QUOTE(pearl @ 2009 10 22, 12:38)
pastebejau, kad kiekvienam ta pati priemone (ypac naturali) turi skirtinga poveiki
tai va kartais, kas daugumai tinka, gali ir netikti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 12:42)
paprastučiai, bet ne prastučiai eglute82, mes irgi atsirenkam bandymų keliu - kažkas tinka, kažkas nelabai. Prekes bent aš stengiuosi prisitaikyt užsakymams iš užsienio - taip gaunasi pigiau. Pati parašyk, kokie tavo plaukai, kokia oda ir domėkis, ką tokius plaukus, odą turinčios merginos perka, kokie jų atsiliepimai. Nes jei blogi, tai būtinai parašom
noreciau tobuleti sioj srity, nes ziuriu, jus mergaites, pacios gaminates kaukes ir visa kita
be abejo sutikciau prisideti prie pirkiniu is uzsienio, o kokia cia sistema, kas kur ir kada
mano plaukai linke riebluotis, o jei netinka sampunas, pasipila pleiskanos, veido oda, kai bunu LT nusiprausus labai issauseja, be kremo negaliu, o vakare riebalu demeles atsiranda, kai bunu NO susinormalizuoja, matyt nuo oro ir klimato taip pat daug kas priklauso
QUOTE(kryyste @ 2009 10 22, 13:33)
Ir labai prikimba na ta prasme, kad padedi į muilinę, tai paskui vos atlupti gali. Ir dar man spalva nepatiko, kai prausiesi tai toks rudas vanduo nubėga. Atrodo, kad labai nešvari buvai
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2009 10 22, 12:59)
Kur gaut ta Acorelle?
dar cia radau Acorelle ziureti cia