Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 14:11)
ar tik ne Linutiaaa ją turi g.gif

aga, ji tikrai pirko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 13:28)
Aš tai noriu labai pagirti Ciel d'Azur šampūną normaliam plaukui Dėkui Violence. Man tikrai  wub.gif , o ypač derinyje su rozmarinų EA tada mažiau riebaluojasi ir labiau blizga. Pabijojau pirkti kažkaip didelį butelį, nes molio pagrindu Urtekram man visiškai netiko(aišku molis ne toks pats), nors daugumai čia kaip tik liuks, plaukai buvo prie šaknų kaip neplauti doh.gif
Būtų gerai dabar su nuolaida Nimfali nugriebti, bet gal kas įpūs sveiko proto kad ketvirto šampūno buteliuko į lentyna nereikia  blush2.gif lotuliukas.gif

man irgi labai patiko sis sampunas drinks_cheers.gif irgi dekui Violence dar nepradarytas "sandeliuke" laukia sampunas riebiems plaukams, tai viliuosi, kad dar bus geresnis, nes plaukai linke greit riebaliuotis.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 13:42)
mano mama kažkada turėjo - sakė neblogas, švelnus, bet labai jau tęžta...

Ir labai prikimba biggrin.gif na ta prasme, kad padedi į muilinę, tai paskui vos atlupti gali. Ir dar man spalva nepatiko, kai prausiesi tai toks rudas vanduo nubėga. Atrodo, kad labai nešvari buvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 12:43)
Ar daug putų buvo? Ilgai jos laikėsi ar greitai subliuško? Nesausino odos? 4u.gif

Jei domina vonios putos, tai nuo širdies siūlau Logona vaikiškas putas mirksiukas.gif Skaniai kvepia, švelniai labai, ir putų daaauuggg (po 2 kamštelių) thumbup.gif Aš tai dievinu jas. Kai baigsis, manau pirksiu vėl, labai smagios maudynės būna biggrin.gif Tik va, vandenį nudažo geltona-oranžine, nereiktų nustebti per daug smile.gif

violey man atiteko numylėtas Logonos tropinis sviestas, tai be komentarų wub.gif Taip pat dar Sante pigusis imbierinis rankų kremas, jau nebenoriu aš jo doh.gif Miniuką įpusėjau, tai pradeda pabosti kvapas, kad ir koks vos juntamas ir tikrai gan malonus bebūtų, tiesiog rankos reikalauja sunkaus riebaus kremo. Kolkas matyt man Dr. Hauschka ir Santaverde nr. 1 eitų rolleyes.gif Senokai Hauschkos rankoms nebeturėjau, pasiilgau jo, praeitą žiemą gal 4-5 tūbelės iš eilės sunaudojau, kol neatsibodo. Reikės nusipirkti kiek vėliau.

Taip pat turiu ir ramunėlių bei pelargonijų hidrolatus iš materiaaromatica. Kadangi ramunėlių hidrolato buteliuko purkštukas sugedo, tai naudoju jį tik molio kaukėms užmaišyti. Taigi nuomonės susidariusi neturiu, lyg ir patinka smile.gif O pelargonijų hidrolatą bandžiau kelis kartus vakare, tai sausino ir traukė odą sad.gif Ne iki tike, kaip nerolis, bet vistiek labai nemalonu. Norėjosi ką nors užsitepti riebesnio ax.gif

Na o labiausiai lauktas buvo mano Suki serumas, balansuojantis sebumą ir gydantis visokio tipo bėrimus. Tai savaitgalį sulaukiau ir dabar naudoju kasdien, dažniausiai du kartus. Jo vienam kartui reikia 2-3 lašiukų, tepti tarp toniko ir drėkiklio. Kadangi Suki tonikas yra šiek tiek sausinantis, tai dar ir serumo užsitepus ir taip palikus, odą vos vos traukia, o kartą net papleiskanojimą ant kaktos pastebėjau g.gif Tačiau jei po to dar užsitepu Suki aliejuko ar kito drėkiklio su alijošium, tai labai super oda jaučiasi, ir kas svarbiausia, TIKRAI sumažėjęs odos riebalavimasis dienos eigoje - visada ji man pablizga jau įpusėjus dienai, bet po šio serumo blizgesys ryškiai apmažėjęs smile.gif Jei kas turi problemų su tikrai riebia oda, išsiplėtusiom porom, tai tikrai siūlau. Kolkas dar tik kelios dienos kaip naudoju, įdomu kaip vėliau jausiuos dėl šito, ar galiausiai nenuvils.

