Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(Azali @ 2005 09 18, 01:01)
Yuki, baik bajerius  schmoll.gif
Perleisk šunų dresiravimą savo brangiausiajam.Tau tikrai nereikėtų lakstyti su šuniu ir kilnoti jį ir t.t.    user posted image

ką padarysi, teks atsisakyti stipraus dresavimo ir tenkintis tiek, kad šuo visiškai neatsipalaiduotų ir ant galvos neliptų ax.gif
Atsakyti
O nėštumui nekenkia baseino chloruotas vanduo? Vaisiui nepakenks? Pas mus mieste yra baseinas. Kaina už valandą 5 lt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
*Maja*, neturėtų... visus net ragina eiti i baseinus wink.gif
Atsakyti
Aš vaikštau į Sugiharos baseina ir man ten visai patinka. užsiėmimai būna tris kartus per savaitę rytais (11 ir 12 val.) ir du kartus vakarais. rytinių treniruočių kaina: 10 kartu - 160 Lt, vakarinės kažkiek brangesnės, neprisimenu kiek.
prieš tai lankiau neščiųjų mankštą "Olympic Gym", tai galiu pasakyti, kad Sugiharoj ir trenerė, ir pats baseinas man žymiai labiau patiko. kažkuri čia sakė, kad bijo gilaus baseino, tai Sugiharos baseinas tikrai būtų tinkamas - jis visas pakankamai negilus, man vandens būna maždaug iki pažastų.
Atsakyti
QUOTE(miva @ 2005 11 07, 14:40)
Aš vaikštau į Sugiharos baseina ir man ten visai patinka. užsiėmimai būna tris kartus per savaitę rytais (11 ir 12 val.) ir du kartus vakarais. rytinių treniruočių kaina: 10 kartu - 160 Lt, vakarinės kažkiek brangesnės, neprisimenu kiek.
prieš tai lankiau neščiųjų mankštą "Olympic Gym", tai galiu pasakyti, kad Sugiharoj ir trenerė, ir pats baseinas man žymiai labiau patiko.  kažkuri čia sakė, kad bijo gilaus baseino, tai Sugiharos baseinas tikrai būtų tinkamas - jis visas pakankamai negilus, man vandens būna maždaug iki pažastų.

mes irgi vaikschiojom po baseinus:
- pradzioj moksleiviu rumuose (pigiausias var) thumbup.gif - ten baseinukas tikrai nedidelis- vaikai gi plaukioja jame; vanduo pats geriausias kiek po to teko lankytis kituose- nes chlorkiu mazai; trenere liuxova tokia- pati manksta intensyvi- tiek kad vasara jie nedirba tad teko ieskotis kitur.
- Isbandem Sugihara- ten manskta pasyvi schmoll.gif - toks jausmas jog vandeni joga uzsiimineji- galima sushalti - prabanga neatperka - kadangi vaikschiojau ne viena- tad musu "kolktyvas" nusprende jog netike tie kursai Sugiharoj- juolab trenere salta- be emociju- net "laba diena" neisgirsi- vien zo- kaip automatas- ateina ir atidirba- doh.gif schmoll.gif
- toliau tesem Telecome- ten vat liux thumbup.gif - ir baseinas super, ir trenere su sypsena visad maloni, o ir manksta - jauti kad mankstiniesi- vien zo- laaaabai patiko. thumbup.gif thumbup.gif

o kaip dėl kursų Vilniuje?

