QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 06:53)
daroma ir visai be kons., taigi KN pardavinėja.
gal tada hamamelio lapu vanduo? toks yra.
bet nesu radus ar skaicius, kad buna zieves distiliatas. labai itariai ziureciau i ta, kuris KN, jei jie teigia, kad jis is zieves
QUOTE(pepkė @ 2009 10 23, 07:37)
šiaip aš nelabai suprantu tada, kam jis paspirituotas išvis reikalingas, juk naudingų savybių nebelieka
gal kas patartų, kur tą ,,spiritą'' panaudot dabar?
lieka savybes, kur gi jos dings. tik minusas tame, kad spiritas gali pasausinti oda.
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 08:53)
buvo siųstasi iš
čia
o, ten pat apsipirkinejam
ir, atsimenu, rasei cukru toki pati kaip as naudoji
neprapulciau as lt man atrodo
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 09:07)
Būtų naivu tikėtis kažkaip..
Reiktų parašyti ir dėl Ecocert, čia matyt pataikyčiau į skaudžią vietą
Parašysiu
as vakar nubegau trinti triusio ir ieskot ecocert .. bet ant mano indeliu nera to kiskio
kur jus ji randat?
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 10:10)
po policininkės Summer ir tyrėjos Monicos pastebėjimų vakar net kilo mintis pasekti Daddygirl pavyzdžiu ir pačiai pasidaryti veido prausiklį pagal Suki - iš ryžių miltų, cukranendrių cukraus, eterinių aliejų
Todėl Suki atsakymas bus labai įdomus
beje, Daddygirl, kokius EA tu dėjai į savo prausiklį? Ir nuo ko Suki suputoja, kaip manai?
as esu rasius is ko darausi
tik vis proporciju nepaviesinu
uzbaigineju senus sumaisytus prausiklius, tai vis neturejau progos naujai pazaisti su proporcijom.
eterinius pacius ivairiausius - vienakart citrusinius dejau (citrinzole ir citrina), kita karta arbatmedi ir lavanda.
putoja jis del ideto muilo + cukraus.
mano prausiklio pagrindines dalys: naturalus cukrus, miltai (esu dejus ir grikiu ir ryziu), naturalus skystas muilas. kitos dalys pagal turejima
dumbliai, white willow, vit, eteriniai..
(kaip cia dabar gaunas - pati pareklamavau Suki prausikli, pati dabar kurstau jo atsisakyti?
)