Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

As lankiau Forume palace, dienis abonentas tada kainavo 260 Lt. galima buvo su jo eiti ir i Joga ir i paprasta aerobika ir i Aqvaaerobik, man labai patiko. Patogu, kad duoda ranksluoscius, nereikia tampyti, persirengimo kambariai super, dusai su uzuolaidomis, atskira dzakuzi moterims thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą laabai atidžiai. Išvada- sportu nėštukėms sausumoje ir vandenyje rūpinamasi tik Vilniuje ir Kaune. Ir labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, o as lankau joga "Veju fejoje" (Vilniuje, bet yra ir Kaune). Jie atsidare tik rugsejo men. Kaina 25 Lt/kartas arba 90 Lt/men.
http://vejufeja.lt
Kadangi joga uzsiimineju jau daug metu, tai norejosi ir niestumo metu neapleist smile.gif
Trenere Aurelija tikra profesionale, beje pati augina 3 vaikucius. Nors nestuke.gif pilvuzas mano jau nemazas ir judet tampa vis sunkiau, bet kai nueinu i joga atsigaunu visai dienai smile.gif
Atsakyti
Pradejau lankyti Sugiharos sporto kluba, vandens aeorbika.
Nerekomenduoju verysad.gif Labai saltas vanduo. Aerobika trunka 30 min, tai jau po 15-20 min norisi nuo salcio lipti lauk i dzakuzi ar sauna kokia, kad susilti, nes net judejimas vandenyje nepalaiko tinkamos kuno temperaturos.
Skaiciau, kad kitos rase, jog vanduo saltas, bet pagalvojau kad as ne saltmire, patiko maza kompaktiska aplinka, mazai zmoniu, arti namu.
o po keliu kartu tai ir susirgau, dabar jau visa savaite kosulys kankina, o niekur kitur net nebuvau isejus, tik i baseina ir viskas.

vienu zodziu administracijai reikia kazka daryti su ta vandens temperatura, gal jie bijo, kad mazas baseinas ir padidejus temperaturai prades mikrobu daugiau veistis, baseina reiks dazniau valyti. Bet realiai tai jie praranda klientus. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!

pagaliau iseinu i dekretines, tad galesiu lankyti joga thumbup.gif iki siol nebuvo laiko, o labai norejosi ax.gif
parasau kur susiradau ir zadu lankyti, but smagu rasti bendraminciu, nes tai naujas padalinys ir grupes dar tik formuojasi mirksiukas.gif

Kauno Jogos Studija, o naujas padalinys atsidare Kaune Aleksote, Europos pr. 50.

Uzsiemimai pirmadieni ir treciadieni 10-11.30

Plius db ten akcija, viena menesi lankai, antra gauni nemokamai , bent taip teko girdeti.

Kadangi ten lanko mano uosvene, na tik ne nesciuju grupe zinoma tai isgyre ir patalpas ir siaip visa isirengima.

Bandau ryt eiti pirma karta, galesiu parasyt kaip sekes
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2009 10 28, 22:38)
Man tai baisiausiai atrodo tie pratimai, kai reikia guleti ant vandens su tuo pluduru, nes ziauriai bijociau atplesti kojas nuo grindu schmoll.gif

Papildyta:
As vaiksciojau i Gemma nestukiu manksta.
Man visai patiko. Trenere Egle, kinezeterapiaute, kuri veda treniruotes ir impulse.
Labai miela, visas atydziai stebi ir tikrai labai demesinga.
Gemmoje nelabai patiko pacios rubines, mazos.
O siaip viskas ten gerai ax.gif

Kam aktualu, nuo sausio 4 d. pirmadieniais-treciadieniais ta pati Egle ves nesciuju manksta ir naujoj studijoj Konstitucijos pr. 6. Kainoms 20% nuolaida (8 k. - 136 Lt, atrodo, pigiau nei Impulse ar Gemmoj) http://www.stimulus....manksta-pilates
Atsakyti
Keiciasi plaukimo užsiėmimų nėštukėms LKKA baseine Kaune laikas. Nuo rytojaus plauksime pirmadieniais nuo 18 val. 4u.gif Visi kiti užsiėmimai vyksta įprastu laiku.
Atsakyti
Sveikutes, noriu ir as pasidziaugti, kad lanaku pas trenere Egle. Tikrai nuostabi trenere, nuosirdziausiai rekomenduoju visoms!
O siaip turiu toki klausima. Gal kas turite koki gera DVD su nesciuju manksta ar joga? Noretusi kartais ir namie pasimankstinti. Zymiai maloniau tai daryti kai kas nors rodo, kad ir telikas smile.gif Internetu nelabai pavyko ka gero parsisiusti, tai gal kas galetumet perrasyti, atsilyginciau. Galit i az rasyt.
Atsakyti
Parduodu abonementą į nėščiųjų aerobiką vandeny GROŽIO TERAPIJOS IR CHIRURGIJOS KLINIKOJ - Sugicharos gatvėj, Viršuliškėse, 19 kartų, nes pati neišnaudojau, buvau tik vieną kartą, o 19 dar liko :-) mokėjau 500 LT, parduosiu už 238 Lt Galioja iki 2010-02-27 Galima eiti ir dienos laiku ir vakare

jei sudomins ka nors, rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip nepatogu, vilniuje visos treniruotes baseine nescioms vyksta pagrinde pirmadieni ir treciadieni. O man tikrai siom dienom nelabai. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As turiu klausimuka....Man siuo metu yra 16 nestuke.gif savaiciu. Ir nezinau, ar jau butu galima pradeti manksta baseine. Labai noriu pasimankštinti, nes visai aptingusi pasidariau unsure.gif
Jei dar negalima, tai nuo kada yra rekomnduojama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2010 01 11, 19:50)
Kazkaip nepatogu, vilniuje visos treniruotes baseine nescioms vyksta pagrinde pirmadieni ir treciadieni. O man tikrai siom dienom nelabai. verysad.gif

Moksleiviu rumuose vyksta berods antradieni ir ketvirtadieni.
Buvau si ketvirtadieni isbandyti, bet manes nesuzavejo, gal kad as nesu vandens fane vis delto lotuliukas.gif

O galiu visom rekomenduoti nesciuju manksta Vilniuj Active Gym (Antakalnyje), vyksta sestadieniais 11 val., 4 kartai 60 Lt thumbup.gif
Dar renkama grupe, todel musu dar tik pora lanko smile.gif
O manksta faina, daug su kamuoliais, ir pratimai nuolat kiti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(konica @ 2010 01 13, 14:00)
Sveikutes,

As turiu klausimuka....Man siuo metu yra 16  nestuke.gif savaiciu. Ir nezinau, ar jau butu galima pradeti manksta baseine. Labai noriu pasimankštinti, nes visai aptingusi pasidariau unsure.gif
Jei dar negalima, tai nuo kada yra rekomnduojama ax.gif

Siaip turi buti bent 12 sav., kitur sako nuo 4 men.
Tai jei gerai jautiesi ir yra noras, manau jau gali thumbup.gif
Ir aisku visada gali pasiklausti savo gydytojos, kaip sako reklamose 4u.gif
Atsakyti