Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 17:32)
moterį į reklamą, o neaiškius aliejus išimti iš vaizdo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif - gera mintis, tiesa, norėčiau turėti tiek valios, kad galėčiau taip kaip ji maitintis ax.gif .
Atsakyti
Moteris tikrai labai miela ir grazi, bet nesupratau, kuo ji ypatinga. Manau, kad kiekviena is musu forumo galetu ideti toki vaizdeli ir dar daugiau ko naudingo papasakotu ir bent aliejus geros kokybes galetu parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Apie masaza buvo kalba, radau aprasyma, pagal kuri as darausi (arba bandau darytis smile.gif. Paprastas.

The 3 Basic Techniques:

1. Use the tips of the index, middle, and ring fingers together to exert a deep, local pressure in a tiny circular movement. You should be able to feel the skin rubbing against the small muscles of the face. Lift the fingers and reposition them to travel across the skin.

2. Use the flat pads of the index, middle, and ring fingers together or simply the thumb to travel across the skin–either in a slow, spiraling action, or by simply sliding upward, downward, or outward. For the most part, keep the remainder of your hand resting lightly on your face.

3. Pinching: Use your finger and thumb lightly but with enough strength to stimulate the circulation and cause as light change of skin color. Beware of bruising–pinch lightly on the eyebrows and upper face, more heavily along the jaw.

Basic Massage:

Warm-Up Starting on either side of your nose, pinch along each eyebrow and as far as possible along the temples toward the tops of the ears. Then pinch from the chin, working slowly along the jaw line and up to the base of the ears.

1. Dip the pads of your fingers in the oil and rub your palms together to spread it evenly. Place your fingertips on your jawbone and with light pressure, make a large, sweeping circle from the jaw line up either side of your nose to the center of the forehead, out along the hairline, and down the temples to meet at the jawbone. This gently stimulates energy and spreads the oil.

2. Using Technique 1, start at the chin and travel along the jaw line and then up from the angles of the jaw to the temples.

3. Using Technique 2, begin on each side of the nose, close to the base of the nostrils, moving first under the cheekbones and then up toward the tops of the ears.

4. Placing the tips of the middle fingers at the inner corners of the eyes, slide your fingers upward, pushing against the orbital bone, and then outward, just above the eyebrows, towards the ears.

5. Use Technique 2 to massage the forehead, starting just above the top of the nose, moving up toward the hairline, and then outward until you reach the temples.

6. Using Technique 2, position the pads of all three fingers at the base of the central frown line, just above the top of the nose, and slide them toward the temples.

7. Massage your scalp firmly, as if you were shampooing your hair. Begin at the temples and work downward, behind the ears and towards the base of the skull.

8. Resting your palms on your ears so that the thumbs point downward, massage from your throat to the nape of the neck in a broad, spiraling version of Technique 2.

9. Place one hand, palm down, on each side of your nose. Your fingertips should rest slightly above your eyebrows. With firm, even pressure, slide your hands outward toward the ears.

10. Bring the sequence to an end by repeating the sweeping movement described in step 1.
Atsakyti
Tame video moteriškė yra susirašiusi kokius aliejus kam naudoja, pvz makiažui valyti: vynuogių kauliukų, abrikosų kauliukų aliejus. Įdomu, juos sumaišius galima naudoti, ar pvz vieną kartą reikia valyti vienokiu, o kitą - kitokių. Kadangi su aliejais esu dar pažintinėje stadijoje, tai atsiprašau, jei klausimas kvailas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 21 spalio 2009 - 16:52
QUOTE(Honey @ 2009 10 21, 16:52)
Tame video moteriškė yra susirašiusi kokius aliejus kam naudoja, pvz makiažui valyti: vynuogių kauliukų, abrikosų kauliukų aliejus. Įdomu, juos sumaišius galima naudoti, ar pvz vieną kartą reikia valyti vienokiu, o kitą - kitokių. Kadangi su aliejais esu dar pažintinėje stadijoje, tai atsiprašau, jei klausimas kvailas ax.gif

Man asmeniskai bet koks skystas aliejus tinka makiazo valymui. Ekstremaliom salygom esu isbandziusi netgi alyvuogiu alieju ir kuo puikiausiai nuvale. ax.gif Bet dazniausiai minimi yra vynuogiu kauliuku bei abrikosu kauliuku aliejus. Juos galima naudoti atskirai, tikrai nebutina maisyti ju abieju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 10 21, 16:24)
o arbatmedį gal reiktų išbandyti g.gif  4u.gif

