Gavau atsakymą iš Suki
hello!
thank you for taking the time to write! Suki loves proactive consumers who really take interest in ingredients & she will definately appreciate your letter.
the cold-pressed fruit oils that suki® uses are non-refined. refined oils are typically regarded as lower quality than non-refined & Suki is incredibly dedicated to using ingredients of the highest quality. she would never compromise the quality or effectiveness of her products for less expensive, refined oils.
while Suki was going through the process of receiving ecocert certification, she did not feel that their guidlines encompassed the suki® philosophy & the new labeling will not have the ecocert logo.
every month, it seems, new associations are born that offer their organic certification logo for display on our packaging for a fee. each of these logos differs in the percentage of organic content - & more importantly, the amount of allowable synthetics - that warrants certification.
as companies that wish to market themselves as natural hunt for a certification body that will help them market their products, logos are appearing more frequently & more & more emphasis is being placed on logos.
the trouble with these dozens of "organic" seals is that they lull consumers into a false sense of safety. they make them feel they don't have to take the extra step - reading labels!
now consider the fact that taylor-made certification logos are being created by skin care companies & big conglomerates because they know that newly conscientious consumers have learned to look for organic seals...
suki® was founded with a commitment to helping consumers educate themselves about ingredients, read labels, & make informed decisions - essentially, to take their health & well-being into their own hands, as you have. because organic seals undermine these efforts, suki® prefers to remain a no-logo company.
regardless, it has been painful to see shelf space going to pseudo natural companies rather than suki®, original formulas with true integrity...because they have logos or say they don't use parabens (but fill their plastic bottles with other toxins), & the growing pressure to display certification has caused Suki to seek an organic seal in line with her values & standards. this has been no small task.
the USDA as well as ecocert do not meet the suki® criteria for organictheir lists include allowable synthetics & because suki® is a synthetic-free company & goes over & above their rules in many other ways, Suki does not desire their "seal of approval". although Suki did partner with ecocert for a brief period, she decided in the end that this ran contrary to her fundamental philosophies, especially when she realized that in 2009, the european REACH standards will become closer to her own.
the truth remains, however, that no logo or seal should ever replace critical thinking. it is our right & responsibility as consumers to read, question, & make informed choices about the products we put on & in our bodies. after all, it is you all who have made this "organic movement" happen! & it is you all who can make it real instead of what it has turned into...demand REAL purity & integrity & the makers will follow.
i hope that this has been helpful & that you keep me posted on how suki® products are working for you. if you have any further concerns or inquiries, feel free to contact us at 1-888-858-7854 or at customerservice@sukipure.com.
thanks, take good care, & enjoy!
Alicia P.
customer service
suki® advanced. organic. science.®
www.sukipure.com
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 16:50)
ir kokia molio kauke patartumet, kokios firmos, jau padaryta, nes paciai reikia daryti nekyla ranka, pirma reikia visas jusu temeles perskaityti
jei tikrai nori pagamintos, man patiko katucio imesta ciel d'azur grozio kauke, tik ja reikia sunaudot per 3 men., bet man tai buvo paskata reguliariai naudot bet atsizvelgiant i jos kaina, tikrai galima pasizaist su moliu ir paciai pasimakaluot, tai tikrai nera sudetinga tik laiko truputeli uzima
na suki isdirbe savo filosofija (ir marketinga zinoma) maloniai nuteikia deklaruojamas noras bendrauti su klientais bet kiek suprantu kiles klausimas buvo jei pas juos nerafinuoti aliejai, kodel kosmetika neturi ju kvapo, tai i ta lyg ir neatsake?
siaip idomiai skamba, kad suki tai "she"
butu idomu ju produkcija ismeginti, tik jau kaina
siaip idomiai skamba, kad suki tai "she"
butu idomu ju produkcija ismeginti, tik jau kaina
Summer, paklausk, ar aliejai yra dezodoruoti. Kaip vakar išsiaiškinom, ekol. šalto spaudimo aliejai negali būti pilnai rafinuoti, bet būna dalinai rafinuoti-dezodoruoti, kad panaikintų (sumažintų) kvapą ir spalvą.Labai labai nustebčiau, jei Suki naudotų nedezodoruotus al. Motyvaciją-bekvapiai, bespalviai jų aliejai.
ikeliu violence atsiliepima (paieskojau, nes paciai reikejo), nes kazkas klause, koki pirko ir kur. stai atsakymas:
isgirtas pirmasis nuotraukoj-alvos
QUOTE(violence @ 2009 10 21, 22:07)
Papildyta:
Vyrui atėjo šie antipersperantai:
Alva nuostabiai vyriškai kvepia o farfalla firmos turi santalo kvapą su citrusiniu ataskoniu
Vyrui atėjo šie antipersperantai:
Alva nuostabiai vyriškai kvepia o farfalla firmos turi santalo kvapą su citrusiniu ataskoniu
isgirtas pirmasis nuotraukoj-alvos
QUOTE(*MŽ @ 2009 10 23, 22:12)
Gal kuri galetu palyginti Faith in Nature ir Utekram produkcija? Sudetis, kuri asmeniskai geresne ir tt...
