Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sakykit merginos, o Druide Purity sampunas, kokiem plaukam skirtas, mano baiginejasi, tai noreciau naujo, plaukai greitai susiriebaluoja, linke pleiskanotis.

ir dar vienas klausimelis, Daddygirl, tu pardavimui gamini ar tik sau?
Atsakyti
Ir dar kokius tusus naudojat, ar LT perkat?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 23, 13:17)
kaip keista kad sausina oda  g.gif  man nei kiek nesausindavo, nei kai oda buvo dehidratuota, nei kai seip nusausejus, nei kai riebi..  g.gif  gal dar ir vanduo cia kaltas tada  g.gif

as tai naudoju Argital zalia moli (nors dabar tai aptingau kazkaip  blush2.gif ).. anksciau labai patikdavo dr.Hauschka molio kauke, tik kad brangoka, palyginus kiek jos ten yra..

Na gal priklauso nuo vandens, pas mus bent jau arbatinuke kalkės plaukioja. Bet gal sakau gerai poras plauna smile.gif Kremu patepu ir viskas gerai. Bet va kūno niekuom nepatepiau, tai sausa oda. Naudosiu tik veidui.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 13:51)
o kokiu tikslu tu norėtum jį naudoti?

Noėčiau dėti į veido kaukes ir į prausiklį, skaičiau, kad probleminei odai labai gerai, turi AHA ax.gif O kas yra papainas ir kokios jo savybės? g.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 13:52)
Sakykit merginos, o Druide Purity sampunas, kokiem plaukam skirtas, mano baiginejasi, tai noreciau naujo, plaukai greitai susiriebaluoja, linke pleiskanotis.

Purity, pagal mane, turėtų labai tau tikti mirksiukas.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 13:54)
Ir dar kokius tusus naudojat, ar LT perkat?

Dr. Hauschka turbūt populiariausias tarp mūsų, yra pirkti ir LT. Dar pamėgtas Elysambre, jį siunčiamės iš UK parduotuvių.

Katuti, džiaugiuos, kad per anksti Suki šampūno nenusipirkai smile.gif O dėl kondicionieriaus, pirktum jį?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 11:50)
Mano mama yra bandziusi, sake dieviskas jausmas

QUOTE(ernesin @ 2009 10 23, 11:53)
Esu girdėjusi tokius pat atsiliepimus smile.gif

aaa bigsmile.gif
aciu. tik galvoju, gal palaukt nuolaidu, jie ten pastoviai issipardavineja. o gal nelaukt smile.gif

QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 11:51)
citrinžolių EA pasižymi valančiom savybėm, tik svarbu nepadauginti, nes yra l. stiprus, kaitina odą. Man priimtinesnis veidui švelnesnis variantas-palmarozos ea.

o gal esi radus citrinzoles ekstrakto?
ir pritariu - jei padaugini citrinzoles ea - griauzia/kaitina oda.. neklauskit, is kur zinau smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 23, 11:52)
ir dar vienas klausimelis, Daddygirl, tu pardavimui gamini ar tik sau?

skysta muila kolkas gaminau sau ir draugams (nes man nepatinka ji gamint biggrin.gif tiksliau ne taip patinka, kaip kieta).
bet jei sugalvotum, parasyk man az.

Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 12:19)
Riebiaodės gi gali pabandyti veidą prausti su Daddygirl skystu muilu arba jo pgarindu pasidaryti ala Suki prausiklį.

Daddygirl, tai aš ir šito stoju pas tave į eilę biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 12:32)
as vakar nubegau trinti triusio ir ieskot ecocert .. bet ant mano indeliu nera to kiskio  g.gif  kur jus ji randat?

ant popieriinės dėžutės reikia ieškoti mažo užklijuoto apvalaus triušio logo biggrin.gif Jei dėžučių neišmetei, aišku tongue.gif Ant buteliukų to nėra wink.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 12:35)
Prieš kelias savaites nusipirkau iš "Holos" 0,5 kg nerafinuoto cukranendrių cukraus, tai dabar dedu jo visur - kūnui šveisti, veido kaukėms thumbup.gif

Naudoju Ciel d'Azur smulkų žaliąjį molį bei Urtekram rasulo molį - abu labai patinka, tik skiriasi savo savybėmis tuo, jog rasulas visiškai nesausina odos.

ir aš užsipirksiu - smulkaus drinks_cheers.gif

o Ciel d'Azur tau sausina? blink.gif Man nė kiek rolleyes.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 12:39)
Norejau paklausti, ar bandet kas akmenis (saltus karstus)? Zinot, ta nuotrauka su akmenimis ant nugaros?

mano svajonė blush2.gif Bet lauksiu, kol procedūros kainos nukris biggrin.gif O tu pati planuoji? Ar ten šiaip juos gali dėti ar reikia žinoti specialius taškus???
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 13:35)

Naudoju Ciel d'Azur smulkų žaliąjį molį bei Urtekram rasulo molį - abu labai patinka, tik skiriasi savo savybėmis tuo, jog rasulas visiškai nesausina odos.

