O as uz maisto netoleravimo testa suplojau 1600 kazkoks keistu pavadinimu IMUPRO300.
pradzioj galvojau, kad esu kvaila, jog ismeciau sitiek pinigu....
istyre 273 produktus. Pasirodo, kad negaliu DAU KO VALGYT bet rezultatas mane maloniai nustebino. jau po poros menesiu numeciau 10 kg... isnyko odos bedos (nebeturiu nei 1 spuogelio).
Tikrai buvo verta, nes toks jausmas, kad net ir pajaunejau
Perskaičiau visą temą - baisu. Visų pirma, kad tiek daug patikinčių visiškai niekuo nepagrįsta reklama (tarp jų ir mano artima giminaitė, kurios patirtis - grynai, kaip daugelio čia rašiusų. Meniu kone identiškas visiems, leidžiami produktai - vos keli, daugiausia egzotiški. Laikantis dietos svoris krenta, pradžioj savijauta puiki, vėliau pradeda ir plaukai kristi, ir nuotaika ir visa ko nereikia.). Gal čia lietuviškas būdas, bet kodėl nė viena nuėjus nepakamantinėjot gerokai prieš mokėdamos pinigus: kur moksliniai įrodymai (o ne tik VBS lygio: poniai X labai padėjo, o ponas Y tą ir tą išsigydė), kur čekis, įrodantis, kad sumokėjai už paslaugą, kas į paslaugą įeina, kokie bus rezultatai, kodėl gydytojai tokių testų efektyvumą neigia, o žarnyno valymą apskritai draudžia, kodėl visiems randa tų pačių ligų, kurios net ne ligos, o normalūs visiems karts nuo karto pasitaikantys nusiskundimai (nuovargis, kartais pilvą skauda, kartais dujos kaupias - kam to nebūna???), kodėl neranda tikrų turimų ligų (tikrų, seniai diangnozuotų alergijų ir pan).
Paklausinėtumėt, įsitikintumėt, kad normaliai atsakyti nesugeba, bando eiti per aplinkui, kišti reklamą (vėlgi, istorijas, kaip tam ir tam padėjo ir pan, ne tikrus kiekybinius statistiškai pagrįstus), kaltinti, kad gydytojai tik "chemiją moka kišti" ar pan.
Visa esmė tokio 'gydymo', kaip ir daugybės lieknėjimui skirtų piliulių, preparatų ir superdietų, kad visada atsiras tokių, kuriems 'padėjo'. Kurie sumokėję daug pinigų labai stengėsi laikytis tų girežtų dietų, nuo kurių bet kam svoris nukristų, tinka tas maistas netinka, kurie netgi įtikęjo veiksmingumu ir placebo poveikiu kokią ligą išsigydė. Ir tokie žmonės per visur skelbs, kaip tai veiksminga. Nors iš tiesų veiksminga yra tai, kad pradėjo valgyt daugiau vaisių, daržovių, kruopų, mažiau gyvulinių riebalų, saldumynų, alkoholio ir kavos, kas be abejo padeda odai ir svorį sutvarko, bet tam nereikia leisti pinigų kažkokiems testams ar egzotiškiems produktams.
Tuo tarpu tie, kuriems nė velnio nesuveikė (daugumai), tyliai sėdės kamputy, nieko niekam nesakys (nes gėda, juk įtikėjo, tiek pinigų išleido). Ir jau tie vienetai, kurie bandys pasisakyti, kad tai apgaulė, pinigų plovimas, tų balsai bus kaip šauksmas tyruose.
Patarimas - užuot švaistę nors centą tokiems apgaulių centrams, paaukokit geriau tuos pinigus labdarai kokiai. Iš karto geriau pasijusit, plius kažkam padėsit geriau gyventi.
Kaip kas nori, taip tas daro. Jeigu tu geriau jautiesi paaukojusi pinigų - aukok. Aš geriau jaučiuosi tada, kai nesėdžiu vietoje ir nebambu, kad man labai negerai, o kažko imuosi. Ir nesvarbu kas tai būtų. Mieli lietuviai, nustokite skaičiuoti svetimus pinigus, kur noriu ten juos ir leidžiu. Ir kiekvienas suaugęs žmogus taip, kur nori, ten ir leidžia juos. O čekius už visas man atliktas paslaugas gavau. Tad nežinau kaip ten buvo kitiems. Vieniems atrodo didžiulė beprotybė leisti pinigus "trollbeads" karoliukams, kitiems - maistui, dietoms, drabužiams ir pan., leiskite pinigus ten, kur norite. Jeigu čia tokia nesąmonė, darosi ponia Tulčina tokius pinigus, tai gerai, protinga moteris. Padarykit ir Jūs iš betkokio š.., tokį verslą. Ne kiekvienas taip sugeba. Taigi, respektas.
Kaip kas nori, taip tas daro. Jeigu tu geriau jautiesi paaukojusi pinigų - aukok.
Aš geriau jaučiuosi tada, kai nesėdžiu vietoje ir nebambu, kad man labai negerai, o kažko imuosi. Ir nesvarbu kas tai būtų.
Mieli lietuviai, nustokite skaičiuoti svetimus pinigus, kur noriu ten juos ir leidžiu. Ir kiekvienas suaugęs žmogus taip, kur nori, ten ir leidžia juos.
O čekius už visas man atliktas paslaugas gavau. Tad nežinau kaip ten buvo kitiems.
Vieniems atrodo didžiulė beprotybė leisti pinigus "trollbeads" karoliukams, kitiems - maistui, dietoms, drabužiams ir pan., leiskite pinigus ten, kur norite.
Jeigu čia tokia nesąmonė, darosi ponia Tulčina tokius pinigus, tai gerai, protinga moteris. Padarykit ir Jūs iš betkokio š.., tokį verslą. Ne kiekvienas taip sugeba. Taigi, respektas.
