QUOTE(Hibisco @ 2009 10 22, 13:37)
Aciu,
Daddygirl, uz recepta !!!!!
QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 14:20)
na man Akamuti ,,paspirituotą'' hamameliu vandenį atsiuntė, nors tai puslapyje nera nurodyta
, nežinau, gal pačiai reikėjo būti atidesnei, nes daugumoje jie yra maišyti su alkoholiu, nes greitai genda, bet visgi turėtų būti įspėjimas.
komerciskai parduodamas hamamelis praktiskai visada turi apie 14% alkoholio
jie, matyt, neperspejo, nes tai standartas
tiesa, atrodo, kad tas alkoholio kiekis nevienodas. esu pirkus, kur jis labai jaucias. paskutiniu metu kelis kartus pirkau - as jo net nejauciu..
be kokiu atveju, jei ne alkoholi, turi tureti kazkoki konservanta. kazkur amerikoj buvau radus su benzoic acid (vietoj alkoholio).
pilnai gryna ir naturalu nebent namie gamintis
as esu gaminus seniai - dejau i muila
QUOTE(Monica @ 2009 10 22, 17:29)
Summer, naudoji Suki pure facial moisture - balancing aliejuką?Mano nuomone jo sudėty yra rafinuoti aliejai.Jų gan daug, jei būtų nerafinuoti, būtų kitokia spalva ir kvapas jaustųsi. Aišku, galima užklausti, bet natūralūs aliejai praktiški visi yra gan ryškios spalvos ir su savo kvapu.
idomu idomu
kas maisotes namie, turbut pastebejot, kaip sunku pabegti nuo sudetiniu daliu naturaliu kvapu ir spalvu
praktiskai siaubas
as linkstu link tos nuomones, kad visi tie grazus, kvapnus, smarkiai putojantys ir t.t. dalykai pasiekiami kompromiso kaina
(naudojant kazkiek apdirbtas medziagas)
nu kazko vistiek tenka atsisakyti
man irgi butu idomus Suki atsakymas
QUOTE(Cefeidė @ 2009 10 22, 18:53)
Žodžiu - labai labai giriu Daddygirl muiliukus
Didelis aciu Tau uz toki ivertinima. Bet as pati neteigiu, kad muilai turi koki nors gydomaji poveiki
(ir kritikuoju tuos, kurie taip teigia
). Nors, aisku, labai svarbu tinkantis prausiklis. Tikesiuos, kad ir veliau nenusivilsi...
(man irgi tas muiliukas malonus - man patinka muile pienas, molis, daug sviestmedzio..