user posted image

Kuo dar noriu pasidžiaugti, tai kad pratinuosi daryti molio kaukes kas 2-3 dienas (rasulas arba žaliasis + hidrolatas + EA), tai jau gal antra savaitė, kai sumažėjo giluminių spuogelių ir oda švaresnė atrodo ax.gif Iš tikro bijau spręsti, kas tiksliai turėjo įtakos, šiaip nuopelnus duočiau serumui ir moliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 13:09)
kaip EA?  g.gif Eveliina kažkada rašė, kad jaučiasi kaip ramunėlių pievoje, tai įsivaizdavau, kad kvepia biggrin.gif

Man EA ir hidrolato kvapas skiriasi (kaip daznai pasitaiko su hidrolatais smile.gif ). Nelabai jis man vienas schmoll.gif Tai naudoju i kaukes, dar pabandziau sumaisyti su frankencenso hidrolatu. Atrodo, kad visai nieko unsure.gif Ziuresiu kaip atrodys ilgiau panaudojus.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 10 22, 13:33)
Ir dar man spalva nepatiko, kai prausiesi tai toks rudas vanduo nubėga.

teisingai, man irgi tą patį minėjo biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 13:35)
Taip pat dar Sante pigusis imbierinis rankų kremas, jau nebenoriu aš jo doh.gif Miniuką įpusėjau, tai pradeda pabosti kvapas, kad ir koks vos juntamas ir tikrai gan malonus bebūtų,

po to dar užsitepu Suki aliejuko

Kuo dar noriu pasidžiaugti, tai kad pratinuosi daryti molio kaukes kas 2-3 dienas

o tu ir didelę talpą ėmėi, ar tik miniuką? Man ir taip buvo - nusibodo, netausojau aš jo, sakiau, kad keisiu. O kai buvo laikas pirkti, tai ir vėl jį nusipirkau. Ir jau daugiau kaip pusę išnaudojau ax.gif Žiemą dar pridedu sviestmedžio ir liuks wink.gif

ar gali po ilgesnio naudojimo apie aliejuką pasisakyti?

pradedu su oda nesusitvarkyti rolleyes.gif Ir tą darau, ir aną, o kad molį gerti būsiu užmiršusi - nei į galvą doh.gif Vėl pradėsiu naują ciklą ir gersiu žaliąjį - jis man stipresnis atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 spalio 2009 - 13:49
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 22, 13:35)
Jei domina vonios putos, tai nuo širdies siūlau Logona vaikiškas putas mirksiukas.gif

Kuo dar noriu pasidžiaugti, tai kad pratinuosi daryti molio kaukes kas 2-3 dienas (rasulas arba žaliasis + hidrolatas + EA)

Jei kalbi apie šias putas:
user posted image
Turėjau tokias, man irgi patiko kvapas, tik va nepamenu koks putojimas buvo, kažkaip neužfiksavau ax.gif

Prieš kaukę garini veidą? Ar ne per daug? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 10 22, 13:43)
Man EA ir hidrolato kvapas skiriasi (kaip daznai pasitaiko su hidrolatais smile.gif )

gerai, kitaip paklausiu - kuris tau priimtinesnis? EA ar hidrolato? 4u.gif Pvz levandų EA man super, o hidrolatas - ojoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 14:11)
ar tik ne Linutiaaa ją turi g.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 14:13)
Linutiaaa, atsiliepk biggrin.gif  4u.gif

as as biggrin.gif
vien del to nieko daugiau nerasiau, nes tas poveikis toks liko kol kas man kaip klaustukas ax.gif zodziu, po pirmo, antro isbandymo buvau patenkinta, jau atrode, kad pagaliau kazkas panasaus i Rejuvenating bigsmile.gif bet...po to, buvo laikotarpis, kai buvo labai suprastejus veido oda unsure.gif Kas mane nuvyle, kad tarkim bandant slopint tokius lyg uzdegiminius spuogelius, man atrode, kad reikalas negereja, o blogeja...zodziu, nieko ji ten neapramino man...ji man tokia labiau gal ne tai funkcijai skirta susirode g.gif Nuo to laiko, as ja atidejau i sali...ir jau buvau primirsus net ja, priminet biggrin.gif zodziu, oda jau baigia apsitvarkyti, tai sakiau meginsiu vel ja prisijaukint rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, priraset cia apie visokias gerybes, o man tik pavydet belieka, deja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 22, 14:00)
vien del to nieko daugiau nerasiau, nes tas poveikis toks liko kol kas man kaip klaustukas ax.gif