Turėti sėkmingą verslą galima ir be ššš Jei rimtai, tai kiti sugeba daryti verslą nežaisdami su klientų sveikata. Esmė, ką rašiau, yra ne prioritetai, ką aprašėte jūs (vienam svarbu dietos, kitam hobiai). Jei žmogus moka dietologui, kad šis moksliškai pagrįstais ir sveikatai baudingais būdais jam padės - super. Tuo tarpu mokėti už tokius iš nieko sukurtus, jokiu mokslu neparentus testus ar dar blogiau, -arnyno valymą, kuris daug kam netgi pakenkia ir yra naudingas tik labai retais atvejais ir tik ne tokiais kiekiais kaip ten siūloma, yra švaistymas.
O bambėti aš nebambu, ir irgi kažko imuosi (pvz nueinu į aerobiką), žinutė buvo parašyta tiesiog norint geranoriškai patarti, bet ką jau čia (parašas kaip tik į temą)
Turėti sėkmingą verslą galima ir be ššš Jei rimtai, tai kiti sugeba daryti verslą nežaisdami su klientų sveikata. Esmė, ką rašiau, yra ne prioritetai, ką aprašėte jūs (vienam svarbu dietos, kitam hobiai). Jei žmogus moka dietologui, kad šis moksliškai pagrįstais ir sveikatai baudingais būdais jam padės - super. Tuo tarpu mokėti už tokius iš nieko sukurtus, jokiu mokslu neparentus testus ar dar blogiau, -arnyno valymą, kuris daug kam netgi pakenkia ir yra naudingas tik labai retais atvejais ir tik ne tokiais kiekiais kaip ten siūloma, yra švaistymas.
O bambėti aš nebambu, ir irgi kažko imuosi (pvz nueinu į aerobiką), žinutė buvo parašyta tiesiog norint geranoriškai patarti, bet ką jau čia (parašas kaip tik į temą)
Verslą iš gero dalyko padaryt lengviau nei iš š.. Bet tiek to Prieš žarnyno valymą, gali atlikti tyrimą, kokia žarnyno būklė ir ko jame yra
Niekam nieko neperšu, bet visada būna patenkintų ir ne, ir čia nepriklausomai ponios Tulčinos klinika ar paprasta miesto ligoninė, tad daugiau optimizmo mielieji..
Mano gana stambi drauge dare zarnyno valyma, tai sake toks tamsus vanduo is pirmo bego...ir istrauke gydytpja 50cm kirmele bet po keliu apsilankymo vandenukas jau bego svaresnis. Nezinau ar pati rysciausi tokiai procedurai, jei tai butu gyvenimo ar mirties klausimas, tuomet taip
Mano gana stambi drauge dare zarnyno valyma, tai sake toks tamsus vanduo is pirmo bego...ir istrauke gydytpja 50cm kirmele bet po keliu apsilankymo vandenukas jau bego svaresnis.
Nezinau ar pati rysciausi tokiai procedurai, jei tai butu gyvenimo ar mirties klausimas, tuomet taip
aciu, kad sutaupet man virs 1000 Lt jau buvau uzsirasiusi kitai savaitei ta testa daryti ir dar net ir zarnyno valyma kartu gerai, kad yra kas proto ikrecia
šiaip organizmas taip sutvarkytas, kad jis pats apsivalo, tiek žarnynas, tiek visi kiti organai, juk kam mums pvz tie kepenys reikalingi?? todėl man juokinga, kai kalbama, kad kokie nors med. centrai padeda pašalinti toksinus ir t.t. Kepenys detoksikuoja ir šalina visokiu toksinus, vaistų likučius. Na visada yra lengvatikių ir kaip teisingai čia kažkuri sakė, kas kur nori, tegul ten ir leidžia savo tuos pinigus. Mano organizmas ir pats išsivalo. O apie tai, kad po visokių žarnyno valymų žmonės prasiš.....ikt negali, tai jau ne iš vieno girdėjau. Išvalo žarnyną, paskui atstatinėji mikroflorą ir pasaka be galo. o produktų tinkamumo organizmui nustatytas pagal kraują... Nžn.. Aš ir pati jaučiu, kas man tinka, o kas netinka. Atsisakyk visko, kas nesveiką, griaužk morkas, kopūstus, negerk kavos, alkoholio, svoris kris kaip pašėlęs. Kas gi kitas labiau žino, kas tinka mano organizmui, nei aš pati?
Kaip kas nori, taip tas daro. Duokit žmonėms pasirinkimo laisvę Aš paskaičius tokius komentarus irgi nebenorėjau nieko. Bet vis dėl to nuėjau.. Ir visiškai dėl to nesigailiu
Kaip kas nori, taip tas daro. Duokit žmonėms pasirinkimo laisvę
Aš paskaičius tokius komentarus irgi nebenorėjau nieko. Bet vis dėl to nuėjau.. Ir visiškai dėl to nesigailiu
kodel taip pykstate?juk nepersa Jums niekas nuomones savo...Jus tai atlikote, Jums patiko saunu...
as , asmeniskai turedama tiek licnu lt ir eiciua ir pasidaryciau... bet tiesiog ju nera...o tos paslaugos sulig metais brangeja ir nesvarbu krize ar ne....
bet as ir manau, kad cia daugiau pinigu svaistymas, nors zarnyna prasivalyt noreciau , bet esu laikiusis dietos tai per pusmeti 20kg buvau nuridenusi, na ir isvada: (bent jau mano kunui cia)...kuo maziau maisto ir reguliarus valgymas, tuomet ir busiu gazele, ir be jokiu pinigu kisimo...
tai stai...bet visgi paskaiciau temele, nes visgi domina,o gal kada ir praturtesiu