Arbatmedis man rodos labai tinka dantų pastoje rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 17:16)
ir aš įdedu vaizdelį  bigsmile.gif Kaip jums? wink.gif

dar kartą įsitikinau, kaip reikia žinoti ir pasitikėti žmogumi, kuris gamina natūralius kremus pats, nes dabar kiek mačiau, tai Naujosios barmunės bazinis kažkoks, EA šmėsčioja  g.gif O kai kurie buteliukai kaip iš tos parduotuvėlės Halės turguje  g.gif

O aš galvoju ar nesu sutikusi šios moters, labai jau panaši g.gif

Žinau iš kur jos aliejai,, aš iš jų maistui pirkau, jie pilstomi, nebrangūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 10 21, 17:01)
Žinau iš kur jos aliejai,, aš iš jų maistui pirkau, jie pilstomi, nebrangūs smile.gif

Ar tik tie aliejai nebus pirkti parduotuveje Aliejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 17:16)

Įdomu pažiūret buvo smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 10 21, 17:40)
Moteris tikrai labai miela ir grazi, bet nesupratau, kuo ji ypatinga. Manau, kad kiekviena is musu forumo galetu ideti toki vaizdeli ir dar daugiau ko naudingo papasakotu ir bent aliejus geros kokybes galetu parodyt  biggrin.gif

Sutinku thumbup.gif Man irgi labai krito į akis, kad visi aliejai rafinuoti doh.gif bet labai graži moteris...

QUOTE(Honey @ 2009 10 21, 17:52)

Aš irgi atkreipiau dėmesį į tuos užrašiukus bigsmile.gif o labiausiai sudomino, kad paraudusiai odai (kraujagyslės) - makadamijų aliejus ir levandų EA. Kaip jus manote? geras mišinukas butų paraudusiai odai? ax.gif kaip tik ieškau, kuo galėčiau papildyti abrikosų kauliukų aliejų, nes jis drėkina ir maitina gerai, bet dar norėtųsi kažko, kas palygintų veido odos spalvą, sustiprintų kapiliarus, kurie pas mane gana ryškūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 21, 18:03)
Ar tik tie aliejai nebus pirkti parduotuveje Aliejus? g.gif

Aš pirkau per tarpininkus, iš e-pardės, o šiaip www.aliejus.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 16:16)

dar kartą įsitikinau, kaip reikia žinoti ir pasitikėti žmogumi, kuris gamina natūralius kremus pats, nes dabar kiek mačiau, tai Naujosios barmunės bazinis kažkoks, EA šmėsčioja  g.gif O kai kurie buteliukai kaip iš tos parduotuvėlės Halės turguje  g.gif

o as dar karta isitikinau, kad reikia pasitiketi ir zmogumi, kuris patarimus dalina wink.gif Nes kai zmogus ne visai isigilines pradeda kitus mokyti, tai... Is rafinuotu alieju moteriske draugems ir dukroms kremus gamina ir giriasi, kad gyvena ekologiskai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 21, 18:04)
Aš irgi atkreipiau dėmesį į tuos užrašiukus  bigsmile.gif  o labiausiai sudomino, kad paraudusiai odai (kraujagyslės) - makadamijų aliejus ir levandų EA. Kaip jus manote? geras mišinukas butų paraudusiai odai?  ax.gif kaip tik ieškau, kuo galėčiau papildyti abrikosų kauliukų aliejų, nes jis drėkina ir maitina gerai, bet dar norėtųsi kažko, kas palygintų veido odos spalvą, sustiprintų kapiliarus, kurie pas mane gana ryškūs  unsure.gif

Man tas receptukas taip pat užkliuvo už akių ax.gif Dar šalia buvo prierašas "rožės" smile.gif
Atsakyti
na ir tempai, merginos biggrin.gif uztenka pora dienu nepaskaityt, tai jau ir tema uzbaigiat ir nauja pradedat biggrin.gif

Taigi, jau kuri laika naudoju si prausikli manuka honey cleanser tai galiu pareiksti nuomone; is pradziu dvejojau, ens tas pats gamintojas utir kita branda, brangesni, bet krizes laikotarpiu suveike kainos faktorius (sudetis ir poveikis panasi) ir nusprendziau isbandyt si butent prausikli na, sausina jis gal daugiau negu dr H CC (nors nzn kodel, jame nera alkoholio...), o vat kvepia labai skaniai, bet svelniaii, nzn su kuo net palyginti 4u.gif Nepastebejau, kad kimstu poras labiau nei CC, taigi manau, pirkciau ir antra karta biggrin.gif

Truputi turbut bus ne i tema: tiesiog akis uzkliuvo vaistineje uz ajurvedos jiva produktu (joms dabar nuolaida), ir ju sudeties. Zinau, kad ajurveda dar nereiskia naturalios kosmetikos, bet visgi pats pavadinimas vilioja doh.gif ar esat ka bandziusios is sios kosmetikos?
Atsakyti