Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(slyva @ 2009 10 07, 09:33)
Planavau ir as i moksleiviu rumus, bet apsigalvojau del velaus laiko. As kai jau nebedirbu, tai noretusi diena. Bet pasirodo ir Sugiharoj tik vakare  verysad.gif Turbut teks rinktis tiesiog paplaukiojima baseine man tinkamu metu...

Na sugiharoj yra dar ir rytinis laikas 12val. kur 10k. kainuoja 200lt. ir treniruotes vyksta jeigu neklystu pirmadieni, treciadieni ir penktadieni smile.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuj impulse sportuojat? Kaip ten manksteles nesciosioms? Kol kas vaikstau siaip i baseina. Masatu pradet nestukiu manksteles kai si abonenta pabaigsiu. Ar verta?

O gal dar zinote kur Vilniuj nebrangiai pasportuot galima, nes labai jau kainytes dideles tuose populiariausiuose klubuose ir med centruose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 07 spalio 2009 - 14:04
Iš esmės tai kiek man teko domėtis tai visur kainos yra panašios. Aš ieškojau būtent vandens aerobikos smile.gif Impulso as nesirinkau vien delto jog ten 5kartai kainuoja 159lt blink.gif Bandziau paskambinti i Impulsa ir suzinoti viska detaliau, tai man moteriske atsake kad visa informacija teikiama telefonu 1588, tai dar labiau nustebau. Nežinau kodel bet Impulsas man kaip prekinis zenklas visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 10 07, 07:31)
tai bent jau kelias virsuj zinutes perskaityk  biggrin.gif
Papildyta:

O MERGAITES, KOKIOS GI KAINOS....NES SIUO METU SIS FAKTORIUS MAN IRGI YRA GANA SVARBUS, NA GAL CIA TIK MAN smile.gif

aha,aciu,as ir situs zinau,plius berods dar 2ligoninej buvo.
kazkuriam is ju ar mazyly ar 2ligoninej 50lt vienas uzsiemimas g.gif ,nesu tikra,bet kazkaip taip esu uzfiksavus.
tai cia baseinai,o gal dar kas,maciau internete su kamuoliais uzsiimineja nescios,sakau,gal i joga nueit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 10 07, 21:04)
aha,aciu,as ir situs zinau,plius berods dar 2ligoninej buvo.
kazkuriam is ju ar mazyly ar 2ligoninej 50lt vienas uzsiemimas g.gif ,nesu tikra,bet kazkaip taip esu uzfiksavus.
tai cia baseinai,o gal dar kas,maciau internete su kamuoliais uzsiimineja nescios,sakau,gal i joga nueit g.gif

oho ir kainyte, 50 lt uz karta, uz tokia suma as geriau vonioj pamirksciau smile.gif mazylyje tikrai yra baseinas, o del 2 ligonines nezinau.o jei rimtai, tai kiek supratau Vilijos baseio trenere veda ir aerobikas, bijau pameluot, ar ne kakur studentu gatvej, vieno karto kaina berods 10 lt.
Atsakyti
na ir kainos smile.gif gerai, kad as sportuoju namie ir nereikia pinigu leisti sporto klubams ax.gif smile.gif Darydamas ivairius pratimus su elipsiniu treniruokliu, gali dziaugtis savo vis labiau dailejancia figura:D
Atsakyti
QUOTE(auksele33 @ 2009 10 08, 16:11)
na ir kainos smile.gif gerai, kad as sportuoju namie ir nereikia pinigu leisti sporto klubams ax.gif  smile.gif Darydamas ivairius pratimus su elipsiniu treniruokliu, gali dziaugtis savo vis labiau dailejancia figura:D

tai jei nesi nescia, tai ne tik elipsinis treniruoklis gerai, gali ir krosiukus begiot, ir dvirati pamint ir pan, bet kai esi nestuke.gif didelio pasirinkimo neturi ir tikrai nemanau kad elipsinis treniruoklis pats tinkamiausias budas sportui wink.gif aisku kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 07, 15:55)
Iš esmės tai kiek man teko domėtis tai visur kainos yra panašios. Aš ieškojau būtent vandens aerobikos  smile.gif  Impulso as nesirinkau vien delto jog ten 5kartai kainuoja 159lt  blink.gif Bandziau paskambinti i Impulsa ir suzinoti viska detaliau, tai man moteriske atsake kad visa informacija teikiama telefonu 1588, tai dar labiau nustebau. Nežinau kodel bet Impulsas man kaip prekinis zenklas visai nepatinka  schmoll.gif

As galvojau cia menesio kaina! doh.gif Na, paklausiu as dar ju kai kita kart nueisiu. O siaip tai vaikstau i baseina ten senokai ir gan patenkinta esu Kareiviu gatvej. Kituose impulsuose nebuvau, bet palyginus su keliu kitu klubu baseinais ta cia man labiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 10 08, 16:20)
tai jei nesi nescia, tai ne tik elipsinis treniruoklis gerai, gali ir krosiukus begiot, ir dvirati pamint ir pan, bet kai esi  nestuke.gif  didelio pasirinkimo neturi ir tikrai nemanau kad elipsinis treniruoklis pats tinkamiausias budas sportui wink.gif aisku kaip kam smile.gif

o tai sveikinu 4u.gif smile.gif Na taip gal ir netinkamas tada treniruoklis tau, bet ivairius pratimus manau kaip tik reiktu daryt:))
Atsakyti
QUOTE(auksele33 @ 2009 10 09, 15:24)
o tai sveikinu 4u.gif  smile.gif  Na taip gal ir netinkamas tada treniruoklis tau, bet ivairius pratimus manau kaip tik reiktu daryt:))

aciu aciu, bet ka cia sitam forume manau kad visos mergaites nestuke.gif aisku galima cia tu partimuku ir namie susirasti, bet tik tiek kad manes niekad neuzvesdavo sportas namie smile.gif kazkaip smagiau kokiam sporte klube, kaip sakant su kompanija sportuot, o namie ir taip "metycia" atrandi ka veikti, aiksu kaip kam, bent jau as tai namie tikrai neprisiruosciau sportuot netgi budama nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 10 10, 10:45)
aciu aciu, bet ka cia sitam forume manau kad visos mergaites  nestuke.gif aisku galima cia tu partimuku ir namie susirasti, bet tik tiek kad manes niekad neuzvesdavo sportas namie smile.gif kazkaip smagiau kokiam sporte klube, kaip sakant su kompanija sportuot, o namie ir taip "metycia" atrandi ka veikti, aiksu kaip kam, bent jau as tai namie tikrai neprisiruosciau sportuot netgi budama  nestuke.gif

na taip, namie yra sunkiausia prisiruosti sportuoti, nes vis tai ta tai ana pradedam daryti:) Bet kai kurie pratimai kunui tikrai nepakenktu ir bent po keleta minuciu padaryt thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sportoju impulse,ir esu patenkinta,12 k abonementas kainuoja 129 lt,bet reikia apsilankyti iki 17 h,ir savaitgaliai negalima.
Pirmadieni vyksta aerobika saleje,o treciadieni baseine 11 val,nestukiu visai nedaug,ir super trenere))
Mums labai patinka ax.gif
Moksleiviu rumuose netiko laikas,labai jau velai gautusi,sugiharoj brangoka,norway irgi kaina uzkelta,visai noreciau forum palace,bet deja finansai neleidzia blush2.gif
Atsakyti