Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 10 23, 11:15)
Bent pasiskaitau apie naujus pirkinius, nes šiuo metu mano piniginėje - krizė  verysad.gif  Užtat visus likučius išbaiginėju ir norus "gryninu"  biggrin.gif

prognozuoju, kad vis daugiau visos gaminsimės reikalingų priemonių pačios smile.gif Ir pati pripažįstu, kad 30 dolerių už prausiklį yra daug doh.gif Štai tušo pati nepasidaryčiau, o ko prie prausiklio nepasėdėti? biggrin.gif Daddygirl, įmesk receptuką, kiek į jį ir ko dėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 12:23)
prognozuoju, kad vis daugiau visos gaminsimės reikalingų priemonių pačios smile.gif Ir pati pripažįstu, kad 30 dolerių už prausiklį yra daug  doh.gif Štai tušo pati nepasidaryčiau, o ko prie prausiklio nepasėdėti? biggrin.gif Daddygirl, įmesk receptuką, kiek į jį ir ko dėjai 4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi idomu
Hauschkos CC jau liko porai kartu, tai noreciau kazka gal pasigaminti dar g.gif nes vien muilas kartais nusibosta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 23, 12:16)
Man puikiai atlaikė visą dieną, tiesą aš perbraukus dar jį paretušavau ir perbraukiau Dr. H rudais šešėliais. Nusiplovė geriau negu Dr.H dvipusis pieštukas (juoda-balta) 4u.gif

as siandien pasidaziau apie 8, tai dar matau, kad kazkiek yra..bet man net seseliai niekad padoriai nelaiko doh.gif subega i raukseles ir viskas...kazkodel manau, kad nereik cia kaltinti sante piestuko, manau bet kuris tiek man laikytu. Tik, va, kai parasei, kad ziuresi, kaip nusiplaus, tai as priesingai, visu pirma, ziuriu, kad bent jau iki to nusiplovimo dar butu ka plauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 23, 11:35)
bet man net seseliai niekad padoriai nelaiko doh.gif subega i raukseles ir viskas...

Tik, va, kai parasei, kad ziuresi, kaip nusiplaus, tai as priesingai, visu pirma, ziuriu, kad bent jau iki to nusiplovimo dar butu ka plauti biggrin.gif

Šešėliai ir man ilgai neišsilaiko arba reikia daugiau dėti, bet ir pačio ryškumo ne per daugiausiai (čia Dr.H 4 spalvų paletė). Norisi ryškesnės (matinės) spalvos bigsmile.gif

biggrin.gif man dar taip nebuvo, plauti visada būna ką ax.gif
Atsakyti
Norėčiau parašyti kelis atsiliepimus apie Druide prekytes smile.gif

Muilas su ožkos pienu ir migdolais labai patinka. Nuplauna makiažą labai švariai smile.gif Tik oda reikia iškart tepti kremu, nes labai išsausina. Mano oda mišri.

Druide Purity šampūnas gerai išplauna plaukus, gerai putoja. Tai bus taupus ax.gif Ploviau dar tik vieną kartą. Bet ir purina plaukus.

Druide leave-in kondicionierius - neblogai kvepia smile.gif Kolkas po kelių purškimų poveikio nepastebėjau. Gal labiau blizga plaukučiai. Na bet blogiau nebus biggrin.gif Gal mažiau trupės plaukai šukuojant.

O Dr.Hauschka tušas truputį griaužia akis. Bet neblogai padažo, ir iki vakaro išlaiko.

