Siandien buvau baseine. Siaip tik plaukiojau, sukurinej vonioj buvau. Sulaukiau laiko, kada turetu prasideti nesciuju manksta, bet taip ir nedrisau prie visu prisijungti ir kartu mankstintis, nes visos nestukes jau buvo su didziuuuliais pilvukais , o maniskio dar nelabai matos... Jei butu atejusi bent viena su panasiu pilvuku kaip mano, gal ir buciau ejus, o dabar kazkaip nejaukiai pasijutau. Lauksiu, kol issoks pilvelis, o iki tol tik plaukiosiu. bet ir tai laaabai smagu
Tai va...noriu pasidalinti savo ispudziais. Vakar su vyru nuejome i Telekomo baseina. Jau prie rubines taip trenke chloru, kad reikejo is karto apsisukti ir iseiti....Vanduo SALTAS...tikrai saltas, kai paklausiau fyfu, kurios stovi prie kasu kokia vandens temperatura, pakele akis i dangu ir pasake "nu ka mes zinom...". Sienos apipelijusios, pirtyje 2 metru plote sedi po 20 zmoniu, atrodo, kad prakaitas, net nuo lubu varva, be to pas "besigarinancias" mamas vis ibega vaikuciai ir tarpduryje koki pusvalandi strikineja. Oj....SIAUBAS !!!! Gyvenime ten nebeisiu ir kietiems nepatariu. Atrodo, kad jie ten tyciojasi. Jei baseinas nebeatitinka standartu uzdarykit ir nustokit melzti pinigus is zmoniu. ziauriai supykau...
Atsiprasau mergaites, bet tiesiog jei kas ruosiates ten eiti pagalvokit dar karta...
Atsiprasau mergaites, bet tiesiog jei kas ruosiates ten eiti pagalvokit dar karta...
Sveikos,
Aš turbūt kvailai paklausiu ,bet ar galima eiti į pirtį,nors trumpam,nes prie baseinų visur yra ir pirtis.Man nėštumo pradžia.
Aš turbūt kvailai paklausiu ,bet ar galima eiti į pirtį,nors trumpam,nes prie baseinų visur yra ir pirtis.Man nėštumo pradžia.
sportima, nėštumo pradžioj tikrai neičiau, o ir vėliau ečiau tik į vėsią pirtį. man gydytoja į pirti eiti neleido
Papildyta:
tai kiek žinau nėščiosioms ten yra kitas baseinas, toks varlinukas. ten vanduo šiltas. o tu turbūt buvai bendrame baseine?
be to, į pirtį geriau neiti. ir dar - kiek žinau chloro jau nebenaudoja, dabar naudoja kažkokį kitą chemikalą
Papildyta:
QUOTE(maupiecka @ 2006 03 20, 10:47)
Tai va...noriu pasidalinti savo ispudziais. Vakar su vyru nuejome i Telekomo baseina. Jau prie rubines taip trenke chloru, kad reikejo is karto apsisukti ir iseiti....Vanduo SALTAS...tikrai saltas, kai paklausiau fyfu, kurios stovi prie kasu kokia vandens temperatura, pakele akis i dangu ir pasake "nu ka mes zinom...". Sienos apipelijusios, pirtyje 2 metru plote sedi po 20 zmoniu, atrodo, kad prakaitas, net nuo lubu varva, be to pas "besigarinancias" mamas vis ibega vaikuciai ir tarpduryje koki pusvalandi strikineja. Oj....SIAUBAS !!!! Gyvenime ten nebeisiu ir kietiems nepatariu. Atrodo, kad jie ten tyciojasi. Jei baseinas nebeatitinka standartu uzdarykit ir nustokit melzti pinigus is zmoniu. ziauriai supykau...
tai kiek žinau nėščiosioms ten yra kitas baseinas, toks varlinukas. ten vanduo šiltas. o tu turbūt buvai bendrame baseine?
be to, į pirtį geriau neiti. ir dar - kiek žinau chloro jau nebenaudoja, dabar naudoja kažkokį kitą chemikalą
QUOTE(maupiecka @ 2006 03 20, 11:47)
Truputi pataisymas, dabar ten ne telekomo sporto klubas, o IMPULS'as! Bet del higienos sutinku, as tame baseine, o gal pirti pasigavau grybeli, todel per visa pirma nestuma turejau problemu todel i baseinus ziuriu nepatikliai, nes ten nei tikrina tavo sveikata, nei kojas ziuri, ka jau kalbet apie ginekologines pazymas
Nežinau, kaip kitur, bet aš visada prašau nėščiosios parodyti savo nėštumo "pasikeitimo lapą", kuriame yra žinios apie jos sveikata, o taip pat ir tepinėlių rezultatai. Kiekvienas save gerbiantis treneris turėtų pasidomėti kokia yra nėščiosio būklė. Visada pasiūlau naujokei susitikti ant baseino kranto, kur pasižiūriu jos pėdas ir plaštakas. Yra tekę matyti ne visai tinkamų baseinui atvejų (švelniai pasakius), todėl stengiuosi į tai žiūrėti rimtai.
