Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(RytineSaule @ 2011 09 13, 09:00)
Man labai patiko Kaune Mažylyje  nestuke.gif  baseine užsiėmimai

man irgi drinks_cheers.gif
jau vieną abonentą tuoj baigsiu, pasiskaičiavau, kad iki gimdymo dar vieną turėčiau spėti išnaudoti.
Tik kai kurios kineziterapeutės, vesdamos mankštą, galėtų mažiau su kolegėmis plepėti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Asmeniskai as pati, nors ir puikiai jauciuosi visomis prasmemis, be kokio penkto menesio nesportuosiu. Kazkaip man pirma trimestra norejosi ramiai praleisti. Bet kiek domejausi, tai Vilniuje ir Kaune yra labai daug pasirinkimu nesciosioms - ir joga, ir pilatesas, ir kalanetika ir ko tik norit smile.gif

Bukim sveikos ir sportuojancios! smile.gif
Atsakyti
As rekomenduoju baseina, ypac toms, kurios kaip ir as, turi bedeliu su nugara. Esu lankius Kaune Mazylio ir Vilijos baseina. Abeji labai faini, tik man labiau patinka plaukioti, todel mielesnis Vilijos baseinas. Mazylio baseinas mazutis. Vilijos - normalus. Dar: Mazylyje treniruotes tokios 'jaukesnes', nes su muzika, nedidelej patalpoj, maximum 4 mamytes. O Vilijoj patiks toms, kurioms patinka intensyvesnes treniruotes, kurios nori rimciau pasportuoti. Kainytes panasios, tik kad prie Mazylio dar reik uz parkavima moketi, tai tas ner labai smagu sad.gif
Smagaus sporto, busimos mamytes wink.gif
Atsakyti
mamytės o kur kaune vyksta joga ar pilatesas nestuke.gif
Atsakyti
kursai mamytem su vaikeliais iki 2 metuku Klaipedoje www.misakademija.lt, gal kam pravers smile.gif dar dabar vyksta akcija http://www.dyl.lt/klaipeda/
Atsakyti
[quote=jurgitux1978,2012 02 27, 09:06]
mamytės o kur kaune vyksta joga ar pilatesas nestuke.gif

www.kjs.lt, O2 pilateso studija , www.arkanas.lt ir dar pagooglinus rastumei..... bet jau su laiku doh.gif doh.gif doh.gif esu dirbanti tai netinka ne vienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -kitsune-: 09 kovo 2012 - 14:16
QUOTE(GSS @ 2011 01 03, 15:04)
Labas,

gal kas galite pasidalinti šviežesniais atsiliepimais apie Antakalnio poliklinikoje vedamas nėščiųjų mankštas?

Laba smile.gif

manksta trunka 30 min., kaina 14,-. Labai norejau ten lankyti manksta, bet nusivyliau ir teko pabegti. Kinezeterapeute visiskai abejinga savo darbui, matyt ji gauna ta pati atlyginima net jei niekas ir neateina i manksta... Manksta veda visai atmestinai, daugiau laiko sneka (ir visai ne apie nestuma). Visai neisnaudoja irangos, pvz.: kamuoliu. Nieko neaiskina apie pratimus ir ju nauda nestukems. Ir dar...ji smirda prakaitu... Zodziu, liudesys... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kas sportuojat Arkane? Ar patinka?
Atsakyti
Man labai patinka ir tinka nėščiųjų mankštelės Fabijoniškių IMPULSE ax.gif užsiėmimai vyksta ir salėje (2 kartai per savaitę), ir baseine (kartą per savaitę) thumbup.gif
Atsakyti
Aerobika labai nebrangiai vyksta pirmadieniais 18h ir trečiadieniais 17h adresu Studentų g. 39. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_7707 @ 2012 01 31, 08:58)
Sveikos merginos,
radau Vija Pinavija lankstinuką, kad Šiaures mietelyje Žygio g. 92 atsidaro nauja treniruočiu studija. Yra užsiėmimai ir nėštukėms  mirksiukas.gif ...
Žiūrėjau jų fcb - siulo registruotis nemokamoms treniruotėms, į kuria tikrai ketinu nueiti

kazkaip nerandu nieko nestukems g.gif tik mamoms su kudikiais...
Atsakyti
as iki pastojimo sportavau linijoj
dabar arba mazinsiu kruvi
arba pereisiu butent i nesciuju, g.gif
ten yra ir aqua nesciosioms bet kazkaip netraukia manes schmoll.gif
tik bijau kad man ten nebus ka veikt, nes visvien ipratus visa gyvenima sportuot normaliai biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledi: 25 balandžio 2012 - 18:54