Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aš bandžiau iš ten jau kelis kremus. Pasigaminau sausos odos kremą, lūpų balzamą, šampūną, kondicionierių ir kojų kremą. Man labai patiko, o ir kainos mažesnės nei KN. Dar labai patiko ir tai, kad galima nusipirkti ne tik grynų produktų, bet ir jau pagamintų, nes neturiu pati laiko dažnai dalyvauti vakarėliuose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 24, 18:38)
Labai mane nedžiovinti, šlapi dumbliai masina  blush2.gif

sukėlei asociacijas ir prisiminiau, kad mamos laikraštyje "Lečebnyje pisma" skaičiau apie raugintų kopūstų kaukę. Reikia kopūstus sumalti, uždėti ant parengto rankšluostuko su skylėm nosiai, burnai ir ant veido 15-20 min. Gal visai ir nebloga kaukė, juk baisiai daug vit. C yra raug. kop., dar galima ką nors savo nuožiūra pridėti (pvz grietinės sausai odai ). Kaip tik turiu mamos darytų, jei netingėsiu, pasidarysiu.

QUOTE(ragana @ 2009 10 25, 10:28)
bet gal su laiku turesim dar viena pasirinkima  biggrin.gif

ne gal, o tikrai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amberiuxxx @ 2009 10 25, 10:46)
Aš bandžiau iš ten jau kelis kremus. Pasigaminau sausos odos kremą, lūpų balzamą, šampūną, kondicionierių ir kojų kremą.

Man pasirodė, kad ten KN produkcija (bent jau hidrolatai) ar ne? O šampūnai mano galva gatavi turėtų būti, tik pačioms galima aliejų įsidėti, ar ne? gal matei, kokios firmos šampūnai, ar bent sudėtį skaitei?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 25, 09:53)
ne gal, o tikrai biggrin.gif

As cia su "gal", nes bijau is anksto garsiai dziaugtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 24, 14:01)
Na man su epiliatoriumi neskauda, nesu jautri skausmui, net bikini zona  blush2.gif  as gal taip pat rinkciausi skustuka, bet labai greit atauga ir stipresni plaukeliai, o po epiliatoriaus (naudoju jau ketvirtus metus), tai plaukeliai labai suplonejo, gal del to ir issirauna lengvai  smile.gif kartais ir su skustuku prabraukiu, kai labai greit reikia...

tau gerai smile.gif
as jau virs 15 metu epiliuoju - nepasakyciau, kad jie plonesni ar lengviau issirauna.. gal jau nepastebiu g.gif

As paauglystej su raugintasi kopustais kaukes daznai darydavausi smile.gif Tais laikais rasydavo, kad tinka riebiai, paugiu beriamai odai..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 25, 11:59)
tau gerai smile.gif
As paauglystej su raugintasi kopustais kaukes daznai darydavausi smile.gif Tais laikais rasydavo, kad tinka riebiai, paugiu beriamai odai..

ir kaip poveikis? nesausino odos?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 25, 10:10)
ir kaip poveikis? nesausino odos?

nepamenu. tais laikais ta oda zinai kokia... ji grazi ir be kaukiu smile.gif pagal aprasyma oda po tokios kaukes turedavo pasidaryti 'aksomine' (jei teisingai pamenu). nu tai man taip ir atrodydavo smile.gif man patikdavo.

lyg kazkas klause apie neem miltelius is akamuti? as turiu. bet nepamenu kur naudojau, jei isvis naudojau. reiks pradet,kai baigsiu white willow. o kam ruosiates naudot?

as sugalvoau, kodel SM neleidzia kooperuotis pirkimams is uzsienio doh.gif biggrin.gif taigi atimat uzdarbi is tu, kurios,kaip suprantu, cia issiperka temas (?) ir uzsiima tarpininkavimu. SM gi gauna pinigus is ju, ane?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 25, 12:02)
as sugalvoau, kodel SM neleidzia kooperuotis pirkimams is uzsienio  doh.gif  biggrin.gif taigi atimat uzdarbi is tu, kurios,kaip suprantu, cia issiperka temas (?) ir uzsiima tarpininkavimu. SM gi gauna pinigus is ju, ane?

