Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

koks ea dar tinka plaukams be rozmarinu, bet, kad poveikis butu panasus - purintu plaukus? Ilgokai jau rozmarinus naudoju reiketu pertraukos su juo
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 22, 11:49)

na as vonioje gulejau kazkur apie 20min tai tiek laikesi bet jau po truputi bliusko, na o putu pakankamai buvo, man pakanka tiek, odeles net nzn nepastebejau kad sausintu g.gif

Aišku, dėkui 4u.gif Gal reikės kada pasižvalgyti vonios putų. Dabar turiu Faith in Nature šokoladines, tai putų būna, bet ne per daug, gan greitai sukrenta, o ir šokolado kvapo nelabai jaučiasi. Bet vien tik prausiantis (duše) su ja - kvepia ax.gif Keistai kažkaip biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 11:53)
man irgi patinka šitos kaukės greitai suteikiamas matiškumas. Ir tas jausmas, kad gerai, giliai sudrėkinta oda biggrin.gif Tik reikia jos nepritepti labai storai  ax.gif

O kokiai odai ji būtent skirta? Gal galėtum palyginti su Dr. H rejuvenating kauke(drėkinimo prasme)? 4u.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 12:28)
bet gal kas įpūs sveiko proto kad ketvirto šampūno buteliuko į lentyna nereikia  blush2.gif lotuliukas.gif

Tokiu atveju raminčiau save, kad ne aš viena naudoju tuos šampūnus ir jie greitai baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 22 spalio 2009 - 12:50
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 14:40)
prasom mirksiukas.gif tai lauksim atsiliepimu ax.gif
ka radai? ax.gif

rasiau praeitos temos pabaigoj ar sios pradzioj apie ta prausikli , tai galiu palyginti su dr H. CC - poru lygtais nekemsa, bet veida tempia daugiau (nors ir geriau nuvalo kiek pastebejau...), nes vakare paprastai nusivalau su dr. H. Milk ir CC, o cia turbut vieno karto uztektu sio prausiklio (nors galima ir du kartus naudot). Mano tikslas buvo surasti naturalu prausikli ne alkoholio ir dvejojau tarp sito konkretaus ir kito prausiklio - gaminanti imone ta pati, tik brandai skiriasi (pasirinkau pigesni - nors cia kainos faktorius nugalejo lotuliukas.gif ) o kvepia wub.gif labai svelniai ir neerzinanciai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 22 spalio 2009 - 12:52
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 12:49)
O kokiai odai ji būtent skirta? Gal galėtum palyginti su Dr. H rejuvenating kauke(drėkinimo prasme)? 4u.gif

nepamenu, kokiai odai ji, bet mano mišriai ji labai tinka. Ne taip, kaip ta raminanti Santes, kur kryyste irgi nuo jos nukentėjo... doh.gif Rejuvenating man labiau yra raminanti, o Laveros - stipriai drėkinanti. Oda su ja jaučiasi kaip smarkiai drėgmės į vidų prisiurbusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 11:53)
laimo skiltelė. dar Rasma gyrė Acorelle su rožėmis smile.gif

Kur gaut ta Acorelle?
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 22, 13:51)
rasiau praeitos temos pabaigoj ar sios pradzioj apie ta prausikli , tai galiu palyginti su dr H. CC - poru lygtais nekemsa, bet veida tempia daugiau (nors ir geriau nuvalo kiek pastebejau...), nes vakare paprastai nusivalau su dr. H. Milk ir CC, o cia turbut vieno karto uztektu sio prausiklio (nors galima ir du kartus naudot). Mano tikslas buvo surasti naturalu prausikli ne alkoholio ir dvejojau tarp sito konkretaus ir kito prausiklio - gaminanti imone ta pati, tik brandai skiriasi (pasirinkau pigesni - nors cia kainos faktorius nugalejo lotuliukas.gif ) o kvepia wub.gif  labai svelniai ir neerzinanciai wub.gif

dabar prisiminiau, kad buvai rasius doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2009 10 22, 13:59)
Kur gaut ta Acorelle?

seimos vaistinese, jei neklystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 22, 11:23)
uoj, ar nebus čia tas variantas, kad rūbų spinta per maža ir aš neturiu ką apsirengti  doh.gif  lotuliukas.gif

Vakarykščios procedūros suveikė, nusausėjimų nėra, oda švyti ir visai gerai aš atrodau biggrin.gif

Kiek maciau, Tu visada atrodai gerai (ne "visai gerai", o "labai gerai") smile.gif 4u.gif

Del hidrolatu, tai man ramuneliu hidrolatas sausina oda. Po ramuneliu hidrolato netepti aliejaus negaliu. Kvapas man jo irgi nelabai unsure.gif
Pelargoniju man labiau patinka. Geriau drekina, nesausina odos ir kvapas man labai mielas (kaip ir pelargoniju EA) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 12:54)
Rejuvenating man labiau yra raminanti, o Laveros - stipriai drėkinanti. Oda su ja jaučiasi kaip smarkiai drėgmės į vidų prisiurbusi biggrin.gif

Vadinasi jos labai skirtingos, galvojau gal panašaus poveikio ax.gif O gal buvo kokia kita kaukė paminėta kaip rejuvenating pakaitalas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 14:07)
Vadinasi jos labai skirtingos, galvojau gal panašaus poveikio ax.gif O gal buvo kokia kita kaukė paminėta kaip rejuvenating pakaitalas? unsure.gif

ar tik nebuvo mineta kazkokia is aubrey organics? g.gif gal kas nors mane patikslins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 10 22, 13:02)
Kvapas man jo irgi nelabai  unsure.gif

kaip EA? g.gif Eveliina kažkada rašė, kad jaučiasi kaip ramunėlių pievoje, tai įsivaizdavau, kad kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 13:42)
reikia biggrin.gif Tai miniuką įsigyk wink.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 13:49)
Tokiu atveju raminčiau save, kad ne aš viena naudoju tuos šampūnus ir jie greitai baigiasi biggrin.gif

oi merginos, sulauksi atkalbėjimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip, naudoju tikrai ne viena ax.gif na jei dar nuolaidos bus, kai būsiu vln reikės rimtai pamąstyt biggrin.gif
beje, atrodo miniukai būna tik Druide, o ir didelį butelį dabar to gėrio apsimoka pikti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 14:09)
ar tik nebuvo mineta kazkokia is aubrey organics? g.gif gal kas nors mane patikslins ax.gif

ar tik ne Linutiaaa ją turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 13:09)

Taip ir galvojau, kad kažkada buvau užfiksavus tokias šnekas biggrin.gif
QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 13:11)
ar tik ne Linutiaaa ją turi g.gif

Linutiaaa, atsiliepk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti