skutimosi. Neblogas, visai patiko. Bet paskui paprase ko nors kito ir sumakalavau savo gamybos alieju misinuka su EA. Jam labai patiko, oda akivaizdziai tapo lygesne po skutimosi ir spuogeliai nebekyla cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 25, 21:07)
MB anksciau naudojo Weledos balzama po skutimosi. Neblogas, visai patiko. Bet paskui paprase ko nors kito ir sumakalavau savo gamybos alieju misinuka su EA. Jam labai patiko, oda akivaizdziai tapo lygesne po skutimosi ir spuogeliai nebekyla  cool.gif

Ką maišei? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, gavau atsakyma is Biokosmetikos... Nieko naujo neparase, bet va zadu sia savaite nueiti ir pasizvalgyti smile.gif noriu sviestmedzio aliejaus, bet nesu turejusi, tai gal galite aprasyti, kaip[ atrodo, koks kvapas? kaip atpazinti, kad geros kokybes, nerafinuotas? ir dar... KN sviestmedis gramais, o Biokosm. ml, tai kaip cia iseina? kokios proporcijos? g.gif
Atsakyti