Meistromargaritai dėl jogos: lankau jogos užsiėmimus, kuriuos veda Jurga Švedienė Rytų kovų centre (Laivės prospekte, netoli Maximos) antradieniais ir ketvirtadieniais 9.30, trunka beveik 2 val su visais prasikvėpavimais. Kaina 12lt už sykį. Pratimai nebūna labai sunkūs, nes pritaikyti nėštukėms. Aišku, visada geriau pasitarti su gydytoju prieš pradedant. Lavinami raumenukai, kurių prireiks lemtingąją gimdymo valandą ir šiaip bendrai savijautai, bent jau man tai super! Būna kartais tragiškai jauties, pavargus, sunki, vos prisiverti nueit, o kai nueini, tai po visko antras kvėpavimas atsiveria Dar lankau baseiną Moksleivių rūmuose, bet tik prasiplaukiot, ne spec.mankštas. Tiesa, paskutiniu metu kiek apsileidau Mums jau eina 36 savaitė ir galim pateikt išvadą, kad jei nesportuotumėm, tai būtų šakės fiziškai ir psichologiškai Taip kad visoms pilvukėms ryžto ir sėkmės!!
Na aš ką tik iš baseino Buvome Sugiharoje..Tai man patiko..Taip smagiai pasportavome...Buvo tik keturios nėštukės..laikas pralėkė labai greitai ....Po mankštos trenerė mums naujokėms viską paaiškino, patarė ir t.t Na vienu žodžiu dabar kaifuoju ir vėl eisiu..
Tik kainos nėra žemos..Vienas kartas 30 lt. bet jeigu perki 20 kartų tai gaunais po 18 lt. Tai turbūt atgailėsi 370 lt. ir nusipirksiu abonentą
Nėra daug žmonių, ramu, tvarkinga ir labai geras poilsis..nors jaučiu kad pavargau truputį....Kažkad esu skaičiusi kad labai nuobodu sugicaroje ir t.t bet drįstau prieštarauti..aš prieš sportavau aerobiką..tai ši mankšta pasirodo
Tik kainos nėra žemos..Vienas kartas 30 lt. bet jeigu perki 20 kartų tai gaunais po 18 lt. Tai turbūt atgailėsi 370 lt. ir nusipirksiu abonentą
Nėra daug žmonių, ramu, tvarkinga ir labai geras poilsis..nors jaučiu kad pavargau truputį....Kažkad esu skaičiusi kad labai nuobodu sugicaroje ir t.t bet drįstau prieštarauti..aš prieš sportavau aerobiką..tai ši mankšta pasirodo
Vyras pirks kardiotreniruokli (t.y. mini kaip su slidemis). Kaip manote nestumo metu taip sportuojant nekenks.
P.S pries nestuma gana intensyviai 2-3 kartus per savaite sportuodavau, aerobikos elementai ir ganteliai pastojusi nebesportuoju, net naktim sapnuodavau kaip norejau, bet 3 men norejau, kad kudikelis tvirtai isikibtu pas mane.... todel vengiau bet kokio judejimo
P.S pries nestuma gana intensyviai 2-3 kartus per savaite sportuodavau, aerobikos elementai ir ganteliai pastojusi nebesportuoju, net naktim sapnuodavau kaip norejau, bet 3 men norejau, kad kudikelis tvirtai isikibtu pas mane.... todel vengiau bet kokio judejimo
Mano daktare pas kuria lankausi mano, kad tie visi sporto klubai tai tik pinigams ismelzti is nesciu. Geriausias sportas buti gryname ore ir daug vaikscioti, tai nereiks nei pinigu uztai moketi. Musu mamos i jokius klubus nevaiksciojo ir puikiausiai pagimde. Bet as pati jei gyvenciau ne provincijoje, tai galbut ir susigundyciau nueiti pasportuoti, o beto tai geras budas pabendrauti su kitomis besilaukianciomis.
O del baseino negaliu nieko pasakyti, pati tai nevaikstau, kadangi visada turejau problemu su salpimo pusle. Tik girdejau is pazistamu, jei kankina grybelis, geriau baseino atsisakyti.
O del baseino negaliu nieko pasakyti, pati tai nevaikstau, kadangi visada turejau problemu su salpimo pusle. Tik girdejau is pazistamu, jei kankina grybelis, geriau baseino atsisakyti.
Man Sugiharoj labai patinka Aš ten lankiau aerobiką baseine dar ansčiau, kai nesilaukiau, nes labai patinka pliuškentis vandenyje. Tai dabar irgi ruošiuosi, nusipirksiu abonementą ir butinai eisiu. Malonus aptarnavimas, su savimi užtenka turėti tik maudimuką, nes visą kita duoda (rankšluosčius, šliures). Nereikia tampiti su savim visą kuprinę daiktų.