Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pearl @ 2009 10 22, 12:38)
pastebejau, kad kiekvienam ta pati priemone (ypac naturali) turi skirtinga poveiki mirksiukas.gif

tai va kartais, kas daugumai tinka, gali ir netikti smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 12:42)
paprastučiai, bet ne prastučiai biggrin.gif eglute82, mes irgi atsirenkam bandymų keliu - kažkas tinka, kažkas nelabai. Prekes bent aš stengiuosi prisitaikyt užsakymams iš užsienio - taip gaunasi pigiau. Pati parašyk, kokie tavo plaukai, kokia oda ir domėkis, ką tokius plaukus, odą turinčios merginos perka, kokie jų atsiliepimai. Nes jei blogi, tai būtinai parašom biggrin.gif

noreciau tobuleti sioj srity, nes ziuriu, jus mergaites, pacios gaminates kaukes ir visa kita 4u.gif
be abejo sutikciau prisideti prie pirkiniu is uzsienio, o kokia cia sistema, kas kur ir kada

mano plaukai linke riebluotis, o jei netinka sampunas, pasipila pleiskanos, veido oda, kai bunu LT nusiprausus labai issauseja, be kremo negaliu, o vakare riebalu demeles atsiranda, kai bunu NO susinormalizuoja, matyt nuo oro ir klimato taip pat daug kas priklauso unsure.gif
QUOTE(kryyste @ 2009 10 22, 13:33)
Ir labai prikimba  biggrin.gif na ta prasme, kad padedi į muilinę, tai paskui vos atlupti gali. Ir dar man spalva nepatiko, kai prausiesi tai toks rudas vanduo nubėga. Atrodo, kad labai nešvari buvai  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2009 10 22, 12:59)
Kur gaut ta Acorelle?

dar cia radau Acorelle ziureti cia
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 15:18)
Reikia tikėtis, pranešk, kaip seksis su kokybe 4u.gif

pranešiu būtinai 4u.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 15:20)
na man Akamuti ,,paspirituotą'' hamameliu vandenį atsiuntė,

košmaras blink.gif Labai seniai esu iš ten rožių vandenį turėjusi, tai galiu patvirtinti, kad tikrai niekuo nespirituotas schmoll.gif Pagal KN, hamamelis yra vienas iš trumpiausio galiojimo ir yra perspėję, kad vardan termino prailginimo jį "pagerina" alkoholiu sad.gif

QUOTE(ragana @ 2009 10 22, 15:21)
Ramuneliu hidrolatas man sunkiai pakenciamo kvapo, tik tiek, kad man ji nesunkiai "permusa" kiti kvapai

man aiškiau dabar, ačiū biggrin.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 22, 15:24)
noreciau tobuleti sioj srity, nes ziuriu, jus mergaites, pacios gaminates kaukes ir visa kita 4u.gif

be abejo sutikciau prisideti

kai bunu NO susinormalizuoja,

molį su priedais susimaišyti aukštojo mokslo nereikia biggrin.gif

nueik į mūsų blogą ir po dešinei biggrin.gif

o Norvegijoje kokia yra natūralios kosmetikos pasiūla? bigsmile.gif Gal kokių žinai vietinių gaminių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 15:36)

molį su priedais susimaišyti aukštojo mokslo nereikia biggrin.gif

nueik į mūsų blogą ir po dešinei biggrin.gif

o Norvegijoje kokia yra natūralios kosmetikos pasiūla?  bigsmile.gif Gal kokių žinai vietinių gaminių? biggrin.gif

o kas cia per molis, atleiskit del begales klausimu, jauciuos tokia "zalia" biggrin.gif

smagus tinklalapis, o jame ir pardavineja ar tik dalinates informacija ax.gif

Labai nesidomejau, miestuose gal ir rasciau kokia krautuvele, bet gyvenam ne centre, o tarp kalnu ir misku biggrin.gif tai kiek esu maciusi, yra gaminiu is ozkos pieno, alyvuogiu, dar yra parduotuves sveikatos, bet labai nesidomejau, vyksiu po nauju metu, dabar isnagrinesiu visos siulomos produkcijos sudeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 22, 16:46)
smagus tinklalapis, o jame ir  pardavineja ar tik dalinates informacija ax.gif

