Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 10 24, 17:38)
violence, kaip Prancūzija gyvena?  lotuliukas.gif

žinai tyliu raukus suglaudus, sakau ką aš mergaites nuteiksiu rolleyes.gif nu bet jau kad paklausei rolleyes.gif sakė pirmadienį išsiūs, bet tik nepasakė kurį lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Monica,2009 10 24, 16:13]
tik ne veidui ir ne kūnui, nebent kambariui pakvėpinti, ir tai geriau tada jau Mėtos rinktis. Gali gi bet kuriam PC Mėtos ea rasti, tikrai bus geresnė kokybė ir patikimiau.

Aciukas, Monica, uz atsakyma 4u.gif

Papildyta:

Tik ant dėžutės rašo kad 100%, o viduje, informaciniame lapelyje kus sudėtis, prirašyta visokiausio š....
Aciu turesiu omeny, sernesin 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , šiandien šiek tiek pasipirkau: erškėtrožių aliejų ir essential care rožių kremuką wub.gif . Ir labai noriu jūsų patarimo-gal kas naudoja ir galėtų papasakoti apie tamanų kremą, kurį galima pasigaminit KN? nes mums su drauge jį labai rekomendavo ....
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 24, 21:37)
essential care rožių kremuką

Parašyk atsiliepimą apie kremą ir kokia tavo oda 4u.gif Aš jį naudoju jau keletą dienų, tai man asmeniškai trūksta drėkinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 10 24, 21:48)
Parašyk atsiliepimą apie kremą ir kokia tavo oda  4u.gif Aš jį naudoju jau keletą dienų, tai man asmeniškai trūksta drėkinimo ax.gif

Kai išbandysiu, būtinai parašysiu smile.gif .
Atsakyti

i 
Primenu, kad draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkinius. Išskyrus skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse nurodytos sąlygos;)
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif

Gal kuri esate bandžiusi, naudojusi VERIMA kosmetiką? bigsmile.gif

Papildyta:
Iš jūsų atsiliepimų suprantu,kad jau visos gavote DRUIDE? Ar dar yra laukiančių? Nes aš dar nieko nesulaukiau...Kaip čia taip... verysad.gif
Atsakyti
Esu sioje temoje naujokas ax.gif
Idomu butu suzinoti, ar naudojote Biokosmetikos akademijos siulomas priemones? Ypac ju gaminamus sampunus ir kondicionierius:
http://www.bio-kosme...riemones-18/lt/

Taip pat domina ju siulomas Šlamučių paakių balzamas, Regeneruojantis ir drėkinantis riešutų kremas veidui. Ar esate isbande?

Gal galetumete trumpai apibudinti sios organizacijos (ar firmos) kosmetika? Is kur gauna aliejukus ir hidrolatus? Ar kokybiski jie?

As susidomejau, kadangi jie prekiauja ir internetu. O tai man pats patogiausias budas, kadangi gyvenu ne Vilniuje, ir musu mieste aliejuku ir hidrolatu platintoju nera doh.gif

Ar vis del to pats patikimiausias saltinis - Kvapu namai?
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 10 24, 22:36)
Esu sioje temoje naujokas  ax.gif
Idomu butu suzinoti, ar naudojote [b]Biokosmetikos akademijos siulomas priemones? Ypac ju gaminamus sampunus ir kondicionierius:[/B]
http://www.bio-kosme...riemones-18/lt/

Ar anksciau kas nors matete toki puslapi? atrodo lyg is KN butu produktai... ir kainos panasios.... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 10 24, 21:48)
Parašyk atsiliepimą apie kremą ir kokia tavo oda  4u.gif Aš jį naudoju jau keletą dienų, tai man asmeniškai trūksta drėkinimo ax.gif

as irgi turiu. Nelabai suprantu kaip jis skirtas ivairaus tipo odai, kad man su misria- taip pat truksta drekinimo. Vasara tai labai tiktu, sakyciau optimalus variantas, bet dabar -nelabai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 24, 23:41)
Ar anksciau kas nors matete toki puslapi? atrodo lyg is KN butu produktai... ir kainos panasios....  g.gif  g.gif

Biokosmetikos akademijos ir Kvapu namu kainos tikrai panasios. Tik pasirinkimas akademijoje zymiai mazesnis. Ga jie tik pradeda dirbti sioje rinkoje?
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 10 24, 22:47)
Biokosmetikos akademijos ir Kvapu namu kainos tikrai panasios. Tik pasirinkimas akademijoje zymiai mazesnis. Ga jie tik pradeda dirbti sioje rinkoje?

Man pasirode, kad Biokosmetikos kainos mazesnes nei KN g.gif O pasirinkimas tikrai mazesnis ir EA visai nematau verysad.gif bet gal su laiku turesim dar viena pasirinkima biggrin.gif
Atsakyti