Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2009 10 23, 21:46)
Na apie ECOCERT ir ju sertifikuotas duskes ne karta rasiau, nes jau dvi buvau nusipirkus, kur antru numeriu buvo SLS  doh.gif  labai nepatikimai man sis zenklas pradeda atrodyti. Kad ir sertifikuota ECOCERT, bet butinai reikia atidziai skaityti sudeti

o tai gal sertifikuotos atskiros dalys? nes labai daznai buna, kad gamintojas labai jau ecocert zenklu didziuojasi, nors ne visas produktas buna sertifikuotas...be to, toje ajurvedineje kosmetikoje, kurios sudeti truputi anksciau idejau, buvo vienas SLS from Sapindus trifoliatus, tai ar tai reiskia, kad jis gali but isgaunamas is naturaliu medziagu (angl. South India Soapnut or Three-leaf Soapberry)?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 19:50)
čia vieną kartą pasitepė ir dvi paras atlaikė?  blink.gif

lotuliukas.gif aha natūrali aliuminio bomba lotuliukas.gif

ne, tepėsi per dvi paras du kartus rytais biggrin.gif vakare po darbo jautėsi gerai ir nieko negąsdino kvapais, kas buvo po laimo citrinos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 20:39)
iš UK kokosai pigiai tikrai gavosi, negaila teplioti  thumbup.gif

Na pirmą kartą dabar taip pigiai čia gavosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 23, 20:48)
Na vyriškas alva antipersperantas atlaikė dvi intensyvias darbo dienas, vyrukas jį užskaito, leido atiduoti kam nors nivea biggrin.gif

Gal gali nuorodele imest sito dezodoranto? kur pirkai? smile.gif
Atsakyti
Uzsikreciau as jusu puslapeliu 4u.gif nebegaliu iseit, dukra jau skersai ziuri, gerai, kad garfilda dabar rodo ax.gif ot mama blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 19:43)
Nimfali yra tokia grožio kaukė

KN - Kvapų namai ir Sveiki produktai - SP  mirksiukas.gif

aciukas, ziuresim, jau dabar saraselis, nusitese per visa lapa, po tokio apsipirkimo pinigineje svilpaus vejai biggrin.gif o kur dar dekoratyvine kosmetika rolleyes.gif

QUOTE(violence @ 2009 10 23, 19:48)
Na vyriškas alva antipersperantas atlaikė dvi intensyvias darbo dienas, vyrukas jį užskaito, leido atiduoti kam nors nivea biggrin.gif

Dar daviau jam i+m rankom pasitepti rankų kremą

reikes ir maniskiui nupirkt, o ka naudoja skutimuisi, naturalia kosmetika, pvz putos vyro oda labai sudirgina, tai jis jau gal 10 metu naudoja zele ir i nieka nenori keist g.gif

QUOTE(violence @ 2009 10 23, 19:53)
kas buvo po laimo citrinos  ax.gif

smagu, kai pasiduoda tokiem dalykam thumbup.gif[/COLOR]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 23 spalio 2009 - 20:06
mano kieme šiandien šventė laugh.gif Su informacijos paieška apie gintarą vis dar žaidžiau, neapsiraminau blush2.gif Taigi, J.Skonsmanas, kuris Žinijoje ruošiasi skaityti visą paskaitų ciklą apie gintarą, sutiko nurodyti vieną iš šaltinių - profesoriaus N.Moškovo knygą. Ji prieinama viešai internete, jei ką domins, atsiųsiu nuorodą wink.gif

Как и другие камни, янтарь при контакте с кожей человека излучает электромагнитные волны, которые воздействуют на организм человека. Проведенные нами исследования, позволяют сделать вывод, что целебные свойства янтаря обусловлены совокупностью нескольких факторов: воздействием энергии свободных электронов, наличием в янтаре парамагнитных центров и янтарной кислоты, высокими сорбционными свойствами измельчённого янтаря, способностью ионизировать воздух окружающей среды и нейтрализовать, образующийся в организме человека избыток свободных радикалов.

jis neutralizuoja laisvuosius radikalus thumbup.gif

be to jis, sugeria infraraudonuosius ir ultravioletinius spindulius, saugo nuo visų kitų žmogui pavojingų spinduliuočių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 14:04)
Dadygirl, beje, iš tikro KN ir kitur Prancūzijoje hamamelio hidr. yra daromas iš lapų, ūglių, o ne iš žievės. O gal domėjaisi poveikio skirtumu?

ai, cia kaip ir su tais aliejais biggrin.gif galvok, ka nori..
skirtingi saltiniai raso skirtingai. bet bendras vaizdas, kuri susidariau -
pagrindine sutraukiantiancias, gydancias ir kt savybes hamameliui priduodanti medziaga - taninas. o jos zieveje (lyginant su lapais) yra apie 30 kartu daugiau, kiti saltiniai isvis sako, kad lapuose jos nera..

bet idomiausia tai, kad distiliate to tanino aplamai nebelieka biggrin.gif doh.gif
iseitu, kad daugiausia geruju medziagu (ir tanino) yra hamamelio ekstrakte (t.y. kai tos medziagos istraukiamos alkoholio pagalba), kuris atskiedziamas su distil vandeniu ir naudojamas.

kazkaip taip smile.gif

parasyk, jei ka idomaus suzinosi mirksiukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 14:58)
Eina sau...nusivylimų diena  Žinojau apie tos procentus, bet šitiek , ar ne per daug sertifikuotai natūraliai kosmetikai : http://www.gaiaresea...smeticscam.html
Gal man šiandien geriau eiti nuo kompiuterio unsure.gif
Jūs tokius dalykus buvot skaičiusios? Perkat Eco Cert'o ženko gaminius?

aciu uz staipsniuka, eisiu ir as dabar permesiu.

siaip as is tu, kurie nera dideli sertifikatu gerbejai. tiesiog labai daug prisiskaicius apie juos... suprantu, kad daug salisku nuomoniu internete, bet yra dalis tiesos ir jose. o dar, atsimenu, kai paskaitinejau kiek jie visi visko leidzia.. ir kaip skirtingai doh.gif
visai smagu matyt koki zenkiuka, bet neatsisakau produkto vien del to, kad jo nera.

as va esu nusipirkus organic palmiu alieju... visiskai balta ir bekvapi. nu man tai jis tikrai atrodo rafinuotas..