Dar norėčiau nusipirkti veidui kokią nors valomąją priemonę nuo inkštirų. Jūs naudojate Ciel dazur molį? Bet jaučiu pavėlavau į bendrą užsakymą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 10 23, 12:49)
Norėčiau parašyti kelis atsiliepimus apie Druide prekytes  smile.gif

Muilas su ožkos pienu ir migdolais labai patinka. Nuplauna makiažą labai švariai  smile.gif Tik oda reikia iškart tepti kremu, nes labai išsausina. Mano oda mišri.
...
Dar norėčiau nusipirkti veidui kokią nors valomąją priemonę nuo inkštirų. Jūs naudojate Ciel dazur molį? Bet jaučiu pavėlavau į bendrą užsakymą  cool.gif

kaip keista kad sausina oda g.gif man nei kiek nesausindavo, nei kai oda buvo dehidratuota, nei kai seip nusausejus, nei kai riebi.. g.gif gal dar ir vanduo cia kaltas tada g.gif

as tai naudoju Argital zalia moli (nors dabar tai aptingau kazkaip blush2.gif ).. anksciau labai patikdavo dr.Hauschka molio kauke, tik kad brangoka, palyginus kiek jos ten yra..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 11:15)
Nesąmonė 4u.gif

Jei esat susipažinę su aliejais, tai žinot kas yra nerafinuotas, hidratuotas ir rafinuotas (rafinavimas irgi n būdų taikomas, nuo 'dalinio' iki pilno rafinavimo..su deodoravimu ir be) aliejus..ar išsamiai rašyt unsure.gif

tikrai mačiau pirkti organ sert. aliejų šalto spaudimo, dalinai rafinuotą (galiu duoti nuorodą, jei reik)
Cituoju:
Partially Refined - A process where only some of the methods available are employed to produce a manufactured oil. Only one or two of the three available methods are used in a partially refined oil. These include, but are not limited to; deodorization, winterization and natural bleaching. These methods are used for oils which have been known historically to go rancid quickly, and they are also used to further stabilize an oil or remove its heavy odor and deep color.

O galėtum paskayti, ar dezodoravimas keičia aliejus savybes,pablogina?Užmačiusi argano aliejų šalto sp., bet dezodoruotą, tai vat nžn, ar geras jis. Ir beje turiu įtarimą, kad Nimfali būtent dezodoruotą arganą ir pardavinėja, nes beveik bekvapis jis.

QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 12:10)
po policininkės Summer ir tyrėjos Monicos pastebėjimų vakar net kilo mintis pasekti Daddygirl pavyzdžiu ir pačiai pasidaryti veido prausiklį pagal Suki - iš ryžių miltų, cukranendrių cukraus, eterinių aliejų biggrin.gif Todėl Suki atsakymas bus labai įdomus smile.gif

beje, Daddygirl, kokius EA tu dėjai į savo prausiklį? Ir nuo ko Suki suputoja, kaip manai?  4u.gif

Suki prausiklyje yra skysto muilo iš alyvuogių. Riebiaodės gi gali pabandyti veidą prausti su Daddygirl skystu muilu arba jo pgarindu pasidaryti ala Suki prausiklį.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 06:53)
daroma ir visai be kons., taigi KN pardavinėja.

gal tada hamamelio lapu vanduo? toks yra.
bet nesu radus ar skaicius, kad buna zieves distiliatas. labai itariai ziureciau i ta, kuris KN, jei jie teigia, kad jis is zieves smile.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 10 23, 07:37)
šiaip aš nelabai suprantu tada, kam jis paspirituotas išvis reikalingas, juk naudingų savybių nebelieka g.gif  gal kas patartų, kur tą ,,spiritą'' panaudot dabar? biggrin.gif

lieka savybes, kur gi jos dings. tik minusas tame, kad spiritas gali pasausinti oda.

QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 08:53)
buvo siųstasi iš čia smile.gif

o, ten pat apsipirkinejam biggrin.gif ir, atsimenu, rasei cukru toki pati kaip as naudoji thumbup.gif neprapulciau as lt man atrodo thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 09:07)

Būtų naivu tikėtis kažkaip..smile.gif Reiktų parašyti ir dėl Ecocert, čia matyt pataikyčiau į skaudžią vietą smile.gif
Parašysiu smile.gif

as vakar nubegau trinti triusio ir ieskot ecocert .. bet ant mano indeliu nera to kiskio g.gif kur jus ji randat?

QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 10:10)
po policininkės Summer ir tyrėjos Monicos pastebėjimų vakar net kilo mintis pasekti Daddygirl pavyzdžiu ir pačiai pasidaryti veido prausiklį pagal Suki - iš ryžių miltų, cukranendrių cukraus, eterinių aliejų biggrin.gif Todėl Suki atsakymas bus labai įdomus smile.gif

beje, Daddygirl, kokius EA tu dėjai į savo prausiklį? Ir nuo ko Suki suputoja, kaip manai?  4u.gif

as esu rasius is ko darausi smile.gif tik vis proporciju nepaviesinu smile.gif uzbaigineju senus sumaisytus prausiklius, tai vis neturejau progos naujai pazaisti su proporcijom.
eterinius pacius ivairiausius - vienakart citrusinius dejau (citrinzole ir citrina), kita karta arbatmedi ir lavanda.
putoja jis del ideto muilo + cukraus.
mano prausiklio pagrindines dalys: naturalus cukrus, miltai (esu dejus ir grikiu ir ryziu), naturalus skystas muilas. kitos dalys pagal turejima smile.gif dumbliai, white willow, vit, eteriniai..
(kaip cia dabar gaunas - pati pareklamavau Suki prausikli, pati dabar kurstau jo atsisakyti? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 12:10)

lotuliukas.gif Aš irgi galvoju prausiklį pasigaminti. Prieš kelias savaites nusipirkau iš "Holos" 0,5 kg nerafinuoto cukranendrių cukraus, tai dabar dedu jo visur - kūnui šveisti, veido kaukėms thumbup.gif Patinka jis man smile.gif Dar veikia įtaiga, kad jis yra natūralus AHA šaltinis, tai iš viso, vienas džiaugsmas už tokį kiekį tokia kaina (8,5 Lt) naudoti, labai ilgam užteks.

Prausikliui gamintis kažkada ieškojau citrinžolės ekstrakto (Suki prausiklyje jo yra, todėl kvepia dieviškai), bet neradau. Ar citrinžolių EA galėtų būti kaip pakaitalas savybių prasme? unsure.gif Šiaip dar newdirectionsuk.com labai spiginu akis į papajų ekstraktą rolleyes.gif

QUOTE(Zydryne @ 2009 10 23, 12:49)
Dar norėčiau nusipirkti veidui kokią nors valomąją priemonę nuo inkštirų.

Naudoju Ciel d'Azur smulkų žaliąjį molį bei Urtekram rasulo molį - abu labai patinka, tik skiriasi savo savybėmis tuo, jog rasulas visiškai nesausina odos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 23 spalio 2009 - 12:37
Norejau paklausti, ar bandet kas akmenis (saltus karstus)? Zinot, ta nuotrauka su akmenimis ant nugaros?
Vakar varciau kataloga, sugunde ta nuotrauka..Tik kazin ar yra is ju naudos? (ten kainuoja £6)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 12:39)
Norejau paklausti, ar bandet kas akmenis (saltus karstus)? Zinot, ta nuotrauka su akmenimis ant nugaros?
Vakar varciau kataloga, sugunde ta nuotrauka..Tik kazin ar yra is ju naudos? (ten kainuoja £6)

Mano mama yra bandziusi, sake dieviskas jausmas
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 13:35)
lotuliukas.gif  labai spiginu akis į papajų ekstraktą rolleyes.gif

o kokiu tikslu tu norėtum jį naudoti?Aš turiu papaino, jei knieti, galiu duot pabandyti
citrinžolių EA pasižymi valančiom savybėm, tik svarbu nepadauginti, nes yra l. stiprus, kaitina odą. Man priimtinesnis veidui švelnesnis variantas-palmarozos ea.

Atsakyti