Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 23, 16:03)
merginos gal kuri esate gerusi is Ciel d'azur alijosiaus sultis? koks poveikis? ir kaip ju dantu pastos? Aciu 4u.gif

turiu Ciel d'Azur dantu pasta su citrinom.. jau kelias dienas panaudojau, tai galiu pasakyt, kad antra kart nepirkciau.. valo visai neblogai (aisku neputoja visai, bet man tai netrukdo), bet dantis jautrina, gaivumo truksta..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 23, 16:12)
turiu Ciel d'Azur dantu pasta su citrinom.. jau kelias dienas panaudojau, tai galiu pasakyt, kad antra kart nepirkciau.. valo visai neblogai (aisku neputoja visai, bet man tai netrukdo), bet dantis jautrina, gaivumo truksta..

o kaip tik sita ir buvau nusiziurejusi, ji dantenoms stiprinti? bet jei sakai kad jautrina dantis tada ne man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 15:33)
'Naturos' saulėgrąžų aliejų vadinti '1 šalto spaudimo' aliejumi netenka prasmės po rafinavimo. Žalias rafinuotas aliejus, daugiau tiesos. O dar pabalamutinsiu biggrin.gif  - g.b.  tikrai šaltojo spaudimo aliejus, kuris netraukia iki tos kategorijos, kad galėtų būti nerafinuotas (t.y. per didelio rūgštingumo) cool.gif

Bet kaip tuomet atskirti, jei rašo, kad šalto spaudimo, bet nerašo rafinuotas ar ne, lieka dvejonės, jog gali būti kaip ir su "Naturos" aliejumi doh.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nusipirkau Urtekram dantų pastą su arbatmedžiu, švariai išvalo, taip pat kaip ir lašinant arbatmedį ant pastos, tik ne taip bjauru, nes tas arbatmedis jau sumaišytas su pasta smile.gif
Atsakyti
Man kasdien atradimai doh.gif
Pati savo akim skaičiau ecocert reikalavimus dėl aliejaus, akd nesertifkuoja dezodoruotų aliejų..šiandien pasitikrinimui galvoju bent jau pagooglinsiu..ir čia sano siaubui skaitau "Our Argan Oil is Eco-Cert certified, deodorized, has not been tested on animals and comes in safe, recyclable plastic packaging" blink.gif Aš turbūt Ecocert nebepirksiu nieko, kažkaip nepatikimai man atrodyti ima visas šis reikalas g.gif Viena parašyta, kita daroma unsure.gif
Papildyta:
Šiaip sertifikacijos pagrindai ir čia sudėlioti: http://www.greengred.../Standards.aspx
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 16:41)
"Our Argan Oil is Eco-Cert certified, deodorized, has not been tested on animals and comes in safe, recyclable plastic packaging" :

tą aš ir sakiau. cool.gif tai jau blogas tas arganas?
Atsakyti
O koki kondicionieriu patartumet prie Druide purity sampuno?

ir kokia molio kauke patartumet, kokios firmos, jau padaryta, nes paciai reikia daryti nekyla ranka, pirma reikia visas jusu temeles perskaityti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 23 spalio 2009 - 15:57
QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 16:47)
tą aš ir sakiau. cool.gif tai jau blogas tas arganas?

Čia priklauso nuo to kaip dezodoruotas (nes jei deodoracija vyksta vakuume, tai išvengiama labai aukštų t-rų) arba nuo to kaip argano aliejus pakelia karštį, ar neskyla ir į toksinius junginius g.gif
Reik man labai rimtos inf-jos paieškoti apie argano aliejų, kad galėčiau atsakyti..
Iki šiol tikrai nesidomėjau dezodoruotais aliejais schmoll.gif Nes dezodoravimas jau rimto rafinavimo dalis...Bet tai dabar p****z (atsiprašau, nelaiko nervai), pati tokį naudoju doh.gif blink.gif

Eina sau...nusivylimų diena doh.gif blink.gif Žinojau apie tos procentus, bet šitiek unsure.gif , ar ne per daug sertifikuotai natūraliai kosmetikai : http://www.gaiaresea...smeticscam.html
Gal man šiandien geriau eiti nuo kompiuterio unsure.gif
Jūs tokius dalykus buvot skaičiusios? Perkat Eco Cert'o ženko gaminius? g.gif

