QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 14:04)
Dadygirl, beje, iš tikro KN ir kitur Prancūzijoje hamamelio hidr. yra daromas iš lapų, ūglių, o ne iš žievės. O gal domėjaisi poveikio skirtumu?
ai, cia kaip ir su tais aliejais
galvok, ka nori..
skirtingi saltiniai raso skirtingai. bet bendras vaizdas, kuri susidariau -
pagrindine sutraukiantiancias, gydancias ir kt savybes hamameliui priduodanti medziaga - taninas. o jos zieveje (lyginant su lapais) yra apie 30 kartu daugiau, kiti saltiniai isvis sako, kad lapuose jos nera..
bet idomiausia tai, kad distiliate to tanino aplamai nebelieka
iseitu, kad daugiausia geruju medziagu (ir tanino) yra hamamelio ekstrakte (t.y. kai tos medziagos istraukiamos alkoholio pagalba), kuris atskiedziamas su distil vandeniu ir naudojamas.
kazkaip taip
parasyk, jei ka idomaus suzinosi
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 14:58)
Eina sau...nusivylimų diena Žinojau apie tos procentus, bet šitiek , ar ne per daug sertifikuotai natūraliai kosmetikai :
http://www.gaiaresea...smeticscam.html
Gal man šiandien geriau eiti nuo kompiuterio
Jūs tokius dalykus buvot skaičiusios? Perkat Eco Cert'o ženko gaminius?
aciu uz staipsniuka, eisiu ir as dabar permesiu.
siaip as is tu, kurie nera dideli sertifikatu gerbejai. tiesiog labai daug prisiskaicius apie juos... suprantu, kad daug salisku nuomoniu internete, bet yra dalis tiesos ir jose. o dar, atsimenu, kai paskaitinejau kiek jie visi visko leidzia.. ir kaip skirtingai
visai smagu matyt koki zenkiuka, bet neatsisakau produkto vien del to, kad jo nera.
as va esu nusipirkus organic palmiu alieju... visiskai balta ir bekvapi. nu man tai jis tikrai atrodo rafinuotas..
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 15:25)
butinai
o gal cia anti-reklama
nelabai supratau
as save antireklamuoju? ne ne
kad taip nepagalvotum, galiu net pasakyt, kad dabar kaune yra indelis skysto muilo - jei kokia kauniete noretu..
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 17:22)
Įdomi diskusija kilo dėl rafinavimo ir Ecocert
Dabar dar labiau laukiu Suki atsakymo
Kolkas tai visiškai pasimetus esu ir nebežinau, kuo tikėti
Suki man seniai yra taip atsake apie sertifikavimasi - nesisertifikuojam, nes tai reikstu musu standartu pazeminima
(atseit, jiems nesinori detis zenkliuko, kuris reikstu, kad ju kosmetika zemesnio lygio, nei ji istikruju yra).
kiek tiesos tame, ka cia zinosi... bet gudriai sugalvojo?..
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 18:43)
reik tokius sutrumpinimus pirmam psl parasyt