Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 10 24, 01:29)
bandau palaikyti dvejojančias ir tas, kurios bijo nesėkmės lotuliukas.gif Viskas daug paprasčiau, nei iš pirmo žvilgsnio atrodo wink.gif

O man kazkaip atrodo daug darbo su tuo cukrumi doh.gif as epiliatoriu naudoju. Kaip naturalistes: pries epiliatorius gal? ax.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 10 24, 10:24)
ikeliu violence atsiliepima (paieskojau, nes paciai reikejo), nes kazkas klause, koki pirko ir kur. stai atsakymas:

QUOTE(violence @ 2009 10 24, 11:29)
matau jau agnuta suskubo greičiau nei aš, tai aš bent nuorodą įkelsiu biggrin.gif

aciu labai 4u.gif

Labai labai lauksiu atsiliepimu apie skutimosi priemones bigsmile.gif ir aisku nauju uzsakymu is Violey, nes maniskis taip pat prikibes prie Nivea deziko, bet jau sutarem, kad kita ekologiska pirksim smile.gif Beje, o is kur perki peiliukus be juosteles? Labai brangus? As savo MB jau minejau apie tokius peiliukus, bet jis nepasiduoda, sako, kad su juostelem daug geriau slysta...

Klausimukas visoms (labiau prasymas) 4u.gif Zadu plaukams pirkti kameliju alieju, nes baigineju simondsiju, bet man koks trecdalis kameliju liks, nereikes plaukams tiek daug, tai norejau paklausti, kur dar galima ji panaudoti, nes internete kabai mazai info apie ji... Tik suzinojau, kad naudojamas ivairiems peiliams, pjuklams biggrin.gif niu bet cia ne mano sritis, tai nepanaudosiu lotuliukas.gif Gal turit kokiu nuorodeliu apie si alieju, bet lt ? ax.gif Kazkada seniau buvo kazkas imete, issisaugojau, bet neberandu, kur unsure.gif Is anksto aciu 4u.gif
Papildyta:
Naujas KN straipsniukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 24, 10:18)
na suki isdirbe savo filosofija (ir marketinga zinoma) maloniai nuteikia deklaruojamas noras bendrauti su klientais smile.gif bet kiek suprantu kiles klausimas buvo jei pas juos nerafinuoti aliejai, kodel kosmetika neturi ju kvapo, tai i ta lyg ir neatsake?
siaip idomiai skamba, kad suki tai "she" biggrin.gif

butu idomu ju produkcija ismeginti, tik jau kaina doh.gif

Suki yra moters, kuri sukure sios kosmetikos linija, vardas mirksiukas.gif

jei neklystu, tai cia ji pati ir yra
user posted image

Suki Kramer

as labai patenkinta Suki priemonemis veidui. Tik va paakiams skirto kremu nelabai suprantu... man jis labai riebiai tepasi, po to blizga aplink akis ir man tai schmoll.gif

Gal gali kuri mergaite patarti kaip naudoti si kremuka??? nes man laaaabai patinka jo kvapas ir sudetis, bet ji tepuosi tik savaitgali, kai niekur nereikia eiti, arba pasitepus juo nuspaudziu popierine servietele, bet vis tiek blizga aplinka akis doh.gif

Dar labai noreciau isigyti tusa ir ratilus maskuojancia pudra, gal kuri naudojat??
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 24, 12:59)
O man kazkaip atrodo daug darbo su tuo cukrumi  doh.gif as epiliatoriu naudoju. Kaip naturalistes: pries epiliatorius gal?  ax.gif

Bent viena, tai dar ne biggrin.gif Niekaip nesusikaupiu depiliacijai su cukrumi, vis atidėlioju juostelių pirkimą, bet ateis ir mano valanda laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 10 24, 12:28)
Niekaip neatgaminu,Palomina minėjo,kodėl nereikėtų suvartoti daugiau nei dviejų šaukštų aliejaus per dieną? doh.gif Aš daugiau nenoriu  rolleyes.gif ,tik spėlioju, gal aliejus kaltas,kad oda sudurniuoja. unsure.gif

ar ne kepenims per didelis kiekis blogai? g.gif
Atsakyti
Gal galit parasyti ka manote apie aliejus ir EA rusiskus Botanika, raso, kad 100% as cia Eurokos uzmaciau, patogu man ten ir gana didelis pasirinkimas ir kainos bei kiekio santykis neblogas, zinau, kad is KN geriau, bet niekaip iki ten neprisikasu verysad.gif .
Jus cia visos tokios patyrusios, tai gal man pradedanciai padesit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 24, 12:59)
O man kazkaip atrodo daug darbo su tuo cukrumi  doh.gif as epiliatoriu naudoju. Kaip naturalistes: pries epiliatorius gal?  ax.gif
aciu labai  4u.gif
Zadu plaukams pirkti kameliju alieju, nes baigineju simondsiju, bet man koks trecdalis kameliju liks, nereikes plaukams tiek daug, tai norejau paklausti, kur dar galima ji panaudoti, nes internete kabai mazai info apie ji...

