Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 10 25, 15:13)
man neriebino, nors irgi sito bijojau smile.gif
o tu vilniete? is tikro, galeciau atiduoti ta likuti pasibandyti ax.gif

Labai gaila, bet ne Vilnietė verysad.gif .
Atsakyti
Na negi niekas neturi info apie kameliju alieju? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, skaičiau vakar sukosi pas jus tema apie Urtekram šampūnus ax.gif Ir aš noriu pasiteirauti dėl jų. Ar jie išplauna aliejus? Visada turiu 2 šampūnus, kadangi vieno paskirtis būna aliejams plauti rolleyes.gif Prieš tai naudojau Faith in Nature su rozmarinais aliejams plauti, turiu pasakyti, kad išplaudavo, db noriu pakeisti, nes vistiek tūris nemažas šampūno buvo karsta.gif Dabar susidomėjau Urtekram šampūnais, kuris iš jų geriausiai aliejus išplautų? mirksiukas.gif

Beje nusipirkau tamanų aliejaus ir aš, įtakota jūsų gerų atsiliepimų bigsmile.gif tepu randelį ant kojos, tris dienas dar tik naudojau, tai nelabai galiu ką ir pasakyti, išskyrus, kad kvapas savotiškas bigsmile.gif Bet labai norėčiau, kad padėtų tą randelį panaikinti arba bent jau prislopintų, kad pasidarytų ne toks matomas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 10 25, 15:36)
Sveikos, skaičiau vakar sukosi pas jus tema apie Urtekram šampūnus ax.gif  Ir aš noriu pasiteirauti dėl jų. Ar jie išplauna aliejus? Visada turiu 2 šampūnus, kadangi vieno paskirtis būna aliejams plauti rolleyes.gif  Prieš tai naudojau Faith in Nature su rozmarinais aliejams plauti, turiu pasakyti, kad išplaudavo, db noriu pakeisti, nes vistiek tūris nemažas šampūno buvo karsta.gif Dabar susidomėjau Urtekram šampūnais, kuris iš jų geriausiai aliejus išplautų?  mirksiukas.gif

Beje nusipirkau tamanų aliejaus ir aš, įtakota jūsų gerų atsiliepimų bigsmile.gif 

Aš turėjau su dagiai, išplaudavo aliejus be problemų 4u.gif

Merginos, kurios turite naujus tamanus, ar jie pas jus nepakeitė konstintencijos? Aš pirkusi vasaros viduryje, tai pradžioj jie buvo skysti kaip aliejukas, o šiandien nusideginusi pirštą atsisukau pasitepti ir pamačiau, kad jie kokosų aliejaus tirštumo(kai kokosai būna šilumoje tokie apšilę, bet ne aliejaus pavidalo) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 spalio 2009 - 16:03
QUOTE(Floe @ 2009 10 24, 23:36)
Esu sioje temoje naujokas  ax.gif
Idomu butu suzinoti, ar naudojote Biokosmetikos akademijos siulomas priemones? Ypac ju gaminamus sampunus ir kondicionierius:
http://www.bio-kosme...riemones-18/lt/

Na koks idomus puslapiukas bigsmile.gif nusiunciau laiska jiems, gal ka pasakys placiau, is kur gauna prekes, ar kokius sertifikatus... Mane ypac nustebino sviestmedzio zemos kainos: Sviestmedžio aliejus 50 ml - 15 lt blink.gif Idomu, kaip su kokybe ten g.gif Bet jei gera, tai manau lobis ten good.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 10 25, 17:02)
Aš turėjau su dagiai, išplaudavo aliejus be problemų 4u.gif

Merginos, kurios turite naujus tamanus, ar jie pas jus nepakeitė konstintencijos? Aš pirkusi vasaros viduryje, tai pradžioj jie buvo skysti kaip aliejukas, o šiandien nusideginusi pirštą atsisukau pasitepti ir pamačiau, kad jie kokosų aliejaus tirštumo(kai kokosai būna šilumoje tokie apšilę, bet ne aliejaus pavidalo) unsure.gif

