Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(doweaa @ 2013 02 10, 00:25)
gal kas buvote Antakalnio poliklinikoj nėščiųjų mankštoj baseine? smile.gif

Pagaliau atostogos nestuke.gif thumbup.gif pradėjau lankyti mankštas Antakalnio poliklinikoj baseine. Įspūdis labai geras, pati mankšta ne per intensyvi, bet tikrai pakankama mirksiukas.gif Baseiniukas mažas max 4 normaliai mankštintis tilptume, bet sakė paskutiniu metu ne daugiau kaip viena būdavo biggrin.gif dabar pavasarėjant daugėja. Kaina 26,80 Lt. Visa info puslapyje Bet norint ten patenkti tiek jei esat Antakalnio pacientės, tiek jei nesant reikia pas reabilitologą pirma užsiregistruoti, kuris turi paskirti mankštą doh.gif ir jam dar reikia šeimos gydytojo arba ginekologo pažymos, kad galite sportuoti.
Atsakyti
O gal kas nors yra buve nesciuju mankstoje Vijoje Pinavijoje? Idomu, kaip ten? Man ir laikas ir vieta patogi. Lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Pati lankau uzsiemimus pas Egle Urbonaviciene Stimulus sporto studijoje, taciau ten, kaip ir Gemmoje, nuolat buna laabai daug nestukiu.
Tiesa, Labdariu g. Stimulus ju siek tiek maziau ir visos telpam nei kad Konstitucijos pr. Stimulus ax.gif
Lyg ir girdejau, kad ta pati trenere dabar ves Body Gym sporto klube, tai ten bent sale didele, turetu buti daugiau vietos nestukems smile.gif
Atsakyti
O gal kuri turi atsiliepimu apie nesciuju manksta "sveikoje pradzioje"? 4u.gif
Atsakyti
čia visai smagūs užsiėmimai http://www.zubizu.lt/#uzsiemimai
ir nėštukėms ir mamoms su vaikučiais
Atsakyti
Labai rekomenduoju jogą neštukėms. Pati lankau (Mai Ram jogos centrą senamiestyje), tai jokiu skausmų nepajutau per visą nėštumą (kuris jau visai i pabaigą), jaučiuosi puikiai ir energingai kai išsijudinu ir suprantu kad pilvukas daugelyje situacijų pasirodo visai nemaišo. Be jogos jausčiausi visiškas ligonis smile.gif Todėl baisiai džiaugiuos pakausiusi draugės patarimo smile.gif
Dar pradėjau vaikščiot ir į baseiną northway centre, bet esu laaaabai nusivylus (vis vaikštau nes gavau dovanų kuponą). Užsiėmimasi trumpi ir labai silpni. Malonu tik vandenyje pabuti. O ir šiaip, šis med. centras jau toks išpustas burbulas... nuolat tenka administracijai skustis ir bartis. Žodžiu baseinas šalia jogos net atri nestovi. Nors girdėjau, kad moterys išbandžiusios baseiną nortway ir sugiharoj, į pirmąjį negryžta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkutė: 29 gegužės 2013 - 16:00
Sveikos, gal atsirastu nestukiu, norinciu prisijungti prie mankstos baseine Trasalyje, savaitgaliais? Reikia 2-3 zmoniu, kad susidarytu grupe. Kainos cia: http://www.trasalis....?id=829&pid=126
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 05 29, 16:59)
Labai rekomenduoju jogą neštukėms. Pati lankau (Mai Ram jogos centrą senamiestyje), tai jokiu skausmų nepajutau per visą nėštumą (kuris jau visai i pabaigą), jaučiuosi puikiai ir energingai kai išsijudinu ir suprantu kad pilvukas daugelyje situacijų pasirodo visai nemaišo. Be jogos jausčiausi visiškas ligonis smile.gif Todėl baisiai džiaugiuos pakausiusi draugės patarimo smile.gif
Dar pradėjau vaikščiot ir į baseiną northway centre, bet esu laaaabai nusivylus (vis vaikštau nes gavau dovanų kuponą). Užsiėmimasi trumpi ir labai silpni. Malonu tik vandenyje pabuti. O ir šiaip, šis med. centras jau toks išpustas burbulas... nuolat tenka administracijai skustis ir bartis. Žodžiu baseinas šalia jogos net atri nestovi. Nors girdėjau, kad moterys išbandžiusios baseiną nortway ir sugiharoj, į pirmąjį negryžta smile.gif

Sugiharoj mankšta taip pat švelni, trunka 30 min. Bet man tai tinka thumbup.gif Nesu sportuojanti ir nemėgstu fizinio aktyvumo apskritai (įskaitant šokius), tad toks krūvis man yra labai priimtinas, juo labiau kad po to galima pusvalandį dar plaukioti, panorėjus. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš lankiau baseiną Mažylyje, bet norėčiau pabandyti dar kur nors kitur, tiesiog palyginimui. Skambinau ir sužinojau , kad Vilijos baseinas, jau nebeveiks iki rugsėjo verysad.gif BMP kiek supratau yra tik abonementai, aš noriu vieną kartą pradžiai apsilankyti...
Į Liniją nenoriu... Gal dar kažkur žinote , kur Kaune būtų galima rasti mankštas baseine nėščiosioms ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maklere @ 2013 07 01, 17:47)
Sveikos,
aš lankiau baseiną Mažylyje, bet norėčiau pabandyti dar kur nors kitur, tiesiog palyginimui. Skambinau ir sužinojau , kad Vilijos baseinas, jau nebeveiks iki rugsėjo  verysad.gif  BMP kiek supratau yra tik abonementai, aš noriu vieną kartą pradžiai apsilankyti...
Į Liniją nenoriu... Gal dar kažkur žinote , kur Kaune būtų galima rasti mankštas baseine nėščiosioms ?  g.gif

Manau nelabai ką ir rasi daugiau g.gif
Atsakyti

! 
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=684216
Atsakyti
QUOTE(maklere @ 2013 07 01, 18:47)
Sveikos,
aš lankiau baseiną Mažylyje, bet norėčiau pabandyti dar kur nors kitur, tiesiog palyginimui. Skambinau ir sužinojau , kad Vilijos baseinas, jau nebeveiks iki rugsėjo  verysad.gif  BMP kiek supratau yra tik abonementai, aš noriu vieną kartą pradžiai apsilankyti...
Į Liniją nenoriu... Gal dar kažkur žinote , kur Kaune būtų galima rasti mankštas baseine nėščiosioms ?  g.gif

Dar II ligoninėj yra.
Atsakyti