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 15:25)
butinai 

o gal cia anti-reklama

nelabai supratau 4u.gif
as save antireklamuoju? ne ne smile.gif kad taip nepagalvotum, galiu net pasakyt, kad dabar kaune yra indelis skysto muilo - jei kokia kauniete noretu.. smile.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 17:22)
Įdomi diskusija kilo dėl rafinavimo ir Ecocert bigsmile.gif Dabar dar labiau laukiu Suki atsakymo ax.gif Kolkas tai visiškai pasimetus esu ir nebežinau, kuo tikėti g.gif

Suki man seniai yra taip atsake apie sertifikavimasi - nesisertifikuojam, nes tai reikstu musu standartu pazeminima biggrin.gif (atseit, jiems nesinori detis zenkliuko, kuris reikstu, kad ju kosmetika zemesnio lygio, nei ji istikruju yra).
kiek tiesos tame, ka cia zinosi... bet gudriai sugalvojo?.. smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 18:43)

reik tokius sutrumpinimus pirmam psl parasyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 16, 12:17)

vakar pagailo man savo pelenes, tai truputi 'paauksavau', kad nebutu jau visiska pelene  biggrin.gif
user posted image

nerealu 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikras talentas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 20:14)
as save antireklamuoju? ne ne  smile.gif

ten Ecocert buvo skirta, kiek supratau, ne tau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 20:14)
as save antireklamuoju? ne ne  smile.gif kad taip nepagalvotum, galiu net pasakyt, kad dabar kaune yra indelis skysto muilo - jei kokia kauniete noretu..  smile.gif

ne ne, ne apie jum kalbejau, o apie Ecocert straipsni, kuriame raso apie blogiukus, atsiprasau, jei suklaidinau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 22:12)
mano kieme šiandien šventė  laugh.gif Su informacijos paieška apie gintarą vis dar žaidžiau, neapsiraminau  blush2.gif Taigi, J.Skonsmanas, kuris Žinijoje ruošiasi skaityti visą paskaitų ciklą apie gintarą, sutiko nurodyti vieną iš šaltinių - profesoriaus N.Moškovo knygą. Ji prieinama viešai internete, jei ką domins, atsiųsiu nuorodą wink.gif

Как и другие камни, янтарь при контакте с кожей человека излучает электромагнитные волны, которые воздействуют на организм человека. Проведенные нами исследования, позволяют сделать вывод, что целебные свойства янтаря обусловлены совокупностью нескольких факторов: воздействием энергии свободных электронов, наличием в янтаре парамагнитных центров и янтарной кислоты, высокими сорбционными свойствами измельчённого янтаря, способностью ионизировать воздух окружающей среды и нейтрализовать, образующийся в организме человека избыток свободных радикалов.

jis neutralizuoja laisvuosius radikalus  thumbup.gif

be to jis, sugeria infraraudonuosius ir ultravioletinius spindulius, saugo nuo visų kitų žmogui pavojingų spinduliuočių biggrin.gif

viskas, man jo reikia lotuliukas.gif desiu i molio kauke
Atsakyti
Pažiūrėjau "Nimfali" pirktą "Lauralep" argano aliejų.
Darykit jūs man ką norit biggrin.gif , bet negali 'extra vierge' klasės aliejus būti net dalinai rafinuotas ar deodoruotas g.gif

Teisės aktuose net kalbama, jei pirmojo spaudimo aliejus yra rafinuotas jis nebesivadins 'virgin' (pirmojo spaudimo), 'extra virgin' (aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo) aliejumi, bus geriausiu atveju rašyta 'refined', blogiausiu - inf-jos išvis nerasta smile.gif .

"Pirmojo spaudimo aliejus – tai mechaniniu būdu šildant išgautas aliejus.
Šaltai spaustas aliejus – mechaniniu būdu be šildymo išgautas aliejus."

Aliejaus gamybos būdas ženklinime nėra privalomas, bet kuris verslininkas nenorės pabrėžti išskirtinumo ir kokybės, todėl labai akcentuoja būtent pirmą/šaltą spaudimą ir pan. O rafinuotą aliejų taip išgirti jau nesudarytos sąlygos, tai nurodoma g.gif

Jų pačių tinklapyje irgi pabrėžiama "Huile vierge BIO extra de première pression à froid 100% naturelle." - išversti į kategorizaciją būtų 'aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo' g.gif

Taigi versijos dvi: realiai aliejus yra apdorotas, bet etiketė pagyrūniška (nuo to, deja, vartotojai nėra apsaugoti) arba tas aliejus nepaveiktas ir etiketė nemeluoja ax.gif
Realiai stipraus kvapo jokio nejaučiu ax.gif ir skonio nežinau, per brangus blynams kepti biggrin.gif Būčiau kada ką tik išgautą argano aliejų mačiusi, skirtumus gal lengviau pastebėčiau...
Atsakyti