Manau tai nuo temperaturos smile.gif nes, kai pas mane dar nesilde buto ir kambariuose buvo vesoka, tamanu aliejus buvo daug tirstesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 25 spalio 2009 - 16:14
QUOTE(violence @ 2009 10 25, 11:33)
drinks_cheers.gif aha tu teisi, bet gi yra prie tų internetinių apsispirkinėjimų ir nemokamos temos apačioj po mokamų  bigsmile.gif Išties galim pasisklebti temą kooperavimams  4u.gif tik pavadinimą gudriai sugalvoti ir tiek  4u.gif nes ten tikrai esu mačius temas, panašias kaip apsiperkam savarankiškai, visas apie ebuy ir t.t.  4u.gif
antra vertus blog'as yra  drinks_cheers.gif na reik bendros išvados visoms prieiti kam kas patogu smile.gif

nezinoju apie tokia galimybe. gera ideja, man atrodo. tokia SM tema ir kitos merginos pamatytu, gal prisijungtu...

QUOTE(pearl @ 2009 10 25, 11:42)
as as as  lotuliukas.gif  na, po to tau parasiau apie neem aliejuka 4u.gif  noriu pabandyt i kaukes det ir siaip odai truputi pagydyt  mirksiukas.gif  zinau kad kvapas nelabai smagus to aliejuko, bet ko nepadarysi ax.gif

va, kam as juos naudojau - kaukems doh.gif priminei smile.gif
oi, aliejuko tai nepirk.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 16:20)
Na negi niekas neturi info apie kameliju alieju?  unsure.gif

Senesnėse temose atsimenu kažkas tikrai buvo įdėjęs info smile.gif , o kam norite jį naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 25 spalio 2009 - 17:28
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 00:01)
Didelis aciu Tau uz toki ivertinima. Bet as pati neteigiu, kad muilai turi koki nors gydomaji poveiki  mirksiukas.gif  smile.gif (ir kritikuoju tuos, kurie taip teigia  biggrin.gif ). Nors, aisku, labai svarbu tinkantis prausiklis. Tikesiuos, kad ir veliau nenusivilsi...
(man irgi tas muiliukas malonus - man patinka muile pienas, molis, daug sviestmedzio..

Nesakau, kad jis gydo, bet gal geriau nuplauna nešvarumus.
Vakar išbandžiau su žaliu. Tai šis graužia akis, bet nuplovus vandeniu muilą pasirodė ryškūs žali gražūs raštai mirksiukas.gif taip kad su laiku niekur jie nedingsta.
Bendrai paėmus su raudonu man labiau patinka nei šis.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 25, 16:20)
Na negi niekas neturi info apie kameliju alieju?  unsure.gif

as tai tik plaukam kaip kauke naudojau. bet nepastebejau, kad maziau nuo to riebaluotusi unsure.gif
Atsakyti

1. Camelia oil (or tea seed oil) is an edible substance with a sweet smell. (Do not confuse this with tea tree oil, an essential oil.) It has no harsh chemicals and is gentle on the hair. This oil comes from China where it is the main cooking oil. The oil is also popular in Japanese cooking. But camelia oil has other uses as well. Camelia oil is added to hair care products, moisturizers, soap and even paint. Camelia oil contains Vitamin E and antioxidants and because of these properties the oil is used to help hair grow faster.
How It Works
2. Camelia oil helps to protect the hair. It contains nutrients like Vitamin E. The oil also has antioxidants which eliminate free radicals that can damage the body. Camelia oil also has the ability to block ultraviolet light so the oil can be used as a sunscreen. The oil blocks UVB light, but not UVA light.

