Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 10 24, 15:13)
turbūt ne. Aš rašydama turėjau omeny dalinį rafinavimą (sertifikuojami tokie aliejai), o tai jau apima dzodoravimą, blukinimą, gal dar kažką.

Beje, Rasma, gal visgi sert. aliejai dezodoruojami kitais būdais, nekenksmingais.

Bet čia jau 'žiauru', kad tai leidžiama sertifikavimo verysad.gif Man asmeniškai, tai jau rafinavimas ir tiek, tik kažkas sugalvojo sąvoką' dalinis', kad mažiau bjauriai skambėtų..čia kaip 'truputį nėščia' biggrin.gif

Tai va, labai įdomu būtų rasti inf-jos drinks_cheers.gif

Dezodoravime nenaudojamos kitos medžiagos, blukinime tik. Tai vat ieškosiu inf-jos kaip jie tai pasiekia kitokiais būdais ax.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 24, 15:15)
dar vienas klausimukas, ar yra naudojanciu Weledos rozmarinu sampuna?
http://www.imuniteta...amp;prekid=1284
patiko aprasymas, kad sureguliuoja riebalinių liauku veiklos pusiausvyra.. nes labai jau mano plaukai riebaluojasi  doh.gif  g.gif

Mano plaukai mišrūs ir labai ploni (prie šaknų greit riebaluojasi, galiukai išsausėję). Plaukus plaunu kasdien (ne dėl šampūnų gerumo-blogumo, tiesiog kitaip neįsivaizduoju savęs). Sunaudojau jau tūtelę "Weledos "Rozmarinų šampūno. Ką galėčiau pasakyti: be kondicionieriaus po to neįsivaizduoju kaip susitvarkyčiau su plaukais (kiekvienas vis kita kryptimi pasišiaušęs žiūri, kirpčiukus net pavelia šiek tiek), man būtinas kondicionierius po kiekvieno plovimo. Plaukus 'papurina', plauna gerai, šampūno kvapas man 'žolinis' ir asmeniškai nieko nesiskiria nuo Weledos "Kaštonų" šampūno.
Man nesureguliavo nieko, kaip prie plaukų šaknų riebalavosi, taip ir toliau g.gif Nors už anksčiau naudotą "Bema" n kartų geriau.

Mano plaukams tikrai labai tiko, net buvau nustebinta tokio efekto "Urtekram" šampūnas su rozmarinais thumbup.gif : http://www.imuniteta...amp;prekid=1028
Plaukai buvo pūrus, nesuvelti, blizgūs be jokių papildomų priemonių ir taip greit nesiriebalavo prie šaknų.

Po to bandžiau "Urtekram" su ruduoju cukrumi, tai visai nepatiko, galva po plovimo kaip neplauta..plaukai sukritę unsure.gif , baisus vaizdas..
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 24, 15:54)
drinks_cheers.gif būtinai, tik nežinau kaip greitai. Taupus jis velniškai, tai kol išbaigs turimas biggrin.gif

Pirkom kaip tik šiandien sanitex'e, turiu čekį biggrin.gif kainos:
5vnt - 5,62lt (šitie jam tinka, bet aš su jais kojas susipjaustau  doh.gif
ir pabandymui paėmėm 10vnt - 3,59lt.
Pirmieji Bic antrieji gilette  4u.gif

drinks_cheers.gif ankščiau labai praktikavau "ravėjimąsi" epiliatorius ar vašku, bet kojos išties nukentėjo, ne kiek venos, bet kiek sutrūkinėjusių kapiliarų turiu  doh.gif
Dabar visgi peiliuku mosojuos ir negaliu atsidžiaugt, kad neberia, neįauginėja ir t.t. gerai biggrin.gif net ir neskauda  bigsmile.gif

Na man ir nereikia labai greit, kol maniskis baigs savo chemija irnesakyk.gif

Tokie pigus? blink.gif tai cia vienkartiniai, o ne tie keiciami? o tavo MB neisipjauna i veida?

Na man su epiliatoriumi neskauda, nesu jautri skausmui, net bikini zona blush2.gif as gal taip pat rinkciausi skustuka, bet labai greit atauga ir stipresni plaukeliai, o po epiliatoriaus (naudoju jau ketvirtus metus), tai plaukeliai labai suplonejo, gal del to ir issirauna lengvai smile.gif kartais ir su skustuku prabraukiu, kai labai greit reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 24 spalio 2009 - 15:02
QUOTE(bryyla @ 2009 10 24, 15:01)
Tokie pigus?  blink.gif tai cia vienkartiniai, o ne tie keiciami? o tavo MB neisipjauna i veida?