dar yra Eugenijos Ginekologijos klinika. Labai trumpi (~ pora val) kurai. po 40 Lt porai. o ir susirenka max 3 poros. Mes buvom- uzteko kiek info gavom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 13 lapkričio 2005 - 16:34
Sveiki, as ka tik uzsiregistravau ir tikiuosi silto ir malonaus bendravimo. Laukiuosi jau 24 savaite, noreciau pradeti lankyti baseina. Ir siap niekada nebuvau labai liekna, o tiksliau visai neliekna (164 cm - 80 kg. pries nestuma). Dabar jau pasiekiau 85 kg. ir nenoreciau priaugti beviltiskai daug. Be to zinau, kad plaukiojimas stiprina viso kuno raumenis. Viena beda - nezinau kur Kaune yra vedami specialus baseino uzsiemimai besilaukiancioms ir kiek tai kainuoja. gal gali kas nors padeti ir suteikti informacijos?
Atsakyti
mamytes, noreciau paklaust kokius partimus galima sportuot nesciosioms, smile.gif man 14sav. pries tai sportavau, bet kai tapau nescia reikejo baigti sporta. verysad.gif suzinojau, kad mano mieste (siauliuose) nera uzsieimimu nesciom moterim. doh.gif gal galit pasakyti kokius pratimus galima atlikti namie paciai. I baseina bijau tokiu salciu eit ,bijau persalt.. g.gif o ten daug chlorkes, ji nekenkia vaisiui? g.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Labukas visoms mamytems ir ne mamytems
Brukstelsiu trumpai. As pati lankau Vilijos baseine uzsiemimus (pirmadieniais ir penktadieniais), ir tikrai esu patenkinta, uzsiemimai vyksta vidurdieni, plaikiojimai skirti nestukems, o jei kas ir plaukioje is pasaliniu tai tikrai atskirame takelyje. Tai gi galima maloniai paplaukioti, be to trenere paskiria ivairiu pratimuku, tad musu trenerei tik pagyriamaji zodi galiu tarti "liuks" 4u.gif . Jei kas nori ten lankyti hole yra nurodytas treneres telefonas.
Tad visom sekmes
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2006 02 05, 15:10)
Sveiki, as ka tik uzsiregistravau ir tikiuosi silto ir malonaus bendravimo. Laukiuosi jau 24 savaite, noreciau pradeti lankyti baseina. Ir siap niekada nebuvau labai liekna, o tiksliau visai neliekna (164 cm - 80 kg. pries nestuma). Dabar jau pasiekiau 85 kg. ir nenoreciau priaugti beviltiskai daug. Be to zinau, kad plaukiojimas stiprina viso kuno raumenis. Viena beda - nezinau kur Kaune yra vedami specialus baseino uzsiemimai besilaukiancioms ir kiek tai kainuoja. gal gali kas nors padeti ir suteikti informacijos?

paskaityk čia - baseinų sąrašas
Atsakyti
Galiu tik pasakyti savo nuomonę apie Impuls+. Prieš naujuosiu nusipirkau abonentą nėščiosioms (tikslaiu vyras padovanojo su gimtadieniu, nes kaina tai tikrai žvėriška - 220 lt/10 kartų ir galioja 2 mėnesius). galvojau sau iki kokios 36-37 sav. atlankysiu, svorio mažiau priaugsiu bigsmile.gif O gi ateinu į treniruotę (turėjo vieną dieną būti salėje, kitą - baseine), laukiu, laukiu, laukiu, laukiu g.gif Niekas net nesiteikia ateiti schmoll.gif
Tada susiradau administraciją, sakau, žinot, šiaip nusipirkau abonentą ir atėjau pasportuoti, gal galėtumėt suteikti tokį malonumą??? Administratorė (tiksliau jau atėjusi kažkokia "gražuolė" atsakinga už marketingą (nežinau, kur jinai to marketingo mokėsi doh.gif ) atšauna (tokioj formoj, kad geriau nereikia schmoll.gif ) - dar nėra susidariusi grupė, jūsų tik vienos abonentas, tai, kai susidarys grupė iš trijų asmenų, maždaug prasidės. Sakau, šiaip jau man už poros mėnesių gimdyti, kiek aš lauksiu tos grupės susidasrymo? O ji tik kartoja - mes pinigų negrąžinsim, mes pinigų negrąžinsim... Tai ką gi, išėjau ir apsiverkiau cry.gif tai galvoju, prisisvajojau - sportuosiu assa.gif
Nu bet baigėsi neblogai, biški kainavo nervų (ir be pažįstamų aišku nieko nebūtų panašaus), atsiėmėm pinigėlius ir džiaugiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2006 02 05, 15:10)
... Viena beda - nezinau kur Kaune yra vedami specialus baseino uzsiemimai besilaukiancioms ir kiek tai kainuoja. gal gali kas nors padeti ir suteikti informacijos?

Aš lankausi "Linijoj". Smagios grupinės treniruotės. Kaina, priklausomai nuo laiko, svyruoja nuo kažkur nuo 100 Lt abonentas 10 kartų. Aš jau antrą abonentą nusipirkau, nesigailiu, nes po treniruotės dar pasėdžiu garinėj pirty (jaučiuos pakankamai gerai, todėl sau tą leidžiu), pasimasažuoju burbuliniuose baseinuose. Žodžiu, man ten patinka.
QUOTE(onikuska @ 2006 02 09, 19:46)
mamytes, noreciau paklaust kokius partimus galima sportuot nesciosioms,  smile.gif man 14sav. pries tai sportavau, bet kai tapau nescia reikejo baigti sporta.  verysad.gif  suzinojau, kad mano mieste (siauliuose ) nera uzsieimimu nesciom moterim.  doh.gif  gal galit pasakyti kokius pratimus galima atlikti namie paciai. I baseina bijau tokiu salciu eit ,bijau persalt..  g.gif  o ten daug chlorkes, ji nekenkia vaisiui?  g.gif 
aciu  wub.gif

