Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 10 22, 18:29)
Versme, o bare minerals tušas be blogiečių?

Water (Aqua), Beeswax (Cera Alba), Stearic Acid, Diisostearoyl Trimethylpropane Siloxy Silicate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Silica, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Triethanolamine, Ozokerite, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Rhodochrosite Extract, Malachite Extract, Smithsonite Extract, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. (+/-): Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Paskutiniai ingridientai nelabai aiškūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 22 spalio 2009 - 18:36
QUOTE(Versmė @ 2009 10 22, 19:35)
Water (Aqua), Beeswax (Cera Alba), Stearic Acid, Diisostearoyl Trimethylpropane Siloxy Silicate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Silica, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Triethanolamine, Ozokerite, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Rhodochrosite Extract, Malachite Extract, Smithsonite Extract, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. (+/-):

nėra geri, gal ir dar yra, visų neaiškių netikrinau
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 14:36)
Be to, nepastebėjau esminio skirtumo nuo molio kaukės po garinimo ir be jo...

Gal reikia ir man kada be garinimo pabandyti, nors man patinka šiluma biggrin.gif Nors po šiltos vonios/ dušo irgi neblogai atsiveria poros. Vien jau skirtumas jaučiasi, kad ir su CC prausiantis - po dušo ar tiesiog ryte atsikėlus ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 14:43)
vakar prieš drėkinančią Laveros kaukę vėl užsimaišiau žaliojo molio, pridėjau pagerinimų

Ką dar dedi be EA, gintaro, aliejų? Beje, o ką būtent aliejus daro su moliu sumaišius? Negi jis kažkiek valo? Ar tik dėl drėgmės? g.gif

QUOTE(violence @ 2009 10 22, 16:41)
Rejuvenating turėjau du miniukus po 10ml. pilnai įsitikinau, kad nuo šios kaukės man atsiranda spuogiukų, kaip ir nuo daugumos hauschka produktų  unsure.gif bei kimšo poras sad.gif

nes visad tokia namudinė papuolu biggrin.gif  doh.gif

Gal tada kokia alternatyva atsirado? ax.gif

Viskas labai puiku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 22 spalio 2009 - 19:30
QUOTE(8 p.m. @ 2009 10 21, 13:47)
Buvau neseniai, bet toj vietoj, kur jie buvo anksčiau (salelėj) nemačiau jų  g.gif

šiaip jie yra pri įejimo i cili kaima, jei eitum ne iš lauko. Nedidelis toks kioskelytis

QUOTE(Gilberta @ 2009 10 21, 16:49)
Merginos kaip jums Madara kremukas su spalva? Kokia jo kaina?

man tai visai patiko. tik kaina atgraso...

Nežinau ar nuo to kad mečiau KT ir dabar ciklas pasidarė realus su visokiais PMS lendančiais ant veido, ar šiaip, bet pora savaičių buvau labai išberta ir net atidus prausimasis su CC po to tiek vakare tiek ryte pasitepant rejuverding man niekas nepadėjo. O dabar kelias dienas prausiu veidą su Daddygirl muilu (su raudona juostele). vakare su rejuverding o ryte veidą tepu kokosų sviestu (aliejum), ir visi pabėrimai dingsta thumbup.gif
Žodžiu - labai labai giriu Daddygirl muiliukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cefeidė: 22 spalio 2009 - 19:54
QUOTE(Monica @ 2009 10 22, 19:29)
Summer, naudoji Suki pure facial moisture - balancing aliejuką?Mano nuomone jo sudėty yra rafinuoti aliejai

Tą patį. Na tu čia pasakei man g.gif Reikia pasidomėti, jei niekur nerasiu info, rašysiu tiesiai Suki rolleyes.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 20:29)
Vien jau skirtumas jaučiasi, kad ir su CC prausiantis - po dušo ar tiesiog ryte atsikėlus ax.gif

