QUOTE(katutis @ 2009 10 24, 01:29)
bandau palaikyti dvejojančias ir tas, kurios bijo nesėkmės Viskas daug paprasčiau, nei iš pirmo žvilgsnio atrodo
O man kazkaip atrodo daug darbo su tuo cukrumi as epiliatoriu naudoju. Kaip naturalistes: pries epiliatorius gal?
QUOTE(agnuta @ 2009 10 24, 10:24)
ikeliu violence atsiliepima (paieskojau, nes paciai reikejo), nes kazkas klause, koki pirko ir kur. stai atsakymas:
QUOTE(violence @ 2009 10 24, 11:29)
matau jau agnuta suskubo greičiau nei aš, tai aš bent nuorodą įkelsiu
aciu labai
Labai labai lauksiu atsiliepimu apie skutimosi priemones ir aisku nauju uzsakymu is Violey, nes maniskis taip pat prikibes prie Nivea deziko, bet jau sutarem, kad kita ekologiska pirksim Beje, o is kur perki peiliukus be juosteles? Labai brangus? As savo MB jau minejau apie tokius peiliukus, bet jis nepasiduoda, sako, kad su juostelem daug geriau slysta...
Klausimukas visoms (labiau prasymas) Zadu plaukams pirkti kameliju alieju, nes baigineju simondsiju, bet man koks trecdalis kameliju liks, nereikes plaukams tiek daug, tai norejau paklausti, kur dar galima ji panaudoti, nes internete kabai mazai info apie ji... Tik suzinojau, kad naudojamas ivairiems peiliams, pjuklams niu bet cia ne mano sritis, tai nepanaudosiu Gal turit kokiu nuorodeliu apie si alieju, bet lt ? Kazkada seniau buvo kazkas imete, issisaugojau, bet neberandu, kur Is anksto aciu
Papildyta:
Naujas KN straipsniukas