QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 22, 11:49)
na as vonioje gulejau kazkur apie 20min tai tiek laikesi bet jau po truputi bliusko, na o putu pakankamai buvo, man pakanka tiek, odeles net nzn nepastebejau kad sausintu
Aišku, dėkui Gal reikės kada pasižvalgyti vonios putų. Dabar turiu Faith in Nature šokoladines, tai putų būna, bet ne per daug, gan greitai sukrenta, o ir šokolado kvapo nelabai jaučiasi. Bet vien tik prausiantis (duše) su ja - kvepia Keistai kažkaip
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 11:53)
man irgi patinka šitos kaukės greitai suteikiamas matiškumas. Ir tas jausmas, kad gerai, giliai sudrėkinta oda Tik reikia jos nepritepti labai storai
O kokiai odai ji būtent skirta? Gal galėtum palyginti su Dr. H rejuvenating kauke(drėkinimo prasme)?
QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 12:28)
bet gal kas įpūs sveiko proto kad ketvirto šampūno buteliuko į lentyna nereikia
Tokiu atveju raminčiau save, kad ne aš viena naudoju tuos šampūnus ir jie greitai baigiasi
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 14:40)
rasiau praeitos temos pabaigoj ar sios pradzioj apie ta prausikli , tai galiu palyginti su dr H. CC - poru lygtais nekemsa, bet veida tempia daugiau (nors ir geriau nuvalo kiek pastebejau...), nes vakare paprastai nusivalau su dr. H. Milk ir CC, o cia turbut vieno karto uztektu sio prausiklio (nors galima ir du kartus naudot). Mano tikslas buvo surasti naturalu prausikli ne alkoholio ir dvejojau tarp sito konkretaus ir kito prausiklio - gaminanti imone ta pati, tik brandai skiriasi (pasirinkau pigesni - nors cia kainos faktorius nugalejo ) o kvepia labai svelniai ir neerzinanciai
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 12:49)
O kokiai odai ji būtent skirta? Gal galėtum palyginti su Dr. H rejuvenating kauke(drėkinimo prasme)?
nepamenu, kokiai odai ji, bet mano mišriai ji labai tinka. Ne taip, kaip ta raminanti Santes, kur kryyste irgi nuo jos nukentėjo... Rejuvenating man labiau yra raminanti, o Laveros - stipriai drėkinanti. Oda su ja jaučiasi kaip smarkiai drėgmės į vidų prisiurbusi
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 11:53)
laimo skiltelė. dar Rasma gyrė Acorelle su rožėmis
Kur gaut ta Acorelle?
QUOTE(pearl @ 2009 10 22, 13:51)
rasiau praeitos temos pabaigoj ar sios pradzioj apie ta prausikli , tai galiu palyginti su dr H. CC - poru lygtais nekemsa, bet veida tempia daugiau (nors ir geriau nuvalo kiek pastebejau...), nes vakare paprastai nusivalau su dr. H. Milk ir CC, o cia turbut vieno karto uztektu sio prausiklio (nors galima ir du kartus naudot). Mano tikslas buvo surasti naturalu prausikli ne alkoholio ir dvejojau tarp sito konkretaus ir kito prausiklio - gaminanti imone ta pati, tik brandai skiriasi (pasirinkau pigesni - nors cia kainos faktorius nugalejo ) o kvepia labai svelniai ir neerzinanciai
dabar prisiminiau, kad buvai rasius
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2009 10 22, 13:59)
Kur gaut ta Acorelle?
seimos vaistinese, jei neklystu
QUOTE(violence @ 2009 10 22, 11:23)
uoj, ar nebus čia tas variantas, kad rūbų spinta per maža ir aš neturiu ką apsirengti
Vakarykščios procedūros suveikė, nusausėjimų nėra, oda švyti ir visai gerai aš atrodau
Vakarykščios procedūros suveikė, nusausėjimų nėra, oda švyti ir visai gerai aš atrodau
Kiek maciau, Tu visada atrodai gerai (ne "visai gerai", o "labai gerai")
Del hidrolatu, tai man ramuneliu hidrolatas sausina oda. Po ramuneliu hidrolato netepti aliejaus negaliu. Kvapas man jo irgi nelabai
Pelargoniju man labiau patinka. Geriau drekina, nesausina odos ir kvapas man labai mielas (kaip ir pelargoniju EA)
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 12:54)
Rejuvenating man labiau yra raminanti, o Laveros - stipriai drėkinanti. Oda su ja jaučiasi kaip smarkiai drėgmės į vidų prisiurbusi
Vadinasi jos labai skirtingos, galvojau gal panašaus poveikio O gal buvo kokia kita kaukė paminėta kaip rejuvenating pakaitalas?
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 14:07)
Vadinasi jos labai skirtingos, galvojau gal panašaus poveikio O gal buvo kokia kita kaukė paminėta kaip rejuvenating pakaitalas?
ar tik nebuvo mineta kazkokia is aubrey organics? gal kas nors mane patikslins
QUOTE(ragana @ 2009 10 22, 13:02)
Kvapas man jo irgi nelabai
kaip EA? Eveliina kažkada rašė, kad jaučiasi kaip ramunėlių pievoje, tai įsivaizdavau, kad kvepia
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 13:42)
reikia Tai miniuką įsigyk
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 13:49)
Tokiu atveju raminčiau save, kad ne aš viena naudoju tuos šampūnus ir jie greitai baigiasi
oi merginos, sulauksi atkalbėjimo taip, naudoju tikrai ne viena na jei dar nuolaidos bus, kai būsiu vln reikės rimtai pamąstyt
beje, atrodo miniukai būna tik Druide, o ir didelį butelį dabar to gėrio apsimoka pikti
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 14:09)
ar tik ne Linutiaaa ją turi
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 13:09)
Taip ir galvojau, kad kažkada buvau užfiksavus tokias šnekas
QUOTE(pepkė @ 2009 10 22, 13:11)
ar tik ne Linutiaaa ją turi
Linutiaaa, atsiliepk