Vienkartiniai mirksiukas.gif kažkaip vien tkius ir naudoja jis visuomet unsure.gif tai nesusipjausto, aišku birbėjo, kad susipjaustys be juostelės ir t.t. nes gi pirmieji ir buvo tokie senais gerais laikais biggrin.gif bet šį ryt kai sprendėm kuriuos pirkt, tai sakė "imam šituos Bic, nes aš jau išmokau jais skustis" tai manau, gal buvo nesėkmių, bet išmoko biggrin.gif tikrai gražiai susitvarko 4u.gif

Geras tavo parašas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Buvau sveikuose produktuose, ten 25 procentu nuolaida Nvey dekoratyvinei kosmetikai, sake, kad isparduos ir nebeprekiaus, tai paemiau pudra skysta, nuolaida tikrai gera, jei kuri planuojate tai gera proga pigiau isigyti:)
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 24, 16:06)
Vienkartiniai  mirksiukas.gif kažkaip vien tkius ir naudoja jis visuomet  unsure.gif tai nesusipjausto, aišku birbėjo, kad susipjaustys be juostelės ir t.t. nes gi pirmieji ir buvo tokie senais gerais laikais biggrin.gif bet šį ryt kai sprendėm kuriuos pirkt, tai sakė "imam šituos Bic, nes aš jau išmokau jais skustis" tai manau, gal buvo nesėkmių, bet išmoko biggrin.gif tikrai gražiai susitvarko  4u.gif

Geras tavo parašas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Mmm... Niu gal ir maniski pavyks perkalbet, bet labai jau uzsispyres g.gif
Kuris parasiukas? kur musu blogo? bigsmile.gif

QUOTE(eja @ 2009 10 24, 16:06)
Buvau sveikuose produktuose, ten 25 procentu nuolaida Nvey dekoratyvinei kosmetikai, sake, kad isparduos ir nebeprekiaus, tai paemiau pudra skysta, nuolaida tikrai gera, jei kuri planuojate tai gera proga pigiau isigyti:)

O nepasake, kodel nebeprekiaus?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 24, 16:00)
Mano plaukai mišrūs ir labai ploni (prie šaknų greit riebaluojasi, galiukai išsausėję). Plaukus plaunu kasdien (ne dėl šampūnų gerumo-blogumo, tiesiog kitaip neįsivaizduoju savęs). Sunaudojau jau tūtelę "Weledos "Rozmarinų šampūno. Ką galėčiau pasakyti: be kondicionieriaus po to neįsivaizduoju kaip susitvarkyčiau su plaukais (kiekvienas vis kita kryptimi pasišiaušęs žiūri, kirpčiukus net pavelia šiek tiek), man būtinas kondicionierius po kiekvieno plovimo. Plaukus 'papurina', plauna gerai, šampūno kvapas man 'žolinis' ir asmeniškai nieko nesiskiria nuo Weledos "Kaštonų" šampūno.
Man nesureguliavo nieko, kaip prie plaukų šaknų riebalavosi, taip ir toliau g.gif Nors už anksčiau naudotą "Bema" n kartų geriau.

Mano plaukams tikrai labai tiko, net buvau nustebinta tokio efekto "Urtekram" šampūnas su  rozmarinais thumbup.gif : http://www.imuniteta...amp;prekid=1028
Plaukai buvo pūrus, nesuvelti, blizgūs be jokių papildomų priemonių ir taip greit nesiriebalavo prie šaknų.

Po to bandžiau "Urtekram" su ruduoju cukrumi, tai visai nepatiko, galva po plovimo kaip neplauta..plaukai sukritę unsure.gif , baisus vaizdas..

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif manau neverta tada pirkti, nes man prie saknu plaukai irgi susiriebaluoja vos ne per puse dienos, o galai sausi.. tai jie nieko nepakeicia, neverta ax.gif
Geriau tada isbandysiu ta Urtekram manau ax.gif ziuriu jo ir kaina gera, didelis kiekis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 24, 10:18)
kiek suprantu kiles klausimas buvo jei pas juos nerafinuoti aliejai, kodel kosmetika neturi ju kvapo, tai i ta lyg ir neatsake?

Aš tiesiog paklausiau, jų aliejai rafinuoti ar ne smile.gif

QUOTE(Monica @ 2009 10 24, 10:21)
Summer, paklausk, ar aliejai yra dezodoruoti

g.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 10 24, 12:28)
Ačiū Sumer-in-Paris už Tautropfen mėginukus 4u.gif Turėjau progą išbandyti.Tiesą sakant nelabai sužavėjo. ax.gif Kvapas daugmaž visų vienodas,man jaučiasi alkoholis,kremai panašiai visi rieboki.Labai gerai,kad galėjau pabandyti. 4u.gif

violence pas tave Tautropfen Aquatau Moisturising Nectar tik mėginukas?

4u.gif na, ten kone visi buvo skirti sausai/brandžiai odai, o tokie dažniausiai ir būna sunkesni smile.gif

Berods Monicai buvau mėginuką to 'nektaro' davusi, gal ji turėtų atsiliepimų 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 24, 14:05)
Summer kaip tau ilgiau panaudojus Suki cukrini prausiklli? nesausina odeles? 4u.gif

Fainas vis dar, tikrai nesausina smile.gif Smagu praustis su juo kažkaip.

