Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Savo pupai gydyti dermatita naudoju homeopatini tepala Iricar, gal galit pakomentuoti sudeti: 1g tepalo yra 100mg Cardiospermum halicacabum urtinkturos; pagalbines medziagos vilnu riebalu, vilnu riebalu alkoholiotepalo, skystp parafino, isgryninto vandens
Atsakyti
Parafinum liquidum – pigus, bekvapis, bespalvis iš naftos gaunamas produktas.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 21:43)
Savo pupai gydyti dermatita naudoju homeopatini tepala Iricar, gal galit pakomentuoti sudeti

QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 21:46)

Ir kaip bebūtų gaila - žiauriai gerai gydantis homeopatinis tepaliukas. Turbūt 'lengviausia' ką galima rasti iš tokio tipo vaistų..
Mes irgi jį naudojam, vienintelis, kuris padeda cool.gif
Atsakyti
Pamenu, kažkas anksčiau pirkot plante system deo, įdomu kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 20:46)

o ka darysi, turim didele beda verysad.gif daug ka isbandem, taciau sitas geriausias

QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 20:49)
Ir kaip bebūtų gaila - žiauriai gerai gydantis homeopatinis tepaliukas. Turbūt 'lengviausia' ką galima rasti iš tokio tipo vaistų..
Mes irgi jį naudojam, vienintelis, kuris padeda cool.gif

tai va, o musu gydytojai, tegali pasiulyti hormoninius tepalus schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu palyginti Faith in Nature ir Utekram produkcija? smile.gif Sudetis, kuri asmeniskai geresne ir tt...
Atsakyti
Mane dar labai domintu kokie atsiliepimai apie druide leave in kondicionieriu, gal yra, kas dar naudojo, ar kokiu papildomu atiliepimu, jis mane vis taip gundo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 23 spalio 2009 - 21:34
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 23, 22:33)
Mane dar labai domintu kokie atsiliepimai apie druide leave in kondicionieriu, gal yra, kas dar naudojo, ar kokiu papildomu atiliepimu, jis mane vis taip  gundo rolleyes.gif

Na aš turiu mažą pakuotę ax.gif , aš jį naudoju kai nėra galimybės naudoti nuplaunamą kondicionierių arba kai reikia papildomo drėkinimo, iš esmės neblogas daiktas, bet riebaus pliuso visgi neuždėčiau, man jis neatstoja nuplaunamo kondiocionieriaus (nr.1 man-sante) o daugiau kaip papildoma priemonė vasarą ar panašiai. Kvapas neblogas, bent jau man. Jaučiasi rozmarinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 23, 22:33)
Mane dar labai domintu kokie atsiliepimai apie druide leave in kondicionieriu, gal yra, kas dar naudojo, ar kokiu papildomu atiliepimu, jis mane vis taip  gundo rolleyes.gif

Aš taip pat sunaudojusi mažą pakuotę esu, visiškai jokio poveikio nepastebėjau rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo, kad jis nesertifikuotas ir jame kažkokia smarkiai ginčytina medžiaga yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 23, 20:48)
Na vyriškas alva antipersperantas atlaikė dvi intensyvias darbo dienas, vyrukas jį užskaito, leido atiduoti kam nors nivea biggrin.gif

Iš kur pirktas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 23:15)
man atrodo, kad jis nesertifikuotas ir jame kažkokia smarkiai ginčytina medžiaga yra  unsure.gif

Jame yra PEG- 40
Atsakyti