Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasucci @ 2009 10 21, 14:34)
Katuti, visgi turiu pasakyt, kad pas mus kainos dideles gaunasi del valdzios uzkrautu mokesciu.

pritariu - mokesčių sistema tokia, kad žmogus nesuinteresuotas dirbti, nes faktiškai dirbi tik į biudžetą, pats lieki skylėtu užpakaliu... Jau antrą kartą šiandien man tas klausimas iškyla smile.gif

bet mano, kaip vartotojos nuomonė ir elgesys toks - jei žinau, kur gauti kokybišką prekę pigiau, tai ten ir ieškau. Gaunasi užburtas ratas - sumoku mokesčius kitai valstybei, vietoje to, kad sumokėčiau savąjai. Na neisiu nei Hauschkos, nei Laveros pirkti tokiom kainom tikrai. Ne tik verslininkams mokesčiai užkraunami, bet ir darbuotojams atlyginimai mažinami tongue.gif

Papildyta:
pepke, patarčiau tau pažaisti su EA ir apraminti dantis wink.gif
Atsakyti
Katuti, taip vartotojai visi stengiasi taip elgtis, as irgi smile.gif Normalu, kiekvienas ziuri i savo kisene, ir nori nuskriausti ja kuo maziau 4u.gif

Pagirsiu abrikosu kauliuku alieju ta proga, labai fainas ir rankom ir veidui, nors labiau rankom naudoju, kai nusauseja nuo kieto vandens, indu plovimo ar salcio. Labai samgiai drekina, ir svarbiausia neturi jokio aitraus kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 21 spalio 2009 - 15:13
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 16:04)
pepke, patarčiau tau pažaisti su EA ir apraminti dantis wink.gif

o kurie EA apramintų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 10 21, 15:11)
o kurie EA apramintų? 4u.gif

kai pradėjau lašinti pati citrinų ir arbatmedžio EA pramainiui ant pastos, užmiršau, kas yra dantų jautrumas wink.gif O jis pas mane fiziologiškai užprogramuotas... Tiesa, pirmi kartai nebuvo malonūs, bet perėjus adaptaciją jaučiuosi puikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 16:20)
kai pradėjau lašinti pati citrinų ir arbatmedžio EA pramainiui ant pastos, užmiršau, kas yra dantų jautrumas wink.gif O jis pas mane fiziologiškai užprogramuotas... Tiesa, pirmi kartai nebuvo malonūs, bet perėjus adaptaciją jaučiuosi puikiai biggrin.gif

keista g.gif , aš kaip tik įtariau citrinų eterinį esantį pastoje. Man atrodo ta rūgštelė kaip tik pakenktų, na kažkaip intuityviai jaučiasi smile.gif blush2.gif , o arbatmedį gal reiktų išbandyti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 10 21, 15:24)
keista g.gif , aš kaip tik įtariau citrinų eterinį esantį pastoje.

kai naudodavau įvairias pastas, tai taip ir spėliodavau - gal sudedamoji dalis, gal EA, gal keičiasi orai, gal šalti ledai, gal karšta sriuba biggrin.gif O su eteriniais man pastos kažkaip susiniveliavo, tai yra, nesvarbu jau, su kokia valau, svarbu, kad būtų eterinio užpilta. Tai nei valgis dabar trukdo, nei orų kaita bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos kaip jums Madara kremukas su spalva? Kokia jo kaina?
Atsakyti
ir aš įdedu vaizdelį bigsmile.gif Kaip jums? wink.gif

dar kartą įsitikinau, kaip reikia žinoti ir pasitikėti žmogumi, kuris gamina natūralius kremus pats, nes dabar kiek mačiau, tai Naujosios barmunės bazinis kažkoks, EA šmėsčioja g.gif O kai kurie buteliukai kaip iš tos parduotuvėlės Halės turguje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 21, 16:49)
Merginos kaip jums Madara kremukas su spalva? Kokia jo kaina?

as turiu saules geles, vasarai buvo pats tas, nors gal net siek tiek truko drekinimo, db jau darosi per lengvas, pats kremukas patiko, spalvytes labai dauk nesuteikdavo tik lengva tona, siek tiek blizguciu turi tai suteikia odelei svytejimo, manoji misri, pirkau douglase uz 85 berods 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 10 21, 07:48)
O kaipgi, tokios nuotraukos, manau, dauguma musu sugunde - negalejom atsilaikyti. Jei ir gyvai muiliukai taip graziai atrodys ir kvepes, tai, manau, reikia is anksto ant ju ispejima uzdet, kad netinka vidiniam vartojimui, nes, mazum, kuri nors is musu gali susigundyti atsikasti kasniuka  lotuliukas.gif

Dabar linkiu ikvepimo gaminant muiliukus, ir lauksim, kada jie pasieks musu lentynas.

nuotrauku neredaguoju smile.gif, tai panasus tikrai. kartais spalvos ne visai tokios. tas, kur margas, realybej lyg ne su tokiom ryskiom spalvom, spalvos daugiau 'earthy'.

4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 10 21, 09:48)
pasigirsiu vakar lupu balzama dariau nes pagaliau vasko nusipirkau smile.gif

su pavykusiu gaminiu 4u.gif
nieko, ziema ir su maziau vasko gerai. aplamai sako, jo iki 20% deti, bet vasara man noris daugiau.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 17:16)
ir aš įdedu vaizdelį  bigsmile.gif Kaip jums? wink.gif

dar kartą įsitikinau, kaip reikia žinoti ir pasitikėti žmogumi, kuris gamina natūralius kremus pats, nes dabar kiek mačiau, tai Naujosios barmunės bazinis kažkoks, EA šmėsčioja  g.gif O kai kurie buteliukai kaip iš tos parduotuvėlės Halės turguje  g.gif

Ką tik šitą vaizdelį peržiūrėjau..... Pati moteris man miela ir faina atrodo smile.gif , ir labai gerai atrodo, nes kiek suprantu gan brandaus amžiaus ji ax.gif . O dėl aliejų ir aš pastebėjau, kad nelabai kokybiški- naujosios barmunes- rafinuoti, o ir tie pilstomi neaiškūs... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 21, 16:27)

moterį į reklamą, o neaiškius aliejus išimti iš vaizdo lotuliukas.gif
Atsakyti