Man apskritai atrodo, kad rejuvenating nepakeičiama šiuo atžvilgiu ax.gif Aš ją jau senokai naudoju, bet man ji ir patinka labai, taupi, maloni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 15:08)
Man apskritai atrodo, kad rejuvenating nepakeičiama šiuo atžvilgiu ax.gif Aš ją jau senokai naudoju, bet man ji ir patinka labai, taupi, maloni thumbup.gif

pritariu tau drinks_cheers.gif kai turi, tai ir dziaugiesi, bet,va, kai reik isigyt...pradedi gailint pinigu ir pan....bandai pirkt kazka kitko, pasirodo vis tiek netas ir, zodziu, paskui gaunas, kad su tom paieskom, tik papildomai issileidi ir tiek ziniu biggrin.gif bet...gi nepabandzius taip ir nezinosi, speliosi, o gal... O ka gali zinot, gal ims Aubrey ir mane nustebins dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 14:48)
o tu ir didelę talpą ėmėi, ar tik miniuką?

ar gali po ilgesnio naudojimo apie aliejuką pasisakyti?

Didelę, o prieš porą savaičių miniuką nusipirkau, kurį rankinėj nešiojuos. Tai žiūrėsiu kaip čia seksis man, gal miniukui pasibaigus tiesiog Logonos sviestu tepsiuos kurį laiką (labai gerai rankoms, net ir ant sausos odos tepant) ir po to reik manyt vėl pamėgstiu Sante ax.gif

Kad žinok dar pati dvejoju biggrin.gif Na jis toks įdomus. Super lengvas, odai sudrėkinti užtenka poros lašiukų, tai tie 3,75 ml mėginuke man naudojasi jau virš mėnesio biggrin.gif Tepu 1-2 k. per dieną, retkarčiais išmainau į kitą drėkiklį, alijošiaus-tamanų pagrindu. Iš tikrųjų, tai man jis patinka, ko gero smile.gif Fainesnis už KN riebios odos aliejų, pastarasis be galo tirštas, palyginus. O man patinka tas lengvumo jausmas, užsitepus Suki. Lengva padauginti, tokiu atveju oda susiriebina daugiau, dienos eigoje. Bet jei lašelį gerai įmasažuoju ir nepersistengiu su kiekiu, tai tas pablizgėjimas atrodo kaip sveikas švytėjimas, gan estetiškai žiūrisi smile.gif Kas dar man labai svarbu, po šio aliejuko oda išlieka MINKŠTA ir švelni. Pernai su KN aliejuku buvau nusausinus ir sukietinus odą (Elytė taip konstatavo, o aš nusprendžiau, kad kaltas buvo aliejukas ir levandų/nerolio hidrolatas, abu labai sausino) g.gif Kolkas dar nesiryžtu pirkti normalios pakuotės, bet ateity dar pagalvosiu, kai baigsis. Kelis kartus ir Suki losjoną tepiausi, tiesiog iš smalsumo norėdama pakeisti aliejuką, tai losjonas patiko mažiau nei aliejukas ax.gif Sunkiau susigėrė ir labiau oda blizgėjo g.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 14:50)
Jei kalbi apie šias putas

Prieš kaukę garini veidą? Ar ne per daug? unsure.gif

Tos pačios drinks_cheers.gif

Negarinu smile.gif Tiesiog prieš tai šiltu vandeniu nusiprausiu, kad bent kažkiek poros prasivertų, plius neretai tuo metu vonioje guliu, tai veidukas drėgmės gauna. Su garinimais mečiau po 2 Hauschkos 'steam bath' sunaudotų buteliukų. Prisiskaičiau kontroversiškų pasisakymų apie veido garinimą, tad nusprendžiau neberizikuoti ax.gif

Dėl paties molio naudojimo, tiesiog pastebėjau, kad gerai veikia odą, ji tampa minkštesnė, švaresnė, švelnesnė. Kai ne kartą diskutavom apie tai, kiek kartų per savaitę reikėtų dėtis tokias kaukes, tai irgi ne kartą mačiau nuomonių, kad reikia atsirinkti pagal savo odos poreikius - gal kartą per dvi savaites, o gal kasdien tau jas reikia darytis smile.gif Man 3 kartais per savaitę yra super, tik į gerą kolkas mirksiukas.gif Mat šiuo metu iš esmės sprendžiu problemas, susijusias su nesiliaujančiais bėrimais, tai viliuosi molis bus kaip žingsnis į priekį, svarbu tik neapsileisti ax.gif Nes viena gydytoja tiesiog KT išrašė tam reikalui ir sakė, kad daugiau niekas man nepadės doh.gif Na arba pastoti smile.gif Bet gal ačiū, kolkas eisiu savo nusistatyta kryptimi ir metodais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 22 spalio 2009 - 14:21