Dalinames atsiliepimais apie isbandytas priemones ir receptais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 22 spalio 2009 - 16:01
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 22, 15:46)
o kas cia per molis, atleiskit del begales klausimu, jauciuos tokia "zalia"  biggrin.gif

smagus tinklalapis,

tai kiek esu maciusi, yra gaminiu is ozkos pieno, alyvuogiu, dar yra parduotuves sveikatos,

paprastas džiovintas molis, molio milteliai smile.gif Juos galima maišyt su vandeniu, mineraliniu, dėti aliejų, eterinių aliejų - pagal poreikį ir pageidavimus wink.gif Nusipirktum be problemu tose sveikatos parduotuvėse molio biggrin.gif

ten po dešinei, kur Užsakymai - dedama, kas ir iš kur užsakinėja. Jei nieko nėra, vadinasi, reikia laukti wink.gif

kai ištirsi pasiūlą, parašyk - baisiai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 spalio 2009 - 16:00
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 15:59)
paprastas džiovintas molis, molio milteliai smile.gif Juos galima maišyt su vandeniu, mineraliniu, dėti aliejų, eterinių aliejų - pagal poreikį ir pageidavimus wink.gif Nusipirktum be problemu tose sveikatos parduotuvėse molio biggrin.gif

ten po dešinei, kur Užsakymai - dedama, kas ir iš kur užsakinėja. Jei nieko nėra, vadinasi, reikia laukti wink.gif

kai ištirsi pasiūlą, parašyk - baisiai įdomu  bigsmile.gif

butinai lauksiu bigsmile.gif
dar norejau paklaust, o jus uzsisakinejat is aubrey?

pranesiu butinai mirksiukas.gif

dar norejau paklaust, pvz vaikui koki tepaliuka rekomenduotumet, kai susizeidzia nestipriai, nudegimams, ikandimams ir kt. odos pazeidimams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 22 spalio 2009 - 16:08
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 22, 16:03)
dar norejau paklaust, o jus uzsisakinejat is aubrey?

sakiausi dviejų šampūnų miniukus - netiko man, daugiau nebenoriu iš ten plaukams siųstis tongue.gif O vieną veido priemonę išbandysiu gruodį ir parašysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 11:53)
man irgi patinka šitos kaukės greitai suteikiamas matiškumas. Ir tas jausmas, kad gerai, giliai sudrėkinta oda

nenujauti, kuri iš priemonių odą taip sutvarkė? biggrin.gif Man įdomu, ką tu pastaruoju metu jai naudojai? Tik aliejus ar dar kažką? wink.gif

o man kaip tik matiškumas kažkodėl nepatinka doh.gif norisi sveiko blizgesio ax.gif

manau, kad kaukė įtakos turėjo, bet ir Tautropfen Aquatau Moisturising Nectar prisidėjo ženkliai manau mirksiukas.gif tą patį ir ryte užsitepiau "ant" ramunėlių hidrolato.
Gaila, tik mėginuką turiu, minėjau, kad violey palepino drėkinančiom priemonėm smile.gif

o šiaip veidui naudoju kasdiena ramunėlių, palergonijų hidrolatus ir aliejus - kokosų, sviestamedžio ir tamanų. Kremų neturiu, laukiu gi alijošiaus visos serijos smile.gif

Man ramunėlių hidrolatas labai patinka, kai oda dar buvo nenusausėjus, o kaltinu menkavertę mitybą ir skysčių mažai visgi suvartojau, o atiduodavau daug, tai vakare po hidrolato nieko tepti nereikėjo, oda gerai padrėkinta jautės, jokio tempimo jausmo...
Hidrolato, gal kvapas kiek per saldus, bet nuomonė labai jau subjektyvi šiuo gyvenimo momentu, nes kokosų pakęst net negaliu kaip man jie smirdi biggrin.gif
O ramunėlės primena medaus ir pievos derinį wub.gif tik sakau, man per saldu kažkodėl unsure.gif bet ir džiūvėsiai per saldu biggrin.gif

Papildyta:

QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 12:49)
O kokiai odai ji būtent skirta? Gal galėtum palyginti su Dr. H rejuvenating kauke(drėkinimo prasme)?

niekad nepasisakiau, bet šį kart išdrįsiu biggrin.gif
Rejuvenating turėjau du miniukus po 10ml. pilnai įsitikinau, kad nuo šios kaukės man atsiranda spuogiukų, kaip ir nuo daugumos hauschka produktų unsure.gif bei kimšo poras sad.gif

