Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Nieks neatsiliepė apie Plante system deo... o aš vat nusipirkau, gal galėtumėt pakomentuot sudėtį 4u.gif iš pirmo puslapio sąrašo nieko neradau unsure.gif

INGREDIENTS: AQUA (WATER), CANDIDA BOMBICOLA, GLUCOSE, METHYL RAPESSEDATE FERMENT, CENTAUREA CYANUS DISTILLATE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, UNDECYLENOYL GLYCINE, MACADAMIA TERNIFOLIA EXTRACT, OLEA EUROPAEA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES EXTRACT, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2009 10 24, 13:48)
Gal galit parasyti ka manote apie aliejus ir EA rusiskus Botanika, raso, kad 100% as cia Eurokos uzmaciau,

tik ne veidui ir ne kūnui, nebent kambariui pakvėpinti, ir tai geriau tada jau Mėtos rinktis. Gali gi bet kuriam PC Mėtos ea rasti, tikrai bus geresnė kokybė ir patikimiau.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 24, 14:06)
aciu.

o dezodoravimas reiskia ir spalvos panaikinima?

turbūt ne. Aš rašydama turėjau omeny dalinį rafinavimą (sertifikuojami tokie aliejai), o tai jau apima dzodoravimą, blukinimą, gal dar kažką.

Beje, Rasma, gal visgi sert. aliejai dezodoruojami kitais būdais, nekenksmingais.
Ecocert produkcijoje draudžiami apdorojimo būdai: cheminės sintezės procesai, pavyzdžiui, blukinimas – dezodoravimas (naudojant gyvulinės kilmės medžiagas).

Aistulia, tą weledos pastą daviau visai mažiems vaikams, kai tik pradėjau dantis valyti.Ji be fluoro, galima ir nuryti
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2009 10 24, 13:48)
Gal galit parasyti ka manote apie aliejus ir EA rusiskus Botanika, raso, kad 100% as cia Eurokos uzmaciau, patogu man ten ir gana didelis pasirinkimas ir kainos bei kiekio santykis neblogas, zinau, kad is KN geriau, bet niekaip iki ten neprisikasu  verysad.gif .
Jus cia visos tokios patyrusios, tai gal man pradedanciai padesit  bigsmile.gif

Tik ant dėžutės rašo kad 100%, o viduje, informaciniame lapelyje kus sudėtis, prirašyta visokiausio š....
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 24, 15:13)
Aistulia, tą weledos pastą daviau visai mažiems vaikams, kai tik pradėjau dantis valyti.Ji be fluoro, galima ir nuryti

Aciu uz atsakyma 4u.gif
------------
dar vienas klausimukas, ar yra naudojanciu Weledos rozmarinu sampuna?
http://www.imuniteta...amp;prekid=1284
patiko aprasymas, kad sureguliuoja riebalinių liauku veiklos pusiausvyra.. nes labai jau mano plaukai riebaluojasi doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tequilla @ 2009 10 24, 11:15)
Beje, kaip Weledos dantu pastos? ar verta pirkti?

kelis kartus esu pirkusi su medetkom dantu pasta, man patiko.. dabar turiu dar ir druskine.. si valo geriau nei medetku, na bet skonis man tai nelabai, negaliu priprasti..

QUOTE(Manija69 @ 2009 10 24, 12:28)
Niekaip neatgaminu,Palomina minėjo,kodėl nereikėtų suvartoti daugiau nei dviejų šaukštų aliejaus per dieną? doh.gif Aš daugiau nenoriu  rolleyes.gif ,tik spėlioju, gal aliejus kaltas,kad oda sudurniuoja. unsure.gif

per daug aliejaus kenkia kasai ir kepenims
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 10 24, 15:12)
Nieks neatsiliepė apie Plante system deo... o aš vat nusipirkau, gal galėtumėt pakomentuot sudėtį 4u.gif  iš pirmo puslapio sąrašo nieko neradau unsure.gif

INGREDIENTS: AQUA (WATER), CANDIDA BOMBICOLA, GLUCOSE, METHYL RAPESSEDATE FERMENT, CENTAUREA CYANUS DISTILLATE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, UNDECYLENOYL GLYCINE, MACADAMIA TERNIFOLIA EXTRACT, OLEA EUROPAEA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES EXTRACT, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.

Ačiū 4u.gif

Jis sertifikuotas jei neklystu, rodos nieko blogo jame nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 24, 15:06)
aciu.

mane toks gudrus atsakymas pries 1.5 metu itikino smile.gif Dabar, turbut, su didesniu rezervu skaitau siu dvieju stovyklu atstovu nuomones ir itikinejimus. nereikia, manau, pamirsti, kad tiek suki, tiek vakar Rasmos imesto straipsnio autorius yra verslininkai, ir ju uzdarbis tiesiogiai proporcingas ju itikinejimu itaigumui smile.gif
ir tie ir tie, turbut, nedasako to, kas jiems nenaudinga. o gincytis galetu iki gyvenimo galo smile.gif o tiesa, turbut, kazkur per vidury.

