Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

Oi merginos snd buvau Forum palace nesciuju mankstoje, nu ka galiu pasakyti SUPER ir pati manksta ir pats klubas thumbup.gif tikrai rekomenduoju biggrin.gif maciau kaip mamytes sportavo su leliukais mazais, tai sakiau ir as eisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi Foruma lankau, ten thumbup.gif O paskaiciavus kainos ir salygu (kokybes) santyki, tai niekur geriau ir nerasit.
QUOTE(Fabula @ 2009 10 07, 10:00)
Na sugiharoj yra dar ir rytinis laikas 12val. kur 10k. kainuoja 200lt. ir treniruotes vyksta jeigu neklystu pirmadieni, treciadieni ir penktadieni  smile.gif

Forume menesio kaina 280 lt, bet uzsiemimai vyksta visas 5 d.d, o be to gali ten "kaifuoti" kad ir visa diena - nuo 9 iki 16.30. Duoda du ranksluoscius dar thumbup.gif Didelis baseinas, pirtys triju rusiu ne tik bendros bet ir vyr. mot. atskirai, burbulines irgi... Teko buti sugoharoj prie sporto rumu, tai salygu net nelyginu, man ten nee doh.gif

QUOTE(Fabula @ 2009 10 07, 15:55)
Iš esmės tai kiek man teko domėtis tai visur kainos yra panašios. Aš ieškojau būtent vandens aerobikos  smile.gif  Impulso as nesirinkau vien delto jog ten 5kartai kainuoja 159lt  blink.gif Bandziau paskambinti i Impulsa ir suzinoti viska detaliau, tai man moteriske atsake kad visa informacija teikiama telefonu 1588, tai dar labiau nustebau. Nežinau kodel bet Impulsas man kaip prekinis zenklas visai nepatinka  schmoll.gif

thumbup.gif As irgi ieskojau pigiausio varinato ir nusivyliau Impuls aptarnavimu. Todel nuejau i Foruma, kaip ir per pirma nestuma. Manau pigiau ir nerasiu, nes isdalinus gaunasi kad kartas nei 15 lt nekainuoja, kai kitur 30 ir daugiau...

QUOTE(Linute:) @ 2009 10 22, 17:42)
Oi merginos snd buvau Forum palace nesciuju mankstoje, nu ka galiu pasakyti SUPER ir pati manksta ir pats klubas thumbup.gif  tikrai rekomenduoju  biggrin.gif maciau kaip mamytes sportavo su leliukais mazais, tai sakiau ir as eisiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 10 25, 16:43)
As irgi Foruma lankau, ten  thumbup.gif  O paskaiciavus kainos ir salygu (kokybes) santyki, tai niekur geriau ir nerasit.

Forume menesio kaina 280 lt, bet uzsiemimai vyksta visas 5 d.d, o be to gali ten "kaifuoti" kad ir visa diena - nuo 9 iki 16.30. Duoda du ranksluoscius dar  thumbup.gif Didelis baseinas, pirtys triju rusiu ne tik bendros bet ir vyr. mot. atskirai, burbulines irgi... Teko buti sugoharoj prie sporto rumu, tai salygu net nelyginu, man ten nee  doh.gif
thumbup.gif  As irgi ieskojau pigiausio varinato ir nusivyliau Impuls aptarnavimu. Todel nuejau i Foruma, kaip ir per pirma nestuma. Manau pigiau ir nerasiu, nes isdalinus gaunasi kad kartas nei 15 lt nekainuoja, kai kitur 30 ir daugiau...
thumbup.gif  thumbup.gif

