QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 12:43)
Ar daug putų buvo? Ilgai jos laikėsi ar greitai subliuško? Nesausino odos?
Jei domina vonios putos, tai nuo širdies siūlau Logona vaikiškas putas
Skaniai kvepia, švelniai labai, ir putų daaauuggg (po 2 kamštelių)
Aš tai dievinu jas. Kai baigsis, manau pirksiu vėl, labai smagios maudynės būna
Tik va, vandenį nudažo geltona-oranžine, nereiktų nustebti per daug
Iš
violey man atiteko numylėtas Logonos tropinis sviestas, tai be komentarų
Taip pat dar Sante pigusis imbierinis rankų kremas, jau nebenoriu aš jo
Miniuką įpusėjau, tai pradeda pabosti kvapas, kad ir koks vos juntamas ir tikrai gan malonus bebūtų, tiesiog rankos reikalauja sunkaus riebaus kremo. Kolkas matyt man Dr. Hauschka ir Santaverde nr. 1 eitų
Senokai Hauschkos rankoms nebeturėjau, pasiilgau jo, praeitą žiemą gal 4-5 tūbelės iš eilės sunaudojau, kol neatsibodo. Reikės nusipirkti kiek vėliau.
Taip pat turiu ir ramunėlių bei pelargonijų hidrolatus iš
materiaaromatica. Kadangi ramunėlių hidrolato buteliuko purkštukas sugedo, tai naudoju jį tik molio kaukėms užmaišyti. Taigi nuomonės susidariusi neturiu, lyg ir patinka
O pelargonijų hidrolatą bandžiau kelis kartus vakare, tai sausino ir traukė odą
Ne iki tike, kaip nerolis, bet vistiek labai nemalonu. Norėjosi ką nors užsitepti riebesnio
Na o labiausiai lauktas buvo mano
Suki serumas, balansuojantis sebumą ir gydantis visokio tipo bėrimus. Tai savaitgalį sulaukiau ir dabar naudoju kasdien, dažniausiai du kartus. Jo vienam kartui reikia 2-3 lašiukų, tepti tarp toniko ir drėkiklio. Kadangi Suki tonikas yra šiek tiek sausinantis, tai dar ir serumo užsitepus ir taip palikus, odą vos vos traukia, o kartą net papleiskanojimą ant kaktos pastebėjau
Tačiau jei po to dar užsitepu Suki aliejuko ar kito drėkiklio su alijošium, tai labai super oda jaučiasi, ir kas svarbiausia, TIKRAI sumažėjęs odos riebalavimasis dienos eigoje - visada ji man pablizga jau įpusėjus dienai, bet po šio serumo blizgesys ryškiai apmažėjęs
Jei kas turi problemų su tikrai riebia oda, išsiplėtusiom porom, tai tikrai siūlau. Kolkas dar tik kelios dienos kaip naudoju, įdomu kaip vėliau jausiuos dėl šito, ar galiausiai nenuvils.
Kuo dar noriu pasidžiaugti, tai kad pratinuosi daryti molio kaukes kas 2-3 dienas (rasulas arba žaliasis + hidrolatas + EA), tai jau gal antra savaitė, kai sumažėjo giluminių spuogelių ir oda švaresnė atrodo
Iš tikro bijau spręsti, kas tiksliai turėjo įtakos, šiaip nuopelnus duočiau serumui ir moliui