nieko blogo gal tas epiliatorius as tai truputi nusigandau nes raso, kad kam polinkis yra venom blogai, o pas mane visos kraujagysles pavirsiuje ir taip tai pristabdziau, tuo labiau, kad labai iaugineja plaukeliai

kameliju alieju galima naudoti odai tepti, veidui kunui
dabar naudoju veidui nes radau info jog jis nekamedoninis: nekemsa poru kas man aktualu, ir siaip man po jo daugiausia dregmes oda islaiko nei po kitu megintu po kuriu greitai tenka krema naudoti nes sauseja kai kurios zonos veido
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 24 spalio 2009 - 12:57
QUOTE(Odora @ 2009 10 24, 13:56)
nieko blogo gal tas epiliatorius as tai truputi nusigandau nes raso, kad kam polinkis yra venom blogai, o pas mane visos kraujagysles pavirsiuje ir taip tai pristabdziau, tuo labiau, kad labai iaugineja plaukeliai

kameliju alieju galima naudoti odai tepti, veidui kunui
dabar naudoju veidui nes radau info jog jis nekamedoninis: nekemsa poru kas man aktualu, ir siaip man po jo daugiausia dregmes oda islaiko nei po kitu megintu po kuriu greitai tenka krema naudoti nes sauseja kai kurios zonos veido

Na man irgi yra ant koju truputi issipletusiu venu, bet nemanau, kad ir su cukrumi buti labai gerai, nes su juo plaukai taip pat issitraukia... O del plauku iausimo, tai cukrus tikrai geriau smile.gif Bet mano plaukeliai ploni, tai neiauga...

O ar gerai isigeria kameliju aliejus i veido oda? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 24 spalio 2009 - 13:02
Summer kaip tau ilgiau panaudojus Suki cukrini prausiklli? nesausina odeles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 24, 07:04)
Gavau atsakymą iš Suki bigsmile.gif

aciu.

mane toks gudrus atsakymas pries 1.5 metu itikino smile.gif Dabar, turbut, su didesniu rezervu skaitau siu dvieju stovyklu atstovu nuomones ir itikinejimus. nereikia, manau, pamirsti, kad tiek suki, tiek vakar Rasmos imesto straipsnio autorius yra verslininkai, ir ju uzdarbis tiesiogiai proporcingas ju itikinejimu itaigumui smile.gif
ir tie ir tie, turbut, nedasako to, kas jiems nenaudinga. o gincytis galetu iki gyvenimo galo smile.gif o tiesa, turbut, kazkur per vidury.

specialiai paieskojau Suki atsakymo man pries 1.5 metu. Istrauka:

our certifying body is the USDA and they do not remotely meet the criteria we have for organic. since we go over and above their rules, we do not desire their "seal of approval". we will be certified with ecocert and will be bdih certified in the coming year.

unfortunately, this cosmetic business doesn't regulate products so it's up to the manufacturer to ensure the safety of their products. we test our batches for safety and efficacy and always have the best results.

as tikejaus, kad taip ir bus. net spejau, kad kainas vos ne dvigubai pakele del isigytu sertifikatu.
o, sugalvojau dabar ju paklaust, kodel kainos pakilo, kad jau suradau ta ju laiska. tegul vel pasiaiskina biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2009 10 24, 08:21)
Summer, paklausk, ar aliejai yra dezodoruoti. Kaip vakar išsiaiškinom, ekol. šalto spaudimo aliejai negali būti pilnai rafinuoti, bet būna dalinai rafinuoti-dezodoruoti, kad panaikintų (sumažintų) kvapą ir spalvą.Labai labai nustebčiau, jei Suki naudotų nedezodoruotus al. Motyvaciją-bekvapiai, bespalviai jų aliejai.

o dezodoravimas reiskia ir spalvos panaikinima?

QUOTE(Chippie @ 2009 10 24, 11:01)
Suki yra moters, kuri sukure sios kosmetikos linija, vardas  mirksiukas.gif

jei neklystu, tai cia ji pati ir yra
user posted image

man tai likes atsiminimas, kad ji sviesiaplauke baltaode ir vyresne. o sita mergina buna reklamose g.gif

Suki turbut sita:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 spalio 2009 - 13:17
sorry blush2.gif ne ta foto idejau, cia Suki reklama. Daddygirl tu teisi Suki Kramer yra sviesiaode ir sviesiaplauke mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuriu, kad Weleda turi ir vaikiska dantu pasta, gal kas zinot nuo kokio ji amziaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 24, 10:21)
Summer, paklausk, ar aliejai yra dezodoruoti. Kaip vakar išsiaiškinom, ekol. šalto spaudimo aliejai negali būti pilnai rafinuoti, bet būna dalinai rafinuoti-dezodoruoti, kad panaikintų (sumažintų) kvapą ir spalvą.Labai labai nustebčiau, jei Suki naudotų nedezodoruotus al. Motyvaciją-bekvapiai, bespalviai jų aliejai.

Neverta to klausti.
Dezodoravimas yra rafinavimo etapas ir beje iki šiol nebuvau mačiusi nerafinuoto dezodoruoto aliejaus. Aišku, šnekėti daug kas ką gali, kaip mes čia ir nutarėm smile.gif Tikrai nepasitikėčiau jokia kompanija teigiančia tokius dalykus. Greičiau patikėčiau, kad slepia aliejaus rafinavimo faktą ir tiek. Nes dezodoravimas be visų pradinių rafinavimo etapų paprastai nevykdomas ir dažniausiai neatsiejamas nuo blukinimo verysad.gif

Dezodoravimas pašalina tik lakiasias RR, bet nenaikina pigmento, aliejus vos vos pašviesėti gali, bet ne netekti savo pirmykštės spalvos..

user posted image
Atsakyti