Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2009 10 23, 23:10)
iš esmės neblogas daiktas, bet riebaus pliuso visgi neuždėčiau,

QUOTE(ernesin @ 2009 10 23, 23:12)
Aš taip pat sunaudojusi mažą pakuotę esu, visiškai jokio poveikio nepastebėjau rolleyes.gif

na va unsure.gif mane jis kaip tik gunde, kad yra nenuplaunamas, purskiamas, galvojau, kai man pastoviai skubanciai, paskutiniu metu reciau plaukus lepinanciai, bus visai neblogai g.gif na, aisku, velgi islieka skirtingo poveikio skirtingiems plaukams faktorius...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 23, 23:16)
na va unsure.gif mane jis kaip tik gunde, kad yra nenuplaunamas, purskiamas, galvojau, kai man pastoviai skubanciai, paskutiniu metu reciau plaukus lepinanciai, bus visai neblogai g.gif  na, aisku, velgi islieka skirtingo poveikio skirtingiems plaukams faktorius...

Žinok jis man toks kaip spiritu trenkiantis pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 10 23, 23:16)
Jame yra PEG- 40

doh.gif va va, priminet jusu diskusijas...o sampunuose panasiu gerybiu neradot? unsure.gif tarkim katuti tavo megstamame su ozkos pienu?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 23, 22:19)
doh.gif va va, priminet jusu diskusijas...o sampunuose panasiu gerybiu neradot? unsure.gif  tarkim katuti tavo megstamame su ozkos pienu?

su šampūnu viskas ok biggrin.gif Išbandyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 23, 23:18)
Žinok jis man toks kaip spiritu trenkiantis pasirodė biggrin.gif

viskas tada, ramu, atkrito ir pinigine laimingesne iskart biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 23:20)
su šampūnu viskas ok biggrin.gif Išbandyk wink.gif

butinai, jau ryt ryte bus isbandytas bigsmile.gif man labai malonus kvapas pasirode ir labai kazka primenantis, tik dar neatsekiau ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 10 23, 22:12)
Gal kuri galetu palyginti Faith in Nature ir Utekram produkcija? smile.gif Sudetis, kuri asmeniskai geresne ir tt...

faith in nature sampunuose ir rodos duso zele yra nebepamenu SLS ar ALS, tai is ju perku tik kondicionierius plaukams visai neblogi, o urtekram be blogiuku produkcija dabar naudoju sampuna su rasulo moliu - patinka, turejau duso zele bet jai kazkas keisto nutiko, lyg butu surugus bet cia gal tik taip pasivaideno smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau is as Rasmos ikelta straipsniuka. Suzinojau, kad SLS, parabenai - geris, o naturalus GSE trikdo endokrinine veikla, carbomer ardo membranas.. smile.gif oi... visi kalba, kas jiems naudinga. sunku mums smile.gif belieka, kaip tas autorius savo straipsnio pabaigoje raso, moralinis pasitenkinimas.
tiesiog pasirenki kuo tiketi (greiciausiai intuityviai smile.gif) ir laikaisi tos linijos, galvodamas, kad elgiesi teisingai.

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 19:16)
nerealu 4u.gif  4u.gif  4u.gif tikras talentas  4u.gif

gerokai pervertinai blush2.gif
bet aciu 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 19:17)
ten Ecocert buvo skirta, kiek supratau, ne tau  tongue.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 19:19)
ne ne, ne apie jum kalbejau, o apie Ecocert straipsni, kuriame raso apie blogiukus, atsiprasau, jei suklaidinau  ax.gif  blush2.gif

oi, dabar supratau doh.gif

QUOTE(pearl @ 2009 10 23, 19:19)
viskas, man jo reikia lotuliukas.gif  desiu i molio kauke

man gerai - ramu. nemaciau as gintaro milteliu pas mus smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 19:58)
o ka darysi, turim didele beda verysad.gif daug ka isbandem, taciau sitas geriausias
tai va, o musu gydytojai, tegali pasiulyti hormoninius tepalus schmoll.gif

gerai, kad padeda. nesulyginsi su cheminiais vaistais ar tuo labiau hormoniniais.
o mums Iricar nepadejo - bandem kai lt buvom.
Atsakyti
jei buvo sakyta ir nemaciau, atsiprasau, bet noriu paklausti kur galima Vilniuje isigyti weledos dantu pastu? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 24, 00:15)
jei buvo sakyta ir nemaciau, atsiprasau, bet noriu paklausti kur galima Vilniuje isigyti weledos dantu pastu?  blush-anim-cl.gif

Holos, Baroca, Ecoeco, Didžiosiose eurovaistinėse ir internetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 23:13)
Suzinojau, kad SLS, parabenai - geris, o naturalus GSE trikdo endokrinine veikla, carbomer ardo membranas.. smile.gif

man gerai - ramu. nemaciau as gintaro milteliu pas mus  smile.gif

čia gerai tu thumbup.gif lotuliukas.gif

kad juos visur pardavinėja hihihi.gif Įvestum "amber powder" ir garantuotai kokiam ebay rastum cool.gif

tikėdamasi, kad aš čia ne viena cukrinimosi mylėtoja, pasidalinsiu, kaip šiandien išsitaisiau broką - greitai ir efektyviai wink.gif Žodžiu, perviriau aš tą masę, vos nuo dubenėlio atlupau blush2.gif Laiko nėra, noriu depiliuotis, o čia dar masė nesigavo mega_shok.gif Vėl virti neturėjau kada, tai tiesiog ant viršaus išspaudžiau citrinos sulčių iš akies, perminkiau pašildžiusi ir karamelinė masė lupo kaip žvėris lotuliukas.gif
Atsakyti
bandau palaikyti dvejojančias ir tas, kurios bijo nesėkmės lotuliukas.gif Viskas daug paprasčiau, nei iš pirmo žvilgsnio atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 24, 01:29)
bandau palaikyti dvejojančias ir tas, kurios bijo nesėkmės lotuliukas.gif Viskas daug paprasčiau, nei iš pirmo žvilgsnio atrodo wink.gif

Aš po pirmojo nesėkmingo karto jau niekada nesiryšiu bandymui antrą kart, tik su juostelėmis galimas variantas ax.gif
Atsakyti