o cia rimtai rasulas nesausina? Tada reiktu ismeginti prie progos, kol kas as su juo tik urtekram sampune susipazinusi smile.gif
Atsakyti
o sita Honeybee tusa kas nors bandet? gundausi smile.gif
http://www.lovelula....ral_mascara.cfm
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 12:59)
Katuti, džiaugiuos, kad per anksti Suki šampūno nenusipirkai smile.gif O dėl kondicionieriaus, pirktum jį?

pirkčiau tikriausiai - dar panaudosiu ir patestuosiu, nes toksai jausmas, kad nuo Weledos rozmarininio šampūno plaukai išsikraustė iš proto ir dabar styro į visas pasaulio šalis atvėpę smile.gif Tai bandymų laukas dar truputį nesutvarkytas ax.gif Tik manau, kad ne su pačiu artimiausiu užsakymu, nes dar dvi Laveros priemones plaukams turiu - prie Basis serijos dar MB kartais prisideda, o rožių tai viena naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 10 23, 13:49)
Druide Purity šampūnas gerai išplauna plaukus, gerai putoja. Tai bus taupus  ax.gif Ploviau dar tik vieną kartą. Bet ir purina plaukus.

tikiuosi ir man patiks mirksiukas.gif beje, gal zinot, iki kada nimfali nuolaidos? Gal dar ir ozkos pieno sampuna prigriebciau 4u.gif beje, ar reikia si sampuna suplakti pries naudojant?

merginos, o jus aliejus laikot saldytuve unsure.gif nes bent newdirectionsuk psl rekomenduojama butent taip unsure.gif

o dabar, kaip zadejau, apie jiva ajurvedine kosmetika pioneer.gif
Neem mud kauke:
purified water 100 %, Pueraria lobota 12 %, Bee wax 3.5%, Ashes of Zinc Calx (Zincum) 3%, Fuller's Earth (Silicate of Aluminia Magnesia) 2.5 %, Acacia Arabica 2.5 %, Helianthus annics 2 &, Azadirachta indica 1.51 %, Ananas comosus 1.5 %, Styrax benzoin 0,2 %, Fragrance 0.2 %

Kesar Ubtan valiklis veidui:

Purified water 100%, Kaolin 10 %, Ashes of Zinc Calx (Zincum) 5 %, Richus communis 3.5%, Avena sativa 3%, Santalum albuna (wood powder) 2.5 %, Lens culinaris 2.5 %, Bee wax 2.5 %, Acacio Arabica 2 %, Curcuma longa 1.5 %, Fructus aurantii 1.5 %, Yeast 0.75 %, Ocinum Sanctum 0.5 %, Crocus Santivus 0,2 %, Styrax benzoin 0,2 %, Fragrance 0.2 %

Safrano kremas (man aktualu butu del demeliu ir keliu randeliu ant veiduko blush2.gif )

Siktoil (Bee wax plus vegetable oil) 100 %, Rose centifolia 3.5 %, Glycimkiza glabra 2.5 %, Prunus amygalalus 2.5 %, Ashes of Zinc 2 %, vitis vinifera 1.5 %, Triticuum sativuum 1.5 %, Crocus sativus 0,2 %, Santalum album 0.2 %, Fragrances 0.2 %

Tikiuosiu gerai visus nurasiau biggrin.gif ir dar pasizvalgiau po ju siulomus sampunus - vieni lygtais jokiu blogieciu neturi, tuo taropu kiti turi kaszka neaiskaus shampoo base (sodium lauryl sulphate from Sapindus trifoliatus) to 100 %, metyl paraben sodium 1%, Propyl paraben sodium 1% (cia tai jau blogieciai) schmoll.gif

Taigi gal galit sudeti pakomentuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 23 spalio 2009 - 13:31
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 12:09)
Daddygirl, tai aš ir šito stoju pas tave į eilę  biggrin.gif  4u.gif
ant popieriinės dėžutės reikia ieškoti mažo užklijuoto apvalaus triušio logo  biggrin.gif Jei dėžučių neišmetei, aišku tongue.gif Ant buteliukų to nėra wink.gif
ir aš užsipirksiu - smulkaus  drinks_cheers.gif

o Ciel d'Azur tau sausina?  blink.gif  Man nė kiek  rolleyes.gif
mano svajonė  blush2.gif Bet lauksiu, kol procedūros kainos nukris biggrin.gif O tu pati planuoji? Ar ten šiaip juos gali dėti ar reikia žinoti specialius taškus???

ok

aa, as popieriniu dezuciu nelaikau irnesakyk.gif o taip norejau pabut sekliu morka..

apie Billington's cukru kalbat, ar koki kita?

nu kur maciau pirkt, tai parduoda tuos akmenukus su instrukcijom. tai pati daryciaus (tiksliau vyras turetu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 23, 14:17)
merginos, o jus aliejus laikot saldytuve unsure.gif  nes bent newdirectionsuk psl rekomenduojama butent taip unsure.gif

oi, ne. as tai laikau tamsioje spinteleje kambary ax.gif
Atsakyti