QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 15:58)
Jūs tokius dalykus buvot skaičiusios? Perkat Eco Cert'o ženko gaminius?
Rasma, labai įdomus tavo rastas puslapis
Perskaičiau visą straipsnį, kiek nešė mano anglų kalbos žinios ir tau, kaip nemiegojusiai visą naktį, pasakysiu savo nuomonę
akivaizdu, kad tai skeptikų puslapis, todėl aišku 5 kartus įdomiau jį skaityti nei prijaučiančiųjų
Bet! Matosi aiškiai, kad autorius savo pernešamą žinią išmoningai sustiprina savo paties įtarimais, interpretacijomis, kurios tikriausiai ne tik LT, bet ir visur kitur, jei ką, būtų pripažįstamos tik kaip jo asmeninė nuomonė, kurią gali turėti bet kuris žmogus. O už nuomonę, kaip žinia, nebaudžiama
ko verti svarstymai ir jūsų visų gąsdinimaisi perskaičius sakinį, kurį pacitavo ernesin, jei nuostatose aiškiai parašyta -
Ecocert Standard declares: No ingredients resulting from petro-chemistry are permitted perskaičiusi, kokia nafta yra natūrali ir organiška, kad tai leidžia Ecocert
bei gerokai vėliau vis dėlto šitą aiškų draudimą pasijutau, kad iš manęs bereikalingai pavogtas laikas, gilinantis į autoriaus nuomonę, ar nafta yra natūrali, ar ne
Koksai skirtumas, jei Ecocert tą aiškiai draudžia?
dėl GSE, tai puikiai žinome, kiek mūsų temos narės yra perskaičiusios straipsnių ta tema ir išvada yra tokia - arba tai tampa antimikrobiniu konservantu, jei išgaunama chemiškai, arba tai tiesiog gerai odai, nors jokių mikrobų neužmuša. Tai irgi tvirtinti, kad tai tik cheminis produktas, yra mažų mažiausiai neatsakinga
kadangi esu ne chemikė, tai man sunku vertinti kitas straipsnyje minimas medžiagas, bet žiūrint į straipsnio struktūrą, argumentus, akivaizdu, kad faktai ir nuomonė yra supinami taip, kaip jam atrodo ir viskas