Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(Liolika @ 2009 10 12, 20:48)
Sportoju impulse,ir esu patenkinta,12 k abonementas kainuoja 129 lt,bet reikia apsilankyti iki 17 h,ir savaitgaliai negalima.
Pirmadieni vyksta aerobika saleje,o treciadieni baseine 11 val,nestukiu visai nedaug,ir super trenere))
Mums labai patinka ax.gif
Moksleiviu rumuose netiko laikas,labai jau velai gautusi,sugiharoj brangoka,norway irgi kaina uzkelta,visai noreciau forum palace,bet deja finansai neleidzia  blush2.gif

Labas,

kažkas ne taip... g.gif Pati lankiau prieš mėnesiuką ir kainos tikrai rimtesnės buvo. Pažiūrėjau į impulso internetinį puslapį - kainos nepasikeitusios. Vien tik užsiėmimai baseine ir salėje nėščioms kainuoja tiek:
1 kartas 38
5 kartai/1mėn. Standartinė narystė 159
10 kartų /2mėn. Standartinė narystė 279
10 kartų/2mėn. UNIversali narystė 299

Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2009 10 13, 10:23)
Labas,

kažkas ne taip...  g.gif  Pati lankiau prieš mėnesiuką ir kainos tikrai rimtesnės buvo. Pažiūrėjau į  impulso internetinį puslapį - kainos nepasikeitusios. Vien tik  užsiėmimai baseine ir salėje nėščioms kainuoja tiek:
1 kartas                                                38
5 kartai/1mėn. Standartinė narystė 159
10 kartų /2mėn. Standartinė narystė 279
10 kartų/2mėn. UNIversali narystė 299

ooo brangoka sakyciau doh.gif na, gerai kad as sportuoju namie su treniruokliu ir darau ivairius pratimus, nereikia tiek moket thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2009 10 12, 20:48)
Sportoju impulse,ir esu patenkinta,12 k abonementas kainuoja 129 lt,bet reikia apsilankyti iki 17 h,ir savaitgaliai negalima.
Pirmadieni vyksta aerobika saleje,o treciadieni baseine 11 val,nestukiu visai nedaug,ir super trenere))
Mums labai patinka ax.gif
Moksleiviu rumuose netiko laikas,labai jau velai gautusi,sugiharoj brangoka,norway irgi kaina uzkelta,visai noreciau forum palace,bet deja finansai neleidzia  blush2.gif

O kuriam cia impulse? Gal ne visuose vienodai?
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 10 13, 13:48)
O kuriam cia impulse? Gal ne visuose vienodai?

Vilniuje tik dviejuose iš visų impulsų vyksta užsiėmimai nėščioms - Kareivių ir Asanavičiūtės. Kainos juose vienodos. O būtent Asanaivčiūtės impulse ir vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais 11 val., kaip ir rašė Liolika smile.gif
Atsakyti
Lankau asanaviciutes g,praeita savaite dar pirkau uz 129 lt)o rugpjuti is vis buvo tik 104 lt))
kainos reiketu ziureti cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liolika: 13 spalio 2009 - 14:59
QUOTE(Liolika @ 2009 10 13, 15:57)
Lankau asanaviciutes g,praeita savaite dar pirkau uz 129 lt)o rugpjuti is vis buvo tik 104 lt))
kainos reiketu ziureti cia

Tačiau lankant nėščiųjų sportus yra atskiras mokestis, o kainas reiktų žiūrėti čia.

Jums tiesiog labai pasisekė, nes aš lankydavau tik nėščiųjų užsiėmimus ir mokėdavau tas padidintas kainas.
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2009 10 13, 16:05)
Tačiau lankant nėščiųjų sportus yra atskiras mokestis, o kainas reiktų žiūrėti čia.

Jums tiesiog labai pasisekė, nes aš lankydavau tik nėščiųjų užsiėmimus ir mokėdavau tas padidintas kainas.

Tai ten gal niekas netikrina g.gif nusiperki 12 kartu sumoki 129 lt. ir gali eiti kur nori bigsmile.gif
As taip pat galvojau eiti i Impulsa Asanaviciutes g., bet labiau traukia i Formum palace ax.gif tik kaina stabdo doh.gif taciau ten trenere labai gera ir treniruociu daug daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nuo 19 dienos pradedame plaukti LKKA baseine. Užsiėmimai vyks pirmadieniais nuo 17 val.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(trenere @ 2009 10 14, 12:02)
Sveikos, nuo 19 dienos pradedame plaukti LKKA baseine. Užsiėmimai vyks pirmadieniais nuo 17 val.

thumbup.gif tik pirmadieniais uzsiemimai LKKA?, kitom dienom zinau kad Vilijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 14 spalio 2009 - 16:55
sveikos,

noriu informacijos apie mankstas nestukems baseine.
Nelabai moku plaukti blush2.gif
Tai man idomu, kokie pratimai daromi baseine, ar reikia kazka daryti gulint ant vandens ir t.t. unsure.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2009 10 15, 09:04)
sveikos,

noriu informacijos apie mankstas nestukems baseine.
Nelabai moku plaukti blush2.gif
Tai man idomu, kokie pratimai daromi baseine, ar reikia kazka daryti gulint ant vandens ir t.t. unsure.gif
Aciu 4u.gif

Kiek esu buvusi vandens aerobikoje, visuomet paklausia ar moki plaukti, ir jei nori duoda visokiu pluduru ir pan, kad saugiau jaustumeisi mirksiukas.gif Pabandyk karteli nueiti ir matysi kaip tau patinka.
Atsakyti
QUOTE(auksele33 @ 2009 10 12, 11:52)
na taip, namie yra sunkiausia prisiruosti sportuoti, nes vis tai ta tai ana pradedam daryti:) Bet kai kurie pratimai kunui tikrai nepakenktu ir bent po keleta minuciu padaryt thumbup.gif  biggrin.gif

Speju, namie tinka toks dalykas kaip pilates pratimai. Kam idomu pabandyti - http://www.stimulus....lates-nescioms/ Cia ta pati trenere, kuri Impulse dirba.

As tai dar tik svajoju apie leliuka, treciaji smile.gif Na, po kokiu 3 metuku. Negaliu nejudet, bet kai laukiaus pirmojo, dar lakiau sokius. Tai biskuti buvo per aktyvu, nes kraujas pasirode, gydytoja sako apsispresk kam skirsti demesi...
Atsakyti