FIN yra ALS, aš už Urtekram
QUOTE(dilditele @ 2009 10 22, 13:59)
Kur gaut ta Acorelle?
cia isvardinta, kur galima rasti: http://www.lacrima.l.../index-kur.html
Beje, kaip Weledos dantu pastos? ar verta pirkti?
QUOTE(bryyla @ 2009 10 23, 20:05)
Gal gali nuorodele imest sito dezodoranto? kur pirkai?
matau jau agnuta suskubo greičiau nei aš, tai aš bent nuorodą įkelsiu
Alva deo
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 20:05)
reikes ir maniskiui nupirkt, o ka naudoja skutimuisi, naturalia kosmetika, pvz putos vyro oda labai sudirgina, tai jis jau gal 10 metu naudoja zele ir i nieka nenori keist
smagu, kai pasiduoda tokiem dalykam
smagu, kai pasiduoda tokiem dalykam
Dar kol kas naudoja blogietę nori užbaigti tai ką turi, nenori mesti, juolab pirkta kaip ekologiška išsidūrėm žodžiu
Bet pats jau pasirinko ir laukiam aloe vera iš ciel dazur skutimuisi priemonių:
Skutimosi kremas ir Losjonass po skutimosi
Bandau įkalbėti skutimuisi naudoti muilą, dar nepavyko bet jau skutasi peiliukais be juostelės
o pasiduoda tuomet kai aš nenuperku ir yra laimo
Jam didelė kančia kažką eiti sau nusipirkti...
QUOTE(tequilla @ 2009 10 24, 11:15)
kitoje temoje skaiciau pagyru, ypac tai melynai su druska.. Pati irgi noriu isbandyti, bet butu smagu daugiau atsiliepimu gauti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 24, 10:37)
kitoje temoje skaiciau pagyru, ypac tai melynai su druska.. Pati irgi noriu isbandyti, bet butu smagu daugiau atsiliepimu gauti
mūsų šeimoje iš weleda irgi druskinė kolkas favoritė turėjom su ratanija, man ji neatliko jokios savo minėtos f-jos ir nepatiko mums dabar dar laukia žolelinė, žalia bet nežinau kada sulauks mūsų bandymų
QUOTE(tequilla @ 2009 10 24, 11:15)
Beje, kaip Weledos dantu pastos? ar verta pirkti?
su druska man nr 1. labai geras svaros ir gaivumo jausmas issivalius su medetkom dar bandziau, tai irgi patiko (buvo kazkaip sujautreje dantenos, tai aptvarke reikala), bet su druska labiau
Galvoju, turbūt man vienai žemė greičiau sukasi.. Nebegaliu gyventi be šios temos,be Jūsų Bet spėju tik paskaityti! O skaitau su dideliu malonumu,juk čia visa enciklopedija o gal net daugiau.
Ačiū Sumer-in-Paris už Tautropfen mėginukus Turėjau progą išbandyti.Tiesą sakant nelabai sužavėjo. Kvapas daugmaž visų vienodas,man jaučiasi alkoholis,kremai panašiai visi rieboki.Labai gerai,kad galėjau pabandyti.
violence pas tave Tautropfen Aquatau Moisturising Nectar tik mėginukas?Patiko?Kokia jo konsistencija?Kaip želė gal?Rašiau aš jį į pirkinių sarašą tryniau,vėl rašiau,tryniau...
Niekaip neatgaminu,Palomina minėjo,kodėl nereikėtų suvartoti daugiau nei dviejų šaukštų aliejaus per dieną? Aš daugiau nenoriu ,tik spėlioju, gal aliejus kaltas,kad oda sudurniuoja.
Ačiū Sumer-in-Paris už Tautropfen mėginukus Turėjau progą išbandyti.Tiesą sakant nelabai sužavėjo. Kvapas daugmaž visų vienodas,man jaučiasi alkoholis,kremai panašiai visi rieboki.Labai gerai,kad galėjau pabandyti.
violence pas tave Tautropfen Aquatau Moisturising Nectar tik mėginukas?Patiko?Kokia jo konsistencija?Kaip želė gal?Rašiau aš jį į pirkinių sarašą tryniau,vėl rašiau,tryniau...
Niekaip neatgaminu,Palomina minėjo,kodėl nereikėtų suvartoti daugiau nei dviejų šaukštų aliejaus per dieną? Aš daugiau nenoriu ,tik spėlioju, gal aliejus kaltas,kad oda sudurniuoja.