Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(vitalijas @ 2009 10 23, 09:46)
kur perki tokius daiktus ? 4u.gif

buvo siųstasi iš čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 23, 08:53)
Dėl kvapų, tai tikiuosi neužilgo išbandyti ekokosm. naudojamus linalool ir limonene, jie yra iš et. aliejų gauti. Turėtų būti l. koncentruoto kvapo ir numušti kitus kvapus. Čia aktualu nemėgstančios natūr kvapų (kai kurie hidr. ir man nelb prie dūšios, pvz labdanas)

kaip idomu sitie linalool ir limonene praktiskai kiekvienoje priemoneje tupi kur nors prie galo
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 01:02)
kad zuiki turi, maciau, bet jis parodo, tik kad nekankina gyvunu, ane? smile.gif

gal jie nezino, kad zuikis pabega..  rolleyes.gif

Taip.

Būtų naivu tikėtis kažkaip..smile.gif Reiktų parašyti ir dėl Ecocert, čia matyt pataikyčiau į skaudžią vietą smile.gif

Siūlyčiau parašyti šiuos argumentus ir užklausti rolleyes.gif

Parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 10 22, 22:58)
merginos, kas turit Elysambre  foundation cream krempudra, noriu del spalvos pasitart - as tokia blyskiaode, tai galvoju, ar pacia sviesiausia pirkti (light sandy beige) ar sekanti pagal sviesuma (light beige).
Kaip ten su spalvom pas juos?
aciu uz atsakyma.

iš kur žadat siųstis elysambre? smile.gif
Atsakyti
kad jie  šalto spaudimo ar net organiški tai l. tikiu, bet tai nereiškia, kad nerafinuoti

Nesąmonė 4u.gif

Šalto/mechaninio/pirmo spaudimo aliejus, jei tai deklaruojama oficialiai - negali būti rafinuotas schmoll.gif nė pro kur. Neklaidinkite rolleyes.gif
Šalto spaudimo aliejus daugų daugiausiai gali būti apdorojamas paliekant jį nusistoti ir po to nupilant nuo mechaninių priemaišų.

Jei esat susipažinę su aliejais, tai žinot kas yra nerafinuotas, hidratuotas ir rafinuotas (rafinavimas irgi n būdų taikomas, nuo 'dalinio' iki pilno rafinavimo..su deodoravimu ir be) aliejus..ar išsamiai rašyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 11:28)
Logona rudas akių pieštukas

lauksiu apie si atsiliepimu, nes as tai esu isigijus sante ruda, tai, kai buvo siltesni orai dar, tai pastebejau, kad labai greit nebelieka ant voku, bet gal cia nera ko stebetis g.gif gal pries tai reiktu bandyt su kokia biria pudra pereit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 10 23, 11:09)
iš kur žadat siųstis elysambre? smile.gif

ziuriu lovelula.com, ten siuntimas i LT tik 3 svarai
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 10 23, 11:30)
ziuriu lovelula.com, ten siuntimas i LT tik 3 svarai

Priklauso nuo siuntinuko svorio kaina smile.gif

O kodėl ta Elysambree tokia populiari? Jau daugelis šią kosmetiką bandžiusių ir nenusivylėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 10:34)
O kodėl ta Elysambree tokia populiari? Jau daugelis šią kosmetiką bandžiusių ir nenusivylėt g.gif

bent tušus blakstienoms jau pora panų yra išbandžiusios ir iš foto matėsi, kad padažo įspūdingiau ir už sintetinius smile.gif Žodžiu, kol kas realiausia alternatyva Hauschkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 23, 11:15)
Nesąmonė 4u.gif

Įdomu, įdomu, aš vis maišausi su tais rafinavimais iš šaltais spaudimais bei ekologiškumu, kalbant apie aliejus doh.gif Reiktų susikonspektuoti kurį kartą.

Bet kokiu atveju, užklausiau Suki, rafinuoja jie aliejus ar ne, be to, kodel slepia EcoCert po zuikiu cool.gif Tikiuosi gal vakare jau parašys (dėl laiko skirtumų) rolleyes.gif Pakopinsiu čia.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 23, 10:43)
Bet kokiu atveju, užklausiau Suki, rafinuoja jie aliejus ar ne, be to, kodel slepia EcoCert po zuikiu cool.gif Tikiuosi gal vakare jau parašys (dėl laiko skirtumų) rolleyes.gif Pakopinsiu čia.

po policininkės Summer ir tyrėjos Monicos pastebėjimų vakar net kilo mintis pasekti Daddygirl pavyzdžiu ir pačiai pasidaryti veido prausiklį pagal Suki - iš ryžių miltų, cukranendrių cukraus, eterinių aliejų biggrin.gif Todėl Suki atsakymas bus labai įdomus smile.gif

beje, Daddygirl, kokius EA tu dėjai į savo prausiklį? Ir nuo ko Suki suputoja, kaip manai? 4u.gif

turiu prisipažinti, kad iš Suki plaukų priežiūros priemonių - turėjau galimybę gauti pasibandymui - man patiko kondicionierius, bet pats šampūnas matyt kitokiems plaukams labiau skirtas. Man plaukai kažkaip išplonėja po Suki šampūno, negula ir nesitvarko sad.gif Kondicionierius tai labai fainas ir labai skaniai kvepia smile.gif Dar lieka prausiklis (nors gal pavyktų ne prastesnį ir namų sąlygomis pasidaryti tongue.gif ), paakių kremas. Bet čia nuo Suki atsakymo ir nuo mūsų patikėjimo juo priklausys tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 23, 10:16)
lauksiu apie si atsiliepimu, nes as tai esu isigijus sante ruda, tai, kai buvo siltesni orai dar, tai pastebejau, kad labai greit nebelieka ant voku

Man puikiai atlaikė visą dieną, tiesą aš perbraukus dar jį paretušavau ir perbraukiau Dr. H rudais šešėliais. Nusiplovė geriau negu Dr.H dvipusis pieštukas (juoda-balta) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 23 spalio 2009 - 11:17