drinks_cheers.gif aha tu teisi, bet gi yra prie tų internetinių apsispirkinėjimų ir nemokamos temos apačioj po mokamų bigsmile.gif Išties galim pasisklebti temą kooperavimams 4u.gif tik pavadinimą gudriai sugalvoti ir tiek 4u.gif nes ten tikrai esu mačius temas, panašias kaip apsiperkam savarankiškai, visas apie ebuy ir t.t. 4u.gif
antra vertus blog'as yra drinks_cheers.gif na reik bendros išvados visoms prieiti kam kas patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 25, 14:02)
lyg kazkas klause apie neem miltelius is akamuti? as turiu. bet nepamenu kur naudojau, jei isvis naudojau. reiks pradet,kai baigsiu white willow. o kam ruosiates naudot?

as as as lotuliukas.gif na, po to tau parasiau apie neem aliejuka 4u.gif noriu pabandyt i kaukes det ir siaip odai truputi pagydyt mirksiukas.gif zinau kad kvapas nelabai smagus to aliejuko, bet ko nepadarysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 25, 10:53)
sukėlei asociacijas ir prisiminiau, kad mamos laikraštyje "Lečebnyje pisma" skaičiau apie raugintų kopūstų kaukę. Reikia kopūstus sumalti, uždėti ant parengto rankšluostuko su skylėm nosiai, burnai ir ant veido 15-20 min. Gal visai ir nebloga kaukė, juk baisiai daug vit. C yra raug. kop., dar galima ką nors savo nuožiūra pridėti (pvz grietinės sausai odai ). Kaip tik turiu mamos darytų, jei netingėsiu, pasidarysiu.

Bus įdomūs atsiliepimai wink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 25, 13:02)
as sugalvoau, kodel SM neleidzia kooperuotis pirkimams is uzsienio  doh.gif  biggrin.gif taigi atimat uzdarbi is tu, kurios,kaip suprantu, cia issiperka temas (?) ir uzsiima tarpininkavimu. SM gi gauna pinigus is ju, ane?

drinks_cheers.gif

QUOTE(violence @ 2009 10 25, 13:33)
antra vertus blog'as yra  drinks_cheers.gif na reik bendros išvados visoms prieiti kam kas patogu smile.gif

Aš už blogą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 24, 23:41)
Ar anksciau kas nors matete toki puslapi? atrodo lyg is KN butu produktai... ir kainos panasios....  g.gif  g.gif

man tai kazkokia KN kopija, tik nezinau ar tiek pat vykusi g.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 10 25, 13:33)
na reik bendros išvados visoms prieiti kam kas patogu smile.gif

man kazkaip SM tema patogiau, nes galima uzsisakyt pranesimus apie pasisakymus. ir siaip, cia ganetinai daznai ilendu, negu kad i bloga ax.gif nebent kokia uzuomina cia butu palikta, kad uzsukciau i bloga. baisu praziopsot taip koki reikala biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 24, 21:37)
Ir labai noriu jūsų patarimo-gal kas naudoja ir galėtų papasakoti apie tamanų kremą, kurį galima pasigaminit KN? nes mums su drauge jį labai rekomendavo ....

cia apie tamanu jautriai odai? o kokia tavo oda?
as turejau (mano oda rieboka), dar ir dabar likutis likes, reiks gal subaigt ax.gif kai tik pasigaminau, pavasari tai man labai jisai tiko ax.gif dabar kremo nuo vasaros vis dar nenaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 25, 14:44)
man tai kazkokia KN kopija, tik nezinau ar tiek pat vykusi g.gif
Papildyta:
man kazkaip SM tema patogiau, nes galima uzsisakyt pranesimus apie pasisakymus. ir siaip, cia ganetinai daznai ilendu, negu kad i bloga ax.gif nebent kokia uzuomina cia butu palikta, kad uzsukciau i bloga. baisu praziopsot taip koki reikala biggrin.gif
Papildyta:
cia apie tamanu jautriai odai? o kokia tavo oda?
as turejau (mano oda rieboka), dar ir dabar likutis likes, reiks gal subaigt ax.gif kai tik pasigaminau, pavasari tai man labai jisai tiko ax.gif dabar kremo nuo vasaros vis dar nenaudoju smile.gif

aha, apie tamanų jautriai odai. Mano oda mišri dehidratuota, o draugės kuriai irgi šis kremas labai aktualus- mišroka, jautri. O jis odos neriebina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 25, 15:03)
aha, apie tamanų jautriai odai. Mano oda mišri dehidratuota, o draugės kuriai irgi šis kremas labai aktualus- mišroka, jautri. O jis odos neriebina? smile.gif

man neriebino, nors irgi sito bijojau smile.gif
o tu vilniete? is tikro, galeciau atiduoti ta likuti pasibandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 25 spalio 2009 - 14:16