Savo pupai gydyti dermatita naudoju homeopatini tepala Iricar, gal galit pakomentuoti sudeti: 1g tepalo yra 100mg Cardiospermum halicacabum urtinkturos; pagalbines medziagos vilnu riebalu, vilnu riebalu alkoholiotepalo, skystp parafino, isgryninto vandens
Parafinum liquidum pigus, bekvapis, bespalvis iš naftos gaunamas produktas.
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 21:43)
Savo pupai gydyti dermatita naudoju homeopatini tepala Iricar, gal galit pakomentuoti sudeti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 21:46)
Ir kaip bebūtų gaila - žiauriai gerai gydantis homeopatinis tepaliukas. Turbūt 'lengviausia' ką galima rasti iš tokio tipo vaistų..
Mes irgi jį naudojam, vienintelis, kuris padeda
Pamenu, kažkas anksčiau pirkot plante system deo, įdomu kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 20:46)
o ka darysi, turim didele beda daug ka isbandem, taciau sitas geriausias
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 20:49)
Ir kaip bebūtų gaila - žiauriai gerai gydantis homeopatinis tepaliukas. Turbūt 'lengviausia' ką galima rasti iš tokio tipo vaistų..
tai va, o musu gydytojai, tegali pasiulyti hormoninius tepalus
Gal kuri galetu palyginti Faith in Nature ir Utekram produkcija? Sudetis, kuri asmeniskai geresne ir tt...
Mane dar labai domintu kokie atsiliepimai apie druide leave in kondicionieriu, gal yra, kas dar naudojo, ar kokiu papildomu atiliepimu, jis mane vis taip gundo
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 23, 22:33)
Mane dar labai domintu kokie atsiliepimai apie druide leave in kondicionieriu, gal yra, kas dar naudojo, ar kokiu papildomu atiliepimu, jis mane vis taip gundo
Na aš turiu mažą pakuotę , aš jį naudoju kai nėra galimybės naudoti nuplaunamą kondicionierių arba kai reikia papildomo drėkinimo, iš esmės neblogas daiktas, bet riebaus pliuso visgi neuždėčiau, man jis neatstoja nuplaunamo kondiocionieriaus (nr.1 man-sante) o daugiau kaip papildoma priemonė vasarą ar panašiai. Kvapas neblogas, bent jau man. Jaučiasi rozmarinai
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 23, 22:33)
Aš taip pat sunaudojusi mažą pakuotę esu, visiškai jokio poveikio nepastebėjau
man atrodo, kad jis nesertifikuotas ir jame kažkokia smarkiai ginčytina medžiaga yra
QUOTE(violence @ 2009 10 23, 20:48)
Na vyriškas alva antipersperantas atlaikė dvi intensyvias darbo dienas, vyrukas jį užskaito, leido atiduoti kam nors nivea
Iš kur pirktas?
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 23:15)
man atrodo, kad jis nesertifikuotas ir jame kažkokia smarkiai ginčytina medžiaga yra
Jame yra PEG- 40