Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

Ar kas lankosi Sugiharoj? Ar yra ten speciali programa nestukem? Nes internete lyg nematau, kad butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(editae @ 2009 10 02, 00:53)
Viso nestumo metu jauciausi gerai. Lankiau Lkka ir Vilijos baseina su kitomis nestukemis du kartus per savaite ir viena karta salyteje - kaip aerobika. Plaukiojau baseine iki 39 nestumo savaites.

labukas, na kuo toliau as irgi gundausi pradet lankyt Vilijos baseina smile.gif gal gali pasakyt kiek tai kainuoja, kai skaiciau pries tai tai berods vienas apsilankymas baseine arba earebikos salytej kainuoja 10 lt? kiek zmoniu susirenka, ar smagu?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 10 02, 09:11)
Ar kas lankosi Sugiharoj? Ar yra ten speciali programa nestukem? Nes internete lyg nematau, kad butu g.gif

Programa yra. Bet man asmeniskai nepatiko o ir vandenukas saltokas smile.gif
Atsakyti
as pirma nestuma ,kai i dekreta isejau, iskart nubegau ir forum palace. labai patiko manksteles vandenyje. siper po to jauciausi. gal tai padejo, bet gimdymas buvo labai lengvas 4u.gif
dabar laukiuosi antro, tai galvoju, kad vel reiks isejus i dekreta kur nors nubegti paplaukioti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2009 10 03, 10:45)

O programa speciali ar tiesiog vandens aerobika? Nes ju puslapyje tik vandens aerobika yra uzrasyta, kuri tinka ir nestuke.gif. Galvoju karta nuvaziuoti pabandyti... g.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas pasakys reziume,kur kaune sportuoti?
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 10 05, 17:18)
sveikos,
gal kas pasakys reziume,kur kaune sportuoti?

laba, as irgi to paties klausiau, bet cia daugiau vilnieciu smile.gif trumpai tariant kiek atkapsciau informacijos yra trys vietos: Linija, mazylio gimdymo namai ir baseinas Vilija, kainu neissiaiskinau.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 10 05, 20:04)
laba, as irgi to paties klausiau, bet cia daugiau vilnieciu smile.gif trumpai tariant kiek atkapsciau informacijos yra trys vietos: Linija, mazylio gimdymo namai ir baseinas Vilija, kainu neissiaiskinau.

Sveikutes kaunietes mamytes 4u.gif

Pacituosiu treneres jau siek tiek ankstesni laiskuti ir tikrai rekomenduoju (is patirties nestuke.gif ) lankyti Vilijos baseina! mirksiukas.gif

"Sveikutės visos
Nuo antradienio grįžtam į Vilijos baseiną
Užsiėmimai vyks antradieniais ir penktadieniais nuo 12 val ir kaip visada renkamės 11.45 baseino foje. Nuo kito trečiadienio 18 val pradėsime sportuoti ir salėje.
Jei iškils kokių klausimų, galite rašyti į Až ar paskambinti.
Laukiu sugrįžtančių po atostogų ir visų, norinčių prisijungti prie mūsų "

Sekmes! ax.gif
Atsakyti
Sveikutes kaunietes smile.gif apasakokit kur sportuojate ar tinka ir patinka wink.gif galvoju apie koki sportuka nestukei labai domu butu wink.gif soriukas neturiu kada visko skaityti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2009 10 06, 22:51)
Sveikutes kaunietes smile.gif apasakokit kur sportuojate ar tinka ir patinka wink.gif galvoju apie koki sportuka nestukei labai domu butu wink.gif soriukas neturiu kada visko skaityti wink.gif

tai bent jau kelias virsuj zinutes perskaityk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(niami @ 2009 10 05, 22:04)
Sveikutes kaunietes mamytes  4u.gif

Pacituosiu treneres jau siek tiek ankstesni laiskuti ir tikrai rekomenduoju (is patirties  nestuke.gif ) lankyti Vilijos baseina!  mirksiukas.gif 

"Sveikutės visos 
Nuo antradienio grįžtam į Vilijos baseiną 
Užsiėmimai vyks antradieniais ir penktadieniais nuo 12 val ir kaip visada renkamės 11.45 baseino foje. Nuo kito trečiadienio 18 val pradėsime sportuoti ir salėje.
Jei iškils kokių klausimų, galite rašyti į Až ar paskambinti.
Laukiu sugrįžtančių po atostogų ir visų, norinčių prisijungti prie mūsų  "

Sekmes!  ax.gif

O MERGAITES, KOKIOS GI KAINOS....NES SIUO METU SIS FAKTORIUS MAN IRGI YRA GANA SVARBUS, NA GAL CIA TIK MAN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2009 10 03, 10:45)

Aš norėčiau labai sužinoti, kodel Jums ten nepatiko?