QUOTE(violence @ 2009 10 24, 15:54)
4u.gif Mėginukas, jau baigiu.. Konsistencija tai kaip alijošiaus gelio, manau ten didžioji dalis ir yra alijošius, ant mėginuko sudėties nėra, o į tinklapį nenusibraunu  biggrin.gif

Jis tikrai alijošiaus pagrindu smile.gif Tautropfen sudėtis būna ant informacinio lapuko, kuriame slepiasi mėginėlis. Išimi mėginuką ir randi sudėtį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2009 10 24, 16:06)

ir kaip pudra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 24, 15:41)
na gal kas atsilieps dar su riebiais plaukuciais  ax.gif

Man nuo sito weledos atsirado pleiskanu, tai meciau as ji, dabar mano MB ji sunaudoti baigia, jam ciki tinka, plaukai pas jis nera pirmo trumpumo, ir nei pleiskanu nieko jam neatsirado. Cia matyt kiekvienam skirtingai veikia smile.gif Mano riebiems plaukams kol kas FIN geriausiai tinka ir sampunas ir kondicionierius (pastarasis is vis pasaka) thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau Weledos vaikiska medetku sampuna. Mano sausiems plaukams labai patiko, ji uztepus ant dregnu plauku net neatrodo kaip sampunas, o kaip koks kremas, visiskai nesausina. Isplove irgi neblogai. Zodziu, sausiaplaukems ilgaplaukems ir daugiaplaukems labai rekomenduoju thumbup.gif Itariu, kad busiu atradus savo sampuna pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 10 24, 16:54)
Man nuo sito weledos atsirado pleiskanu, tai meciau as ji, dabar mano MB ji sunaudoti baigia, jam ciki tinka, plaukai pas jis nera pirmo trumpumo, ir nei pleiskanu nieko jam neatsirado.  Cia matyt kiekvienam skirtingai veikia smile.gif Mano riebiems plaukams kol kas FIN geriausiai tinka ir sampunas ir kondicionierius (pastarasis is vis pasaka)  thumbup.gif

Tai matyt, kol neisbandysiu, nezinosiu smile.gif
Dar domina ir su gudobelemis riebiems plaukams, neapsisprendziu kuri pirma bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 24, 11:59)
Kaip naturalistes: pries epiliatorius gal?  ax.gif

Beje, o is kur perki peiliukus be juosteles? Labai brangus?

ne prieš iš principo, na bet man net bloga pagalvoti apie tokį sausą plaukų rovimą... biggrin.gif Su cukrum kažkaip man ir nelabai skausminga, ir vašku nenuplaunamai neišsiterlioju. Nes jei ką, cukraus ta masė gerai nusiplauna po vandeniu

paskutinį kartą BIC pirkau Norfoje - penki peiliukai už 5,19 lito smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2009 10 24, 12:01)
Tik va paakiams skirto kremu nelabai suprantu... man jis labai riebiai tepasi, po to blizga aplink akis ir man tai  schmoll.gif

gal tepi ant sausos odos? Tepčiau ant drėgnos ir vos vos to kremuko smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 24, 13:06)
o, sugalvojau dabar ju paklaust, kodel kainos pakilo, kad jau suradau ta ju laiska. tegul vel pasiaiskina  biggrin.gif

bus įdomus atsakymas biggrin.gif O tu iškart atpažinai, kuri yra Suki bigsmile.gif

QUOTE(pearl @ 2009 10 24, 14:19)
ir nors mane bande nimfali ispeti, kad gali plaukai veltis ir tt,

įtariu, kad kažkam iš Nimfali plaukai susivėlė ir jie taip draugiškai bando įspėti klientus apie galimą susivėlimą smile.gif Vergine kolegė, pamenu, tiesiog mane gąsdino biggrin.gif Bet nė vienas tenykštis šampūnas man nėra suvėlęs plaukų ir papildomai po jų kaukių ar kondicionierių vien dėl vėlimosi niekad nenaudojau

QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 24, 14:41)
na gal kas atsilieps dar su riebiais plaukuciais  ax.gif

rolleyes.gif Sakyčiau, kad Weledos rozmarininis šampūnas riebalavimosi tikrai nesumažina. Esu turėjusi ir kažkada seniai, ir dabar turiu, tai paskyriau jį konkrečiam tikslui - išplauti aliejus tongue.gif Tai su kokosais vakar labai nabagas vargo, kol susitvarkė bent kiek. Galiausiai išploviau Druide ožkos pieno šampūnu smile.gif

QUOTE(eja @ 2009 10 24, 15:06)
Buvau sveikuose produktuose, ten 25 procentu nuolaida Nvey dekoratyvinei kosmetikai, sake, kad isparduos ir nebeprekiaus,

matyt, nepasiteisino.... Tai gal Elysambre veš? biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 24, 16:41)
Galvoju kitos savaites pradzioj uzsakineti is newdirectionsuk ir akomaskincare.

lyg irgi visko turiu, bet dar apsižiūrėsiu 4u.gif Labai mane nedžiovinti, šlapi dumbliai masina blush2.gif

violence, kaip Prancūzija gyvena? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 spalio 2009 - 17:39