Kiek žinau, Aronijoj yra kažkas nėščiosioms, t.y. baseinas. Dėl chlorkės nereikia bijoti,tiesiogiai ji nekenkia kūdikiui (apsaugo tavo oda). O šiaip pasiplaukioti kokį kartą du per savaitę gali nueiti ir į Delfiną. Jei gerai atsimenu, kainos iki pietų ten apie 5 Lt, vakarais apie 10 Lt (šią info patikrink, nes seniai ten jau bebuvau).
QUOTE(daliagpr @ 2006 02 13, 10:13)
Galiu tik pasakyti savo nuomonę apie Impuls+.
...
Nu bet baigėsi neblogai, biški kainavo nervų (ir be pažįstamų aišku nieko nebūtų panašaus), atsiėmėm pinigėlius ir džiaugiuosi  lotuliukas.gif

Kai tokio aukšto lygio (sprendžiant pagal kainą) klubo darbuotoja taip ne aukštam lygmeny dirba, vertėtų pasidomėti, kodėl apskritai ji ten dirba doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Nusivylusi kad uzsiemimai nesciosioms Vilniaus m. buna ryte arba diena ir dirbant ju lankyti neimanoma, pririnkau is ineto nesudetingu pratimu baseinui gal ka sudomins. Nesu trenere tad atrankos kriterijus buvo paprastumas, kas del saugumo tai negarantuoju.

Pradžioje vandenyje reikia apšilti:

1.Ibriskite į vandenį iki kaklo ar krūtinės ir bėkite tiesiog ristele vietoje, 5 min.
2.Sulenkite rankas per alkūnes ir bėkite vietoje pakeliant kelius kaip galima aukščiau. Pėdas ant dugno statykite pilnai.
3.Lengvai pašokinėkite vandenyje.
4.Kelius lenkiant į šonus, delnai prieš save (padidinant pasipriešinimą) judėti į priekį atsispiriant nuo dugno tai viena tai kita koja.
5.Pašokite pakeliant abu kelius į viršų, paskui lėtai kojas nuleiskite. Galima ranka laikytis už baseino krašto.
6.„Paplokite“ kelis kartus keliais.

Pagrindiniai pratimai:
1.Kojos pečių plotyje, rankos ant liemens. Sukite korpusą į kairę ir į dešinę.
2.Ištiestas prieš krūtine rankas kaip galima greičiau sukryžiuoti (kaip žirklės).
3.Nuleiskite rankas, suspauskite pirštus, kad delnas būtų kaip laivelis. Nesulenkiant rankų per alkūnes, darykite mostus į priekį ir atgal. Kairė ir dešinė rankos juda skirtingomis kryptimis.
4.Kojos pečių plotyje, keliai truputį sulenkti. Rankos ištiestos ir pakeltos į šonus taip, kad butu beveik vandens paviršiuje. Pasukite delnus į vidų. Darykite slenkamąjį judesį į priekį ir suglauskite rankas prieš save. Tada pasukite delnus į išorę ir darykite atvirkštinį judesį. Įsitikinkite, kad jūsų rankos dirba kaip „samčiai“ ir grėbia vandenį į priekį ir atgal.
5.Rankomis laikomės už baseino krašto, kūnas lygiagrečiai dugnui. Greitai judėti kojomis nedidele amplitude žemyn aukštyn. Galima plaukti su plaukimo lenta. Įsitikinkite, kad pratime dalyvauja sėdmens raumenys. Paįvairinimui galima kojomis daryti „žirkles“.
6.Viena ranka laikantis už baseino krašto, atsistoti šonu. Viena koja „piešiame“ platų ratą. Eiliškumas toks: koja į priekį, į šoną, atgal, į pradinę padėtį. Kiekviena koja 15 kartų.
7.Kelkite viena, paskui kitą kelį tuo pačiu rankomis smūgiuojant po vandeniu kaip boksininkas.
8.Pilvuko masažas. Atsistokite tiesiai vandenyje, rankas reikia sukabinti kaip „spyną“ ir staigiais judesiais link pilvo spauskite vandens srovę.

Pabaigai galimas plaukimas „šuniuku“, judesių tempas pradžioje greitas, paskui lėtėja. Užbaigti lėtu plaukimu.

Atsakyti