Dėl CC tai tikrai, kai poros atsivėrusios, tai įspaudinėjant jį į odą, tarsi kažkas spragsi biggrin.gif Na, lyg poras valytų, nežinau kaip apibūdinti... Nes ryte atsikėlus, dar jei drungnu vandeniu prausiuos, tai to 'spragsėjimo' nebūna, arba tik vietomis ir labai menkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 19:29)
Ką dar dedi be EA, gintaro, aliejų? Beje, o ką būtent aliejus daro su moliu sumaišius? Negi jis kažkiek valo? Ar tik dėl drėgmės? g.gif

aliejaus dedu, kad odos neišsausintų, nes paskutiniu metu dažnokai molio kaukes dėjau smile.gif Dar dedu dumblių miltelių (stangrinimui, odos atvėsinimui, nuraminimui), spanguolinio ekstrakto - irgi milteliai (dėl vitamino C) smile.gif

Summer, parašyk apie atsakymą iš Suki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 spalio 2009 - 20:42
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 21:41)
Summer, parašyk apie atsakymą iš Suki  4u.gif

Kiek radau google dėka, tai kad Suki naudoja "cold pressed fruit oils", o kai kurie aliejai yra dar ir "organic fair trade" g.gif Taip pat radau prie paakių kremo sudėties pvz., kad visi sudėtyje esantys aliejai pažymėti "*organic". Tai tarp jų ir tos pačios simondsijos bei saulėgrąžos, įeinančios ir į balansuojantį aliejuką. Tai gal, sakau, viskas gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 22 spalio 2009 - 21:04
gal ir gerai smile.gif Būtų gerai, jei sertifikuotųsi - nereikėtų čia mums spėlioti bigsmile.gif

merginos, pirmadienį eisiu pas Elytę biggrin.gif Tikiuosi iš atsipalaidavimo ir gerumo tą vakarą čia net neprisijungti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 22:07)
gal ir gerai smile.gif Būtų gerai, jei sertifikuotųsi - nereikėtų čia mums spėlioti  bigsmile.gif

merginos, pirmadienį eisiu pas Elytę   biggrin.gif Tikiuosi iš atsipalaidavimo ir gerumo tą vakarą čia net neprisijungti  tongue.gif

O dėl Suki sertifikavimosi, tai man kažkoks detektyvas atrodo. Kodėl ant beveik visų pakuočių yra ženkliukas su ECOCERT, ant kurio UŽKLIJUOTAS lipdukas su "leaping bunny"? Tai kai nuo vandens tas lipdukas nusiima, lieka puikuotis, kaip manau, nelegalusis, EcoCert.... Kriminalas unsure.gif

May 2009 Update: Though the entire Suki skin care product line bears the ECOCERT certification seal/logo on their labels and boxes, according to ECOCERT, none of the products have ever been certified by them. cool.gif

O čia šioks toks straipsniukas: Suki v. EcoCert.

Negražus tas Suki marketingas pradeda kartais atrodyti g.gif Bet va produktai patinka kolkas... rolleyes.gif

user posted image

Sėkmės, aš gal sau gimtadieniui pasidovanosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 22 spalio 2009 - 21:22
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 21:15)
Tai kai nuo vandens tas lipdukas nusiima, lieka puikuotis, kaip manau, nelegalusis, EcoCert.... Kriminalas unsure.gif

tu gal policijoje dirbi? lotuliukas.gif Ką tik ir nuo savo losjono nulupau tą geltoną kiškį unsure.gif

mano versija, kad sertifikuosis jie Ecocert, tik gal pakuočių paskubėjo prisigaminti, patikėję savo jėgomis per anksti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 22:19)
tu gal policijoje dirbi?  lotuliukas.gif Ką tik ir nuo savo losjono nulupau tą geltoną kiškį  unsure.gif

mano versija, kad sertifikuosis jie Ecocert, tik gal pakuočių paskubėjo prisigaminti, patikėję savo jėgomis per anksti  rolleyes.gif

biggrin.gif tiesiog kartą nuo šlapių pirštų nusilupo tas kiškutis nuo prausiklio indelio, tai priminei dėl tų sertifikatų smile.gif

Man irgi tokia mintis pirma šovė į galvą. Einu dar pagooglinsiu, suintrigavo lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, kas turit Elysambre foundation cream krempudra, noriu del spalvos pasitart - as tokia blyskiaode, tai galvoju, ar pacia sviesiausia pirkti (light sandy beige) ar sekanti pagal sviesuma (light beige).
Kaip ten su spalvom pas juos?
aciu uz atsakyma.
Atsakyti