Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 22, 14:18)
O ka gali zinot, gal ims Aubrey ir mane nustebins dar biggrin.gif

Nepamiršk tada palikti pėdsaką temoje biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 14:19)
Prisiskaičiau kontroversiškų pasisakymų apie veido garinimą, tad nusprendžiau neberizikuoti ax.gif

Kai ne kartą diskutavom apie tai, kiek kartų per savaitę reikėtų dėtis tokias kaukes, tai irgi ne kartą mačiau nuomonių, kad reikia atsirinkti pagal savo odos poreikius

Gal galėtum apie tai plačiau? 4u.gif

Na, taip svarbu atkreipti dėmesį į poreikius drinks_cheers.gif Aš gal irgi dažniau daryčiausi (šiuo metu 1k/sav.), bet man vis kirba mintis, kad paskui oda labai pripras prie tokio dažno valymo, o nustojus tai daryti pablogės ir odos būklė rolleyes.gif
Ir teisingai darai, kad neklausai daktarytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 15:26)
Gal galėtum apie tai plačiau? 4u.gif

man vis kirba mintis, kad paskui oda labai pripras prie tokio dažno valymo, o nustojus tai daryti pablogės ir odos būklė rolleyes.gif

Na tiesiog, bendro pobūdžio pastebėjimai, kad galima dar labiau pakenkti poroms ir pan., tiesiog kai kaukes noriu dažnai darytis, tai garinimą palieku toms, kurioms molio užtenka 1-2 k. per dvi savaites g.gif Be to, nepastebėjau esminio skirtumo nuo molio kaukės po garinimo ir be jo...

O manyje kažkaip gyvuoja priešingas įsitikinimas, kad kol oda džiaugiasi nuo valymo, tol ją ir lepinsiu. Jei pradėtų sausėti ir pan, retinsiu g.gif

Beje, merginos, sugalvojau, kad norėčiau pabandyti melisų ir juodųjų serbentų hidrolatus biggrin.gif Kažkaip prisiskaičiau bendrai paėmus, kokie tai puikūs augalai su stebuklingom galiom... Gal kuri užmatėt, kur būtų galima nusipirkti? 4u.gif

Tiesa, norėčiau papeikti daugelio pamėgtą Aubrey GBP šampūną blush2.gif Kartą išbandžiau kolkas, na tai turbūt pats prasčiausias šampūnas, kokį esu bandžiusi (iš natūralių) doh.gif blush2.gif Jau kaip netiko... net keista. Galėčiau sulyginti su Laveros obuoliniu - pirmą dieną lyg normaliai, antrą jau baisu pažiūrėti, o ir pleiskanų mačiau...sad.gif Be to, baisiai neskalsus, kaip buvo pastebėta. Ir konsistencija keista g.gif Liko dar truputį man jo, gal užteks dar vienam kartui, bet kolkas nemanau, kad pirksiu jį kada, o turėjau tokių minčių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 22 spalio 2009 - 14:42
Pagaliau isigijau dideli riebu alijosiu smile.gif Vakar pasigaminau pagal Daddygirl recepta kosyte, pries nakti issitepiau veida. Labai patvarke paakius - su jais vis problemu turiu - nei patine, nei pajuode ir siaip oda labai tokia sviezia paliko thumbup.gif
Aciu, Daddygirl, uz recepta !!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 22 spalio 2009 - 14:38
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 14:19)
Kelis kartus ir Suki losjoną tepiausi, tiesiog iš smalsumo norėdama pakeisti aliejuką, tai losjonas patiko mažiau nei aliejukas ax.gif Sunkiau susigėrė ir labiau oda blizgėjo g.gif

Dėl paties molio naudojimo, tiesiog pastebėjau, kad gerai veikia odą, ji tampa minkštesnė, švaresnė, švelnesnė.

tu matai g.gif O aliejukas tavęs nealergizuoja? Kuo kvepia?

vakar prieš drėkinančią Laveros kaukę vėl užsimaišiau žaliojo molio, pridėjau pagerinimų, tarp jų ir rožių ekstrakto, tamanų aliejaus smile.gif Pastebėjau, kad kai pati improvizuoju ir detales keičiu - oda labai palankiai reaguoja smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 14:36)
Beje, merginos, sugalvojau, kad norėčiau pabandyti melisų ir juodųjų serbentų hidrolatus biggrin.gif Kažkaip prisiskaičiau bendrai paėmus, kokie tai puikūs augalai su stebuklingom galiom... Gal kuri užmatėt, kur būtų galima nusipirkti? 4u.gif

tai Monicai parašyk, pasiklausk biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 15:41)
tu matai  g.gif O aliejukas tavęs nealergizuoja? Kuo kvepia?

Pastebėjau, kad kai pati improvizuoju ir detales keičiu - oda labai palankiai reaguoja smile.gif

Visai nealergizuoja g.gif Man kvepia ananasų sultimis biggrin.gif Bet Monica nurodė, kad tai - mėlynųjų ramunėlių EA kvapas 4u.gif Labai malonus, gal reiktų jo atskirai įsigyti, nes kiek suprantu, mano odai tinka ir patinka.

drinks_cheers.gif aš irgi tai šio, tai to įmaišau, kolkas sėkmingai praėjau ir "Mėtos" EA testavimą - veidui bandžiau rozmarinus, levandas, citrinas, dėl nieko oda nesupyko smile.gif Nors ir nesu visiškai tikra dėl kokybės (daugiausia juos naudoju kūnui ir plaukams).
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 14:45)
Man kvepia ananasų sultimis biggrin.gif Bet Monica nurodė, kad tai - mėlynųjų ramunėlių EA kvapas 4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi tai šio, tai to įmaišau, kolkas sėkmingai praėjau ir "Mėtos" EA testavimą - veidui bandžiau rozmarinus, levandas, citrinas,

geriau būčiau neklaususi ax.gif

užsisakiau rozmarinų, arbatmedžio ir citrinžolės organiškų EA iš Akamuti. Staigiai reikėjo, o Mėtos EA kažkodėl nenoriu veidui sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 16:04)
geriau būčiau neklaususi  ax.gif

užsisakiau rozmarinų, arbatmedžio ir citrinžolės organiškų EA iš Akamuti. Staigiai reikėjo, o Mėtos EA kažkodėl nenoriu veidui sad.gif

Kodėl? unsure.gif

Kai kitą kartą ką nors pirksiu būtent veidui, į Mėtą tikrai nebežiurėsiu (kažkaip azartas apleisti pradeda, nors kažko blogo ir nepastebėjau). Tiesiog reikėjo ekonominio prieinamo varianto, tad tam kartui atrodo ok. Kai pabaigsiu, reikės ir man atsirinkti, kur nusipirkti tikrai ekologiškų ir kokybiškų EA (KN nesinorėtų) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 15:11)
Kai pabaigsiu, reikės ir man atsirinkti, kur nusipirkti tikrai ekologiškų ir kokybiškų EA (KN nesinorėtų) rolleyes.gif

Kodel nesinoretu KN? Pagrindiniai EA KN gana nebrangus, ar as kazko nezinau??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 15:11)
Kodėl? unsure.gif

nes irgi žiūrėjau, kad variantas būtų greitas, ekonomiškas smile.gif Man intuityviai atrodo patikimesnė UK priežiūra ir spėju, kad gal Akamuti nežais nesąmoningų žaidimų kaip Mėta, tipo melisa - ne melisa, koksai skirtumas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 22, 16:14)
Kodel nesinoretu KN? Pagrindiniai EA KN gana nebrangus, ar as kazko nezinau??? g.gif

Dėl aukštų kainų. Gal aš noriu ir ne tik pagrindinių, kurie jau nėra tokie pigūs smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 16:15)
spėju, kad gal Akamuti nežais nesąmoningų žaidimų kaip Mėta

Reikia tikėtis, pranešk, kaip seksis su kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 16:15)
nes irgi žiūrėjau, kad variantas būtų greitas, ekonomiškas smile.gif Man intuityviai atrodo patikimesnė UK priežiūra ir spėju, kad gal Akamuti nežais nesąmoningų žaidimų kaip Mėta, tipo melisa - ne melisa, koksai skirtumas tongue.gif

na man Akamuti ,,paspirituotą'' hamameliu vandenį atsiuntė, nors tai puslapyje nera nurodyta doh.gif , nežinau, gal pačiai reikėjo būti atidesnei, nes daugumoje jie yra maišyti su alkoholiu, nes greitai genda, bet visgi turėtų būti įspėjimas. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 13:52)
gerai, kitaip paklausiu - kuris tau priimtinesnis? EA ar hidrolato?  4u.gif Pvz levandų EA man super, o hidrolatas - ojoj  blink.gif

biggrin.gif Itariu, kad nebesugebu tiksliai issireiksti doh.gif blush2.gif ramuneliu EA man visai patinka. Negaliu sakyti, kad svaigstu nuo jo kaip nuo levandu, bet galiu sakyti, kad patinka. Ramuneliu hidrolatas man sunkiai pakenciamo kvapo, tik tiek, kad man ji nesunkiai "permusa" kiti kvapai (frankencenso hidrolato, kur sumaisiau arba kokio tamanu aliejaus, jei ji uztepu ant virsaus). Bet pasipurskus vieno ramuneliu hidrolato man jau tenka kenteti biggrin.gif Ir del kvapo, ir del tempimo jausmo.
Beje, del levandu musu skoniai sutampa wink.gif
Atsakyti