The hair normally grows 1/2-inch each month, but with a good diet and a good hair care regimen, the growth rate can increase. Hair is made of protein called keratin. The follicle or root of the hair is alive, but the hair strand itself is dead. With proper hair care you can improve the appearance of the hair. Camellia oil when applied to the hair can help to give it a sweet smell. The oil also moisturizers the hair and keeps it soft and shiny. One of the causes of problem hair is breakage. Camelia oil eliminates dry and brittle hair and makes the strands stronger. With less hair breaking off, the hair can continue to grow. Camelia oil helps you keep more of your hair by reducing split ends that lead to breakage.
What to Do
3. Camelia oil is best for people with dry or normal/dry oil. When hair is damp, such as after a shower, put a small amount of the oil in your palm, rub your hands together and then run your hands through your hair to distribute the oil. Massage the oil into your hair. You can do this once or twice a week, but too much oil will weigh down your hair and leave it greasy. Camelia can also be used as scalp massage oil. Massaging the scalp stimulates the scalp, bringing more blood and nutrients to the hair follicles. This increased circulation promotes hair growth. Gently massage the scalp in a circular motion using the balls of your fingers. The massaging action also stimulates the production of natural scalp oils. These scalp oils also lubricate the hair shaft as the oil runs down the hair. Use camelia oil on the ends of your hair as well. This area is where most breakage starts. With continued use of camelia oil, your hair grows faster because the oil helps you to take care of it.

cia info tiems kas skaito anglų kalba smile.gif. tikiuosi pravers 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 25, 18:27)
Senesnėse temose atsimenu kažkas tikrai buvo įdėjęs info smile.gif , o kam norite jį naudoti?

Zinau, kad buvo jau kalbeta, bet tai buvo taip seniai doh.gif
As ji noriu plauku kaukems naudoti, kad plaukai maziau riebaluotusi smile.gif ir idomu, kam dar ji galima panaudoti, kokias savybes turi...
Beje, i mane galima kreiptis "tu" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 10 25, 18:36)
as tai tik plaukam kaip kauke naudojau. bet nepastebejau, kad maziau nuo to riebaluotusi  unsure.gif

Mano drauge naudoja, tai buvo poveikis smile.gif ne visiems vienodai gal...

QUOTE(Peach18 @ 2009 10 25, 18:41)
1. Camelia oil (or tea seed oil) is an edible substance with a sweet smell.

Na reiks bandyti verstis, nors su anglu sunkoka doh.gif bet dekui...
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 24, 17:51)

jėga thumbup.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 10 24, 22:30)
Gal kuri esate bandžiusi, naudojusi VERIMA kosmetiką? bigsmile.gif

Iš jūsų atsiliepimų suprantu,kad jau visos gavote DRUIDE? Ar dar yra laukiančių?

kas čia per kosmetika?

bijau ainc, cvai policai, bet pasisakysiu, bet kadangi kooperavimasis buvo apmokėtas SM administracijai lotuliukas.gif tongue.gif , tai pasakysiu, kad rudaplaukė gavo vieną tik siuntinį iš trijų verysad.gif Paprašiau, kad atsakytų, ar mums Druide apskritai atsiųs tuos siuntinius pasimetusius, ar sukti ienas į Nimfali biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2009 10 25, 09:53)
skaičiau apie raugintų kopūstų kaukę.

dar tik užraugti kopūstai pas močiutę g.gif Parašyk, kai išbandysi, ar ilgai tas kvapas paskui išlieka 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 25, 12:02)
taigi atimat uzdarbi

aha bigsmile.gif Iš esmės, tai tvarka šeimininko kieme turi būti tokia, kokios nori šeimininkas. Bet dar neteko girdėti, kad atskiro kiemo taisyklės būtų aukščiau už šalies įstatymus cool.gif

QUOTE(violence @ 2009 10 25, 12:33)
galim pasisklebti temą kooperavimams  4u.gif

pasikreipk į administraciją, ar sutiks nemokamai cool.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 10 25, 13:44)
man kazkaip SM tema patogiau, nes galima uzsisakyt pranesimus apie pasisakymus.

man irgi smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 10 25, 16:02)
Merginos, kurios turite naujus tamanus, ar jie pas jus nepakeitė konstintencijos?

vasarą buvo skystesni, o dabar tiršta košelė smile.gif
Atsakyti