Gal ir neblogai, bet cia tik i dekreta isejus tinka, laikas labai jau dieninis
Atsakyti
sveikos, busimos mamytes, gal kuri sporuojate fizines reabilitacijos centre "gemma"? ten maciau yra nesciuju manksta ir diena, ir vakare. tai galvoju, gal visai verta apsilankyt, nors ir kaip tingisi blush2.gif bet artejant nestuke.gif atostogoms, reik pasiplanuot, ka cia veikti tomis dienomis g.gif i baseina eit kazkaip nesinori, nes plaukt nemoku blush2.gif
gal yra is ten kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2009 10 27, 15:13)
sveikos, busimos mamytes, gal kuri sporuojate fizines reabilitacijos centre "gemma"? ten maciau yra nesciuju manksta ir diena, ir vakare. tai galvoju, gal visai verta apsilankyt, nors ir kaip tingisi  blush2.gif bet artejant  nestuke.gif atostogoms, reik pasiplanuot, ka cia veikti tomis dienomis  g.gif i baseina eit kazkaip nesinori, nes plaukt nemoku  blush2.gif

I baseina sveikiau, o plaukti ir nebutina. Juk visos nestukes su pludurais, o ir baseino gylis ivairus, galesi buti kur negilu - o jausiesi kaip pukelis, raumenys pailses.
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 10 28, 10:33)
I baseina sveikiau, o plaukti ir nebutina. Juk visos nestukes su pludurais, o ir baseino gylis ivairus, galesi buti kur negilu - o jausiesi kaip pukelis, raumenys pailses.

tai ir beda, kad viena be antrosios puses vandenyje as bijau buti, butinai jis turi laikyti mane uz rankos doh.gif o i nestuke.gif manksta gi as jo nesitempsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2009 10 28, 12:36)
tai ir beda, kad viena be antrosios puses vandenyje as bijau buti, butinai jis turi laikyti mane uz rankos  doh.gif  o i  nestuke.gif manksta gi as jo nesitempsiu  biggrin.gif

as taip pat labai bijau gylio, bet i baseina einu, nes ten su pludurais ir neplaukiu kur nedasiekiu dugno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 10 28, 14:13)
as taip pat labai bijau gylio, bet i baseina einu, nes ten su pludurais ir neplaukiu kur nedasiekiu dugno  biggrin.gif

baigiat mane jau ikalbet i baseina vaiksciot smile.gif dar truputi g.gif ir jauciu bent viena karteli nueisiu kur nors pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2009 10 28, 15:38)
baigiat mane jau ikalbet i baseina vaiksciot smile.gif dar truputi  g.gif ir jauciu bent viena karteli nueisiu kur nors pabandyti biggrin.gif

Tai aisku pabandyk, nepatiks daugiau nebeisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2009 10 28, 15:38)
baigiat mane jau ikalbet i baseina vaiksciot smile.gif dar truputi  g.gif ir jauciu bent viena karteli nueisiu kur nors pabandyti biggrin.gif

Man tai baisiausiai atrodo tie pratimai, kai reikia guleti ant vandens su tuo pluduru, nes ziauriai bijociau atplesti kojas nuo grindu schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(ambrute @ 2009 10 27, 15:13)
sveikos, busimos mamytes, gal kuri sporuojate fizines reabilitacijos centre "gemma"? ten maciau yra nesciuju manksta ir diena, ir vakare. tai galvoju, gal visai verta apsilankyt, nors ir kaip tingisi  blush2.gif bet artejant  nestuke.gif atostogoms, reik pasiplanuot, ka cia veikti tomis dienomis  g.gif i baseina eit kazkaip nesinori, nes plaukt nemoku  blush2.gif

As vaiksciojau i Gemma nestukiu manksta.
Man visai patiko. Trenere Egle, kinezeterapiaute, kuri veda treniruotes ir impulse.
Labai miela, visas atydziai stebi ir tikrai labai demesinga.
Gemmoje nelabai patiko pacios rubines, mazos.
O siaip viskas ten gerai ax.gif
Atsakyti
Įdomu, ar yra kur Trakuos-Elektrėnuos joga nėščiosioms? labai norėtūs pasimankštinti, o iki Vilniaus toloka kaskart grūstis...
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2009 10 29, 11:15)
Įdomu, ar yra kur Trakuos-Elektrėnuos joga nėščiosioms? labai norėtūs pasimankštinti, o iki Vilniaus toloka kaskart grūstis...

O Trakuose Trasalyje nera nesciom? g.gif Nes vaikuciam ten girdejau jog vyksta uzsiemimai.
Atsakyti