Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Tess @ 2009 10 22, 22:58)
merginos, kas turit Elysambre  foundation cream krempudra, noriu del spalvos pasitart - as tokia blyskiaode, tai galvoju, ar pacia sviesiausia pirkti (light sandy beige) ar sekanti pagal sviesuma (light beige).
Kaip ten su spalvom pas juos?
aciu uz atsakyma.

as turiu 02 nr. esu sviesi, ta spalva man tinka g.gif jauciu 01 nr butu visai baltaodem g.gif
tik as kai gavau krempudra, tai pirma kart pamacius pamaniau, kad per tamsia spalva issirinkau.. nes tubelej tamsi atrodo (o dar tokia kaip persikine spalva biggrin.gif ).. bet kai pabandziau, tai spalva ant veido visai kitaip atrodo, prisitaike prie odos spalvos g.gif
ir seip.. jei abejoji imt sviesesne ar tamsesne, tai manau geriau imti sviesene, nes pvz pasitamsint visada imanoma butu (galima su kokiu skystu bronzantu pamaisyt, ar seip po to su bronzantu pasitamsint), o va jei per tamsi krempudra, tai tada ner kur det biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, naturalioj kosmetikoj as visiskai naujoke 4u.gif Kolkas naturaliausia ka turiu tai Naturos Sibericos nemazai produktu, ekologiska muila ir plauku kaukems naudoju aliejus ivairius:)
Bet noreciau duso gelio, dantu pastos, intymiai higienai prausiklio. Kaip supratau is jusu pokalbiu, tai Lietuvoj brangu pirkti blush2.gif Kaip nieko neismanant nepasimesti tokioj daugybej brand'u? Ir galvoju, gal visai noreciau jungtis prie kokio uzsakymo, jei ruosiates greitu metu daryti 4u.gif Dar idomu, per kiek laiko mazdaug atkeliauja prekytes?

Aciu uz informacija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 10 22, 23:30)
Sveikos, naturalioj kosmetikoj as visiskai naujoke 4u.gif  Kolkas naturaliausia ka turiu tai Naturos Sibericos nemazai produktu, ekologiska muila ir plauku kaukems naudoju aliejus ivairius:)
Bet noreciau duso gelio, dantu pastos, intymiai higienai prausiklio. Kaip supratau is jusu pokalbiu, tai Lietuvoj brangu pirkti  blush2.gif  Kaip  nieko neismanant nepasimesti tokioj daugybej brand'u? Ir galvoju, gal visai noreciau jungtis prie kokio uzsakymo, jei ruosiates greitu metu daryti 4u.gif  Dar idomu, per kiek laiko mazdaug atkeliauja prekytes?

Aciu uz informacija rolleyes.gif

Weledos duso zeles labai fainos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 22, 23:36)
Weledos duso zeles labai fainos  thumbup.gif  wub.gif

Visos? smile.gif Gal tada kur nors joms nulaidu yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 10 22, 23:48)
Visos? smile.gif Gal tada kur nors joms nulaidu yra? biggrin.gif

aha visos.. nes ju konsistencija vienoda, tik skiriasi kvapai smile.gif Holos pardej (Uzupy) Levandu duso zele dabar 19.5 lt, seip kainuoja lygtai 28 lt
man tai labiausiai patinka saltalankiu duso zele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 22, 23:52)
aha visos.. nes ju konsistencija vienoda, tik skiriasi kvapai smile.gif Holos pardej (Uzupy) Levandu duso zele dabar 19.5 lt, seip kainuoja lygtai 28 lt
man tai labiausiai patinka saltalankiu duso zele  wub.gif

holos dar yra netoli vishy vandens parko tuose naujuose namuose smile.gif gal ir ten butu nuolaida rolleyes.gif ten man netoli smile.gif bet kokiu atveju dekuj. jau skaiciau, kad sita saltalankiu labai gyre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 22, 13:37)
Aciu, Daddygirl, uz recepta !!!!!  4u.gif

4u.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 14:20)
na man Akamuti ,,paspirituotą'' hamameliu vandenį atsiuntė, nors tai puslapyje nera nurodyta doh.gif , nežinau, gal pačiai reikėjo būti atidesnei, nes daugumoje jie yra maišyti su alkoholiu, nes greitai genda, bet visgi turėtų būti įspėjimas. ax.gif

komerciskai parduodamas hamamelis praktiskai visada turi apie 14% alkoholio drinks_cheers.gif jie, matyt, neperspejo, nes tai standartas smile.gif
tiesa, atrodo, kad tas alkoholio kiekis nevienodas. esu pirkus, kur jis labai jaucias. paskutiniu metu kelis kartus pirkau - as jo net nejauciu..

be kokiu atveju, jei ne alkoholi, turi tureti kazkoki konservanta. kazkur amerikoj buvau radus su benzoic acid (vietoj alkoholio).

pilnai gryna ir naturalu nebent namie gamintis wink.gif as esu gaminus seniai - dejau i muila smile.gif

QUOTE(Monica @ 2009 10 22, 17:29)
Summer, naudoji Suki pure facial moisture - balancing aliejuką?Mano nuomone jo sudėty yra rafinuoti aliejai.Jų gan daug, jei būtų nerafinuoti, būtų kitokia spalva ir kvapas jaustųsi. Aišku, galima užklausti, bet natūralūs aliejai praktiški visi yra gan ryškios spalvos ir su savo kvapu.