drinks_cheers.gif be to, reiketu nepamirsti, kad LT parduodamu (ar EU) etiketemis galima labiau pasitiketi negu USA, nes pastarosiose galima nenurodyti iki galo, ko ten ideta...taigi, perkant produktus is USA negali buti tikras, kad etikete pasako viska...
man tas suki marketingas kazkoks net nebeskanus...bet cia tik mano nuomone (ir nesusijusi su produktu kokybe) - tai ka, jie nezinojo apie ecocert salygas pries paduodami paraiskas? + ar negalima buvo palaukti su pakuotem iki tol, kol gausi sertifikata... schmoll.gif tiesiog marketingas grynas mirksiukas.gif

stoju i Druide purity megeju kluba drinks_cheers.gif plaukuciai tokie faini, daug geriau net uz sintetinius sampunus papurina plauka (ko, tiesa pasakius, nesitikejau blush2.gif ), ir nors mane bande nimfali ispeti, kad gali plaukai veltis ir tt, bet as naudoju sante kondicionieriu/kauke, tai plaukuciai daug lengviau issisukavo ir daug slidesni negu plaunant sintetiniu sampunu ir po to dedant sante wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 24 spalio 2009 - 14:25
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 24, 15:15)
dar vienas klausimukas, ar yra naudojanciu Weledos rozmarinu sampuna?
http://www.imuniteta...amp;prekid=1284
patiko aprasymas, kad sureguliuoja riebalinių liauku veiklos pusiausvyra.. nes labai jau mano plaukai riebaluojasi  doh.gif  g.gif

as naudoju.. cia mano sampunas nr.1 thumbup.gif kaip ten del tikimo riebiems plaukams, tai nezinau.. mano plaukai normalus, tinka kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Placebo, deze yra konservantas Potassium sorbate, aš jo vengiu, nėra nekaltas, nors ir ne pats kenksmingiausias.

Kalbant apie Suki, tai jų kainos nerealiai užkeltos, sudėty tikrai nėra kažko tokio stebuklingo (kad ir prauskiklį panagrinėjus), tikrai gerą įvaizdį susikūrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 24, 15:20)
as naudoju.. cia mano sampunas nr.1  thumbup.gif  kaip ten del tikimo riebiems plaukams, tai nezinau.. mano plaukai normalus, tinka kuo puikiausiai smile.gif

na gal kas atsilieps dar su riebiais plaukuciais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 24, 15:18)
Jis sertifikuotas jei neklystu, rodos nieko blogo jame nėra smile.gif

Ecocert sertfikuotas, bet, kaip supratau, iki galo pasitikėt jais negalima unsure.gif

QUOTE(Monica @ 2009 10 24, 15:24)
Placebo, deze yra konservantas Potassium sorbate, aš jo vengiu, nėra nekaltas, nors ir ne pats kenksmingiausias.

mmm, aišku...
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 10 24, 11:28)
violence pas tave Tautropfen Aquatau Moisturising Nectar tik mėginukas?Patiko?Kokia jo konsistencija?Kaip želė gal?Rašiau aš jį į pirkinių sarašą tryniau,vėl rašiau,tryniau...

4u.gif Mėginukas, jau baigiu.. Konsistencija tai kaip alijošiaus gelio, manau ten didžioji dalis ir yra alijošius, ant mėginuko sudėties nėra, o į tinklapį nenusibraunu biggrin.gif
Pasitepus iškart jaučiasi toks ale tempimas, man ir su alijošium tas pats, bet po kelių minučių ten apsitvarko viskas ir man labai šiaip patiko, bent jau drėgmės odai pakanka 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 10 24, 11:59)
Labai labai lauksiu atsiliepimu apie skutimosi priemones 

maniskis taip pat prikibes prie Nivea deziko, bet jau sutarem, kad kita ekologiska pirksim 

Beje, o is kur perki peiliukus be juosteles? Labai brangus?

drinks_cheers.gif būtinai, tik nežinau kaip greitai. Taupus jis velniškai, tai kol išbaigs turimas biggrin.gif

Alva dezike matau Potassium alum kas čia do velnias? unsure.gif

Pirkom kaip tik šiandien sanitex'e, turiu čekį biggrin.gif kainos:
5vnt - 5,62lt (šitie jam tinka, bet aš su jais kojas susipjaustau doh.gif
ir pabandymui paėmėm 10vnt - 3,59lt.
Pirmieji Bic antrieji gilette 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 10 24, 12:56)
nieko blogo gal tas epiliatorius as tai truputi nusigandau nes raso, kad kam polinkis yra venom blogai,

drinks_cheers.gif ankščiau labai praktikavau "ravėjimąsi" epiliatorius ar vašku, bet kojos išties nukentėjo, ne kiek venos, bet kiek sutrūkinėjusių kapiliarų turiu doh.gif
Dabar visgi peiliuku mosojuos ir negaliu atsidžiaugt, kad neberia, neįauginėja ir t.t. gerai biggrin.gif net ir neskauda bigsmile.gif

QUOTE(Placebo. @ 2009 10 24, 14:12)
Nieks neatsiliepė apie Plante system deo...

Man rodos MaMarija parsisiuntus jį ir labai išpeikė ax.gif

QUOTE(pearl @ 2009 10 24, 14:19)
man tas suki marketingas kazkoks net nebeskanus...

man ir suki labai neskani kažkodėl unsure.gif dairausi nuo tų dienų kai daddygirl jį pagyrė, bet nuojauta kužda, kad ten kažkas nesąžiningo unsure.gif bet čia tik nuojauta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 10 24, 14:24)

ir alvos dezike šitas yra doh.gif
na žodžiu mergaitės pasinagrinėkit sudėtį, gal ten velnią aš nugriebus doh.gif jis nesertifikuotas kiek matau ax.gif
Atsakyti