QUOTE(ragana @ 2009 10 22, 13:02)
Kiek maciau, Tu visada atrodai gerai (ne "visai gerai", o "labai gerai")  smile.gif  4u.gif

ot tai ačiū bigsmile.gif nors kai tik dalinu kažką, išleidus žmogų pagalvoju, kad galėjau ir pasidažyti, pasitempti ir t.t. nes visad tokia namudinė papuolu biggrin.gif doh.gif

šiaip tai atsisėdau parašyti, kad priancūzas mielas atsirado bigsmile.gif nors gal ten moteris, nežinau smile.gif žodžiu ten keblumų yra, ryt spręsiu 4u.gif bet tai nors nedingo niekur ax.gif man jau ramiau rolleyes.gif

Tiesa, dar šį gėrį lūpom emiau lavera lips soft pearluser posted image
gal net be reikalo g.gif man mažai drėkina, tokia matinė juosta/kaukė užsideda ant lūpų ir dar spalvą, nu gal ir perlų duoda biggrin.gif man nepatiko sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 22 spalio 2009 - 16:41
QUOTE(violence @ 2009 10 22, 16:41)
o man kaip tik matiškumas kažkodėl nepatinka  doh.gif norisi sveiko blizgesio  ax.gif

O ramunėlės primena medaus ir pievos derinį  wub.gif

šiaip tai atsisėdau parašyti, kad priancūzas mielas atsirado  bigsmile.gif

tai po matiškumo ir atsiranda sveiko blizgesio biggrin.gif Žinai, kai kokią kaukę užtepi, tai veidas gali blizgėti nuo kaukės pačios, o šita kažkaip staigiai įsigeria ir gerai atrodo oda jau tuo momentu bigsmile.gif

na, nežinau, ar šitoje situacijoje verta pasikliauti tavo kvapų suvokimu lotuliukas.gif Bet kad ir nesilaukianti Eveliina yra gerai atsiliepusi tongue.gif

ooo, kokios geros žinios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 22, 16:03)
dar norejau paklaust, pvz vaikui koki tepaliuka rekomenduotumet, kai susizeidzia nestipriai, nudegimams, ikandimams ir kt. odos pazeidimams

Tamanų aliejus manau gali gelbėti, beja aš jį savo vaikams ir naudoju bėdos atveju 4u.gif
bei alijošiaus gelis galbūt talkintų 4u.gif
Atsakyti
Buvau šiandien svečiuose pas Monicą. Apsiprekinau alijošium ir tamanais. Tamanai labai įdomūs, kiek teko jų uostyt, tai iš buteliuko kvapas toks savotiškas, gal net nelabai koks, bet užsitepus ant veido labai maloniai riešutų kvapas atsikleidė.
Ir dar gavau kokybiškų eterinių aliejų pauostyt, skirtumas laaabai didelis. Tiek daug natų, kvapo subtilumas wub.gif
Dabar dar sąrašą kuriu, ko reikia ax.gif

Šiandien dar naują akių tušą nusipirkau, guminis šepetukas, labai lengvai padažo, beveik be pastangų ir rezultatas tenkina. Gal sudėtis ir ne visai gera, bet patinka man jis http://www.sephora.c...d=5737#moreInfo
Palyginimui įdedu kur prieš tai daryta foto su laveros ir iš essenzos pirktu
user posted image
dabartinis Bare Escentuals® bareMinerals® 'Flawless Definition
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 16:20)
na man Akamuti ,,paspirituotą'' hamameliu vandenį atsiuntė, nors tai puslapyje nera nurodyta doh.gif , nežinau, gal pačiai reikėjo būti atidesnei, nes daugumoje jie yra maišyti su alkoholiu, nes greitai genda, bet visgi turėtų būti įspėjimas. ax.gif

su hamameliu dažniausiai taip yra, jei nieko nerašo greičiausia yra spirituotas, visada reikia specialiai to užklausti, net ekol. sertif gamintojai linkę dėti alkoholio.

Versme, o bare minerals tušas be blogiečių?

Nepamenu kuri pirkot essenzoj hig. paketus. norėjau atsiliepimų, ar gerai limpa, ar gerai sugeria?

Summer, naudoji Suki pure facial moisture - balancing aliejuką?Mano nuomone jo sudėty yra rafinuoti aliejai.Jų gan daug, jei būtų nerafinuoti, būtų kitokia spalva ir kvapas jaustųsi. Aišku, galima užklausti, bet natūralūs aliejai praktiški visi yra gan ryškios spalvos ir su savo kvapu.
Atsakyti