Kaune, Dojotiekio g. jau ir šeštadieniais galima sportuoti
QUOTE(Lee* @ 2010 11 20, 13:26)
Uzsiregistruoti tikrai nesunku. Uzsiregistravau vakar, iskart nuejau i treniruote. Uzsiemimas tesiasi 40-45 min, tokia labai neintensyvi, lengva manksta, nors man, ipratusiai prie kitokio kruvio, si treniruote pasirode pernelyg lengva. Nors, palauksiu, kol pilvas uzaugs, ka tada sakysiu
Tai tokie ir turi buti uzsiemimai nestukems Pagimdysit, vel galesit pereit prie intensyvaus sporto ..
QUOTE(still_inga @ 2010 11 21, 17:54)
Būtinai reiks užsiregistruot seniau ten (altakalnio poliklinikoje) vyko užsiėmimai nėštukėms ir baseine, bet dabar kaip supratau jų nebėra
Lee* gal ką nors žinote?
Lee* gal ką nors žinote?
Kiek man yra zinoma, uzsiemimu baseine nera (yra tik mamytems su vaikuciams)
Sveikos mamytės,
Aš kol dirbau, lankiau nėščiųjų mankštą klube Stimulus, Konstitucijos pr. Ten labai faina trenerė Eglė, kuri anksčiau Impulse dirbdavo. Mankšta pilates tipo, bet specialiai pritaikyta nėščioms. Ir laikas man tiko nuo 16.30val. - truputį anksčiau iš darbo išlėkdavau, o po mankštos dar spėdavau vaiką iš darželio pasiimti.
Dabar išėjau atostogauti ir visai nesinori per kamščius į kitą miesto galą lėkti...
Gal kas lankote Impulse Kareivių g.? Kaip ten trenerė? Laikas atrodo geras, 11val., gali ir į salę, ir į baseiną eiti, ir jei nori, tris kartus per sav.
Tikiuosi, pasimatysime
Aš kol dirbau, lankiau nėščiųjų mankštą klube Stimulus, Konstitucijos pr. Ten labai faina trenerė Eglė, kuri anksčiau Impulse dirbdavo. Mankšta pilates tipo, bet specialiai pritaikyta nėščioms. Ir laikas man tiko nuo 16.30val. - truputį anksčiau iš darbo išlėkdavau, o po mankštos dar spėdavau vaiką iš darželio pasiimti.
Dabar išėjau atostogauti ir visai nesinori per kamščius į kitą miesto galą lėkti...
Gal kas lankote Impulse Kareivių g.? Kaip ten trenerė? Laikas atrodo geras, 11val., gali ir į salę, ir į baseiną eiti, ir jei nori, tris kartus per sav.
Tikiuosi, pasimatysime
Buvau vakar nėštukių mankštoje Impulse Kareivių g., visai patiko . Kai kurie pratimai kitokie, kai kurie tokie patys ar panašūs, kaip anksčiau mano lankytoje mankštoje.
Ir trenerė nebloga, berods Svetlana. Tik mamyčių mažai - buvom keturiese
Gal į baseiną daugiau susirinks? Paatostogausiu savaitėlę Druskininkuose ir tada abonementą nusipirksiu ir išbandysiu mankštą baseine. Tikiuosi bus smagu
Prisijunkite mamytės!
Ir trenerė nebloga, berods Svetlana. Tik mamyčių mažai - buvom keturiese
Gal į baseiną daugiau susirinks? Paatostogausiu savaitėlę Druskininkuose ir tada abonementą nusipirksiu ir išbandysiu mankštą baseine. Tikiuosi bus smagu
Prisijunkite mamytės!
VILNIETEMS
Visi miesto uzsiemimai,kur,kada,kokia kaina
Gal kam pravers.
http://dirbumama.gro...sioms-vilniuje/
Visi miesto uzsiemimai,kur,kada,kokia kaina
Gal kam pravers.
http://dirbumama.gro...sioms-vilniuje/
QUOTE(GSS @ 2011 01 03, 16:04)
Labas,
gal kas galite pasidalinti šviežesniais atsiliepimais apie Antakalnio poliklinikoje vedamas nėščiųjų mankštas?
gal kas galite pasidalinti šviežesniais atsiliepimais apie Antakalnio poliklinikoje vedamas nėščiųjų mankštas?
Kažin ar būtina yra ginekologo pažyma apie nėštumą jeigu priklausai tai pačiai antakalnio poliklinikai?
Man labai patiko Kaune Mažylyje baseine užsiėmimai