Sugiharoje yra vandens aerobika. Šeip ji skirta nėštukėms, pati ten lankausi ir neteko dar matyti neneštukiu smile.gif
Treniruotės vyksta antradieniais ketvirtadieniais 18val. Galima ateiti 17:40, tikrai būsit ileistos ir niekeno neisvarytos. Neskubėdamos persirengete, jeigu yra laiko paplaukiojate. 18val. ateina trenere ir pradedama treniruote kuri vyksta 30min. Po treniruotės dar galite 30min. paplaukioti, pasedeti džiakuzyje arba trumpai užbegti i pirtelę. Ten tikrai niekas nestovi su botagu ir neisvaro kai ateina 19val.
10k. kainuoja 300lt, kuriuos reikia isnaudoti per 2 menesius. Užtat 20k. kainuoja 500lt kuriuos galima isnaudoti per 3menesius. smile.gif Duoda rankšluosti ir šlepetes.

Dėl moksleivių rūmų, tai taip ten kaina yra 190lt. Prasidejo treniruotes nuo rugsejo menesio. Rugsėjo viduryje nuėjau pirkti abonimento spalio mėnesiui. man pasake kad yra 15nėstukiu ir jos kolkas neketina atsisakyti lankyti aerobika. Sake bandyti skambinti veliau. Kadangi norejau lankyti jau nuo spalio menesio, tai rugsejo paskutinemis dienomis pasiskambinau ir man pasake, jog vitu vis dar nera ir vis dar labai daug norinčių. Taip ten ir nepatekau, bet neikiek nesigailiu nusipirkusi abonimenta i sugihara. ax.gif

p.s. man asmeniskai nesalta būna tik stovint po karštu dusu, tad vandens temperatura toks subtilus dalykas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabula: 07 spalio 2009 - 08:29
QUOTE(Fabula @ 2009 10 07, 09:28)
Aš norėčiau labai sužinoti, kodel Jums ten nepatiko?

Sugiharoje yra vandens aerobika. Šeip ji skirta nėštukėms, pati ten lankausi ir neteko dar matyti neneštukiu smile.gif
Treniruotės vyksta antradieniais ketvirtadieniais 18val. Galima ateiti 17:40, tikrai būsit ileistos ir niekeno neisvarytos. Neskubėdamos persirengete, jeigu yra laiko paplaukiojate. 18val. ateina trenere ir pradedama treniruote kuri vyksta 30min. Po treniruotės dar galite 30min. paplaukioti, pasedeti džiakuzyje arba trumpai užbegti i pirtelę. Ten tikrai niekas nestovi su botagu ir neisvaro kai ateina 19val.
10k. kainuoja 300lt, kuriuos reikia isnaudoti per 2 menesius. Užtat 20k. kainuoja 500lt kuriuos galima isnaudoti per 3menesius. smile.gif Duoda rankšluosti ir šlepetes.

Dėl moksleivių rūmų, tai taip ten kaina yra 190lt. Prasidejo treniruotes nuo rugsejo menesio. Rugsėjo viduryje nuėjau pirkti abonimento spalio mėnesiui. man pasake kad yra 15nėstukiu ir jos kolkas neketina atsisakyti lankyti aerobika. Sake bandyti skambinti veliau. Kadangi norejau lankyti jau nuo spalio menesio, tai rugsejo paskutinemis dienomis pasiskambinau ir man pasake, jog vitu vis dar nera ir vis dar labai daug norinčių. Taip ten ir nepatekau, bet neikiek nesigailiu nusipirkusi abonimenta i sugihara.  ax.gif

p.s. man asmeniskai nesalta būna tik stovint po karštu dusu, tad vandens temperatura toks subtilus dalykas  smile.gif

Planavau ir as i moksleiviu rumus, bet apsigalvojau del velaus laiko. As kai jau nebedirbu, tai noretusi diena. Bet pasirodo ir Sugiharoj tik vakare verysad.gif Turbut teks rinktis tiesiog paplaukiojima baseine man tinkamu metu...
Atsakyti