Aš tikrai šiąnakt nemiegojus, bet dabar visai kaip lunatikė jaučiuosi..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 15:41)
Man kasdien atradimai doh.gif
Pati savo akim skaičiau ecocert reikalavimus dėl aliejaus, akd nesertifkuoja dezodoruotų aliejų..šiandien pasitikrinimui galvoju bent jau pagooglinsiu..ir čia sano siaubui skaitau "Our Argan Oil is Eco-Cert certified, deodorized, has not been tested on animals and comes in safe, recyclable plastic packaging" blink.gif Aš turbūt Ecocert nebepirksiu nieko, kažkaip nepatikimai man atrodyti ima visas šis reikalas g.gif Viena parašyta, kita daroma unsure.gif
Papildyta:
Šiaip sertifikacijos pagrindai ir čia sudėlioti: http://www.greengred.../Standards.aspx

Prie aprašymo apie Ecocert sertifikatą iš Rasmos pateiktos nuorodos radau, kad "Sodium Lauryl Sulfate is allowed". Va šito tai nesitikėjau niekaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 13:04)
skysta muila kolkas gaminau sau ir draugams (nes man nepatinka ji gamint  biggrin.gif tiksliau ne taip patinka, kaip kieta).
bet jei sugalvotum, parasyk man az.

butinai 4u.gif

o gal cia anti-reklama g.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien tamanu aliejuko ir alieju misini veidui is KN 4u.gif kaip ten jauku.. atmosfera tokia NATURALi, tai vos susigundziau daugiau neprisipirkus lotuliukas.gif Bet as pamazu ekologiskeju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 15:58)
Jūs tokius dalykus buvot skaičiusios? Perkat Eco Cert'o ženko gaminius? g.gif

Rasma, labai įdomus tavo rastas puslapis 4u.gif Perskaičiau visą straipsnį, kiek nešė mano anglų kalbos žinios ir tau, kaip nemiegojusiai visą naktį, pasakysiu savo nuomonę ax.gif

akivaizdu, kad tai skeptikų puslapis, todėl aišku 5 kartus įdomiau jį skaityti nei prijaučiančiųjų biggrin.gif Bet! Matosi aiškiai, kad autorius savo pernešamą žinią išmoningai sustiprina savo paties įtarimais, interpretacijomis, kurios tikriausiai ne tik LT, bet ir visur kitur, jei ką, būtų pripažįstamos tik kaip jo asmeninė nuomonė, kurią gali turėti bet kuris žmogus. O už nuomonę, kaip žinia, nebaudžiama tongue.gif

ko verti svarstymai ir jūsų visų gąsdinimaisi perskaičius sakinį, kurį pacitavo ernesin, jei nuostatose aiškiai parašyta - Ecocert Standard declares: “No ingredients resulting from petro-chemistry are permitted”

perskaičiusi, kokia nafta yra natūrali ir organiška, kad tai leidžia Ecocert tongue.gif bei gerokai vėliau vis dėlto šitą aiškų draudimą pasijutau, kad iš manęs bereikalingai pavogtas laikas, gilinantis į autoriaus nuomonę, ar nafta yra natūrali, ar ne biggrin.gif Koksai skirtumas, jei Ecocert tą aiškiai draudžia? g.gif

dėl GSE, tai puikiai žinome, kiek mūsų temos narės yra perskaičiusios straipsnių ta tema ir išvada yra tokia - arba tai tampa antimikrobiniu konservantu, jei išgaunama chemiškai, arba tai tiesiog gerai odai, nors jokių mikrobų neužmuša. Tai irgi tvirtinti, kad tai tik cheminis produktas, yra mažų mažiausiai neatsakinga smile.gif

kadangi esu ne chemikė, tai man sunku vertinti kitas straipsnyje minimas medžiagas, bet žiūrint į straipsnio struktūrą, argumentus, akivaizdu, kad faktai ir nuomonė yra supinami taip, kaip jam atrodo ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 23 spalio 2009 - 17:25
QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 15:16)
Summer, papainas yra fermentas, išgautas iš papajos.Enziminiams pylingams ir pan. naudojamas.

Dėkui, pasidomėsiu, jei ką, brūkštelsiu 4u.gif

Įdomi diskusija kilo dėl rafinavimo ir Ecocert bigsmile.gif Dabar dar labiau laukiu Suki atsakymo ax.gif Kolkas tai visiškai pasimetus esu ir nebežinau, kuo tikėti g.gif
Atsakyti