Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(Miestiete @ 2010 01 18, 12:22)
:

O galiu visom rekomenduoti nesciuju manksta Vilniuj Active Gym (Antakalnyje), vyksta sestadieniais 11 val., 4 kartai 60 Lt  thumbup.gif
Dar renkama grupe, todel musu dar tik pora lanko  smile.gif
O manksta faina, daug su kamuoliais, ir pratimai nuolat kiti  thumbup.gif
Papildyta:
Siaip turi buti bent 12 sav., kitur sako nuo 4 men.
Tai jei gerai jautiesi ir yra noras, manau jau gali  thumbup.gif
Ir aisku visada gali pasiklausti savo gydytojos, kaip sako reklamose  4u.gif

Sakyk prasau, o ta manksta Active Gym'e vyksta baseine ar spoto salese? g.gif Man labiau prie sirdies butu baseine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konica @ 2010 01 18, 13:02)
Sakyk prasau, o ta manksta Active Gym'e vyksta baseine ar spoto salese? g.gif Man labiau prie sirdies butu baseine ax.gif

ten tik sporto salej 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

o gal kas girdėjo atsiliepimų apie Forum palace nėščiųjų mankštą baseine? g.gif ir kainas gal žinote? nes jųs psl. kainų nerandu (kad atskirai būtų išskirtos nestukems)

dekui 4u.gif

jau radau, kad kaina 260 LTL ir, kad ten viskas ciki blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovelyvixen: 19 sausio 2010 - 16:46
QUOTE(mamakarolina @ 2010 01 07, 18:35)
Parduodu abonementą į nėščiųjų aerobiką vandeny GROŽIO TERAPIJOS IR CHIRURGIJOS KLINIKOJ - Sugicharos gatvėj, Viršuliškėse, 19 kartų, nes pati neišnaudojau, buvau tik vieną kartą, o 19 dar liko :-) mokėjau 500 LT, parduosiu už 238 Lt  Galioja iki 2010-02-27  Galima eiti ir dienos laiku ir vakare 

jei sudomins ka nors, rasykit i az  4u.gif

KAINYTĘ GALIM PADERINT, NES GAILA, KAD GERAS DAIKTAS LIKS NEIŠNAUDOTAS mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif O gal kas lankot Kareiviu Impulse manksta? Idomu kaip ten? Kaina 189lt, 4 uzsiemimai baseine, 4 sporto saleje + du laisvi, skamba visai nieko smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif
Gal kas lankosi impulse fabijoniskese? Kazin kaip ten? Ten ir baseine ir salej mankstukes? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesera_Oriono_Zvaigzde: 22 sausio 2010 - 14:53
Nezinau kaip fabuose, bet kareiviu impulse man tikrai super! Trenere Egle labai maloni. Po treniruotes saleje galima eiti i baseina atsipalaiduoti. Beveik visa nestuma ten pralankiau ir tikrai esu patenkinta. Turiu problemu su stuburu, bet visiskai neskauda nugaros ir manau tai uzsiemimu deka. Beje, jei perkat kareiviuose nestukiu abonenta, tai galite ir Asanaviciutes gatvej lankyt. Ten ta pati trenere veda.
Atsakyti
jeigu yra šiauliečiu, tai galima sportuoti šeimos mokyklėlėje esančioje centre, kaina 80 lt mėn, vyksta du kartus per savaite, kartu joga ir pilatesas. Kreipkitės 862487185;)
Atsakyti
QUOTE(konica @ 2010 01 13, 15:00)
Sveikutes,

As turiu klausimuka....Man siuo metu yra 16  nestuke.gif savaiciu. Ir nezinau, ar jau butu galima pradeti manksta baseine. Labai noriu pasimankštinti, nes visai aptingusi pasidariau unsure.gif
Jei dar negalima, tai nuo kada yra rekomnduojama ax.gif

Sveika, siandien paskaiciau rekomendacijose, kad nuo 16sav kaip tik ir rekomenduoja pradeti nesciuju mankstas ir baseino uzsiemimus smile.gif
Atsakyti
as sportavau mazylio baseine kai jau isejau i dekreta,tada laiko laisvo daug turejau
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2010 01 26, 20:31)
Sveika, siandien paskaiciau rekomendacijose, kad nuo 16sav kaip tik ir rekomenduoja pradeti nesciuju mankstas ir baseino uzsiemimus smile.gif

Sportuoti galima jau ir nuo 12 savaites biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tesera_Oriono_Zvaigzde,2010 01 22, 15:53]
Sveikos busimos mamytes smile.gif
Gal kas lankosi impulse fabijoniskese? Kazin kaip ten? Ten ir baseine ir salej mankstukes? g.gif

Laba, ar nera lankanciu siame sporto klube fabijoniskese nesciuju manksta? puslapyje skelbia mankstas, tik idomu Jusu atsiliepimai ir nuomones ax.gif
Atsakyti