idomu idomu g.gif
kas maisotes namie, turbut pastebejot, kaip sunku pabegti nuo sudetiniu daliu naturaliu kvapu ir spalvu doh.gif praktiskai siaubas smile.gif as linkstu link tos nuomones, kad visi tie grazus, kvapnus, smarkiai putojantys ir t.t. dalykai pasiekiami kompromiso kaina ax.gif (naudojant kazkiek apdirbtas medziagas)
nu kazko vistiek tenka atsisakyti g.gif
man irgi butu idomus Suki atsakymas drinks_cheers.gif

QUOTE(Cefeidė @ 2009 10 22, 18:53)

Žodžiu - labai labai giriu Daddygirl muiliukus  wub.gif

Didelis aciu Tau uz toki ivertinima. Bet as pati neteigiu, kad muilai turi koki nors gydomaji poveiki mirksiukas.gif smile.gif (ir kritikuoju tuos, kurie taip teigia biggrin.gif ). Nors, aisku, labai svarbu tinkantis prausiklis. Tikesiuos, kad ir veliau nenusivilsi...
(man irgi tas muiliukas malonus - man patinka muile pienas, molis, daug sviestmedzio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 22 spalio 2009 - 23:23
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 20:15)
O dėl Suki sertifikavimosi, tai man kažkoks detektyvas atrodo. Kodėl ant beveik visų pakuočių yra ženkliukas su ECOCERT, ant kurio UŽKLIJUOTAS lipdukas su "leaping bunny"? Tai kai nuo vandens tas lipdukas nusiima, lieka puikuotis, kaip manau, nelegalusis, EcoCert.... Kriminalas unsure.gif

tu matai.. smile.gif nezinojau apie pasislepusi ecocert smile.gif
kad zuiki turi, maciau, bet jis parodo, tik kad nekankina gyvunu, ane? smile.gif

kai as susipazinau su suki, jie ruosesi sertifikuotis.. tai gal sakau prisigamino pakuociu, o apskui nepavyko.. smile.gif gal jie nezino, kad zuikis pabega.. rolleyes.gif nu tarkim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 22:03)
Kiek radau google dėka, tai kad Suki naudoja "cold pressed fruit oils", o kai kurie aliejai yra dar ir "organic fair trade" g.gif

kad jie šalto spaudimo ar net organiški tai l. tikiu, bet tai nereiškia, kad nerafinuoti.Taigi pati turi įv. aliejų, ar bent uostei, ramunėlės ea tikrai jų nepaslėptų
Siūlyčiau parašyti šiuos argumentus ir užklausti rolleyes.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 00:01)
4u.gif
be kokiu atveju, jei ne alkoholi, turi tureti kazkoki konservanta. kazkur amerikoj buvau radus su benzoic acid (vietoj alkoholio).

daroma ir visai be kons., taigi KN pardavinėja.

beje, ar kas nusimano dėl UV spindulių?gal Gizma ką išmano g.gif 1 firma rašo, kad hidrolatus perleidžia per UV filtrą, šiuo būdų pašalindama nešvarumus, ir nededa jokių konservantų

Dėl kvapų, tai tikiuosi neužilgo išbandyti ekokosm. naudojamus linalool ir limonene, jie yra iš et. aliejų gauti. Turėtų būti l. koncentruoto kvapo ir numušti kitus kvapus. Čia aktualu nemėgstančios natūr kvapų (kai kurie hidr. ir man nelb prie dūšios, pvz labdanas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 23 spalio 2009 - 08:01
QUOTE(Dolphin @ 2009 10 22, 23:56)
holos dar yra netoli vishy vandens parko tuose naujuose namuose smile.gif gal ir ten butu nuolaida rolleyes.gif  ten man netoli smile.gif bet kokiu atveju dekuj. jau skaiciau, kad sita saltalankiu labai gyre 4u.gif

turetu buti nuolaida ir ten mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cefeidė @ 2009 10 22, 20:53)
šiaip jie yra pri įejimo i cili kaima, jei eitum ne iš lauko. Nedidelis toks kioskelytis
man tai visai patiko. tik kaina atgraso...

vakar buvau uzsukus, tai tik kioskeli ir maciau. jis buvo tuscias, be jokiu prekiu, tik su bioboutique reklama unsure.gif tai issikrauste? g.gif
as jau kuris laikas ten irgi neturiu ka pirkt del kainu dydzio, bet gavau dovanu ceki, tai net nezinau ka ir issirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 23, 00:01)
tiesa, atrodo, kad tas alkoholio kiekis nevienodas. esu pirkus, kur jis labai jaucias. paskutiniu metu kelis kartus pirkau - as jo net nejauciu..

Buvau girdėjusi, kad dažniausiai hamamelis būna ,,pagardintas'' alkoholiu, na KN prekiaujamame jo nėra, tai gal daugiau eksperimentų šioj srity nedarysiu biggrin.gif
Manasis iš Akamuti taip dvelkia spiritu, kad vien pauosčius galima apsvaigti lotuliukas.gif šiaip aš nelabai suprantu tada, kam jis paspirituotas išvis reikalingas, juk naudingų savybių nebelieka g.gif gal kas patartų, kur tą ,,spiritą'' panaudot dabar? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 23 spalio 2009 - 08:47
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 21:41)
aliejaus dedu, kad odos neišsausintų, nes paskutiniu metu dažnokai molio kaukes dėjau smile.gif Dar dedu dumblių miltelių (stangrinimui, odos atvėsinimui, nuraminimui), spanguolinio ekstrakto - irgi milteliai (dėl vitamino C) smile.gif

Summer, parašyk apie atsakymą iš Suki  4u.gif

oi Katuti, suintrigavai cia mane su dumbliu ir spanguoliu milteliais. Prasau, isduok paslapti, kur perki tokius daiktus ? 4u.gif
Atsakyti